IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2023, 02:02   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




Arkadaşlar,

doğum haritasını ve analizini merak edenler var ise ;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet odasından irtibata geçebilir.

prensip olarak site üstünden yorum yazmıyorum. sohbet odasında online olacak şekilde yardımcı olabilirim.

teşekkürler

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Kasım 2023, 15:58   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




sitede çıkarttığım bazı haritaları paylaşıcam arkadaşlar. nickiniz değişmiş olabilir ancak doğum tarihiniz ve doğum yerinize bakıp size ait olanları bulabilirsiniz

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:42 -->-> Daha önceki mesaj 15:41 --

FUNDA

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][COLOR="Silver"]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:45 -->-> Daha önceki mesaj 15:44 --

HASAN

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:47 -->-> Daha önceki mesaj 15:45 --

SKY

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:50 -->-> Daha önceki mesaj 15:47 --

CARISMA

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:50 --

comedian

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55 -->-> Daha önceki mesaj 15:52 --

IRC MASTER

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:58 -->-> Daha önceki mesaj 15:55 --

NIX

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 29 Kasım 2023, 14:56   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




nix



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1. ev - Yükselen (ASC)
Fiziksel kişilik
Yükselen (ASC) – Fiziksel görünüm, mizaç, davranış, hayatla ilişki ve kişinin verdiği ilk izlenim gibi temel kişilik özelliklerini sembolize eder.

Yükselen Başak burcunda (Başak burcunun yöneticisi Merkür'dür)
Yükselen Başak burcuna sahip insanlar ruhsal analiz, muhakeme ve özeleştiri yoluyla en iyiyi geliştirirler. Bilginin uygulanması uygun olmalı ve getirdiği faydalar dikkate alınmalı; kamuya faydalı olmalıdır. Odak noktası beden ve sağlığa olan ilgidir. Kişinin zihnindeki olumsuz deneyimleri dikkatlice seçip onlardan kurtulmak gerekir. Düzenlilik, kesinlik ve mükemmellik takıntısından sakının çünkü kişi doğal kendiliğindenliğini kaybeder.

Yükselen burcunun yöneticisi - Merkür
Bu kişiler zihinsel olarak aktif olma eğilimindedirler, sıklıkla davranışları hakkında düşünürler ve buna açıklama bulmaya çalışırlar. Bu insanlar asla istediklerini yapmazlar; başkalarının onlara ne yapacaklarını söylemesine izin veriyorlar ve bu onları üzüyor. Bir bağlayıcı veya aracı olarak işlev görürler. Sözlü veya yazılı kelimelerle hareket ederler.

Başak'ta Yükselen'in (Merkür) hükümdarı
Bu kişiler hareket ederken daima sağduyularını kullanırlar. Yeterli güvene sahip değiller. Her türlü işin detaylarına büyük bir hassasiyetle ve büyük bir özenle saygı gösterirler.

1. Evdeki Yükselen'in (Merkür) yöneticisi
Kişiliğin etkisi, gezegenin bu şekilde vurgulanan anlamına uygun olarak artar. Sağlık üzerinde güçlü etki.

10. ev - Orta Coeli (MC)
Kariyer, prestij ve itibar
Orta Coeli (MC) - Sosyal statüyü, kariyeri, itibarı, onurları, şöhreti, başarıyı, yetkili kişiliği, babayı sembolize eder.

10. ev İkizler burcunda (İkizler burcunun yöneticisi Merkür'dür)
Onuncu evin başlangıcında İkizler burcuna sahip insanlar genellikle iyi bir okuryazarlık, kendini ifade etme yeteneği ve zeka gerektiren mesleklerde başarılı olurlar. Çeşitli ve hızlı ilerleyen işlerden hoşlanırlar. Bu insanlar fikirlerini açıkça sunabilirler ve başkalarıyla iletişim kurmayı severler. İşleri çeşitli ve teşvik edici olmalıdır, aksi takdirde hemen sıkılırlar. Bu insanlar genellikle iki farklı kariyeri aynı anda başarıyla yöneten yorulmak bilmez işkoliklerdir.

1. Evdeki 10. Evin (Merkür) yöneticisi
Bu insanlar aktif olarak sosyal statülerini iyileştirmeye çalışırlar ve kendilerini bununla özdeşleştirirler. Çok hırslıdırlar ve genellikle olgun yaşta lider konuma ulaşırlar.

Güneş - Benlik, bireysellik, kişilik
Güneş kişisel bir kimliği simgelemektedir. Kişinin bağımsız olmayı öğrenmesi, potansiyelini ortaya çıkarması, diğerlerinden farklılaşması ve parlaması gereken alanları bize gösterir. Güneş'in konumu bize bir kişinin karakterine en uygun mesleğin hangisi olduğunu söyleyebilir.

Güneş Başak burcunda
Başak burcunda doğan insanların ayırt edici özelliği düzen ve sistem duygusudur. Harika tasarım ve el becerilerine sahip pratik insanlardır. Her zaman görevlerine tam olarak konsantre olabilirler. İyi düşünülmüş ve işleyen sistemlerden etkilenirler ve çevrelerindeki her şeyin düzgün bir şekilde düzenlenmesini sağlamaya çalışırlar çünkü düzen, işi daha kolay ve hızlı hale getirir. Güneşleri gezegenler tarafından kötü aydınlatılıyorsa bu özellik bilgiçliğe dönüşebilir.

Güneş 12. Evde
On ikinci evdeki Güneş mükemmellik arzusunu gösterir. Bu insanlar genellikle yetenekleri ve çabaları nedeniyle tam olarak takdir edilmezler, ancak aldırmazlar. Yalnızlık içindeki basit, sakin yaşamlarından memnunlar. Yönetici olurlarsa işlerini göze çarpmadan ve tevazu ile yapacaklar. Diğer insanlara sundukları hizmetler tanınma ve tatmin olma olasılıklarının yüksek olduğu bir alandır. Bu insanlar genellikle psikolojiye ve psikolojik olayların araştırılmasına ilgi duyarlar. Başkalarıyla etkileşime girme ihtiyacı hissetseler bile, genellikle sosyal bir olayın ortasında bile kendilerini yabancılaşmış hissederler. Onlara gözlem yapma, anlamlandırma ve anlama fırsatı verir. Şöhret ve sosyal statü konusunda endişelenmemeliler.

Ay - Duygular, içgüdüler, kökler, anne
Ay'ın bulunduğu burçtaki yer, kişiye güvenlik duygusunu neyin verdiğini ve onu nerede bulacağını anlatır. Ne kadar hassas olduğumuzu ve çevremizle içgüdüsel olarak nasıl etkileşime girdiğimizi anlatıyor. Ay aynı zamanda bize çocukluğumuzu ve annemizle olan deneyimlerimizi de anlatır.

Dolunay
(218°16' Ay Evresi Derecesi)
Doruğa Ulaşma, Gerçekleşme, Aydınlanma, Gerçekleşme, Deneyim

Ay Koç'ta
Belirsizlik hissi, sorunları doğal olduğundan daha hızlı çözmenize neden olabilir. Sanki son teslim tarihi varmış gibi acele etmeyin. Yavaşlamaya çalışın, böylece ne yapmak istediğinize karar verebilir ve kendi rahat hızınızda ilerleyebilirsiniz.

Ay 8. Evde
Sekizinci evdeki Ay, güvenlik duygusunu çok önemli bulan kişiler yaratır. Bu insanlar son derece tutumludur. Başkalarına karşı güçlü bir sorumluluk duygusuna sahiptirler ve insanlığın genel yararına olacak bir harekete katılma olasılıkları yüksektir. Toplumsal eğilimlerin ve özlemlerin farkındadırlar. Haksız bir şekilde başka insanlardan para alma becerisine sahip olabilirler. Bu pozisyon genellikle kalıtımı gösterir.

Merkür - Düşünme, iletişim, akıl, öğrenme
Merkür bize öğretme ve öğrenmeyle ilgili entelektüel şeylere ilgi gösteren gezegendir. Aynı zamanda olayları hangi derinlikte incelemek istediğimizi de gösterir. Bize doğal zeka ve analiz etme ve yeniden üretme yeteneği verir.

Merkür Başak burcunda
Merkür Başak burcunda olan insanlar dikkatsizliklerini kaybederler ve bu kadar kaygısız olmayı bırakırlar. Kapsamlı ve kesindirler. Toprağın etkisi, tefekkür ve bulgu ve görüşlerin kanıtlarını sunma ihtiyacını uyandırır. Bu insanlar çok isabetli çünkü ev burçları Başak'tan büyük ölçüde etkileniyorlar. Uzmanlaşmak için seçtikleri alanda tanınmış uzmanlardırlar. Materyalist ve bilimseldirler, ekonomiye yatkındırlar.

Merkür 1. Evde
Birinci evde Merkür bulunan kişiler meraklı bir doğaya ve entelektüel bir bakış açısına sahiptirler. Bu insanlar yeni bağlantılar arar ve birçok farklı şey öğrenmeye çalışırlar. Yeni koşullara kolayca uyum sağlarlar, komik ve akıllıdırlar. Zihinleri huzursuzdur ve sürekli olarak yararlı bilgiler arar. Bu insanların farklı görüşleri vardır ve onlar hakkında konuşmayı severler.

Venüs - Duygusallık, aşk, uyum, zevk
Venüs çekiciliği sembolize eder. Venüs'ün bulunduğu burç bize nelerden etkilendiğimizi söyler ve bu da sevgi ve şefkat, güzellik ve mutluluk, değer ve ilkeler vermemizi veya almamızı sağlar. Olumsuz tarafı ise zayıflığı ve sığlığı temsil etmesidir.

Venüs Yengeç burcunda
Venüs Yengeç burcunda olan insanların sevgisinin tezahürleri, tatmin ve güvenlik verme ve alma ihtiyacıyla bağlantılıdır. Bu kişiler annelerinin sevgisinden emin olmadıkları takdirde partnerlerine sıkı sıkıya sarılırlar. Anne sevgisinden yeterince emin oldukları takdirde ailelerine karşı dengeli sevgi gösterebilirler. Bu kişiler bilinçaltında sevgiyi kabul etmeyi çok fazla düşünürler ve verdikleri sevginin niteliğini ve miktarını unuturlar.

Venüs 11. Evde
On birinci evdeki Venüs arkadaşlarla iletişimden ve sosyal ağlardan elde edilen faydalara işaret ediyor. İnsanlarla nasıl başa çıkacağını ve onların ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağını bilen sosyal insanlar anlamına gelir. Sosyal aktivite düzenleme konusunda yetenekleri vardır. Çoğunlukla bu yetenekleri sayesinde başarıya ulaşacaklardır. Arkadaşları genellikle sanatsal yeteneklere sahiptir.

Mars - Etkinlik, enerji, cesaret, atılganlık
Mars istediğimizi elde etme ihtiyacını simgeliyor. Bu, cinsel dürtüyü, inisiyatifi ve cesareti içeren itici gücümüz anlamına gelir. Mars bize arzularımızı, duygusallığımızı, cesaretimizi ve irademizi anlatır. Aynı zamanda bize engelleri nasıl aşabileceğimizi ve ne kadar aktif olduğumuzu da anlatır.

Mars Koç burcunda
Mars ateşli burçlarda çok mutludur ve ne kadar güçlü olduğunu göstermeyi sever. Koç burcundaki Mars, kendini gerçekleştirme arzusunun en iyi ve en kötü yanlarını sergiler. Bu insanların kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi gereken çok büyük ama yönetilemeyen bir enerji kaynağı var. Eğer bu kişilerde herhangi bir içe dönük karakter özelliği yoksa, muhtemelen çoğu insanı rahatsız eden şeylerden de rahatsız olmuyorlar. Bu onların farklı artı ve eksilerle kesintiye uğramadan işlerine devam etmelerini sağlar. Pratik yaklaşımları ve sınır tanımayan üslupları o kadar basit ve anlaşılır ki, daha ince detaylar ve eğilimler dikkatlerinden kaçabiliyor. Enerji doludurlar ve hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkabilirler ya da umursamazlar. Cesaret ve inisiyatif, olumlu nitelikleri listesinde yer alıyor ancak ne yazık ki sevgi ve sabır bunların arasında yer almıyor. Mars'ın Koç burcundaki agresif ve hatta militan doğası bu insanları sekse karşı çok aç hale getirebilir. Cinsel canlılıkla doludurlar ve kadınlar militan, erkeksi ve şiddet yanlısı erkeklerden etkilenirler.

8. Evde Mars
Sekizinci evdeki Mars, az çok herhangi bir alanda bilgi arama yeteneğine sahip bir kişiyi önerir. Bilim adamları, araştırmacılar veya dedektifler olabilirler. Genellikle tıp, hukuk ve finans alanlarında çalışmak için önkoşullara sahiptirler. Ayrıca diğer çeşitli alanlardaki sorunları da çözebilirler. Araştırma gerektiren çözümler bulabilen uzmanlardır. Yaşamlarında sevgiye ihtiyaç duyarlar ve güçlü bir cinsel dürtüye sahiptirler. Sekizinci evdeki Mars aynı zamanda ortak veya kolektif mülkiyet veya mirasa karşı çelişkili tutumları da akla getirir.

Jüpiter - Mutluluk, iyimserlik, genişleme
Jüpiter büyümeyi, genişlemeyi, ona rehberlik eden yasaları, inancı ve ahlakı simgeler. Fırsatlara, zenginliğe ve inanca yol açabilecek gelişme ve destek duygusunu temsil eder. Ancak Jüpiter hasar görürse kişi ahlaksız ve aşırıcı olur.

Jüpiter İkizler burcunda
Jüpiter'i İkizler'de olan insanlar, hayatın mümkün olduğu kadar çok yönünü tanıma yeteneğine sahiptir. Temelde kendilerini nasıl tanıdıkları budur. Ancak hayatın sunduğu sonsuz eğlencelere ve dikkat dağıtıcı şeylere kolayca kapılıp, gerçekten önemli olan şeyleri unutabilirler. Olabildiğince çok bilgi ve bilgi toplarlar ve bu süreçte kolaylaştırıcı olarak hareket edebilecek (seyahat, istihdam, hizmetler veya daha alışılmadık bir şey) birçok insanla tanışırlar. Daha entelektüel düzeyde bilgi toplamak, bireylerin çıkarlarının yanı sıra toplumdaki genel eğilimleri de görmelerine olanak tanır. En önemli yetenekleri bir veya daha fazla alanda bilgili olmaktır. Kendilerini aynı anda iki veya daha fazla felsefe veya ahlak kurallarıyla özdeşleştirmeleri mümkündür. Bu konumdaki Jüpiter, yazma yeteneği, çalışmalarda başarı (diller, tıp), yurt dışında eğitim alma olasılığı (Jüpiter = yabancı ülkeler), ikizler (Jüpiter = çocuklar), burslar (Jüpiter insanlara destek verir), yurtdışında eğitim, eğitim anlamına gelebilir. yetişkinlikte gazetecilik, tıp veya seyahatte başarı.

9. Evde Jüpiter
Dokuzuncu evdeki Jüpiter felsefe, din ve yüksek öğrenim gibi önemli ilgi alanlarını akla getirir. Bu insanlar eğitim arıyor ve yetenekli yüksek öğretim öğretmenleri. Muhtemelen çok seyahat edecekler ve bu da onlara fayda sağlayacak.

Satürn - Kısıtlama, düzen, olgunluk, zaman
Satürn, olgunluğumuzu acımasızca inceleyebilen katı öğretmenimizdir. Ancak acıyı, dikkatimizi neye odaklanmamız ve neyi geliştirmeye devam etmemiz gerektiğine çekmek için bir araç olarak kullanan yalnızca despot değil, aynı zamanda bilge arketipidir.

Satürn Yay burcunda
Satürn Yay burcunda olan insanlar, kendilerini yönlendirecek, kendi yaşamlarına ve dolayısıyla başkalarının yaşamlarına bir amaç verecek sağlıklı bir dini ve ahlaki ilkeler sistemi inşa etmelidir. Bu sosyal statüye sahip kişilerin, hayata bakış açılarını bir ölçüde sınırlayan dini dogmaların hakim olduğu bir ortamdan gelmeleri oldukça muhtemeldir. Belki geçmişte kendilerine iyi davranılmaması bir yandan direnişi doğurdu, diğer yandan da sorunlara fazla kafa yormamayı öğretti. Ya da özgürlüklerini kısıtlayan, ufuklarını genişletecek, benlik kavramlarını geliştirecek şeyleri deneyimlemelerini engelleyen sosyal ve kültürel etkiler olabilir. Pek çok heyecan verici şey yapsalar ve çok uzak yerleri ziyaret etseler bile, yine de bir şeye kesin olarak inandıkları veya bir şeyin onlara inandığı duygusundan yoksundurlar. Bu eksiklik, sosyal ve eğitimsel ahlaki ilkelere, niteliklere vb. yönelik büyük bir ihtiyaca dönüşebilir. Ancak, "aramada test edilmiş"in gerçekte ne anlama geldiğini anlamazlarsa, ahlaki ve sosyal sansürden korkmaya devam edeceklerdir. Eğer umutlarını kaybederlerse üniversite eğitimi alsalar bile yanlarında destek olacak hiçbir şey olmayabilir.

Satürn 4. Evde
Dördüncü evdeki Satürn, ev ve aile konularında büyük sorumluluk anlamına gelir. Bu kişiler aile üyelerini destekler veya disipline ederler. Bu insanlar genellikle değişimden hoşlanmazlar ve bilinmeyene ve yeniliğe karşı gerçek bir korku duyarlar. Güvenliğe özlem duyarlar, dikkatli olmaya ve yaşlılığa karşı kendilerini güvence altına almaya çalışırlar. Kökleri onlar için önemlidir; geçmişte kalma eğilimindedirler, ancak çevrelerini değiştirirlerse mutluluğa ulaşma olasılıkları yüksektir.

Uranüs - Özgünlük, özgürlük, devrim
Uranüs uyanışın gücüdür, bu da çoğu zaman bazı aksamaların ve değişimlerin olacağı anlamına gelir. Uranüs'ün etkisi altındaki olaylar beklenmedik veya öngörülemez olup, bizi işleri yeni bir şekilde yapmaya ve şu veya bu konuyla ilgili gerçeklerle yüzleşmeye zorlar.

Uranüs Yay burcunda
(Not: Uranüs yavaş transpersonal bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Bu nedenle Yay burcundaki Uranüs tanımı tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 4. evdeki Uranüs'ün tanımı.)
Uranüs Yay burcunda olan insanlar ruhsal ilerleme ve entelektüel gelişim için çabalarlar. Çoğunlukla devrimci düşüncelere sahiptirler. Diğer ırkları eşit görüyorlar ve sıklıkla yabancı düşmanlığına karşı mücadele ediyorlar. Uçmayı seviyorlar ve uzaya yapılacak keşif gezilerini çok heyecan verici buluyorlar. Felsefeye yeni yönler getiriyorlar. İyimserdirler ve diğer ülkelere beklenmedik ve plansız yolculuklar yapma eğilimindedirler.

Uranüs 4. Evde
Dördüncü evdeki Uranüs evde veya aile geçmişinde istikrarsızlık yaratır. Evdeki beklenmedik değişiklik ve aksaklıkların olasılığını akla getirir. Bu kişiler evleriyle olan bağlarından kurtulmanın yollarını ararlar ya da en azından kendi mahremiyetlerinde özgürlüğün özlemini çekerler. Evleri genellikle bir şekilde sıra dışıdır ve aile gelenek ve görenekleriyle çelişmektedir.

Neptün - Fantezi, yanılsama, maneviyat, hayal gücü
Neptün, gizemli bir gezegenin gizemli adı olan Görünmez İmparatorluğun Efendisi olarak anılır. Belki de beş duyumuzla algılanamayan, ancak hayal gücümüzle anlayıp algılayabildiğimiz bir yaşam boyutu olarak tanımlayabiliriz.

Neptün Oğlak burcunda
(Not: Neptün yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Neptün'ün Oğlak burcundaki tanımı bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 4. evdeki Neptün'ün tanımı.)
Oğlak burcundaki Neptün insanlara kararlılık ve konsantre olma yeteneği verir. Ancak bu onların tipik Oğlak rasyonelliğini mahvedebilir. Bu pozisyon onların doğal mükemmellik arzusunu bir miktar kırar, ancak insanlara manevi hedeflere ulaşma arzusu verir.

Neptün 4. Evde
Dördüncü evdeki Neptün, kişisel güvenliğin temelleriyle, ev yaşamıyla ve anneyle güçlü bir bağlantıya işaret eder. Ev ve aile ile güçlü, bilinçaltı ve duygusal bağlar anlamına gelir. Evlerinde itaatkar olan ebeveynin çoğu zaman bazı zihinsel yetenekleri vardır veya en azından bir şekilde olağanüstü veya alışılmadıktır. Bazen evde gizli zorluklardan kaynaklanan bir güvensizlik ortamı yaşanır. Neptün'ün dördüncü evde olduğu insanlar genellikle suya yakın, nehir veya göl kenarında yaşamak isterler. Yaşlandıkça yalnızlaşabilir veya içine kapanabilirler.

Plüton - Dönüşüm, yenilenme, güç
Plüton ölümün ve yeniden doğuşun gezegenidir. Her şeyin sonudur, kıyamet günüdür. Takıntılara veya inançlara yol açabilir. Spektrumun karanlık ucunda "dürtüye yenik düşmek" şeklinde tezahür edebilir veya olayların özüne inme, olumsuz şeyleri yok etme ve iyileşme ve dönüşüm sağlama yeteneğine sahip bir birey yaratabilir.

Plüton Akrep burcunda
(Not: Plüton yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Plüton'un Akrep burcundaki açıklaması bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. 2. evdeki Plüton'un tanımı.)
Plütonu Akrep'te olan kişilerin gizeme karşı tutkulu bir arzuları vardır. Entrikaları kullanmayı severler ve özellikle arzuları yoluyla gerçekleşebilecek kişisel dönüşüme karşı büyük bir eğilimleri vardır. Üretken, evrensel ve yeteneklidirler. Gizli güçler yayarlar. Cinsellikleri de onlar için dönüşüyor ama aynı zamanda bu durum nedeniyle kendilerini kısıtlanmış hissedebiliyorlar.

Plüton 2. Evde
İkinci evdeki Plüton, maddi malların peşinde olan insanları destekler. Bu insanlar nasıl para kazanılacağını biliyorlar. Başkalarının kaçırdığı fırsatları görürler. Genellikle madencilik veya araştırma projelerinden para kazanacaklar. Bazı durumlarda dürüst iş adamları değillerdir. Mali durumları çok istikrarsız olabilir.

Ay Düğümleri - Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü
Ay Düğümleri gezegen değil, haritada birbirinin tam karşısında yer alan astrolojik matematiksel noktalardır. Yaşam amacınızın Kuzey Düğümü ile Güney Düğümü arasındaki çizgide kodlandığı söylenir. Güney Düğümü konfor alanınızı, alıştığınız yerinizi gösterirken, Kuzey Düğümünüz yaşam derslerinizi ve bu yaşamda ne için çabaladığınızı gösterir. Her iki Ay Düğümü de neredeyse her zaman geri harekettedir.

Balık burcundaki Kuzey Düğümü (Ortalama) - Başak burcundaki Güney Düğümü
Balık burcundaki Kuzey Düğümü, aşkın çaba ile gündelik gerçeklik, kaos ve düzen ve maneviyat ile akıl arasındaki çatışmayı getirir.
Bu insanların maneviyatlarına ve hayal güçlerine açılmaları gerekiyor. Alışılagelmişin ve açıklanabilir olanın kısıtlamalarından kurtulmaları, olağandışı ve açıklanamaz olana açık olmaları gerekiyor. Akılcı ve analitik olmanın ötesine geçmeleri, hayal gücü ve manevi farkındalık geliştirmeleri gerekiyor. Bu kadar çok çalışmayı bırakıp kendilerine vakit ayırmalılar. Fedakarlık yapmayı, başkalarına sevgi göstermeyi öğrenmeliler.
Düzene, temizliğe dair hastalıklı takıntılardan ve mükemmel düzende olmayan ya da açıklanamayan her şeyi reddetmekten sakının.

6. Evdeki Kuzey Düğümü (Ortalama) - 12. Evdeki Güney Düğümü
Altıncı evdeki Kuzey Düğümü, rasyonel ile mantıksız, rüya ile gerçeklik, kendini ayarlama ile fedakarlık arasındaki çatışmayı getirir.
Bu insanların daha somut olmayı ve günlük rutin ve gerçeklikle baş etmeyi öğrenmeleri gerekiyor. Belirsiz hayal gücünden aktiviteye ve rutin görevlerin yerine getirilmesine geçmeleri gerekiyor. Hayal dünyalarına kaçmayı bırakmaları ve bunun yerine günlük yaşamda aşkın deneyimler yaşamaları gerekiyor.
Güvenilmezlikten, dünyadan kaçmaktan, dünyadan uzaklaşmaktan sakının.

Lilith - Kara Ay - Büyülenme ve İnkar
Lilith kurgusal bir noktadır - Ay'ın Dünya etrafındaki eliptik yörüngesinin ikinci boş odak noktası.
Mitolojide Lilith, Adem'e teslim olmayı reddetmiş, Adem ile Havva arasındaki bağlantıya isyan etmiş, insanların dünyasından kaçmaya karar vermiş ve Şeytan'la bağlantı kurmuştur.
Astrolojide Lilith, bağlı olduğu konuların büyülenmesini veya reddedilmesini sembolize eder. Verilen konuların hem büyülenmesi hem de reddedilmesi, sonunda kişiyi içine çekebilir ve onu insan dünyasından "uzaklaştırabilir".

Lilith (Ortalama) Başak burcunda
Düzene karşı isyan; provokatif mizah.
Sakin görünmeye çalışılarak duygusallıkları güçlü bir şekilde bastırılır; Bu kişilerin kendilerini rahat hissetmeleri çok zor olduğundan duygusal çatışmalar sıklıkla ortaya çıkar. İçgüdülerini bastırmak isterler ya da soğuk ve sapkın görünürler.
Alkolizme ve bağırsak ameliyatına dikkat edin.

12. Evde Lilith (Ortalama)
Kurban olma eğilimi; gizem kültü; başkalarının acılarının araştırılması.

Chiron - Yaralı Şifacı, iç öğretmen
Chiron, Satürn ve Uranüs arasında bir asteroittir. Yörüngesi çok sıra dışıdır ve maddi ve manevi dünyalar arasında bir köprüyü temsil eder.
Mitolojiye göre Chiron büyük bir şifacı, bilge bir öğretmen ve ölümsüz Sentorlardan biriydi. Ne yazık ki en sevdiği öğrencisi Herakles'in zehirli okuyla "ölümcül" şekilde yaralandı. Büyük acılar çekiyordu ama ölemedi. Sonunda kendisi de acı çeken Prometheus'un yararına ölümsüzlüğünden vazgeçer ve Chiron yeraltı dünyasına gönderilir. Yeraltı dünyasında Zeus ona merhamet etmiş ve onu cennete kaldırmıştır.
Astrolojide Chiron, iyileştirilemeyen yaralarımızı ve tedavi edilemeyen travmalarımızı sembolize eder. Ancak kişi kendi travmasında boğulmak yerine travmayı kabul edebilir, kendisi gibi acı çeken diğer insanlara yardım edebilir ve acı çekmenin hayatın bir parçası olduğunu kabul edebilirse, o zaman Chiron bilgeliğin, hatta bazılarının anahtarı olabilir. bir çeşit "Başlatma Kapısı".

Chiron Yengeç burcunda
Bu insanların onarılamaz yarası aileleridir. Ebeveynlerinin onlara gerekli bakımı, sevgiyi ve güvenlik duygusunu vermediğine inanıyorlar. Yetişkinlikte bile mutsuz çocukluk, onlar için hâlâ açık ve iyileşmeyen bir yara olabilir. Bunu örneğin kendi büyük ailelerini kurarak, sürekli geçmişle uğraşarak ya da çocuklarına asla acı çektirmemek için asla ebeveyn olmamaya karar vererek telafi ederler.

10. Evde Chiron
Bu insanlar ne kadar uğraşırlarsa çabalasınlar, hak ettiklerine inandığınız sosyal statüye ulaşamazlar. Onlar halkın refahı için bu kadar çabalarken, diğerleri güneşin altındaki yerlerinin tadını çıkarıyor. Bu insanlar genellikle halk için çok şey yaparlar ve kabul edilmek yerine zulümle karşı karşıya kalırlar. Bu yaralanma, daha sonra düzeltilse bile asla acı vermeyi bırakmaz ve asla tamamen iyileşmez.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 29 Kasım 2023, 14:58   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




Seko sen bunu oku gel sonra konuşalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Aralık 2023, 00:09   #5
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




yeni ekleme



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


1. ev - Yükselen (ASC)
Fiziksel kişilik
Yükselen (ASC) – Fiziksel görünüm, mizaç, davranış, hayatla ilişki ve kişinin verdiği ilk izlenim gibi temel kişilik özelliklerini sembolize eder.

Yükselen Yengeç burcunda (Yengeç burcunun yöneticisi Ay'dır)
Yükselen Yengeç ile duygusal yaşamınızı geliştirmeniz ve iyileştirmeniz gerekir. Bazı insanlar duygusal açıdan o kadar savunmasızdır ki, ruhlarını korumak için etraflarında bir kabuk oluştururlar. Buradaki zorluk, üzerinize aşırı yük bindirilmediğinden emin olmak için duyarlılığınızı kullanmanın bir yolunu bulmaktır. Yükselen Yengeç, sakin ve havalı görünümünün altında ne kadar çok duygunun saklı olduğuna da çok şaşırabilir. İçsel ve organik ritimlerinize ve akımlarınıza uygun yaşamayı öğrenmelisiniz. Duygular tarafından yönetilen Yengeç burcu, açıklamalar ve mantıksal argümanlarla ikna edilemez. ...

Yükselen'in hükümdarı - Ay
Bu insanlar yaşadıkları yeri değiştirmeyi severler. Hayal güçlerini kullanırlar; hayallerine, ruh hallerine ve halkına yenik düşerler. Duruma göre davranışlarını değiştirirler; kendilerini çevreleriyle özdeşleştirirler. Çok popüler olabilirler ve kalabalığın duygularını deneyimleyebilirler. Onlar karamsar ve yanılabilirler.

Kova burcundaki Yükselen'in (Ay) hükümdarı
Bu kişiler diğer insanlarla dostluk ve sempati yaratırken aniden ve beklenmedik şekilde hareket ederler. Romantik ve dürtüsel bir şekilde yaratabilirler. Geleceği tahmin edebiliyorlar. Tahminlerine göre davranırlar veya tahminlerinden memnun olurlar. Çoğu zaman gerçekte neye inandıklarını öğrenmek için kendilerini sınamaya çalışırlar.

9. Evdeki Yükselen'in (Ay) yöneticisi
Bu insanlar insan haklarıyla, inançlarla, eğitimle ve diğer ülkelerle ilgileniyorlar. Kaçışlara, seyahat etmeye, öğretmeye veya işleri kanuna uygun hale getirmeye yatkınlıkları vardır; Daha yüksek düşünce kavramı.

10. ev - Orta Coeli (MC)
Kariyer, prestij ve itibar
Orta Coeli (MC) - Sosyal statüyü, kariyeri, itibarı, onurları, şöhreti, başarıyı, yetkili kişiliği, babayı sembolize eder.

Balık burcunda 10. ev (Balık burcunun yöneticisi Neptün'dür)
Onuncu evin zirvesinde Balık burcu olan kişiler genellikle kilise, tıp, tiyatro veya maneviyat ve ezoterizm ile ilgili diğer alanlarda kariyer yaparlar. Bu insanlar anlayışlı ve coşkuludur ancak istikrardan yoksundurlar. Onuncu ev birden fazla burçla doluysa, denizde uzun yolculuklara çıkmak isteyebilirler. Bu insanlar gelişmiş bir ruha sahiptirler ama aynı zamanda gerçekçi olmayan hayalperestlerdir.

7. Evdeki 10. Evin (Neptün) yöneticisi
Bu insanlar politikacı oluyor ya da izleyicileriyle birlikte çalışıyorlar. İşleri genellikle evliliklerini etkiler.

Güneş - Benlik, bireysellik, kişilik
Güneş kişisel bir kimliği simgelemektedir. Kişinin bağımsız olmayı öğrenmesi, potansiyelini ortaya çıkarması, diğerlerinden farklılaşması ve parlaması gereken alanları bize gösterir. Güneş'in konumu bize bir kişinin karakterine en uygun mesleğin hangisi olduğunu söyleyebilir.

Güneş Oğlak burcunda
Oğlak burcu, bu burçta doğan insanlara huzur, sabır, azim ve hırs veren Satürn gezegeni tarafından yönetilmektedir. Bu kişiler yapmayı seçtikleri veya yapmaları söylenen işe maksimum çabayı gösterebilirler. Dost canlısı ve neşeli insanlardır ancak özünde ciddi ve sorumluluk sahibidirler ve yaptıkları her şey bu tutumlara dayanmaktadır.

Güneş 8. Evde
Sekizinci evdeki Güneş, insanlara derin bir yaratıcılık ve daha geniş bir yaşam anlayışı verir. Güneş bu insanlara başkalarının değerleri konusunda anlayış ve duyarlılık kazandırır. Bu genellikle bu kişilerin bu alanda bazı sorumlulukları olacağı anlamına gelir. Toplumsal değerleri anlarlar ve görüşleri de bu anlayışla örtüşür. Faaliyetleri diğer insanların varlıklarına ve kaynaklarına odaklanıyor ve enerjileri bir ortak girişimde kullanılacak. Örneğin finansal kurumlarda veya sosyolojik araştırmalarda başarılı olabilirler. Her iki durumda da yaratıcı ve meraklıdırlar.

Ay - Duygular, içgüdüler, kökler, anne
Ay'ın bulunduğu burçtaki yer, kişiye güvenlik duygusunu neyin verdiğini ve onu nerede bulacağını anlatır. Ne kadar hassas olduğumuzu ve çevremizle içgüdüsel olarak nasıl etkileşime girdiğimizi anlatıyor. Ay aynı zamanda bize çocukluğumuzu ve annemizle olan deneyimlerimizi de anlatır.

Yeni Ay
(28°39' Ay Evresi Derecesi)
Doğum, Başlangıç, Berraklık

Ay Kova burcunda
Duygularınızla ilişkiniz karmaşık olabilir. Kendinizi korku, öfke, kıskançlık gibi olumsuz duygulardan kurtarmak istiyorsunuz ancak bu, başkalarının bu tür duyguları sergilediklerinde sizden inanılmaz derecede hoşgörülü olmanızı beklemelerine yol açabilir. Daha -"

Ay 9. Evde
Dokuzuncu evdeki Ay anlayışlı ve yaratıcı bir zihin yaratır. Bu insanlar harika hayalperestler ve yeni fikirleri olan düşünürlerdir. Görüşleri sağlam ve samimidir ancak fikirlerini kolaylıkla değiştirirler. Çeşitli ilgi alanları ve hobileri vardır; başkalarına ders vermeyi severler. Ay, bu insanlara içsel olarak kendi kaderini tayin etme hakkını verir, bu da onlara, aynı düzeyde farkındalığa sahip olmayanları yönetme ve yönlendirme enerjisini verir.

Merkür - Düşünme, iletişim, akıl, öğrenme
Merkür bize öğretme ve öğrenmeyle ilgili entelektüel şeylere ilgi gösteren gezegendir. Aynı zamanda olayları hangi derinlikte incelemek istediğimizi de gösterir. Bize doğal zeka ve analiz etme ve yeniden üretme yeteneği verir.

Merkür Oğlak burcunda
Merkür Oğlak burcunda olan insanlar bu kadar kaygısız olmayı bırakırlar. Kapsamlı ve kesindirler. Toprağın etkisi, tefekkür ve bulgu ve görüşlerin kanıtlarını sunma ihtiyacını uyandırır. Uzmanlaşmak için seçtikleri alanda tanınmış uzmanlardır. Merkür Oğlak burcunda olan kişiler bir şey yaptıklarında mutlaka bir planları ve hedefleri olmalıdır. Zihinlerinin odaklanacak bir şeye ihtiyacı var. Metodiktirler ve genellikle iyi yöneticiler ve başarılı tüccarlardır. Bununla birlikte, düşünmenin bir bölümünde durgunlaşma eğilimindedirler, bu da zihinsel veya mesleki durgunluğa yol açabilir.

6. Evde Merkür
Altıncı evdeki Merkür sağlıkla ve diğer insanlara yardımla ilgilidir. Bize metodolojik zihinsel yeteneklerden ve zihinsel olarak çalışma konusundaki büyük yeteneğinden bahseder. Bu, bu kişilerin bilgisayar veya elektronik cihazlarla çalışmak gibi uzmanlık veya fiziksel beceri gerektiren bir işe sahip olma ihtimalinin yüksek olduğu anlamına gelir. Mükemmeliyetçi olma ve özellikle görevleri, sağlık ve beslenme konusunda gereksiz yere endişelenme eğilimleri vardır. Dağınıklıktan nefret ediyorlar.

Venüs - Duygusallık, aşk, uyum, zevk
Venüs çekiciliği sembolize eder. Venüs'ün bulunduğu burç bize nelerden etkilendiğimizi söyler ve bu da sevgi ve şefkat, güzellik ve mutluluk, değer ve ilkeler vermemizi veya almamızı sağlar. Olumsuz tarafı ise zayıflığı ve sığlığı temsil etmesidir.

Venüs Kova burcunda
Venüs Kova burcunda olan insanlar ilişkilere ve sanata açık ve deneysel bir yaklaşıma sahiptir. Bir yandan, hem rahatlatıcı hem de teşvik edici olabilir çünkü diğer insanların rahatlamasına ve kendileri olmalarına olanak tanır. Ancak bir yandan da üslupları rahatsız edici, şok edici ya da tuhaf olabileceğinden duygularını anlamak zorlaşabilir. Liberal tavırlarıyla her türden insanı memnun etmek isterler, ancak eğer bazı ahlaki kurallara uymazlarsa, partnerleri onların açık fikirliliğinin ve özgür ruhunun yalnızca gizli itirazların tezahürü olduğunu anladığında ilişkileri sona erer. Soğuk ve kişiliksiz kişilikleri sosyal olaylarda veya arkadaşlarıyla arası iyi olabilir, ancak arkadaştan daha fazlası olan birinin onları terk etmesinin nedeni de bu olabilir.

Venüs 8. Evde
Sekizinci evdeki Venüs, evlilik veya başka bir ortaklık yoluyla elde edilen maddi kazancı önerir. Çoğu zaman miras anlamına gelir. Diğer zamanlarda ise maddi güvenlik arzusuyla kapanan bir evlilik anlamına gelebilir. Bu insanlar genellikle biraz sahiplenici ve kıskançtır. Her durumda, sekizinci evdeki Venüs, bu kişilerin finansal kaynaklarının ortak kökenli olacağı ve sadece kendi çabalarının sonucu olmayacağı anlamına gelir. Yaşamları çok kolay olduğu için tembelliğe veya atalete yol açabilir.

Mars - Etkinlik, enerji, cesaret, atılganlık
Mars istediğimizi elde etme ihtiyacını simgeliyor. Bu, cinsel dürtüyü, inisiyatifi ve cesareti içeren itici gücümüz anlamına gelir. Mars bize arzularımızı, duygusallığımızı, cesaretimizi ve irademizi anlatır. Aynı zamanda bize engelleri nasıl aşabileceğimizi ve ne kadar aktif olduğumuzu da anlatır.

Boğa burcundaki Mars
Mars'ı Boğa burcunda olan insanlar hayal kurarak zaman kaybetmeyi sevmezler. Yani plan yaparken gerçekçidirler ve planladıklarını gerçekleştireceklerdir. Mars'ı Boğa burcunda olan kişiler, hayattaki maddi hedeflerine istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, sabırlarını ve gerçekçi yaklaşımlarını mülklerinin değerini artırmak veya en azından yaşayacak sakin bir yer sağlamak için kullanabilirler. İstikrarı yakalamaya kararlı olduklarından, işin sırrının, toplumun materyalist düşüncesini körü körüne kabul etmek yerine, istikrarın ne olduğunu kendilerinin belirlemesinde yattığını biliyorlar. Bu açıkça yön değiştirme ihtiyacını gösteriyor. İster kişisel ister profesyonel olsun, değişiklik yaptıklarında bu değişiklik geri alınamaz. Cinsel enerjileri "mümkün olan en düşük hızda giden araca" benzetilebilir, kalkışı yavaştır ve durması zordur, ancak inanılmaz bir çekme gücüne sahiptir.

11. Evde Mars
On birinci evdeki Mars, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan insanları temsil eder. Başkalarına, daha az yetenekli insanlara yardım etmeyi severler ve başkalarını bazı hayır işleri yapmaya teşvik etme konusunda mükemmel bir yeteneğe sahiptirler. İnisiyatif gösterirler ve işleri organize etmede iyidirler. Çoğunlukla grevlere veya diğer toplumsal huzursuzluklara aktif olarak katılıyorlar. Bazen çok çalışkan ve çalışkan olmalarına rağmen biraz asi ve bağımsız oldukları için başları belaya girebilir.

Jüpiter - Mutluluk, iyimserlik, genişleme
Jüpiter büyümeyi, genişlemeyi, ona rehberlik eden yasaları, inancı ve ahlakı simgeler. Fırsatlara, zenginliğe ve inanca yol açabilecek gelişme ve destek duygusunu temsil eder. Ancak Jüpiter hasar görürse kişi ahlaksız ve aşırıcı olur.

Jüpiter Aslan burcunda
Jüpiter'i Aslan burcunda olan insanlarda çok doğal bir şey vardır çünkü onlar sadece varlıklarının bile değerlerinin kanıtı olduğuna inanırlar. Kendilerinden heyecan duyarak büyüyüp geliştikleri söylenebilir. Bencil ve kibirli olabilirler ama bazen bu, sahte alçakgönüllülük ve kavgacılıktan daha iyidir. Büyüklük duygusu, özgüven ve zenginlik tezahürlerine yol açabileceği gibi, bu nedenle gözden düşmeye de yol açabilir. Çok fazla enerjiye sahip olmanın harika olduğu gerçeğini göz ardı edemeyecek kadar hevesli olabilirler, ancak aynı zamanda insanların kişiliğini ve enerjinin kullanıldığı şeylerin doğasını da hesaba katmak gerekir. Başka bir deyişle, zamanlarını, paralarını ve duygularını harcadıkları kişi ve nesnelerin farklı özellikleri, gereksinimleri ve sınırlamaları vardır ve bunları gözden kaçırma eğilimindedirler, bu da daha sonra hayal kırıklığına neden olabilir.

Jüpiter 2. Evde
İkinci evdeki Jüpiter, insanların özgüvenini, para ve mülke karşı tutumlarını etkiler. Aynı zamanda mutluluk ve başarıyı da getirir, ancak aynı zamanda bu insanlar müsrif olma eğilimindedirler ve bu kişilik özelliği onları borca ​​sokabilir.

Satürn - Kısıtlama, düzen, olgunluk, zaman
Satürn, olgunluğumuzu acımasızca inceleyebilen katı öğretmenimizdir. Ancak acıyı, dikkatimizi neye odaklanmamız ve neyi geliştirmeye devam etmemiz gerektiğine çekmek için bir araç olarak kullanan yalnızca despot değil, aynı zamanda bilge arketipidir.

Oğlak burcundaki Satürn
Oğlak burcunda Satürn'ü olan insanlar, zaman ne olursa olsun, hedeflerini sarsılmaz bir kararlılıkla takip ederler ve abartmadan Cebelitarık Kayası ile karşılaştırılabilirler. Tüm engellere ve başarısızlıklara rağmen sonunda büyük başarılar elde ederler ve başkaları tarafından saygı görürler. Oğlak burcunda Satürn'ü olan insanlar yerlerini bilmeyi öğrenmeliler. Bu kişiler toplumun kendi sosyal statüsü, sınıfı, inancı, ırkı vb. insanlardan beklentilerine boyun eğme eğilimindedirler. Ancak telafi edici bir tepki ortaya çıkabilir, yani kendilerinden beklenen her şeyden kaçınmak ve direnmek isteyebilirler. sosyal statüleri, sınıfları veya ırkları nedeniyle bir kutuya konmak istemiyorlar.

8. Evde Satürn
Sekizinci evdeki Satürn, kişinin tutumunu kısıtladığı finansal ve cinsel konuları etkiler. Bu insanlar katıdır. Eşleriyle veya işleriyle ilgili mali zorluklara işaret eder. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenme eğilimindedirler, bu da diğer insanların sorumluluklarını üstlenecekleri anlamına gelebilir.

Uranüs - Özgünlük, özgürlük, devrim
Uranüs uyanışın gücüdür, bu da çoğu zaman bazı aksamaların ve değişimlerin olacağı anlamına gelir. Uranüs'ün etkisi altındaki olaylar beklenmedik veya öngörülemez olup, bizi işleri yeni bir şekilde yapmaya ve şu veya bu konuyla ilgili gerçeklerle yüzleşmeye zorlar.

Uranüs Oğlak burcunda
(Not: Uranüs yavaş transpersonal bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Bu nedenle Oğlak burcundaki Uranüs'ün tanımı tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 7. evdeki Uranüs'ün tanımı.)
Oğlak burcundaki Uranüs, Oğlak burcunda doğan insanların başkalarını kontrol etme yeteneği gibi bazı tartışmalı özelliklerini yoğunlaştırırken aynı zamanda onlara düzen ve otoriteye karşı isyan etme eğilimi de verir. Yeni düzenler getirme eğiliminde olacaklar, siyaseti de kontrol etmeye çalışabilirler. Bu burçta doğan kişilerin soğukluğu artacaktır. Bu kişilerin yeni yönetim yöntemlerini tanıtma ve uygulama şansı oldukça yüksektir.

Uranüs 7. Evde
Yedinci evdeki Uranüs, evlilik ve ortaklık evine istikrarsızlık ve değişiklikler getirir. Çok farklı bir kişiyle evlilik, ortaklık veya beklenmedik önemli değişiklikler anlamına gelebilir. Bu kişiler beklenmedik bir şekilde evlenebilir veya boşanabilirler. Çok bağımsız oldukları için bilinçli olarak uzun vadeli ilişkileri sürdürmeye çalışmak zorundalar. Diğer insanlarla ilişkileri ancak beklenmedik değişimlerin ve aksaklıkların üstesinden gelebilirlerse iyi olacaktır.

Neptün - Fantezi, yanılsama, maneviyat, hayal gücü
Neptün, gizemli bir gezegenin gizemli adı olan Görünmez İmparatorluğun Efendisi olarak anılır. Belki de beş duyumuzla algılanamayan, ancak hayal gücümüzle anlayıp algılayabildiğimiz bir yaşam boyutu olarak tanımlayabiliriz.

Neptün Oğlak burcunda
(Not: Neptün yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Neptün'ün Oğlak burcundaki tanımı bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 7. evdeki Neptün'ün tanımı.)
Oğlak burcundaki Neptün insanlara kararlılık ve konsantre olma yeteneği verir. Ancak bu onların tipik Oğlak rasyonelliğini mahvedebilir. Bu pozisyon onların doğal mükemmellik arzusunu bir miktar kırar, ancak insanlara manevi hedeflere ulaşma arzusu verir.

Neptün 7. Evde
Yedinci evdeki Neptün, bu kişilerin başkalarına nasıl tepki verdiklerini, evlilik veya birlikteliklerde nasıl davrandıklarını dolaylı olarak etkiler. Bu evdeki Neptün çok fazla idealizm ve gerçeklik eksikliği yaratıyor. Bazen partnerler arasında zihinsel bağlantılar kurulur ve bu insanlar genellikle başkalarına karşı sezgisel bir empatiye sahiptir.

Plüton - Dönüşüm, yenilenme, güç
Plüton ölümün ve yeniden doğuşun gezegenidir. Her şeyin sonudur, kıyamet günüdür. Takıntılara veya inançlara yol açabilir. Spektrumun karanlık ucunda "dürtüye yenik düşmek" şeklinde tezahür edebilir veya olayların özüne inme, olumsuz şeyleri yok etme ve iyileşme ve dönüşüm sağlama yeteneğine sahip bir birey yaratabilir.

Plüton Akrep burcunda
(Not: Plüton yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Plüton'un Akrep burcundaki açıklaması bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. 5. evdeki Plüton'un tanımı.)
Plütonu Akrep'te olan kişilerin gizeme karşı tutkulu bir arzuları vardır. Entrikaları kullanmayı severler ve özellikle arzuları yoluyla gerçekleşebilecek kişisel dönüşüme karşı büyük bir eğilimleri vardır. Üretken, evrensel ve yeteneklidirler. Gizli güçler yayarlar. Cinsellikleri de onlar için dönüşüyor ama aynı zamanda bu durum nedeniyle kendilerini kısıtlanmış hissedebiliyorlar.

Plüton 5. Evde
Beşinci evdeki Plüton, bu kişilerin çocuklarının inatçı ve idare edilmesi zor olabileceğini düşündürmektedir. Bu kişiler eğlenmeye ve keyifli aktivitelere para harcama ihtiyacı duyarlar ya da kumar oynayarak vakit geçirme eğilimindedirler. Romantik ilişkilerinde ya partnerlerini kontrol etmeye çalışacaklar ya da otoriter partnerleri kendilerine çekecekler.

Ay Düğümleri - Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü
Ay Düğümleri gezegen değil, haritada birbirinin tam karşısında yer alan astrolojik matematiksel noktalardır. Yaşam amacınızın Kuzey Düğümü ile Güney Düğümü arasındaki çizgide kodlandığı söylenir. Güney Düğümü konfor alanınızı, alıştığınız yerinizi gösterirken, Kuzey Düğümünüz yaşam derslerinizi ve bu yaşamda ne için çabaladığınızı gösterir. Her iki Ay Düğümü de neredeyse her zaman geri harekettedir.

Oğlak burcundaki Kuzey Düğümü (Ortalama) - Yengeç burcundaki Güney Düğümü
Oğlak burcundaki Kuzey Düğümü kişisel yaşam, kamu kariyeri ve ruhsal öz farkındalık arasındaki çatışmayı getirir.
Bu insanların kırılgan kabuklarından çıkmayı öğrenmeleri gerekiyor. Büyümeleri, disiplin geliştirmeleri, tutarlı olmaları ve daha açık sözlü olmaları gerekiyor. Duygusal bağımlılıklardan kurtulmalı ve kendi ihtiyaçlarını vurgulamamayı öğrenmelidirler.
Duygusal bağımlılığa ve başarısızlıklarının suçlularını arayan incinmiş bir çocuk pozisyonunda olmaya dikkat edin. Acı gerçeği kabul etme cesaretini bulmak yerine sevgiye ve korumaya tutunmaktan kaçının.

8. Evdeki Kuzey Düğümü (Ortalama) - 2. Evdeki Güney Düğümü
Sekizinci evdeki Kuzey Düğümü, manevi ve maddi mülkiyet arasındaki, geçiciliğin kabulü ile bir şeye sahip olma arzusu arasındaki çatışmayı getirir.
Bu insanların geçiciliği kabul etmeleri ve ölümün büyük bir öğretmen olduğunu anlamaları gerekiyor. Yaşamlarını sahte maddi değerler üzerine kurmamalı, bunların üzerine inşa etmemelidir. Bunun yerine manevi değerleri keşfetmeliler. Çatışmalardan kaçınmalı, rahat bir kısırlık içinde kalmamalılar.
Açgözlülükten ve kanıtlanmış ve güvenli maddi varlıklara tutunmaktan sakının. Gerçek değerler daha derinlerdedir.

Lilith - Kara Ay - Büyülenme ve İnkar
Lilith kurgusal bir noktadır - Ay'ın Dünya etrafındaki eliptik yörüngesinin ikinci boş odak noktası.
Mitolojide Lilith, Adem'e teslim olmayı reddetmiş, Adem ile Havva arasındaki bağlantıya isyan etmiş, insanların dünyasından kaçmaya karar vermiş ve Şeytan'la bağlantı kurmuştur.
Astrolojide Lilith, bağlı olduğu konuların büyülenmesini veya reddedilmesini sembolize eder. Verilen konuların hem büyülenmesi hem de reddedilmesi, sonunda kişiyi içine çekebilir ve onu insan dünyasından "uzaklaştırabilir".

Lilith (Ortalama) Yay burcunda
Sınırları ve yasaları reddetmek; değerlerden uzaklaşmak.
İnanç ve işe yaramazlık bu pozisyonun ana konusudur. Bu insanlar, olaylar ve manevi dünya hakkındaki gerçeği öğrenmek için büyük bir istek duyarlar, ancak çoğu zaman hayal kırıklığına uğrarlar. Tanrıya inanmak onlar için zordur, çoğu zaman ateist olurlar ya da tam tersine fanatik olurlar. Her ikisi de mümkündür. Manevi ve dünyevi yaşam arasında denge ararlar. Hatta kiliseye karşı direniş bile olabilir. Bu insanlara yalan söylersen bir daha asla güvenlerini kazanamazsın. Küçük yaşlardan itibaren onlarla açıkça konuşmak gerekir.
Uyluk, kalça ve safra kesesi yaralanmalarına karşı dikkatli olun.

6. Evdeki Lilith (Ortalama)
Günlük görevlerden kaçma isteği, psikosomatik sorunlar.

Chiron - Yaralı Şifacı, iç öğretmen
Chiron, Satürn ve Uranüs arasında bir asteroittir. Yörüngesi çok sıra dışıdır ve maddi ve manevi dünyalar arasında bir köprüyü temsil eder.
Mitolojiye göre Chiron büyük bir şifacı, bilge bir öğretmen ve ölümsüz Sentorlardan biriydi. Ne yazık ki en sevdiği öğrencisi Herakles'in zehirli okuyla "ölümcül" şekilde yaralandı. Büyük acılar çekiyordu ama ölemedi. Sonunda kendisi de acı çeken Prometheus'un yararına ölümsüzlüğünden vazgeçer ve Chiron yeraltı dünyasına gönderilir. Yeraltı dünyasında Zeus ona merhamet etmiş ve onu cennete kaldırmıştır.
Astrolojide Chiron, iyileştirilemeyen yaralarımızı ve tedavi edilemeyen travmalarımızı sembolize eder. Ancak kişi kendi travmasında boğulmak yerine travmayı kabul edebilir, kendisi gibi acı çeken diğer insanlara yardım edebilir ve acı çekmenin hayatın bir parçası olduğunu kabul edebilirse, o zaman Chiron bilgeliğin, hatta bazılarının anahtarı olabilir. bir çeşit "Başlatma Kapısı".

Chiron Yengeç burcunda
Bu insanların onarılamaz yarası aileleridir. Ebeveynlerinin onlara gerekli bakımı, sevgiyi ve güvenlik duygusunu vermediğine inanıyorlar. Yetişkinlikte bile mutsuz çocukluk, onlar için hâlâ açık ve iyileşmeyen bir yara olabilir. Bunu, örneğin kendi büyük ailelerini kurarak, sürekli geçmişle uğraşarak veya çocuklarına asla acı çektirmemek için asla ebeveyn olmamaya karar vererek telafi ederler.

1. Evde Chiron
Bu kişiler çok proaktif ve iddialı olmadıkları için tüm çabalarına rağmen başarılı olamadıkları için travma yaşayabilirler; rekabetçi bir toplumda çok sert ve acımasız olanlarla rekabette hayatta kalabilmek için ihtiyaç duyulan sağlıklı saldırganlığın uygun dozundan yoksundurlar. Bunu genellikle abartılı faaliyetlerle telafi ederler, ancak sonuçlar hiçbir zaman gösterdikleri çabayla örtüşmez.

Güneş- Mars Üçgeni (1°33', Uygulanıyor)
Uyumlu yönler bu kişilere hedef belirleme isteği ve hedeflerine ulaşma yeteneği verir. Atılganlık, enerji, rekabetçilik, sabırsızlık ve hazır olma bu yönlerin tipik tezahürleridir.

Güneş Kavuşumu Satürn (0°11', Ayrılan)
Bu kavuşum bu kişilere öz disiplin kazandırır. Hayatlarını olduğu gibi severler ve değişimlerden hoşlanmazlar. Bu insanlar sıklıkla sorunlar ve zorluklar yaşarlar ancak bunların üstesinden gelip daha güçlü hale gelebilecek yeterli enerjiye sahiptirler.

Ay- Mars Karesi (2°54', Uygulanıyor)
Bu kişiler sıklıkla duygusal gerginlik yaşarlar, acımasız ve kararsızdırlar. Evdeki çatışmaları seviyorlar ve onları nasıl kazanacaklarını biliyorlar. Otoriterdirler, macera dolu hayatlar sürerler ve uyum sağlamakta ve yerleşmekte zorlanırlar.

Ay- Plüton Karesi (6°33', Ayrılan)
Bu yön, genellikle sevdiklerinizle ilişkileri zorlaştıran derin duyguları uyandırır. Bu kişiler zaman zaman kişisel yaşamlarını derinden etkileyecek durumlarla karşılaşırlar ve bu deneyimlere dayanarak önemli değişiklikler yaparlar. Psikoloji, okültizm, alternatif hareketler ve yeni yaşam tarzlarıyla ilgileniyorlar. Bu durum vücutla kötü bir ilişkiye neden olabilir; bu kişiler görünüşlerini kabul etmekte zorluk çekebilirler.

Merkür Kavuşumu Uranüs (6°08', Uygulanıyor)
Bu kavuşum çok bağımsız insanlar yaratır. Yeni teknolojilere ilgi duyarlar ancak zihinsel yorgunluğa yatkındırlar. Çoğu zaman başkalarını anlamaktan yoksundurlar ki bu da kişiliğin gelişimi açısından oldukça problemli bir durumdur. Bu insanlar çok özerk bir zihne, bağımsız düşünceye ve bir miras bırakma ihtiyacına sahipler. Mevcut düzeni eleştirmeye eğilimlidirler ve düşünceleri geleceğe odaklıdır.

Venüs -Plüton Karesi (3°20', Uygulanıyor)
Bu yön kendini çok tipik bir şekilde gösterir - bu insanlar tüm kalpleriyle derinden ve yoğun bir şekilde hem sevebilir hem de nefret edebilirler. Gerçek tutkularını gizlerler ve genellikle büyük bir fanteziye sahiptirler. Başkalarından daha iyi olduklarını hissetmek isterler ve bu arzu, bir iş kurarak veya maddi zenginlik biriktirmeye çalışarak kendini gösterir. Bu yön cinselliği ve cinsel çekiciliği harekete geçirir. Uyumlu bir görünüm olarak benzer bir ışıltı yaratır ama aynı zamanda güçlü bir kıskançlık da katar; bu insanlar paranoyak bile olabilirler.

Mars Üçgen Satürn (1°44', Ayrılan)
Bu yönü olan kişiler yorulmadan çalışabilir, dikkatli, tutarlı ve girişimcidirler. Ayrıca mükemmel organizasyon becerilerine sahiptirler. İstikrarı ve güvenliği severler, risk almayı sevmezler. Zorluklarla ve engellerle kolayca başa çıkabilirler.

Uranüs Neptün Kavuşumu (4°00', Uygulanıyor)
Bu kavuşum değişiklik dürtüsünden sorumludur. Bu kişiler hayatlarını değiştirmeye ve asla tatmin olmadıkları siyasi işlere karışmaya eğilimlidirler. Eğer kamuya açık bir şekilde meşgul olurlarsa, reformist çabalarının başarılı olma şansı vardır, aksi takdirde hayatları boyunca koşullardan hoşnutsuzluk içinde yaşarlar. Bu kavuşum insanlara muazzam bir özgünlük, yoğun yaratıcı yetenekler ve yenilikçi ilhamlar verir.

Yükselen Merkür Muhalefeti (2°49', Ayrılan)
Bu yönünün olumlu yanı ise insana canlılık ve merak duygusu vermesidir. Bu durumun olumsuz tarafı dikkat dağınıklığına ve huzursuzluğa neden olabilmesidir.

Yükselen Uranüs Muhalefeti (3°19', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara becerikli ve özgün davranışlar kazandırmasıdır. Bu yönün olumsuz tarafı, insanlara ne pahasına olursa olsun başkalarını şaşırtma ve şok etme arzusu vermesidir.

MC Altmışlık Neptün (2°26', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara yaşam yollarını bulmalarına yardımcı olan sezgi vermesidir.

MC Üçgen Plüton (2°47', Uygulanıyor)
Bu yönüyle ilgili olumlu olan şey, bu insanların hedeflerine ulaşmalarına ve eski ve modası geçmiş davranış kalıplarından kurtulmalarına yardımcı olacak gizli fırsatları bulma becerisine sahip olmalarıdır.

Güneş Düğüm Kavuşumu (0°16', Uygulanıyor)
Bu kavuşum, burcun ve içinde bulunduğu evin önemini büyük ölçüde artırır. Bununla ilgili yetenekler, potansiyeller ve görevler önemli bir patlamanın sorumlusu olabilir.

Düğüm Üçgeni Mars (1°16', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak güç ve kararlılık vermesidir. Kendileri için önemli olan şey uğruna tutkuyla mücadele edebilirler.

Satürn Düğüm Kavuşumu (0°28', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, bu insanların hayatlarındaki zorlukların üstesinden gelmeye odaklanmış olmalarıdır. Tutarlıdırlar, sorumluluklarının bilincindedirler ve yaşam yollarında yorulmadan yürürler. Kendileri için yüksek standartlara sahiptirler ve iddialı hedefler koyarlar. Sınırlarını aşmayı başarırlar.
Bu yönün olumsuz tarafı, aynı zamanda insanlara yaşamlarındaki zorlukların üstesinden gelme konusunda karamsarlık, hatta umutsuzluk vermesidir. Engellerle dolu hayatlar yaşıyorlar ve kendileri olabilmek için eşiği geçmekten korkuyorlar. Çoğu zaman sorumluluklarının onları ruhlarına ulaşmaktan alıkoyduğuna inanırlar. Çoğu zaman eski kalıplarına geri dönerler. Sıklıkla kendilerine aşırı yükleme yaparlar.


detaylar için yüzyüze irc üstünde konuşulacak
derece analizleri ve dekanlarını yazmadım
sabit yıldızları yazmadım

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Aralık 2023, 13:36   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




burçin



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1. ev - Yükselen (ASC)
Fiziksel kişilik
Yükselen (ASC) – Fiziksel görünüm, mizaç, davranış, hayatla ilişki ve kişinin verdiği ilk izlenim gibi temel kişilik özelliklerini sembolize eder.

Yükselen Boğa burcunda (Boğa burcunun yöneticisi Venüs'tür)
Yükselen Boğa burcuna sahip insanlar hayata yavaş ve amansız bir şekilde girerler. Acele etmiyorlar. Hedeflerine ulaşmak için planlar yapar, inşa eder ve sistematik olarak çalışırlar. Ancak tembelleşebilirler ya da hiçbir amacı ve anlamı kalmamasına rağmen her şeyin aynı kalmasını isteyebilirler.

Yükselen burcunun yöneticisi - Venüs
Bu kişiler duygularına, aşklarına ya da tutkularına göre hareket etme eğilimindedirler. Lüksü, zenginliği ve güzelliği severler. Yalnız yaşamayı sevmezler ve başkaları tarafından kabul edilmeye ihtiyaç duyarlar. Çoğunlukla en az dirençli yolu seçerler. Onlar iyi arkadaşlardır; iyi yiyecek ve içecekleri severler.

İkizler'de Yükselen'in (Venüs) hükümdarı
Bu insanlar aynı anda birden fazla, genellikle entelektüel hedefe ulaşmaya çalışırlar. Eğlenmeyi severler ve çoğunlukla aileleri veya arkadaşlarıyla birlikte seyahat etmeyi severler.

2. Evdeki Yükselen'in (Venüs) yöneticisi
Bu kişiler parayı severler, mallarına sahip olup çoğaltmak isterler veya söz kullanarak hareket ederler.

10. ev - Orta Coeli (MC)
Kariyer, prestij ve itibar
Orta Coeli (MC) - Sosyal statüyü, kariyeri, itibarı, onurları, şöhreti, başarıyı, yetkili kişiliği, babayı sembolize eder.

Kova burcundaki 10. ev (Kova burcunun yöneticisi Uranüs'tür)
Onuncu evin başlangıcında Kova burcuna sahip insanlar önyargısızdır ve oldukça zeki olma eğilimindedirler. Bu insanlar gerçeği istiyor, eski geleneklerin yıkılmasını ve bunların yerine yeni yöntemlerin getirilmesini istiyorlar. Bazı kuruluşlarda çalışabilirler veya sanat, finans veya elektro teknoloji alanlarında kariyer sahibi olabilirler.

10. Evdeki 10. Evin yöneticisi (Uranüs)
Bu kişilerin kariyeri zengin bir sosyal yaşamı içerir. Onlar mutlak bağımsızlığı hedefleyen yorulmak bilmez işçilerdir. Olgunlaştıklarında sıklıkla tanınır hale gelirler.

Güneş - Benlik, bireysellik, kişilik
Güneş kişisel bir kimliği simgelemektedir. Kişinin bağımsız olmayı öğrenmesi, potansiyelini ortaya çıkarması, diğerlerinden farklılaşması ve parlaması gereken alanları bize gösterir. Güneş'in konumu bize bir kişinin karakterine en uygun mesleğin hangisi olduğunu söyleyebilir.

Güneş İkizler'de
İkizler burcunda doğan insanlar pek çok yeteneğe sahip insanlardır ve becerilerini hem teoride hem de pratikte kullanabilirler. Çevrelerinde olup biten her şeyle ilgilenen, çok zeki ve çabuk kavrayan insanlardır ve her türlü yeni duruma hızla uyum sağlayabilirler. Dünyadaki tüm yeni şeylere açıktırlar çünkü avantajlarını çabuk görebilirler. Bu yeni şeyleri başkalarına da göstermeye çalışıyorlar ki, onlar da faydalansınlar. Ancak daha muhafazakar insanlar genellikle bunu anlayamıyor. Onlar temsili kişiliklere sahip sosyal insanlardır ve doğuştan gelen çekicilikleri ve enerjileriyle başkalarına ilham verebilir ve onları etkileyebilirler.

Güneş 1. Evde
Birinci evdeki Güneş, yükselenle güçlü bir bağlantı kurar ve burcuna karşılık gelen kişiliği yaratır. İnsanlara kimlik, canlılık ve özgüven duygusu verir. İnsanlar daha spontane ve dışa dönüktür çünkü kişilikleri daha bütündür. Güneş onlara kararlılık, liderlik becerileri ve inisiyatif verir. Düşünceleri iyimser ve neşelidir.

Güneş yönleri
Üçgen Uranüs ( 3 ° 03' , Ayrılan)
Karşıt Plüton ( 7 ° 33' , Ayrılan)
Üçgen MC ( 8 ° 35' , Uygulayan)
Kare Lilith ( 3 ° 15' , Ayrılan)

Ay - Duygular, içgüdüler, kökler, anne
Ay'ın bulunduğu burçtaki yer, kişiye güvenlik duygusunu neyin verdiğini ve onu nerede bulacağını anlatır. Ne kadar hassas olduğumuzu ve çevremizle içgüdüsel olarak nasıl etkileşime girdiğimizi anlatıyor. Ay aynı zamanda bize çocukluğumuzu ve annemizle olan deneyimlerimizi de anlatır.

Balzamik Karanlık Ay (Küçülen Hilal)
(319°02' Ay Evresi Derecesi)
Kuluçka, Hazırlık, Kapatma, Dönüşüm, Yenileme, Saflık

Ay Boğa burcunda
Güvenliğiniz, tatmin edilmesi kolay olmayan istikrara bağlıdır. Hayatın maddi yönlerine bağlı, pratik bir doğanız olabilir. Değişimi hayatınızın bir parçası olarak kabul etmeyi öğrenmelisiniz, aksi takdirde komplikasyonlar ortaya çıkabilir - sevdiğiniz diğer insanların neden olduğu değişiklikler, hastalık vb.

Ay 12. Evde
On ikinci evdeki Ay, bazen günlük yaşamdan uzaklaşma ihtiyacı duyan yalnız kişiler yaratır. Bu kişiler genellikle kişisel ilişkilerinde duygusal istikrar bulamazlar ve sıklıkla kendilerini yalnız hissederler. Kolayca etkilenirler ve çevrenin hafif etkilerine tepki verirler. Bu kişiler çok nazik ve sıcakkanlıdırlar. Başkalarının iyiliğine hizmet eden bir hayır kurumu, hastane veya başka büyük bir kurum için çalışabilirler. Duyguları sıklıkla karıştığı için kendilerini iyi ifade edemezler. On ikinci evdeki Ay, bu kişilerin ancak başkalarından uzaklaştıklarında kendilerini güvende hissedeceklerini vurguluyor.

Ay yönleri
Altmışlık Venüs ( 3 ° 11' , Ayıran) Uranüs
Karesi ( 7 ° 53' , Uygulayan) Neptün Karesi
( 0 ° 54 ' , Ayıran) MC
Karesi ( 2 ° 21' , Ayıran)
Lilith Üçgeni ( 7 ° 41' , Uygulayan)
Karşıt Chiron ( 4 ° 31' , Ayıran)
Karşıt Paralel Plüton ( 0 ° 45' )
Karşıt Paralel Şiron ( 0 ° 53' )

Merkür - Düşünme, iletişim, akıl, öğrenme
Merkür bize öğretme ve öğrenmeyle ilgili entelektüel şeylere ilgi gösteren gezegendir. Aynı zamanda olayları hangi derinlikte incelemek istediğimizi de gösterir. Bize doğal zeka ve analiz etme ve yeniden üretme yeteneği verir.

Merkür Boğa burcunda
Merkür Boğa burcunda olan insanlar bu kadar kaygısız olmayı bırakırlar. Kapsamlı ve kesindirler. Toprağın etkisi, tefekkür ve bulgu ve görüşlerin kanıtlarını sunma ihtiyacını uyandırır. Merkür toprak burcunda olan insanlar, uzmanlaşmak için seçtikleri alanda ünlü uzmanlardır. Konular hakkında derinlemesine düşünmeyi severler, ilgilendikleri konularda iyi bilgiye sahiptirler ve sanki bir şeymiş gibi öğrenme sürecinden keyif alırlar. iyi yemek. Bir şeyi öğrendiklerinde ve anladıklarında muhtemelen onu asla unutamayacaklar.

Merkür 12. Evde
On ikinci evdeki Merkür bilinçaltını temsil eder. Bu kişilerin düşünceleri bilinçaltından ve geçmiş deneyimlerinden etkilenir. Kararları mantıksal düşünme yerine duygulara dayanır. Bu kişiler sır saklamaya eğilimlidirler ve özellikle toplum önünde fikirlerini açıklamaktan hoşlanmazlar. Kendilerine güvenleri yoktur ama bunu saklamakta iyidirler. Bu pozisyon aynı zamanda yeni şeyler öğrenmede zorluklara işaret eder ve kişinin potansiyelini geliştirmesine engel olur.

Merkür yönleri
Üçgen Mars ( 4 ° 19' , Uygulayan)
Kare Jüpiter ( 2 ° 52' , Uygulayan)
Kavuşum Yükselen ( 6 ° 06' , Ayıran)
Üçgen Düğüm ( 6 ° 01' , Uygulayan)
Ters Paralel Jüpiter ( 0 ° 05' )

Venüs - Duygusallık, aşk, uyum, zevk
Venüs çekiciliği sembolize eder. Venüs'ün bulunduğu burç bize nelerden etkilendiğimizi söyler ve bu da sevgi ve şefkat, güzellik ve mutluluk, değer ve ilkeler vermemizi veya almamızı sağlar. Olumsuz tarafı ise zayıflığı ve sığlığı temsil etmesidir.

Venüs İkizler'de
İkizler gençliğin bir işaretidir ve bu kişilerin ilişkilerinde durgunluğu önleme ve esnekliği sürdürme konusunda güçlü bir dürtüleri vardır. Özgürlük olmadan ilişkinin başarısız sayılacağına inanıyorlar. İkizler burcundaki Venüs, tam çiçek açan aşktan ziyade aşk tomurcuğuyla karşılaştırılabilir, bu nedenle ona çiçek açma fırsatı verilmelidir. Bu insanlar çeşitlilikten hoşlanırlar ve aşklarını ve sevgili partnerlerini aydınlatacak bir kıvılcıma sahiptirler. Venüs'ü İkizler'de olan insanlar genellikle kolayca arkadaş ve tanıdıklar kurarlar. İnsanlarla tanışmayı severler. Cinsel ilişkiler ve aile ilişkileri onların "kalbidir", ancak çeşitli sosyal ilişkiler onların varlıklarına hayat veren "akciğerleridir".

Venüs 2. Evde
İkinci evdeki Venüs güvenlik ve maddi zenginlik ile bağlantıyı temsil eder. Bu insanlar mallarını, mücevherlerini, kıyafetlerini ve diğer aksesuarlarını severler. Muhtemelen maddi konularda şanslı olacaklar. Parayı severler, ancak yalnızca onlara daha iyi bir sosyal statü sağladığı için. Onlar yetenekli tüccarlar ve işadamlarıdır. Venüs'ün bu konumu aynı zamanda bazı sanatsal faaliyetlerden para kazanma olasılığını da gösterir. Aynı zamanda cömertlik ve maddi ayrıcalıklar anlamına da gelebilir.

Venüs yönleri
Altmışlık Ay ( 3 ° 11' , Ayrılan)
Kare Mars ( 4 ° 07' , Ayrılan)
Üçgen Jüpiter ( 5 ° 34' , Ayrılan)
Quincunx Neptün ( 2 ° 17' , Uygulayan)
Kare Düğüm ( 2 ° 25' , Ayrılan)
Üçgen Chiron ( 1 ° 19' , Ayrılan)

Mars - Etkinlik, enerji, cesaret, atılganlık
Mars istediğimizi elde etme ihtiyacını simgeliyor. Bu, cinsel dürtüyü, inisiyatifi ve cesareti içeren itici gücümüz anlamına gelir. Mars bize arzularımızı, duygusallığımızı, cesaretimizi ve irademizi anlatır. Aynı zamanda bize engelleri nasıl aşabileceğimizi ve ne kadar aktif olduğumuzu da anlatır.

Mars Başak burcunda
Mars'ı Başak'ta olan insanlar oldukça talepkar olabilirler; hem kendilerinden hem de başkalarından yüksek beklentilere sahiptirler. İşleri çok titiz ve takdire şayandır ancak bazen imkansızı yapmaya çalışmamaları gerektiğini unuturlar. Başak burcundaki olumlu açıya sahip Mars, insanlara hırs ve zeka verir. Görevleri hızlı bir şekilde anlayabilir ve onlar üzerinde sürekli çalışabilirler. Zihinsel yetenekleri oldukça gelişmiştir. Bilimsel eğilimleri, araştırma ve iş dünyasında rasyonelliklerini ve mantıklarını kullanmalarına olanak tanır. Hazırlıklı olmaları ve yaratıcılıkları ilerlemeyi ve başarıyı garanti eder.

5. Evde Mars
Beşinci evdeki Mars, bu insanların hedonistik ve romantik maceralara çok fazla enerji harcadıklarını gösteriyor. Onlar, büyük miktarda yaratıcı yeteneğe sahip olabilen, fiziksel olarak güçlü, dürtüsel ve dengesiz insanlardır. Övünmeye eğilimlidirler. Romantik ilişkilerde davranışları hareketlidir ve kıskançlığa yatkın olabilirler. Rekabetçidirler ve kaybetmeyi sevmezler. Bu sosyal ve aktif insanlar reklamcılıkta çalışma yeteneğine sahiptir. Oldukça abartılı, tuhaf veya aptal olabilirler. Zamanlarının ve enerjilerinin önemli bir kısmı çocuklarla yapılan aktivitelere harcanabilir.

Mars yönleri
Üçgen Merkür ( 4 ° 19' , Uygulayan)
Kare Venüs ( 4 ° 07' , Ayrılan)
Quincunx Jüpiter ( 1 ° 27' , Ayrılan)
Üçgen Neptün ( 6 ° 24' , Uygulayan)
Yükselen Üçgen ( 1 ° 47' , Ayrılan)
Birleşim Düğümü ( 1 ° 42' , Uygulanıyor)

Jüpiter - Mutluluk, iyimserlik, genişleme
Jüpiter büyümeyi, genişlemeyi, ona rehberlik eden yasaları, inancı ve ahlakı simgeler. Fırsatlara, zenginliğe ve inanca yol açabilecek gelişme ve destek duygusunu temsil eder. Ancak Jüpiter hasar görürse kişi ahlaksız ve aşırıcı olur.

Jüpiter Kova burcunda
Kova burcundaki Jüpiter bu dünyanın nasıl olması gerektiği sorusunu gündeme getiriyor. Yani bu insanlar hayatı olabildiğince demokratik ve açık bir şekilde algılamak istiyorlar. Geleceğe dair planlar yapabilmek için bir tür fikir birliğine varılması gerektiğini düşünüyorlar. İnançlarıyla ilgili ilk adımı kendi başlarına atmaları gerekiyor, ancak o zaman onu başkalarına sunabilirler. Daha sonra diğer insanların inançlarını karıştırarak tüm grubun amaç ve amaçlarına uygun bir inanç sistemi geliştireceklerdir. Onların düşüncesi, adım adım böyle devam ederlerse, eninde sonunda tüm insanlığın ortak bir ideolojiyi paylaşacağıdır. Tanrıyı bir dünya dini olarak görüyorlar. Felsefeleri Yeni Çağ'ın, Kova Çağı'nın felsefesine çok benzer.

10. Evde Jüpiter
Onuncu evdeki Jüpiter, insanların başarılı bir kariyer için önkoşullarını önerir. Bu kişiler uzun vadeli planlar yaparken temkinli ve öngörülebilir davranırlar. İşleri kendi yöntemleriyle yaparak başarıya ulaşacaklar. Ahlaki tutumları onlara saygı kazandıracak ve başkaları üzerindeki nüfuzlarını artıracaktır.

Jüpiter yönleri
Merkür Kare ( 2 ° 52' , Uygulayan)
Venüs Üçgen ( 5 ° 34' , Ayıran)
Quincunx Mars ( 1 ° 27' , Ayıran) Yükselen
Kare ( 3 ° 14' , Ayıran)
Chiron Üçgen ( 4 ° 15' , Uygulayan)
Karşı Paralel Merkür ( 0 ° 05' )

Satürn - Kısıtlama, düzen, olgunluk, zaman
Satürn, olgunluğumuzu acımasızca inceleyebilen katı öğretmenimizdir. Ancak acıyı, dikkatimizi neye odaklanmamız ve neyi geliştirmeye devam etmemiz gerektiğine çekmek için bir araç olarak kullanan yalnızca despot değil, aynı zamanda bilge arketipidir.

Koç burcundaki Satürn
Satürn'ü Koç'ta olan kişilerin daha iddialı olmayı ve fikirlerinden emin olmayı öğrenmeleri gerekir. Bunu öğrenmek için çoğu zaman yardımsız kalmak zorunda kalırlar. Hareket ve konuşma özgürlüğünün tadını çıkarmayı ve kendilerine teklif edildiğinde (ya da daha doğrusu zorlandığında) bunu kullanabilmeyi öğrenmeleri gerekiyor. Koç'ta Satürn'ü olan insanlar enerji dürtülerini bastırırlar. Soğuk, çekingen, ihtiyatlı ve ısrarcıdırlar. Genellikle başarıyı daha sonraki yaşamlarında yaşarlar. Çoğu zaman politik hırsları vardır. Felç riski vardır.

Satürn 12. Evde
On ikinci evdeki Satürn, arka planda, genellikle büyük bir organizasyonda çalışmayı önerir. Bu insanlar genellikle yetenekleri ve sonuçları nedeniyle tanınmazlar. Genellikle yeteneklerinden şüphe ederler ve yalnızlığı özlerler. Genellikle kendilerine güveni olmayan yalnızlardır.

Uranüs - Özgünlük, özgürlük, devrim
Uranüs uyanışın gücüdür, bu da çoğu zaman bazı aksamaların ve değişimlerin olacağı anlamına gelir. Uranüs'ün etkisi altındaki olaylar beklenmedik veya öngörülemez olup, bizi işleri yeni bir şekilde yapmaya ve şu veya bu konuyla ilgili gerçeklerle yüzleşmeye zorlar.

Uranüs Kova burcunda
(Not: Uranüs yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Bu nedenle Kova burcundaki Uranüs'ün tanımı tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 10. evdeki Uranüs'ün tanımı.)
Uranüs Kova burcundadır ve yeni, denenmemiş yöntem ve prosedürleri uygulamaktan hoşlanan mucitler ve insanlar yaratır. Ahlaki değerler uğruna mücadele etmeyi severler ve özgürlüğü severler. Duygu ve hislerinin kendilerini kısıtlamasına izin vermezler. Açık fikirlidirler ve radikal reformlara açıktırlar. Kova insanlığıyla tanınır ve Uranüs bu eğilimleri daha da güçlendirir.

Uranüs 10. Evde
Onuncu evdeki Uranüs, kariyerde ve halkın bu insanların eylemlerini algılama biçiminde istikrarsızlığa işaret eder. Bu kişilerin kariyerlerine alışılmadık bir yaklaşımları vardır, bu nedenle bağımsız çalışmaları veya kendi işlerini kurmaları gerekir, aksi takdirde patronlarıyla iyi anlaşamazlar. Yeni fikirleri beklenmedik bir şekilde ve aniden ortaya çıkacak. Bir şeyin nasıl yapılacağını hemen bilirler ve onu yapmaya çalışırlar. Karar vermekten ve eyleme geçmekten korkmuyorlar. İşyerinde bağımsız olmaları onlar için çok önemlidir.

Uranüs yönleri
Üçgen Güneş ( 3 ° 03' , Ayıran)
Kare Ay ( 7 ° 53' , Uygulayan) MC
Kavuşumu ( 5 ° 31' , Uygulayan)
Quincunx Lilith ( 0 ° 11' , Uygulayan)
Paralel Neptün ( 1 ° 03' )
Karşıt- Paralel Yükselen ( 0 ° 17' )
Paralel MC ( 0 ° 45' )

Neptün - Fantezi, yanılsama, maneviyat, hayal gücü
Neptün, gizemli bir gezegenin gizemli adı olan Görünmez İmparatorluğun Efendisi olarak anılır. Belki de beş duyumuzla algılanamayan, ancak hayal gücümüzle anlayıp algılayabildiğimiz bir yaşam boyutu olarak tanımlayabiliriz.

Neptün Oğlak burcunda
(Not: Neptün yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Neptün'ün Oğlak burcundaki açıklaması bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 9. evdeki Neptün'ün tanımı.)
Oğlak burcundaki Neptün insanlara kararlılık ve konsantre olma yeteneği verir. Ancak bu onların tipik Oğlak rasyonelliğini mahvedebilir. Bu pozisyon onların doğal mükemmellik arzusunu bir miktar kırar, ancak insanlara manevi hedeflere ulaşma arzusu verir.

Neptün 9. Evde
Dokuzuncu evdeki Neptün, eğitim, felsefe, din ve seyahatle güçlü bir bağlantıya işaret eder. Bu insanlar genellikle kolayca etkilenirler, sezgiseldirler ve alışılmadık dinlere ilgi duyarlar. Ayrıca eğitim alabilecekleri veya öğretebilecekleri sanatla da ilgilenebilirler. Neptün'ün bu konumu aynı zamanda kayınvalide ile yanlış anlamalar ve zorluklar anlamına da gelir.

Neptün yönleri
Kare Ay ( 0 ° 54' , Ayrılan)
Quincunx Venüs ( 2 ° 17' , Uygulayan)
Üçgen Mars ( 6 ° 24' , Uygulayan)
Yükselen Üçgen ( 4 ° 37' , Uygulayan) MC
Kavuşumu ( 3 ° 16' , Ayıran)
Üçgen Düğüm ( 4 ° 42' , Ayıran)
Kare Chiron ( 3 ° 36' , Ayıran)
Paralel Uranüs ( 1 ° 03' )
Karşıt Paralel Yükselen ( 0 ° 45' )
Paralel MC ( 0 ° 18' )

Plüton - Dönüşüm, yenilenme, güç
Plüton ölümün ve yeniden doğuşun gezegenidir. Her şeyin sonudur, kıyamet günüdür. Takıntılara veya inançlara yol açabilir. Spektrumun karanlık ucunda "dürtüye yenik düşmek" şeklinde tezahür edebilir veya olayların özüne inme, olumsuz şeyleri yok etme ve iyileşme ve dönüşüm sağlama yeteneğine sahip bir birey yaratabilir.

Plüton Yay burcunda
(Not: Plüton yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Plüton'un Yay burcundaki tanımı bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 7. evdeki Plüton'un tanımı.)
Plütonu Yay burcunda olan insanlar anlayışlı ve felsefidir. Kişisel dönüşüm özellikle felsefi arayışlarla gerçekleşebilir. Bu konumdaki Plüton onların doğuştan gelen (öğrenilmemiş) dini bilinçlerini ve duygularını güçlendirir. Onlardan yeni bir manevi veya mistik yön yaratmalarını ve mevcut dinleri ve kiliseleri birleştirme girişimlerini bekleyebiliriz.

Plüton 7. Evde
Yedinci evdeki Plüton, derin ve karmaşık ilişkilere yol açan tutumlar yaratır. Evlilik veya diğer kişisel ilişkiler nedeniyle hayatlarının önemli ölçüde değişmesi muhtemeldir. Partneri inatçı olabilir ve bu durum ciddi çatışmalara yol açabilir. Bu insanlar muhtemelen çok gelişmiş bir adalet duygusuna sahip olacaklar.

Plüton yönleri
Karşıt Güneş ( 7 ° 33' , Ayıran)
Altmışlık MC ( 1 ° 02' , Uyguluyor)
Kare Lilith ( 4 ° 17' , Ayıran)
Karşıt Paralel Ay ( 0 ° 45' )
Karşıt Paralel Lilith ( 1 ° 08' )

Ay Düğümleri - Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü
Ay Düğümleri gezegen değil, haritada birbirinin tam karşısında yer alan astrolojik matematiksel noktalardır. Yaşam amacınızın Kuzey Düğümü ile Güney Düğümü arasındaki çizgide kodlandığı söylenir. Güney Düğümü konfor alanınızı, alıştığınız yerinizi gösterirken, Kuzey Düğümünüz yaşam derslerinizi ve bu yaşamda ne için çabaladığınızı gösterir. Her iki Ay Düğümü de neredeyse her zaman geri harekettedir.

Başak burcundaki Kuzey Düğümü (Ortalama) - Balık burcundaki Güney Düğümü
Başak burcundaki Kuzey Düğümü, rasyonel ile mantıksız, rüya ile gerçeklik, kendini ayarlama ile fedakarlık arasındaki çatışmayı beraberinde getirir.
Bu insanların daha somut olmayı ve günlük rutin ve gerçeklikle baş etmeyi öğrenmeleri gerekiyor. Belirsiz hayal gücünden aktiviteye ve rutin görevlerin yerine getirilmesine geçmeleri gerekiyor. Hayal dünyalarına kaçmayı bırakmaları ve bunun yerine günlük yaşamda aşkın deneyimler yaşamaları gerekiyor.
Güvenilmezlikten, dünyadan kaçmaktan, dünyadan uzaklaşmaktan sakının.

5. Evdeki Kuzey Düğümü (Ortalama) - 11. Evdeki Güney Düğümü
Beşinci evdeki Kuzey Düğümü tutkulu, şehvetli aşk ile saf dostluk arasındaki çatışmayı getirir; Benmerkezci gösteriş ile bir gruba ait olma farkındalığı arasındaki çatışma.
Bu insanların yaratıcılıklarını şakacı bir şekilde ifade etmeleri gerekiyor. Sahneye çıkmaları, tanınmaları ve takdir edilmeleri gerekiyor. Hayatı bir oyun daveti olarak görmeleri gerekiyor.
Dikkatleri dağıldığında kendi kimliklerini kaybetmemeye ve enerjilerini boşa harcamamaya dikkat etmeleri gerekiyor.

Düğüm (Ortalama) yönleri
Yükselen Üçgen ( 0 ° 05' , Ayrılan)
Merkür Üçgen ( 6 ° 01' , Uygulayan)
Venüs Kare ( 2 ° 25' , Ayrılan) Mars
Kavuşumu ( 1 ° 42' , Uygulayan)
Neptün Üçgen ( 4 ° 42' , Ayrılan)

Lilith - Kara Ay - Büyülenme ve İnkar
Lilith kurgusal bir noktadır - Ay'ın Dünya etrafındaki eliptik yörüngesinin ikinci boş odak noktası.
Mitolojide Lilith, Adem'e teslim olmayı reddetmiş, Adem ile Havva arasındaki bağlantıya isyan etmiş, insanların dünyasından kaçmaya karar vermiş ve Şeytan'la bağlantı kurmuştur.
Astrolojide Lilith, bağlı olduğu konuların büyülenmesini veya reddedilmesini sembolize eder. Verilen konuların hem büyülenmesi hem de reddedilmesi, sonunda kişiyi içine çekebilir ve onu insan dünyasından "uzaklaştırabilir".

Lilith (Ortalama) Başak burcunda
Düzene karşı isyan; provokatif mizah.
Sakin görünmeye çalışılarak duygusallıkları güçlü bir şekilde bastırılır; Bu kişilerin kendilerini rahat hissetmeleri çok zor olduğundan duygusal çatışmalar sıklıkla ortaya çıkar. İçgüdülerini bastırmak isterler ya da soğuk ve sapkın görünürler.
Alkolizme ve bağırsak ameliyatına dikkat edin.

5. Evdeki Lilith (Ortalama)
Anneliğe karşı belirsiz tutum; aşk hayatının reddedilmesi; ebeveynlikte zorluklar.

Lilith (Ortalama) yönleri
Güneş Kare ( 3 ° 15' , Ayrılan)
Üçgen Ay ( 7 ° 41' , Uygulayan)
Quincunx Uranüs ( 0 ° 11' , Uygulayan)
Plüton Kare ( 4 ° 17' , Ayıran)
Karşıt-Paralel Plüton ( 1 ° 08' )

Chiron - Yaralı Şifacı, iç öğretmen
Chiron, Satürn ve Uranüs arasında bir asteroittir. Yörüngesi çok sıra dışıdır ve maddi ve manevi dünyalar arasında bir köprüyü temsil eder.
Mitolojiye göre Chiron büyük bir şifacı, bilge bir öğretmen ve ölümsüz Sentorlardan biriydi. Ne yazık ki en sevdiği öğrencisi Herakles'in zehirli okuyla "ölümcül" şekilde yaralandı. Büyük acılar çekiyordu ama ölemedi. Sonunda kendisi de acı çeken Prometheus'un yararına ölümsüzlüğünden vazgeçer ve Chiron yeraltı dünyasına gönderilir. Yeraltı dünyasında Zeus ona merhamet etmiş ve onu cennete kaldırmıştır.
Astrolojide Chiron, iyileştirilemeyen yaralarımızı ve tedavi edilemeyen travmalarımızı sembolize eder. Ancak kişi kendi travmasında boğulmak yerine travmayı kabul edebilir, kendisi gibi acı çeken diğer insanlara yardım edebilir ve acı çekmenin hayatın bir parçası olduğunu kabul edebilirse, o zaman Chiron bilgeliğin, hatta bazılarının anahtarı olabilir. bir çeşit "Başlatma Kapısı".

Chiron Terazi burcunda
Bu kişiler ne kadar uğraşırlarsa çabalasınlar, diğer insanlarla olan ilişkiler onlara tekrar tekrar zarar verir ve bu yaralanmalar tamamen iyileştirilemediği için daha çok acı verir, aksine zaman zaman yeniden açılır. Diğer insanlardan uzaklaşarak bu acı verici deneyimlerden kaçınmaya çalışırlar. Bir başkasıyla her temasta bulunduklarında kendilerini zorluklara hazırlarlar ama bu daha da fazla zorluğu çeker. Ancak yalnızlık bazen daha da ciddi yaralanmalara neden olur.

6. Evde Chiron
Bu insanlar hayatları boyunca hastadırlar; hastalıkları çok ciddi değil ama kronik ve tedavi edilemeyecek gibi görünüyor, özellikle de hem tıp uzmanları hem de geleneksel şifacılar doğru tanıyı koyamadığında. Sanki bu insanlar başkalarının tüm hastalıklarını üstlerine almışlar ve sağlık sorunlarıyla yaşamayı öğrenmekten, onları tedavi etmenin veya en azından semptomları hafifletmenin yeni yollarını aramaktan başka çareleri yokmuş gibi. Ancak her zaman bir hastalık iyileştiğinde, daha ciddi bir başka hastalığın aniden ortaya çıkacağı korkusu vardır.

Chiron yönleri
Quincunx Yükselen ( 1 ° 00' , Uygulayan)
Karşıt Ay ( 4 ° 31' , Ayıran)
Venüs Üçgeni ( 1 ° 19' , Ayıran)
Jüpiter Üçgeni ( 4 ° 15' , Uygulayan)
Neptün Karesi ( 3 ° 36' , Ayıran)
Karşı Paralel Ay ( 0 ° 53' )

Güneş Üçgen Uranüs (3°03', Ayrılan)
Bu uyumlu yön, gelenekselliği ve bağımsızlığı beraberinde getirir. Aynı zamanda bu insanlara yaratıcı dinamikler ve bağımsız yaratıcılık kazandırır. Toplumlarına fayda sağlayacak projeler üzerinde çalışmayı severler; idealist, ilerici, sezgisel ve orijinaldirler. Farklı olmaya ihtiyaçları var ve benzersizliklerini göstermek istiyorlar. Başkalarına öğretmen, akıl hocası ve örnek olmak istiyorlar.

Güneş Karşıt Plüton (7°33', Ayrılan)
Bu yön genellikle inatçı ve kararlı insanlar yaratır. Ancak aynı zamanda başkalarına ne yapmaları gerektiğini söyleme eğilimindedirler ve onları davranışlarını değiştirmenin gerekliliği konusunda ikna etmeye çalışırlar. Bu özelliğe sahip kişiler, çevrelerinde ölüm veya diğer derin değişikliklerle normalden daha sık karşılaşabilirler. Bilinçaltı düzeyde etkili manipülasyon yoluyla başkalarını etkileme eğilimleri vardır. İlk başta bu insanlar nazik görünüyorlar ama gerçekte manipüle ediyorlar ve kontrol ediyorlar. Ancak çoğu zaman bunun farkında olmazlar.

Ay Altmışlık Venüs (3°11', Ayrılan)
Bu uyumlu yön, insanlara dengeli bir mizaç, çekici davranışlar ve genellikle güzel bir görünüm kazandırır. Sosyal başarı neredeyse garantidir. Bu kişilerin yaratıcı yetenekleri vardır ve hoş bir ev ortamı yaratmaları gerekir.

Ay- Uranüs Karesi (7°53', Uygulanıyor)
Bu durum insanlara haksızlığa uğradıkları ve bu konuda bir şeyler yapmaları gerektiği hissini verir. Genellikle beklenmedik bir şekilde radikal değişiklikler yapmaya karar verirler. Kaosu severler ve saygın bir aile hayatı sürdürmekten hoşlanmazlar. Alternatif yaşam tarzlarını severler, çok bireyseldirler. Bu nedenle bir topluluk ya da aile ortamında yaşamak onlara pek yakışmıyor. Toplumdan ayrılmış olduklarını hissederler (ayrılma kompleksi). Bu insanlar büyük duygusal gerilime, dengesizliğe, duygusal kararsızlığa, patlayıcı duygulara ve duygusal kırılganlığa yatkındır.

Ay -Neptün Karesi (0°54', Ayrılan)
Bu yön, insanları bağlaçla benzer şekilde etkiler, ancak o kadar güçlü değildir. Bu yön, insanlara aşkın bir şey arama ihtiyacını verir ve bu insanların dindar olma eğiliminde olmalarının veya çeşitli ezoterik hareketlere katılmalarının nedeni genellikle budur. Bu insanlar biraz kafası karışmış, kaotik ve gerçekçi olmayan arzulara sahip olma eğilimindedir. Bu yön onlara derin zihinsel süreçleri ve insan ruhunun zorluklarını algılama yeteneği verir. Psikologlar için harika bir özellik ama bazen bu insanlar insan ruhunun derinlikleriyle baş etmekte zorluk yaşayabilirler.

Merkür- Mars Üçgeni (4°19', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön, düşünmeyi güçlendirir ve bu kişilere hızlı hareket etme ve düşünme yeteneği kazandırır. Analitiktirler ve genellikle mükemmel araştırmacılardırlar. Düşünceleri hızlı ve pratiktir.

Merkür- Jüpiter Karesi (2°52', Uygulanıyor)
Bu yönü aşırı düşünceyi beraberinde getirir. Bu kişiler bazen inançları konusunda şüpheye düşerler ve teori ile pratiği senkronize etmekte zorluk çekerler. Huzursuzdurlar ve sıklıkla yurtdışına taşınırlar.

Venüs - Mars Karesi (4°07', Ayrılan)
Bu yön kavuşuma benzer ancak bu insanlar daha kolay kırılırlar ve duyguları dengesizdir; arkadaşları hızla düşmanları haline gelebilir. Çok dürtüseldirler ve çoğu zaman partnerlerinden imkansız şeyler isterler. Bir şeye kolayca heyecan duyarlar ama ilgilerini çok çabuk kaybederler.

Venüs Jüpiter Üçgeni (5°34', Ayrılan)
Bu uyumlu yönü olan insanlar nazik ve samimidir. Yeni sosyal trendlere ve taleplere kolaylıkla uyum sağlarlar ve modayı severler. Bu yönü konukseverlik ve cömertliği beraberinde getirir. Ayrıca hukuki uyuşmazlıklarda da faydalıdır.

Mars Neptün Üçgeni (6°24', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön, insanlara büyük bir hayal gücü, yaratıcılık, idealizm ve sanatsal yetenek vererek kendini gösterir. Ancak bu yönü olan insanlar çok pratik değildir. Bu özelliğe sahip insanların tipik imajı, tüm kültür dünyasını bilen ama özel hayatında hiçbir işe yaramayan sanatçıdır.

Yükselen Merkür Kavuşumu (6°06', Ayrılan)
Bu yönünün olumlu yanı ise insana canlılık ve merak duygusu vermesidir. Bu durumun olumsuz tarafı dikkat dağınıklığına ve huzursuzluğa neden olabilmesidir.

Yükselen Üçgen Mars (1°47', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara atılganlık, bol enerji ve fiziksel dayanıklılık vermesidir.

Yükselen Kare Jüpiter (3°14', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, bu insanların cömert, nazik olmaları ve genellikle sağlıklarının mükemmel olmasıdır. Bu yönün olumsuz tarafı kibirli ve hatta şiddetli olabilmeleridir. Eksantrik davranışlarından kaynaklanan hastalıklara yakalanabilirler ve bazen obezite riski de ortaya çıkabilir.

Yükselen Üçgen Neptün (4°37', Uygulanıyor)
Bu yönüyle ilgili olumlu şey, bu insanların sezgisel ve anlayışlı olmasıdır.

Yükselen Üçgen Düğüm (0°05', Ayıran)
Yorumlama mevcut değildir.

MC Üçgen Güneş (8°35', Uygulanıyor)
Bu özellik, kendi imkanlarını kullanarak veya başkalarının yardımıyla başarılı olma yeteneğini gösterir.

MC Kare Ay (2°21', Ayrılan)
Bu durum profesyonel yaşamda istikrarsızlığa neden olabilir ve bu kişilerin çoğu zaman istikrarsız meslekleri vardır.

MC Kavuşum Uranüs (5°31', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak becerikli ve özgün davranışlar kazandırmasıdır. Bu yönün olumsuz tarafı, sosyal statülerindeki değişikliklerden sorumlu olabilecek isyan nöbetlerine neden olabilmesidir.

MC Kavuşum Neptün (3°16', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara yaşam yollarını bulmalarına yardımcı olan sezgi vermesidir. Bu durumun olumsuz tarafı ise bu kişilerin gerçek yeteneklerinin net olarak farkında olmadıkları için yaşam yönlerini kaybedebilmeleridir.

MC Altmışlık Plüton (1°02', Uygulanıyor)
Bu yönüyle ilgili olumlu olan şey, bu insanların hedeflerine ulaşmalarına ve eski ve modası geçmiş davranış kalıplarından kurtulmalarına yardımcı olacak gizli fırsatları bulma becerisine sahip olmalarıdır.

Merkür Üçgen Düğümü (6°01', Uygulanıyor)
Bu yön insanlara zeka ve iyi bir yaşam yönelimi verir. Güdülerinin arka planını araştırmaktan hoşlanırlar ve kişilikleriyle eleştirel ve yaratıcı bir şekilde baş edebilirler. Başkalarına karşı açıktırlar. Eleştirileri kolaylıkla kabul ederler ve çatışmalardan kaçınmazlar. Analitik ve mantıksal düşünmelerinin yardımıyla yaşamdaki zorlukları yönetirler.

Venüs Düğüm Karesi (2°25', Ayıran)
Bu yönün olumlu yanı, bu insanların genellikle hoş, zarif, seksi ve şefkatli olmasıdır. Güzelliği takdir edebilirler ve sanatı severler. İyi bir tatları var. Bu uyumlu bağ hayatlarının odak noktasını oluşturur ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Çok değerli olan ve kabul edilmeyi ve geliştirilmeyi hak eden, bir dereceye kadar kadınsı yayılan bir güce sahiptirler.
Bu durumun olumsuz tarafı ise aşk hayatlarının hayatlarının gidişatıyla sürekli çatışma halinde olması nedeniyle bu kişilerin iç huzuru bulmalarının zor olabilmesidir. Doyumsuzluk duyguları yaşayabilirler ve tatmin edilmesi çok zor olan büyük bir sevgi ihtiyacına sahip olabilirler.

Mars Düğüm Kavuşumu (1°42', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak güç ve kararlılık vermesidir. Kendileri için önemli olan şey uğruna tutkuyla mücadele edebilirler.
Bu yönün olumsuz tarafı, büyük iç gerilime ve hayal kırıklığına neden olabilmesidir, çünkü mücadele ruhu ve fethetme arzusu, bu insanları hayatlarının odak noktasından uzaklaştırmak yerine, odak noktasından uzaklaştırabilir. Bastırılmış saldırganlık sonucunda düşmanlarının yapay imajını yaratma tehlikesi vardır. Bu kişilerin davranışları çoğu zaman uygunsuzdur ve tepkileri abartılı olabilir.

Düğüm Üçgeni Neptün (4°42', Ayıran)
Bu yönün olumlu yanı, bu kişilerin kararlarından emin olmaları ve bu onların yaşamdaki zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmasıdır. Saf maneviyat hayatlarının odak noktası haline gelir.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Aralık 2023, 23:12   #7
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




dark


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1. ev - Yükselen (ASC)
Fiziksel kişilik
Yükselen (ASC) – Fiziksel görünüm, mizaç, davranış, hayatla ilişki ve kişinin verdiği ilk izlenim gibi temel kişilik özelliklerini sembolize eder.

Yükselen Oğlak burcunda (Oğlak burcunun yöneticisi Satürn'dür)
Yükselen Oğlak burcuna sahip insanlar öncelikle iki karşıt tarafının farkına varmalıdır. Biri itaat ve görevlerini hakkıyla yerine getirmektir. Enerjiyi iyi yönetmeleri gerekiyor ve bu da disiplin ve otokontrol gerektiriyor. Bir miktar sosyal prestij ve tanınma elde etmeleri gerekiyor. Diğer taraf ise pratik meseleleri organize etme ve hedeflerine ulaşma yeteneğinin yanı sıra şehvetli zevklerin tadını çıkarma yeteneğidir. ... Daha -"

Yükselen burcunun yöneticisi Satürn
Bu insanlar yavaş ve dikkatli hareket etme eğilimindedirler. Her türlü kontrolden kaçınırlar. Yalnızlığı severler ve kalabalıktan nefret ederler. Öne çıkmak ve kendilerini diğerlerinden izole etmek istiyorlar. Yaptıklarının değeri zamanla anlaşılacaktır. Politikacı, danışman, mühendis vb. olabilirler. Temel özellikleri dayanıklılıktır.

Yay burcunda Yükselen burcunun (Satürn) yöneticisi
Bu kişiler bir idealden ilham alırken birbirine zıt iki şekilde hareket ederler. Diğer ülkelerle ve keşfedilmemiş topraklarla ilgileniyorlar. Bu kişilerin tavsiye verme ve başkalarına liderlik etme eğilimleri vardır.

10. Evdeki Yükselen'in (Satürn) yöneticisi
Bu insanlar giderek daha yükseğe çıkarlar ve başkalarını kontrol ederler. Liderliğe veya başkalarını etkilemeye yatkınlık.

10. ev - Orta Coeli (MC)
Kariyer, prestij ve itibar
Orta Coeli (MC) - Sosyal statüyü, kariyeri, itibarı, onurları, şöhreti, başarıyı, yetkili kişiliği, babayı sembolize eder.

Akrep burcundaki 10. ev (Akrep yöneticisi Plüton'dur)
Onuncu evde Akrep burcu olan kişiler başarılı olmaya kararlıdır. Yaptıkları her şeyde başarılı olmaya yönlendirilirler. İrade güçleri etkileyici ve baş döndürücüdür. Bilgi aramayı veya ciddi sorunları çözecek bilgileri araştırmayı içeren mesleklerde çok iyidirler. Oldukça yetenekli ve kendinden emin görünüyorlar. Yaratıcılıkları, kararlılıkları ve çalışkanlıkları güçlü bir kombinasyon yaratır.

9. Evdeki 10. Evin (Plüton) hükümdarı
Bu insanlar genellikle eğitim, din, felsefe veya bilim alanlarında çalışırlar ve harika öğretme becerilerine sahiptirler. Meslekleriyle ilgili olarak uzun yolculuklara çıkabilir, yabancı yetkililerle tanışabilirler. Genellikle olgun yaşta öğretmenlik yapıyorlar.

Güneş - Benlik, bireysellik, kişilik
Güneş kişisel bir kimliği simgelemektedir. Kişinin bağımsız olmayı öğrenmesi, potansiyelini ortaya çıkarması, diğerlerinden farklılaşması ve parlaması gereken alanları bize gösterir. Güneş'in konumu bize bir kişinin karakterine en uygun mesleğin hangisi olduğunu söyleyebilir.

Güneş Yay burcunda
Yay burcunda doğan insanlar, burçlarının hükümdarı Jüpiter'in adaleti ve mutluluğu simgeleyen mührünü taşırlar. Bu nedenle iyimser, aktif, sosyal ve çok dürüsttürler; bazen açık sözlülükleri, farkında olmadan başkalarına zarar verecek kadar yüksektir. Karakterleri sert bir hiciv ya da kötü niyetten oluşmuyor, ancak onların adalet anlayışı insanların gerçeği bilmeyi hak ettiğine işaret ediyor. Daha -"

Güneş 11. Evde
On birinci evdeki Güneş, diğer insanların hedeflerine ulaşabilmesi için bunu sağlayabilecek konumda olanların yardımını getirir. Bu kişiler hedeflerine arkadaşlarının, iş ortaklarının desteğiyle ya da ortak bir faaliyetle ulaşacaklardır. Ortak faaliyetteki zihinsel çabalarının ve bu grupta lider bir rolün partnerlerinin tanınmasını özlüyorlar. Muhtemelen onların liderleri veya sözcüleri olacaklar. Hayata yaklaşımları oldukça liberal ve hoşgörülüdür. Onlar popülerliği güce tercih eden insancıl insanlardır. Bu insanlar fedakardırlar ve daha yüce amaçlar uğruna hayatlarını feda ederler. Arkadaşlarının desteği onlar için her zaman çok önemli olacaktır.

Ay - Duygular, içgüdüler, kökler, anne
Ay'ın bulunduğu burçtaki yer, kişiye güvenlik duygusunu neyin verdiğini ve onu nerede bulacağını anlatır. Ne kadar hassas olduğumuzu ve çevremizle içgüdüsel olarak nasıl etkileşime girdiğimizi anlatıyor. Ay aynı zamanda bize çocukluğumuzu ve annemizle olan deneyimlerimizi de anlatır.

Hilal Ay (Ağdayan Hilal)
(69°30' Ay Evresi Derecesi)
Genişleme, Büyüme, Mücadele, Fırsat

Ay Balık burcunda
Balık burcundaki Ay, çevreye karşı en büyük hassasiyete ve algıya sahiptir. Kişi güvensizlik duygusu yaşayabilir, pasif kalabilir ve sadece bekleyip hayatında neler olacağını görebilir. Yaratıcı ya da manevi arayışa girerseniz, büyük bir hayal gücüne sahip bir sanatçı ya da mistik olabilirsiniz. Daha -"

Ay 1. Evde
Birinci evdeki Ay bu kişilerin hassas, değişken ve uyumlu olduklarını gösterir. Biraz kararsızlar ve ne yapacaklarından emin değiller. Değişen duyguları uzun vadeli planlama için sorun kaynağıdır. Hedeflerini gözden geçirmekle meşgul olmadıklarında çabalarını hangi yöne odaklayacaklarını düşünürler. Sonra da bunların uygulanması konusunda tereddüt ediyorlar. Başkalarının görüşlerine yanıt veren ve kolayca etkilenen hassas insanlardır.

Merkür - Düşünme, iletişim, akıl, öğrenme
Merkür bize öğretme ve öğrenmeyle ilgili entelektüel şeylere ilgi gösteren gezegendir. Aynı zamanda olayları hangi derinlikte incelemek istediğimizi de gösterir. Bize doğal zeka ve analiz etme ve yeniden üretme yeteneği verir.

Merkür Yay burcunda
Merkür Yay burcunda olan insanlar seyahat etmeyi severler. Onları evde oturup satranç oynamaya ikna etmek mümkün ama sadece kısa bir süre için. Arkalarında onları hızlı davranmaya zorlayan bir ateş varmış gibi görünebilir. Merkür, dikkatlerini çeken her şeye ilgi duyan canlı impler yaratarak ateşli burçları etkiler. Birlikte hayat geçirmek için harika insanlardırlar. Bu pozisyon zekayı ve ideali birleştirir çünkü ruhları tek yöne, tek hedefe odaklanmıştır. Bu kişilerin yabancı dil öğretmesi ve yurtdışında eğitim görmesi muhtemeldir. Dil konusunda yetenekleri var. Felsefi ilkeleri ve dini eğilimleri vardır. Yay burcundaki Merkür, yabancı muhabirler, gazeteciler ve macera romanı veya seyahat günlüğü yazarları yaratır. Bu insanlar genellikle tıp veya hukuk okuyorlar.

Merkür 10. Evde
Onuncu evdeki Merkür bize kişisel hedeflere ve hırslara ulaşmayı anlatır. Bu kişiler kendilerini hem sözlü hem de yazılı olarak iyi ifade ederler ve bu yeteneğini işlerinde başarıya ve tanınmaya ulaşmak için kullanabilirler. İşleri onlar için önemlidir ve hedeflerine ulaşmak için gerekli eğitim ve hazırlık da dahil olmak üzere kariyerleri dikkatli ve kapsamlı bir şekilde planlanır. Merkür, fikir ve görüşleri kamuoyuna sunma yeteneğini getirir ve sıklıkla harika konuşmalar yapma, yayınlama veya siyasi strateji yapma yeteneğini doğurur.

Venüs - Duygusallık, aşk, uyum, zevk
Venüs çekiciliği sembolize eder. Venüs'ün bulunduğu burç bize nelerden etkilendiğimizi söyler ve bu da sevgi ve şefkat, güzellik ve mutluluk, değer ve ilkeler vermemizi veya almamızı sağlar. Olumsuz tarafı ise zayıflığı ve sığlığı temsil etmesidir.

Venüs Yay burcunda
Venüs Yay burcunda olan insanlar aşkın cömertliğinin ve tükenmezliğinin tamamen farkındadırlar. Ya aşka ya da şehvete karşı büyük bir arzuları olabilir. Ancak şehvet onlar için önemli değildir çünkü sadıktırlar ve aşkın her zaman zafere götüreceğine olan inançlarını asla kaybetmezler. Felsefi açıdan bakıldığında, kötü zamanları da yaşamadan iyi zamanları asla deneyimleyemeyecekleri ve şimdiki kötü zamanların gelecekte daha iyi zamanlar anlamına geleceği onlar için açıktır. Aşkı bir macera olarak algılarlar ve gerçek aşkı arayışları onları evden çok uzaklara götürebilir. Mutluluklarını veya istedikleri kişiyi ancak orijinal ve muhtemelen sınırlı ufuklarının ötesinde bulabilirler. Gençliklerinde kanatlarını açıp nerede ve kiminle olursa olsun aşkın bir macera olduğunu anlayacak kadar isyan etmedikleri sürece öngörülebilir aile ve aşk hayatları ya da partnerleri tam olarak istedikleri gibi olmaz.

Venüs 11. Evde
On birinci evdeki Venüs arkadaşlarla iletişimden ve sosyal ağlardan elde edilen faydalara işaret ediyor. İnsanlarla nasıl başa çıkacağını ve onların ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağını bilen sosyal insanlar anlamına gelir. Sosyal aktivite düzenleme konusunda yetenekleri vardır. Çoğunlukla bu yetenekleri sayesinde başarıya ulaşacaklardır. Arkadaşları genellikle sanatsal yeteneklere sahiptir.

Mars - Etkinlik, enerji, cesaret, atılganlık
Mars istediğimizi elde etme ihtiyacını simgeliyor. Bu, cinsel dürtüyü, inisiyatifi ve cesareti içeren itici gücümüz anlamına gelir. Mars bize arzularımızı, duygusallığımızı, cesaretimizi ve irademizi anlatır. Aynı zamanda bize engelleri nasıl aşabileceğimizi ve ne kadar aktif olduğumuzu da anlatır.

Mars Akrep burcunda
Mars'ı Akrep burcunda olan kişiler, güçlerini gizleyip doğru zamanda dünyaya gösterebilmekten mutluluk duyarlar. Güçlü bir hayatta kalma ve cinsellik duygusuna sahiptirler ve bu iki içgüdünün nasıl iç içe geçtiğinin çok iyi farkındadırlar. Bu duygu onları çok çekici kılar ve sonuç olarak diğer insanlar onlara karşı asla kayıtsız kalmazlar; tepkilerini almaya çalışsalar da çalışmasalar da her zaman onları fark ederler. Sanki insanlarda en temel umutları ve korkuları güçlü bir şekilde ve otomatik olarak kışkırtıyorlar. Gerçekten istemiyorlarsa bir şey almaya ya da bir şey yapmaya çalışmazlar. İster aktif ister pasif olsun, onların zorlu auraları her zaman büyük bir sadakati veya büyük bir düşmanlığı çekecektir, arada hiçbir şey olmayacaktır.

9. Evde Mars
Dokuzuncu evdeki Mars seyahate, spora, dine ve felsefeye ilgiyi akla getirir. Bu kişiler ilkelerine bağlı kalırlar ve fikirlerini güçlü bir şekilde savunurlar. Genellikle başkalarını fikirlerinin doğruluğu konusunda kolayca ikna ederler. Yaptıkları işte başarılı olamazlarsa sabırsızlaşırlar ve çabuk öfkelenirler. Onlar yurt dışına seyahat etmeyi seven maceracı gezginlerdir. Yeni beceriler öğrenmek ve yeni bilgiler edinmek için çok çalışıyorlar.

Jüpiter - Mutluluk, iyimserlik, genişleme
Jüpiter büyümeyi, genişlemeyi, ona rehberlik eden yasaları, inancı ve ahlakı simgeler. Fırsatlara, zenginliğe ve inanca yol açabilecek gelişme ve destek duygusunu temsil eder. Ancak Jüpiter hasar görürse kişi ahlaksız ve aşırıcı olur.

Jüpiter Kova burcunda
Kova burcundaki Jüpiter bu dünyanın nasıl olması gerektiği sorusunu gündeme getiriyor. Yani bu insanlar hayatı olabildiğince demokratik ve açık bir şekilde algılamak istiyorlar. Geleceğe dair planlar yapabilmek için bir tür fikir birliğine varılması gerektiğini düşünüyorlar. İnançlarıyla ilgili ilk adımı kendi başlarına atmaları gerekiyor, ancak o zaman onu başkalarına sunabilirler. Daha sonra diğer insanların inançlarını karıştırarak tüm grubun amaç ve amaçlarına uygun bir inanç sistemi geliştireceklerdir. Onların düşüncesi, adım adım böyle devam ederlerse, eninde sonunda tüm insanlığın ortak bir ideolojiyi paylaşacağıdır. Tanrıyı bir dünya dini olarak görüyorlar. Felsefeleri Yeni Çağ'ın, Kova Çağı'nın felsefesine çok benzer.

Jüpiter 1. Evde
Birinci evdeki Jüpiter, insanların karakterini şekillendirmede önemli bir rol oynar. İyi ya da kötü olabilir. Birinci evdeki Jüpiter iyimser ve cömert insanları temsil eder. Hayatın mutlu tarafına odaklanır. Bu kişiler samimi, güvenilir ve yardımseverdir ve bu özellikleri onları popüler kılar. Ancak aynı zamanda abartılı ve kendileriyle dolu olabilirler. Jüpiter genişleme gezegenidir, dolayısıyla bazen obeziteye neden olur. İnsanlara özellikle sonraki yaşamlarında güven ve saygın davranış kazandırır. Bu insanlar genellikle çok dindar ve ahlaklıdır. Onlara, seçilen herhangi bir alanda, özellikle de din, eğitim ve sosyal kalkınma konularında öncü bir rol üstlenme yeteneği kazandırır.

Satürn - Kısıtlama, düzen, olgunluk, zaman
Satürn, olgunluğumuzu acımasızca inceleyebilen katı öğretmenimizdir. Ancak acıyı, dikkatimizi neye odaklanmamız ve neyi geliştirmeye devam etmemiz gerektiğine çekmek için bir araç olarak kullanan yalnızca despot değil, aynı zamanda bilge arketipidir.

Satürn Yay burcunda
Satürn Yay burcunda olan insanlar, kendilerini yönlendirecek, kendi yaşamlarına ve dolayısıyla başkalarının yaşamlarına bir amaç verecek sağlıklı bir dini ve ahlaki ilkeler sistemi inşa etmelidir. Bu sosyal statüye sahip kişilerin, hayata bakış açılarını bir ölçüde sınırlayan dini dogmaların hakim olduğu bir ortamdan gelmeleri oldukça muhtemeldir. Belki geçmişte kendilerine iyi davranılmaması bir yandan direnişi doğurdu, diğer yandan da sorunlara fazla kafa yormamayı öğretti. Ya da özgürlüklerini kısıtlayan, ufuklarını genişletecek, benlik kavramlarını geliştirecek şeyleri deneyimlemelerini engelleyen sosyal ve kültürel etkiler olabilir. Pek çok heyecan verici şey yapsalar ve çok uzak yerleri ziyaret etseler bile, yine de bir şeye kesin olarak inandıkları veya bir şeyin onlara inandığı duygusundan yoksundurlar. Bu eksiklik, sosyal ve eğitimsel ahlaki ilkelere, niteliklere vb. yönelik büyük bir ihtiyaca dönüşebilir. Ancak, "aramada test edilmiş"in gerçekte ne anlama geldiğini anlamazlarsa, ahlaki ve sosyal sansürden korkmaya devam edeceklerdir. Eğer umutlarını kaybederlerse üniversite eğitimi alsalar bile yanlarında destek olacak hiçbir şey olmayabilir.

Satürn 10. Evde
Onuncu evdeki Satürn, özellikle Satürn'ün yirmi dokuz yaşında geçişinden sonra, tanınma arzusu olan hırslı bir karaktere işaret eder. Satürn, geniş bilgi birikimine, mükemmel organizasyon yeteneklerine ve güç ve otorite arzusuna sahip hırslı insanlar yaratır.

Uranüs - Özgünlük, özgürlük, devrim
Uranüs uyanışın gücüdür, bu da çoğu zaman bazı aksamaların ve değişimlerin olacağı anlamına gelir. Uranüs'ün etkisi altındaki olaylar beklenmedik veya öngörülemez olup, bizi işleri yeni bir şekilde yapmaya ve şu veya bu konuyla ilgili gerçeklerle yüzleşmeye zorlar.

Uranüs Yay burcunda
(Not: Uranüs yavaş transpersonal bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Bu nedenle Yay burcundaki Uranüs tanımı tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 11. evdeki Uranüs'ün tanımı.)
Uranüs Yay burcunda olan insanlar ruhsal ilerleme ve entelektüel gelişim için çabalarlar. Çoğunlukla devrimci düşüncelere sahiptirler. Diğer ırkları eşit görüyorlar ve sıklıkla yabancı düşmanlığına karşı mücadele ediyorlar. Uçmayı seviyorlar ve uzaya yapılacak keşif gezilerini çok heyecan verici buluyorlar. Felsefeye yeni yönler getiriyorlar. İyimserdirler ve diğer ülkelere beklenmedik ve plansız yolculuklar yapma eğilimindedirler.

Uranüs 11. Evde
Onbirinci evdeki Uranüs arzu, umut, arkadaşlar ve yoldaşların evinde istikrarsızlık ve değişiklikler yaratır. Bu evdeki Uranüs, yaşamın hedefleri ve tutkularında beklenmedik ve öngörülemeyen değişikliklere işaret ediyor. Bu kişiler oldukça kararsızdır ve odaklanacak bir şey bulamazlar. Kolayca arkadaş olurlar ama belli bir mesafeyi korumayı severler. Arkadaşları genellikle ilerici hedeflere ulaşmak için birlikte çalışabilecekleri liberal düşünürlerdir.

Neptün - Fantezi, yanılsama, maneviyat, hayal gücü
Neptün, gizemli bir gezegenin gizemli adı olan Görünmez İmparatorluğun Efendisi olarak anılır. Belki de beş duyumuzla algılanamayan, ancak hayal gücümüzle anlayıp algılayabildiğimiz bir yaşam boyutu olarak tanımlayabiliriz.

Neptün Oğlak burcunda
(Not: Neptün yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Neptün'ün Oğlak burcundaki açıklaması bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 11. evdeki Neptün'ün tanımı.)
Oğlak burcundaki Neptün insanlara kararlılık ve konsantre olma yeteneği verir. Ancak bu onların tipik Oğlak rasyonelliğini mahvedebilir. Bu pozisyon onların doğal mükemmellik arzusunu bir miktar kırar, ancak insanlara manevi hedeflere ulaşma arzusu verir.

Neptün 11. Evde
On birinci evdeki Neptün, bu kişilerin, arkadaşlarının ve yol arkadaşlarının hayallerini ve umutlarını etkiler. Bu insanlar çok kolay arkadaş edinirler. Çok sayıdaki arkadaşları biraz sıra dışı veya tuhaf olabilir. Genellikle uzun vadeli planları ve güvenilir bir sezgileri olan entrikacılar ve komploculardırlar. Planlarının uygulanabilir olmasını istiyorlarsa dikkatli planlama yapmalıdırlar.

Plüton - Dönüşüm, yenilenme, güç
Plüton ölümün ve yeniden doğuşun gezegenidir. Her şeyin sonudur, kıyamet günüdür. Takıntılara veya inançlara yol açabilir. Spektrumun karanlık ucunda "dürtüye yenik düşmek" şeklinde tezahür edebilir veya olayların özüne inme, olumsuz şeyleri yok etme ve iyileşme ve dönüşüm sağlama yeteneğine sahip bir birey yaratabilir.

Plüton Akrep burcunda
(Not: Plüton yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Plüton'un Akrep burcundaki açıklaması bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. 9. evdeki Plüton'un tanımı.)
Plütonu Akrep'te olan kişilerin gizeme karşı tutkulu bir arzuları vardır. Entrikaları kullanmayı severler ve özellikle arzuları yoluyla gerçekleşebilecek kişisel dönüşüme karşı büyük bir eğilimleri vardır. Üretken, evrensel ve yeteneklidirler. Gizli güçler yayarlar. Cinsellikleri de onlar için dönüşüyor ama aynı zamanda bu durum nedeniyle kendilerini kısıtlanmış hissedebiliyorlar.

Plüton 9. Evde
Yüksek düşüncenin evi olan dokuzuncu evdeki Plüton, doğal güçlerin ve insanlığın doğasını anlama ihtiyacını öne sürüyor. Bu insanlar iyi gelişmiş zihinsel yeteneklere sahiptirler ve yasal, ahlaki, eğitimsel veya felsefi kurum ve sistemleri dönüştürmek ve restore etmekle ilgilenirler. Daha geniş toplumsal düzendeki sorunların nedenlerini görme yeteneğine sahiptirler. Bu alanda harika bir sezgiye ve geniş bir görüşe sahiptirler. Bu kişilerin adalet duygusu güçlüdür ve haksızlığa, ikiyüzlülüğe dayanamazlar. Kendi görüşlerini başkalarına empoze etme eğilimindedirler

Ay Düğümleri - Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü
Ay Düğümleri gezegen değil, haritada birbirinin tam karşısında yer alan astrolojik matematiksel noktalardır. Yaşam amacınızın Kuzey Düğümü ile Güney Düğümü arasındaki çizgide kodlandığı söylenir. Güney Düğümü konfor alanınızı, alıştığınız yerinizi gösterirken, Kuzey Düğümünüz yaşam derslerinizi ve bu yaşamda ne için çabaladığınızı gösterir. Her iki Ay Düğümü de neredeyse her zaman geri harekettedir.

Boğa burcundaki Kuzey Düğümü (Ortalama) - Akrep burcundaki Güney Düğümü
Boğa burcundaki Kuzey Düğümü, bir yandan her şeyi tutmak, diğer yandan modası geçmiş ve gereksiz olan her şeyi geride bırakmak istemek arasındaki çatışmayı beraberinde getirir.
Bu insanların güvenmeyi öğrenmeleri ve yakınlık, mahremiyet ve fiziksel temas ihtiyacını kabul etmeleri gerekiyor. Kendi değerlerinin farkına varmaları, kendi önemlerini hissetmeleri ve kendilerini oldukları gibi sevmeleri gerekiyor. Güvenlik vaat eden her şeyi geliştirmelidirler: Maddi güvenlik, iç güvenlik ve özgüven.
Güçlü cinselliklerini kötüye kullanmaktan sakınmalıdırlar.

3. Evdeki Kuzey Düğümü (Ortalama) - 9. Evdeki Güney Düğümü
Üçüncü evdeki Kuzey Düğümü, bir yandan nesnellik ve canlı iletişim arayışı ile diğer yandan son derece öznel bir anlayışa, sıkı bir şekilde sabitlenmiş fikir ve emirlere bağlı kalmak arasındaki çatışmayı getirir.
Bu insanların karmaşık bağlamları ve fikirleri günlük dilde nasıl ifade edeceklerini, manevi düşünceyi pratik hayata nasıl aktaracaklarını, bunu anlaşılır bir biçimde nasıl aktaracaklarını ve günlük yaşamın felsefi ve asil bilgi ve değerleri arasındaki bağlantıyı nasıl açık bir şekilde göstereceklerini öğrenmeleri gerekiyor.
Önyargılardan ve inatçı inançlardan sakının.

Lilith - Kara Ay - Büyülenme ve İnkar
Lilith kurgusal bir noktadır - Ay'ın Dünya etrafındaki eliptik yörüngesinin ikinci boş odak noktası.
Mitolojide Lilith, Adem'e teslim olmayı reddetmiş, Adem ile Havva arasındaki bağlantıya isyan etmiş, insanların dünyasından kaçmaya karar vermiş ve Şeytan'la bağlantı kurmuştur.
Astrolojide Lilith, bağlı olduğu konuların büyülenmesini veya reddedilmesini sembolize eder. Verilen konuların hem büyülenmesi hem de reddedilmesi, sonunda kişiyi içine çekebilir ve onu insan dünyasından "uzaklaştırabilir".

Lilith (Ortalama) Boğa burcunda
Zevk ile onun reddedilmesi arasındaki belirgin belirsizlik; yoksulluk veya sınırsız açgözlülük.
Lilith burada Boğa burcunun özelliklerini, yani toprak, mülk ve doğa ile olan ilişkiyi vurguluyor. Bu insanlar bedenlerine nasıl davranacaklarını ve şehvetli olmayı biliyorlar; para ve maddi şeylerle nasıl başa çıkacaklarını biliyorlar. Güzelliği algılayabilir ve tadını çıkarabilirler. Ancak birçok şeye sahip olmayı severler, bu da açgözlülük ve eşya toplama takıntısına yol açabilir veya tam tersine maddi değerlerin reddedilmesine ve yoksulluk içinde yaşama kararına yol açabilir.
Boyun ve soluk borusu yaralanmaları ile boğaz, burun ve kulak ameliyatlarına karşı dikkatli olun.

3. Evde Lilith (Ortalama)
Kesintiye uğrayan eğitim veya çok erken bitirilen eğitim.

Chiron - Yaralı Şifacı, iç öğretmen
Chiron, Satürn ve Uranüs arasında bir asteroittir. Yörüngesi çok sıra dışıdır ve maddi ve manevi dünyalar arasında bir köprüyü temsil eder.
Mitolojiye göre Chiron büyük bir şifacı, bilge bir öğretmen ve ölümsüz Sentorlardan biriydi. Ne yazık ki en sevdiği öğrencisi Herakles'in zehirli okuyla "ölümcül" şekilde yaralandı. Büyük acılar çekiyordu ama ölemedi. Sonunda kendisi de acı çeken Prometheus'un yararına ölümsüzlüğünden vazgeçer ve Chiron yeraltı dünyasına gönderilir. Yeraltı dünyasında Zeus ona merhamet etmiş ve onu cennete kaldırmıştır.
Astrolojide Chiron, iyileştirilemeyen yaralarımızı ve tedavi edilemeyen travmalarımızı sembolize eder. Ancak kişi kendi travmasında boğulmak yerine travmayı kabul edebilir, kendisi gibi acı çeken diğer insanlara yardım edebilir ve acı çekmenin hayatın bir parçası olduğunu kabul edebilirse, o zaman Chiron bilgeliğin, hatta bazılarının anahtarı olabilir. bir çeşit "Başlatma Kapısı".

Chiron İkizler burcunda
Başarısız olan bu insanlar, başkalarına ne söylemek istediklerini, ne söylediklerini ve bununla ne kastettiklerini açıklamaya çalışırlar. Ya kimsenin kendilerini dinlemediğine inanırlar ya da ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar başkalarının kendilerini anlayamayacağını veya anlamak istemediğini düşünürler. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalıştıkça, bir türlü aşamadıkları bu yanlış anlama duygusu onlara daha çok zarar verir.

4. Evde Chiron
Bu insanların onarılamaz yarası aileleridir. Ebeveynlerinin onlara gerekli bakımı, sevgiyi ve güvenlik duygusunu vermediğine inanıyorlar. Yetişkinlikte bile mutsuz çocukluk, onlar için hâlâ açık ve iyileşmeyen bir yara olabilir. Bunu, örneğin kendi büyük ailelerini kurarak, sürekli geçmişle uğraşarak veya çocuklarına asla acı çektirmemek için asla ebeveyn olmamaya karar vererek telafi ederler.

Güneş Kavuşumu Venüs (7°58', Uygulanıyor)
Sadece Güneş ile Venüs arasında kavuşum olabilir. Bu yön, her iki cinsiyetin de kadınsı özelliklerini vurgular. Aynı zamanda sanatsal ve yaratıcı eğilimleri de destekler. Bu insanlar genellikle iyimserdir ve diğer insanlarla arkadaşlıktan hoşlanırlar. Modaya uygun kıyafetler konusunda iyi bir zevkleri var.

Güneş Kavuşumu Uranüs (6°41', Ayrılan)
Bu kavuşum insanlara bağımsızlık, alışılmadık davranışlar ve radikal görüşler kazandırır. Bu insanlar genellikle genel kabul görmüş gerçekleri ve fikirleri reddederler ve başkalarının onların görüşleri hakkında düşünmesini memnuniyetle karşılarlar. Bu birleşim, bireyselliğin ve özgünlüğün en uç noktalara taşınabilecek bir yönüdür. Bu insanların farklı olma ihtiyacı vardır ve benzersizliklerini göstermek isterler. Başkalarına öğretmen, akıl hocası ve örnek olmak istiyorlar. Otoriteleri kabul etmekte zorlanırlar.

Güneş Kavuşumu Neptün (7°43', Uyguluyor)
Bu kavuşum sezgiyi, fanteziyi, empatiyi ve fedakarlığı beraberinde getirir. Bu insanlar pek pratik değiller. Bazen münzevi bir yaşam sürmeye eğilimlidirler. Harika bir hayal gücü, sezgi, maneviyat ve uyum duygusu var. Ancak, tüm faaliyetleri düzen ve yapıdan yoksundur (bu insanlar yaşamın yapısı içinde sadece "yüzerler"). Bu insanlar bir nevi büyük gerçekleri başkalarına “çeviriyorlar”.

Ay-Merkür Karesi ( 0°50', Ayrılan)
Bu durum hafızayla ilgili sorunları da beraberinde getirir. Bu kişiler başkalarını anlayabilir ancak her zaman doğru yorumlayamayabilirler. Duygusal alanda sorunlar yaşayabilirler ve dedikoduya yatkın olabilirler. Çok zekidirler ancak zekalarını sıklıkla yalan söyleyerek insanları kandırmak için kullanırlar. Hatta kendilerini kandırmaya eğilimlidirler ve sıklıkla kendi "doğrularına" kendileri inanmaya başlarlar.

Ay/ Mars Üçgeni (3°15', Ayrılan)
Bu uyumlu yön yapıcı ve pratik insanlar yaratır. İyi niyetli oldukları ve uzlaşmaya hazır oldukları için evdeki sorunları kolayca çözebilirler. Açıktırlar ve kendilerini ciddiyetle ifade ederler. Onlar harika ev sahipleri.

Ay- Satürn Karesi (1°15', Ayrılan)
Bu yönü, duygularını ifade edemeyen ve kendi yarattığı bir maskenin arkasına saklanmayı tercih eden insanlar yaratır. Kendilerini güvende hissedebilecekleri istikrarlı bir yuvaya ihtiyaçları var. Aile yaşamlarında yapay olarak çok fazla görev yaratma eğilimindedirler. Depresyona eğilimlidirler.

Ay Altmışlığı Neptün (1°47', Ayrılan)
Bu yön, insanlara aşkın bir şey arama ihtiyacını verir ve bu insanların dindar olma eğiliminde olmalarının veya çeşitli ezoterik hareketlere katılmalarının nedeni genellikle budur. Bu insanlar fedakardırlar ve diğer insanlar sıklıkla onlardan yararlanırlar. Evleri oldukça dağınıktır. Bu kavuşum aynı zamanda insanlara algı ve hassasiyetin bir kombinasyonunu ve daha yüksek titreşimli dünyayı kabul etme yeteneğini de verir. Bu yönü sanatçılara büyük ilham veriyor.

Ay / Plüton Üçgeni (1°42', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön çok yoğun duygusal yaşamı beraberinde getirir ve bu kişiler duygularını derinden yaşarlar. Sevdiklerini daha iyiye doğru değiştirmek isterler ve anlaşmazlıklar ve kavgalar pahasına bile fikirlerini sıklıkla açık ve net bir şekilde ifade ederler. Bu kişiler duygularını çok güçlü yaşarlar ve açıkça ifade ederler. Güçlü duygular yaşasalar da duygusal patlamalar yaşamazlar. Başkalarını kontrol etmek için duygularını kullanırlar. Anneleriyle çok yoğun bir ilişkileri var.

Merkür Kavuşumu Satürn (0°25', Ayrılan)
Bu kavuşum insanlara ciddi, muhafazakar ve pratik zihinsel süreçler kazandırır. Ancak çoğu zaman yeteneklerine ve hayal güçlerine güvenmezler. Kendilerini ifade etmede zorluk yaşayabilirler ve bu onların ders çalışmasını zorlaştırır. Ancak aynı zamanda sistematik ve kalıcıdırlar. Detay duygusuna sahiptirler.

Venüs Altmışlık Jüpiter (2°04', Ayrılan)
Bu uyumlu yönü olan insanlar nazik ve samimidir. Yeni sosyal trendlere ve taleplere kolaylıkla uyum sağlarlar ve modayı severler. Bu yönü konukseverlik ve cömertliği beraberinde getirir. Ayrıca hukuki uyuşmazlıklarda da faydalıdır.

Venüs Kavuşumu Uranüs (1°17', Uygulanıyor)
Bu birleşme, çoğunlukla öncelikli bir ihtiyaç haline gelen, önemli ölçüde duygusal bağımsızlığa neden olur. Bu insanlar taahhütlerden hoşlanmazlar ve çoğu zaman gerçek duygularını gizlerler. Bağımsızlıklarının tehdit altında olduğunu hissederlerse soğuk ve mesafeli davranırlar. Genellikle belirgin bir neden olmadan bir ilişkiyi bırakırlar. Her ilişkide özgürlük hissine ihtiyaçları var. Eğer kendilerini özgür hissederlerse sadık ve hoş olabilirler. Yaratıcıdırlar ve teknolojilere ilgi duyarlar. Aynı zamanda sanatsaldırlar ve modern sanatı severler.

Mars Altmışlık Neptün (1°28', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön, insanlara büyük bir hayal gücü, yaratıcılık, idealizm ve sanatsal yetenek vererek kendini gösterir. Ancak bu yönü olan insanlar çok pratik değildir. Bu özelliğe sahip insanların tipik imajı, tüm kültür dünyasını bilen ama özel hayatında hiçbir işe yaramayan sanatçıdır.

Mars Kavuşumu Plüton (4°58', Uygulanıyor)
Bu kavuşum inatçılık ve kararlılığı beraberinde getirir ve bu insanlar neredeyse hiçbir zaman başkalarının tavsiyelerini dinlemezler. Onlar doğuştan liderdirler ve sıklıkla siyasete karışırlar. Geçmişte sıklıkla kiliseye de katılıyorlardı. Bu konumdaki Mars genellikle başkalarıyla manipülasyondan sorumludur. İnsanlara son derece güçlü ve büyülü bir irade verir. Psikolojik açıdan bakıldığında Mars-Plüton kavuşumu suçluluk kompleksi yaratır ve bu kişiler karmaşık ruhlarını kabul etmekte zorlanırlar ve sürekli kendilerini suçlarlar.

Jüpiter Altmışlık Uranüs (3°21', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön, gezegenlerin hangi evde bulunduğuna bağlı olarak insanlara fikir, iş, düşünce ve konuşmada bağımsızlık verir. Bu yönü de insana idealizm verir ama olumlu anlamda. Bu insanlar çok yansıtıcıdır. Başkalarına güçlü ve kudretli oldukları ve haklarını kullanmak istedikleri izlenimini vermek isterler.

Neptün Altmışlık Plüton (3°29', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön uzun ömürlüdür ve barış yapma tutumlarını etkiler. Diğer yönlerle bağlantılı olarak, küresel ölçekte barışı inşa etme ve dönüştürücü eylemleri daha da geliştirir
Yükselen Kare Mars (2°43', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara atılganlık, bol enerji ve fiziksel dayanıklılık vermesidir. Bu durumun olumsuz tarafı ise bu kişilerin sabırsız olmaları, enfeksiyonlara ve küçük yaralanmalara karşı hassas olmalarıdır.

Ay Düğümü Altmışlık ( 1°46', Uygulanıyor)
Bu insanlar ay düğümünün gösterdiği yola doğru yola çıkmak için içgüdüsel bir dürtüye sahiptirler. Sezgisel ve kısmen bilinçsizce evle ve ay düğümünün işaretiyle ilgili olasılıkları algılar ve kullanırlar. Duyguları odaklarıyla uyum içindedir.

Mars Ayağı Muhalefeti (5°02', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak güç ve kararlılık vermesidir. Kendileri için önemli olan şey uğruna tutkuyla mücadele edebilirler.
Bu yönün olumsuz tarafı, büyük bir iç gerilime ve hayal kırıklığına neden olabilmesidir. Çünkü mücadele ruhu ve fethetme arzusu, bu kişileri hayatlarının odak noktasına çekmek yerine, uzaklaştırabilir. Bastırılmış saldırganlık sonucunda düşmanlarının yapay imajını yaratma tehlikesi vardır. Bu kişilerin davranışları çoğu zaman uygunsuzdur ve tepkileri abartılı olabilir.

Neptün Düğümü Üçgeni (3°33', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, bu kişilerin kararlarından emin olmaları ve bu onların yaşamdaki zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmasıdır. Saf maneviyat hayatlarının odak noktası haline gelir.

Plüton Düğümü Karşıt Konumu (0°04', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara büyük ve büyüleyici bir enerji vermesi ve onları hayatlarının odak noktasına götürmesidir. Güç ve güçsüzlük deneyimleri ve kendi Gölgeleriyle karşılaşmaları, yaşamdaki zorlukların üstesinden gelmelerine ve yaşam yollarını bulmalarına yardımcı olur.
Bu yönün olumsuz yanı, güçlü güçlerin yaşamın odak noktasından farklı bir yöne sürükleyip çekmesi nedeniyle içsel gerilime ve takıntı duygularına neden olmasıdır. Bu kişiler sıklıkla kendilerinin yanılgıların tutsağı oldukları hissine kapılırlar.






[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Güneş Paralel Venüs (0°46')
Sadece Güneş ile Venüs arasında kavuşum olabilir. Bu yön, her iki cinsiyetin de kadınsı özelliklerini vurgular. Aynı zamanda sanatsal ve yaratıcı eğilimleri de destekler. Bu insanlar genellikle iyimserdir ve diğer insanlarla arkadaşlıktan hoşlanırlar. Modaya uygun kıyafetler konusunda iyi bir zevkleri var.

Güneş Paralel Uranüs (0°20')
Bu kavuşum insanlara bağımsızlık, alışılmadık davranışlar ve radikal görüşler kazandırır. Bu insanlar genellikle genel kabul görmüş gerçekleri ve fikirleri reddederler ve başkalarının onların görüşleri hakkında düşünmesini memnuniyetle karşılarlar. Bu birleşim, bireyselliğin ve özgünlüğün en uç noktalara taşınabilecek bir yönüdür. Bu insanların farklı olma ihtiyacı vardır ve benzersizliklerini göstermek isterler. Başkalarına öğretmen, akıl hocası ve örnek olmak istiyorlar. Otoriteleri kabul etmekte zorlanırlar.

Güneş Paralel Neptün (1°00')
Bu kavuşum sezgiyi, fanteziyi, empatiyi ve fedakarlığı beraberinde getirir. Bu insanlar pek pratik değiller. Bazen münzevi bir yaşam sürmeye eğilimlidirler. Harika bir hayal gücü, sezgi, maneviyat ve uyum duygusu var. Ancak, tüm faaliyetleri düzen ve yapıdan yoksundur (bu insanlar yaşamın yapısı içinde sadece "yüzerler"). Bu insanlar bir nevi büyük gerçekleri başkalarına “çeviriyorlar”.

Merkür Paralel Satürn (0°18')
Bu kavuşum insanlara ciddi, muhafazakar ve pratik zihinsel süreçler kazandırır. Ancak çoğu zaman yeteneklerine ve hayal güçlerine güvenmezler. Kendilerini ifade etmede zorluk yaşayabilirler ve bu onların ders çalışmasını zorlaştırır. Ancak aynı zamanda sistematik ve kalıcıdırlar. Detay duygusuna sahiptirler.

Venüs Paralel Uranüs (0°25')
Bu birleşme, çoğunlukla öncelikli bir ihtiyaç haline gelen, önemli ölçüde duygusal bağımsızlığa neden olur. Bu insanlar taahhütlerden hoşlanmazlar ve çoğu zaman gerçek duygularını gizlerler. Bağımsızlıklarının tehdit altında olduğunu hissederlerse soğuk ve mesafeli davranırlar. Genellikle belirgin bir neden olmadan bir ilişkiyi bırakırlar. Her ilişkide özgürlük hissine ihtiyaçları var. Eğer kendilerini özgür hissederlerse sadık ve hoş olabilirler. Yaratıcıdırlar ve teknolojilere ilgi duyarlar. Aynı zamanda sanatsaldırlar ve modern sanatı severler.

Venüs Paralel Neptün (0°14')
Bu kavuşum duyarlılığı, romantizm duygusunu ve partneri idealleştirme yeteneğini artırır. Bu özellikler hayal kırıklıklarından ve hatalardan sorumlu olabilir. Fantezileri onlara gerçeklikten daha yakındır. Ancak iyi bir ilişki içerisindeyseler sadık ve fedakardırlar. Modayı, sanatı ve fotoğrafçılığı seviyorlar. Aşkınlık, mistisizm ve büyü bu yönüyle kadınları cinsel açıdan tahrik eder. Erkeklerdeki bu yön bize onun içindeki kadın-anima'nın özelliklerini ve dolayısıyla onunla ilgilenecek kadınların kişiliğini de anlatır. Sanatçılar için bu yön ilham, yaratıcılık, hayal gücü ve çok güzel bir zevk getiriyor.

Uranüs Paralel Neptün (0°40')
Bu kavuşum değişiklik dürtüsünden sorumludur. Bu kişiler hayatlarını değiştirmeye ve asla tatmin olmadıkları siyasi işlere karışmaya eğilimlidirler. Eğer kamuya açık bir şekilde meşgul olurlarsa, reformist çabalarının başarılı olma şansı vardır, aksi takdirde hayatları boyunca koşullardan hoşnutsuzluk içinde yaşarlar. Bu kavuşum insanlara muazzam bir özgünlük, yoğun yaratıcı yetenekler ve yenilikçi ilhamlar verir.

MC Paralel Merkür (0°27')
Bu yönüyle ilgili olumlu olan şey, insanlara entelektüel yetenekler, ticari yetenekler ve iş yerinde başarılı olmalarına yardımcı olacak iyi ilişkiler kazandırmasıdır. Bu yönün olumsuz tarafı, insanlara başarılarını tehlikeye atabilecek huzursuzluk ve dikkat dağınıklığı vermesidir.

MC Paralel Satürn (0°46')
Bu yönün olumlu yanı, bu insanların hedeflerine ulaşırken ısrarcı ve dürüst olmalarıdır. Bu durumun olumsuz tarafı ise hedefleri konusunda şüpheye düşebilmeleri ve çoğu zaman engellerle ve gecikmelerle karşı karşıya kalabilmeleridir.

Düğüm Karşı Paralel Ay (0°18')
Ay'ın arzuları ve duygusal güvenlik ve şefkat talepleri, ay düğümünün konumu ve onunla ilişkili yaşam görevleriyle çelişir. Bu kişiler hayatları boyunca tereddütlü, sinirli ve tatminsizdirler

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Ocak 2024, 18:13   #8
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




hatem


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1. ev - Yükselen (ASC)
Fiziksel kişilik
Yükselen (ASC) – Fiziksel görünüm, mizaç, davranış, hayatla ilişki ve kişinin verdiği ilk izlenim gibi temel kişilik özelliklerini sembolize eder.

Yükselen Terazi burcunda (Terazi burcunun yöneticisi Venüs'tür)
Terazi, iyi düşünülmüş, hazırlanmış, hedeflere ve durumun doğru değerlendirilmesine dayanan görevleri tercih eder. Başkalarının fikirlerini dikkate almaya çalışmak kişiyi yavaşlatabilir ve tereddüt, kararsızlık veya fırsatçılık olarak ortaya çıkabilir. Bu insanlar genellikle birisinin onlar adına karar vermesini tercih ederler. Takip edilebilecek güçlü bir değerler ve normlar sistemi oluşturmak önemlidir çünkü bu, karar vermeyi kolaylaştırır. ... Daha -"

Yükselen burcunun yöneticisi - Venüs
Bu kişiler duygularına, aşklarına ya da tutkularına göre hareket etme eğilimindedirler. Lüksü, zenginliği ve güzelliği severler. Yalnız yaşamayı sevmezler ve başkaları tarafından kabul edilmeye ihtiyaç duyarlar. Çoğunlukla en az dirençli yolu seçerler. Onlar iyi arkadaşlardır; iyi yiyecek ve içecekleri severler.

İkizler'de Yükselen'in (Venüs) hükümdarı
Bu insanlar aynı anda birden fazla, genellikle entelektüel hedefe ulaşmaya çalışırlar. Eğlenmeyi severler ve çoğunlukla aileleri veya arkadaşlarıyla birlikte seyahat etmeyi severler.

9. Evdeki Yükselen'in (Venüs) hükümdarı
Bu insanlar insan haklarıyla, inançlarla, eğitimle ve diğer ülkelerle ilgileniyorlar. Kaçışlara, seyahat etmeye, öğretmeye veya işleri kanuna uygun hale getirmeye yatkınlıkları vardır; Daha yüksek düşünce kavramı.

10. ev - Orta Coeli (MC)
Kariyer, prestij ve itibar
Orta Coeli (MC) - Sosyal statüyü, kariyeri, itibarı, onurları, şöhreti, başarıyı, yetkili kişiliği, babayı sembolize eder.

10. ev Yengeç burcunda (Yengeç burcunun yöneticisi Ay'dır)
Onuncu evin başlangıcındaki Yengeç burcu insanları, kariyerleri ve sosyal statüleri hakkında derin duygularla karakterize edilir. Bu insanlar iş yerinde sorumluluk almaktan hoşlanırlar ve meslektaşlarının takdirine ihtiyaç duyarlar. Dürüst ve ciddidirler. İtibarlarına ve sosyal statülerine çok önem veriyorlar. Genellikle halka hizmet sağlamayı içeren bir kariyerleri vardır. Bu insanlar muhtemelen izleyicilerinin ruh halini hissetme ve onun kaprislerini ve isteklerini fark etme yeteneğine sahip olacaklardır.

12. Evdeki 10. Evin (Ay) yöneticisi
Bu kişilerin çoğu zaman sır içeren veya görünmeyen meslekleri vardır. Mesleki faaliyetlerinin büyük bir kısmı sahne arkasında gerçekleşir ve pek çok kişi onların ne yaptığını görmez; bunlar genellikle yazarlar, hastane yöneticileri, film yönetmenleri, yapımcılar, bir tür şov dünyasının sahipleri vb.'dir.

10. Evdeki Gezegenler
Gezegen yok.

Güneş - Benlik, bireysellik, kişilik
Güneş kişisel bir kimliği simgelemektedir. Kişinin bağımsız olmayı öğrenmesi, potansiyelini ortaya çıkarması, diğerlerinden farklılaşması ve parlaması gereken alanları bize gösterir. Güneş'in konumu bize bir kişinin karakterine en uygun mesleğin hangisi olduğunu söyleyebilir.

Güneş Boğa burcunda
Boğa burcu, bu burçta doğan insanlara sakin ve sabırlı bir doğa ve hayattaki güzel ve hoş şeylere karşı takdir duygusu verir. Boğa burcunda doğan insanlar genellikle oldukça içe dönüktürler ve en yakın arkadaşlarıyla bile mesafeli durmayı severler. Ancak bunun nedeni kibirleri değil, sorunlarını kimseyle konuşamamalarıdır. Daha -"

Güneş 7. Evde
Yedinci evdeki Güneş, halk tarafından iyi tanınan insanlar yaratır. Bu kişilerin hayatı ailelerinin ya da iş ortaklarının etkisi altındadır. Bu bağlantılar onlara enerji ve yönelim verir çünkü inisiyatif eksikliği vardır ve eylemleri başkalarının tepkilerine dayanır. Bu bireyler insanlarla anlaşabilirler ve halkla ilişkiler kurma yetenekleri vardır. Satış ve reklamcılık gibi işlerde iş bulabilirler. Bu kişilerin gücü ve nüfuzu başkalarıyla olan ilişkilerine bağlıdır. Bu insanlar başkalarına yardım etmek zorunda kalacak ve bu onların kariyer basamaklarını tırmanmalarına yardımcı olacak. Güçlü bir denge duygusuna sahiptirler ve lider olma yetenekleri vardır.

Ay - Duygular, içgüdüler, kökler, anne
Ay'ın bulunduğu burçtaki yer, kişiye güvenlik duygusunu neyin verdiğini ve onu nerede bulacağını anlatır. Ne kadar hassas olduğumuzu ve çevremizle içgüdüsel olarak nasıl etkileşime girdiğimizi anlatıyor. Ay aynı zamanda bize çocukluğumuzu ve annemizle olan deneyimlerimizi de anlatır.

İlk Çeyrek Ay (Ağdayan Ay)
(132°35' Ay Evresi Derecesi)
Değişim, Aksiyon, Günü yakala, İfade, Büyüme

Ay Başak burcunda
Güvenlik hissiniz, duygularda bile düzen ve açıklıkla ilişkilidir. Kaotik ve düzensiz olan her şeyi düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Daha hoşgörülü olmayı deneyin ve hayatın kusurlarını kabul edin. Daha -"

Ay 12. Evde
On ikinci evdeki Ay, bazen günlük yaşamdan uzaklaşma ihtiyacı duyan yalnız kişiler yaratır. Bu kişiler genellikle kişisel ilişkilerinde duygusal istikrar bulamazlar ve sıklıkla kendilerini yalnız hissederler. Kolayca etkilenirler ve çevrenin hafif etkilerine tepki verirler. Bu kişiler çok nazik ve sıcakkanlıdırlar. Başkalarının iyiliğine hizmet eden bir hayır kurumu, hastane veya başka büyük bir kurum için çalışabilirler. Duyguları sıklıkla karıştığı için kendilerini iyi ifade edemezler. On ikinci evdeki Ay, bu kişilerin ancak başkalarından uzaklaştıklarında kendilerini güvende hissedeceklerini vurguluyor.

Merkür - Düşünme, iletişim, akıl, öğrenme
Merkür bize öğretme ve öğrenmeyle ilgili entelektüel şeylere ilgi gösteren gezegendir. Aynı zamanda olayları hangi derinlikte incelemek istediğimizi de gösterir. Bize doğal zeka ve analiz etme ve yeniden üretme yeteneği verir.

Merkür Boğa burcunda
Merkür Boğa burcunda olan insanlar bu kadar kaygısız olmayı bırakırlar. Kapsamlı ve kesindirler. Toprağın etkisi, tefekkür ve bulgu ve görüşlerin kanıtlarını sunma ihtiyacını uyandırır. Merkür toprak burcunda olan insanlar, uzmanlaşmak için seçtikleri alanda ünlü uzmanlardır. Konular hakkında derinlemesine düşünmeyi severler, ilgilendikleri konularda iyi bilgiye sahiptirler ve sanki bir şeymiş gibi öğrenme sürecinden keyif alırlar. iyi yemek. Bir şeyi öğrendiklerinde ve anladıklarında muhtemelen onu asla unutamayacaklar.

Merkür 8. Evde
Sekizinci evdeki Merkür, kaynakların paylaşımının evini temsil eder. Bu insanlar harika araştırmacılardır ve işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmekten hoşlanırlar. Hayat hakkında düşünmeyi severler. Genellikle mali konularla (sigorta poliçeleri veya başkalarına ait mali kaynaklar) ilgilenirler. İnsan davranışına ve insan tepkilerine olan ilgileri, ilgili alanları sıklıkla incelemelerinin nedenidir.

Venüs - Duygusallık, aşk, uyum, zevk
Venüs çekiciliği sembolize eder. Venüs'ün bulunduğu burç bize nelerden etkilendiğimizi söyler ve bu da sevgi ve şefkat, güzellik ve mutluluk, değer ve ilkeler vermemizi veya almamızı sağlar. Olumsuz tarafı ise zayıflığı ve sığlığı temsil etmesidir.

Venüs İkizler burcunda
İkizler gençliğin bir işaretidir ve bu kişilerin ilişkilerinde durgunluğu önleme ve esnekliği sürdürme konusunda güçlü bir dürtüleri vardır. Özgürlük olmadan ilişkinin başarısız sayılacağına inanıyorlar. İkizler burcundaki Venüs, tam çiçek açan aşktan ziyade aşk tomurcuğuyla karşılaştırılabilir, bu nedenle ona çiçek açma fırsatı verilmelidir. Bu insanlar çeşitlilikten hoşlanırlar ve aşklarını ve sevgili partnerlerini aydınlatacak bir kıvılcıma sahiptirler. Venüs'ü İkizler'de olan insanlar genellikle kolayca arkadaş ve tanıdıklar kurarlar. İnsanlarla tanışmayı severler. Cinsel ilişkiler ve aile ilişkileri onların "kalbidir", ancak çeşitli sosyal ilişkiler onların varlıklarına hayat veren "akciğerleridir".

Venüs 9. Evde
Dokuzuncu evdeki Venüs yüksek öğrenim, seyahat ve felsefi düşünceyle ilgilidir. Bu insanlar öğrenmekten, dinden veya sanattan hoşlanırlar. Onlar ince zevklere sahip, sezgisel insanlardır. Güzel şeylere özlem duyarlar. Bu evdeki Venüs, önemli sosyal temaslar ve romantik karşılaşmalar için fırsatlar yaratan keyifli geziler, keşifler ve belki de daha uzun yolculuklar önerir. Bu kişilerin muhtemelen yabancılarla ya da farklı çevrelerden gelen insanlarla yakın temasları olacak.

Mars - Etkinlik, enerji, cesaret, atılganlık
Mars istediğimizi elde etme ihtiyacını simgeliyor. Bu, cinsel dürtüyü, inisiyatifi ve cesareti içeren itici gücümüz anlamına gelir. Mars bize arzularımızı, duygusallığımızı, cesaretimizi ve irademizi anlatır. Aynı zamanda bize engelleri nasıl aşabileceğimizi ve ne kadar aktif olduğumuzu da anlatır.

Boğa burcundaki Mars
Mars'ı Boğa burcunda olan insanlar hayal kurarak zaman kaybetmeyi sevmezler. Yani plan yaparken gerçekçidirler ve planladıklarını gerçekleştireceklerdir. Mars'ı Boğa burcunda olan kişiler, hayattaki maddi hedeflerine istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, sabırlarını ve gerçekçi yaklaşımlarını mülklerinin değerini artırmak veya en azından yaşayacak sakin bir yer sağlamak için kullanabilirler. İstikrarı yakalamaya kararlı olduklarından, işin sırrının, toplumun materyalist düşüncesini körü körüne kabul etmek yerine, istikrarın ne olduğunu kendilerinin belirlemesinde yattığını biliyorlar. Bu açıkça yön değiştirme ihtiyacını gösteriyor. İster kişisel ister profesyonel olsun, değişiklik yaptıklarında bu değişiklik geri alınamaz. Cinsel enerjileri "mümkün olan en düşük hızda giden araca" benzetilebilir, kalkışı yavaştır ve durması zordur, ancak inanılmaz bir çekme gücüne sahiptir.

8. Evde Mars
Sekizinci evdeki Mars, az çok herhangi bir alanda bilgi arama yeteneğine sahip bir kişiyi önerir. Bilim adamları, araştırmacılar veya dedektifler olabilirler. Genellikle tıp, hukuk ve finans alanlarında çalışmak için önkoşullara sahiptirler. Ayrıca diğer çeşitli alanlardaki sorunları da çözebilirler. Araştırma gerektiren çözümler bulabilen uzmanlardır. Yaşamlarında sevgiye ihtiyaç duyarlar ve güçlü bir cinsel dürtüye sahiptirler. Sekizinci evdeki Mars aynı zamanda ortak veya kolektif mülkiyet veya mirasa karşı çelişkili tutumları da akla getirir.

Jüpiter - Mutluluk, iyimserlik, genişleme
Jüpiter büyümeyi, genişlemeyi, ona rehberlik eden yasaları, inancı ve ahlakı simgeler. Fırsatlara, zenginliğe ve inanca yol açabilecek gelişme ve destek duygusunu temsil eder. Ancak Jüpiter hasar görürse kişi ahlaksız ve aşırıcı olur.

Jüpiter Yay burcunda
Jüpiter Yay burcunda olan insanlar kendilerini bir dereceye kadar bu yaşam felsefesiyle özdeşleştirirler: "Hayat, bizim ondan yaptığımız şeydir." Bu inanç nedeniyle ister seyahat ederek, ister okuyarak, ister sadece yaşayarak ufuklarını genişletme konusunda doğuştan bir istek duyarlar. Bir şeyin diğerine yol açtığını ve yolumuzda attığımız bir adımın bize sonraki adımlarda ihtiyaç duyacağımız şeyleri verdiğini biliyorlar. Bilinçli ya da bilinçsiz olarak öngörüye inanırlar. Daha yüksek bir seviyede, öngörünün, düşmemeleri ve yaralanmamalarını sağlamak için onları sonsuza kadar koruyacak gökten gelen bir dadıdan çok daha yararlı olduğunun tamamen farkındadırlar. Varoluşu yönlendiren ve destekleyen, insanları hırslı, kendine güvenen ve kendilerini kontrol edebilen bir tür "zeka sistemi" olduğuna inanıyorlar veya en azından inanma dürtüsünü hissediyorlar. Çabaları, onlara başkaları üzerinde güç veren, aynı zamanda akıllıca ve doğru bir şekilde yönetme yeteneği veren lider bir konuma ulaşmayı amaçlıyor.

Jüpiter 3. Evde
Üçüncü evdeki Jüpiter iyimser, felsefi ve manevi bir kişi yaratır. Eğitim, felsefe, yayıncılık ve iletişim alanlarındaki yetenekleri önerir. Bu insanlar genellikle iyi bir erken çocukluk eğitimi alırlar. Kardeşleri ve diğer aile akrabalarıyla ilişkileri iyi olacak ve onlara uzun vadeli faydalar sağlayacaktır.

Satürn - Kısıtlama, düzen, olgunluk, zaman
Satürn, olgunluğumuzu acımasızca inceleyebilen katı öğretmenimizdir. Ancak acıyı, dikkatimizi neye odaklanmamız ve neyi geliştirmeye devam etmemiz gerektiğine çekmek için bir araç olarak kullanan yalnızca despot değil, aynı zamanda bilge arketipidir.

Satürn Akrep burcunda
Satürn'ü Akrep burcunda olan kişiler önemsiz olarak nitelendirilemez. İtiraz etmeye çalışırlarsa veya mesafelerini korumaya karar verirlerse, bu geriye dönük bir etkiye sahip olacak ve akıllı çerez itibarına sahip olacaklar. Bu Satürn için iddialı bir konum çünkü bu gezegen de tıpkı Akrep gibi başkalarını kontrol etmeyi seviyor. Bu pozisyon öldürme içgüdüsünü gizler ve acımasız ve ilgi çekici bir şekilde ortaya çıkabilir. Satürn bize hayatta neleri öğrenmemiz gerektiğini (ve en az güvendiğimiz konularda) ve nelerde ustalaşabileceğimizi anlatır. Akrep gücü, nüfuzu, cinsiyeti ve ölümü temsil eder. Onun otoritesi kesinlikle derinliklerden gelir; yüzeysel motivasyonun ve medeniyet yaklaşımının hiçbir şansı yoktur. Akrep burcundaki Satürn iş dünyasına işaret eder. Bu kişilerin sahip olduğu şeyleri anlama yeteneği ve diğer yetenekler unutulmamalı veya sadece etkisi için kullanılmamalıdır. İnsanlara gizli yetenek, azim ve öngörü kazandıran güçlü bir pozisyondur. Bu insanlar genellikle yaşlılığa kadar yaşarlar.

Satürn 1. Evde
Birinci evdeki Satürn, insanların karakterinde önemli bir rol oynar. Muhafazakar ve geleneksel kişiliği akla getirir. Bu insanlar ciddi ve kararlıdır, hatta bazen inatçıdırlar. Otoriter olma eğilimindedirler ve bazen rahatlamanın kesinlikle imkansız olduğunu düşünürler. Disiplinlidirler. Depresyonlar yaşayabilirler. Kendilerine güvenleri düşük olabilir ama bunu iyi gizleyebilirler ve yetişkinliğe ulaştıklarında bu durumdan kurtulabilirler.

Uranüs - Özgünlük, özgürlük, devrim
Uranüs uyanışın gücüdür, bu da çoğu zaman bazı aksamaların ve değişimlerin olacağı anlamına gelir. Uranüs'ün etkisi altındaki olaylar beklenmedik veya öngörülemez olup, bizi işleri yeni bir şekilde yapmaya ve şu veya bu konuyla ilgili gerçeklerle yüzleşmeye zorlar.

Uranüs Yay burcunda
(Not: Uranüs yavaş transpersonal bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Bu nedenle Yay burcundaki Uranüs tanımı tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 3. evdeki Uranüs'ün tanımı.)
Uranüs Yay burcunda olan insanlar ruhsal ilerleme ve entelektüel gelişim için çabalarlar. Çoğunlukla devrimci düşüncelere sahiptirler. Diğer ırkları eşit görüyorlar ve sıklıkla yabancı düşmanlığına karşı mücadele ediyorlar. Uçmayı seviyorlar ve uzaya yapılacak keşif gezilerini çok heyecan verici buluyorlar. Felsefeye yeni yönler getiriyorlar. İyimserdirler ve diğer ülkelere beklenmedik ve plansız yolculuklar yapma eğilimindedirler.

Uranüs 3. Evde
Üçüncü evdeki Uranüs, bu kişilerin düşüncelerine, iletişimlerine ve ilk okul yıllarına yansıyan istikrarsızlık ve değişkenliği beraberinde getirir. Uranüs kardeşler ve diğer akrabalarla ilişkileri etkiler. Diğer insanlarla ilişkiler istikrarsız olabilir. Uranüs özellikle gençlikte isyan ve inatçılık yaratır. Bu insanlar genellikle modern ve ilerici görüşlere sahip kendiliğinden düşünürlerdir. Beklenmedik bir şekilde plansız gezilere ve yolculuklara çıkma eğilimleri vardır.

Neptün - Fantezi, yanılsama, maneviyat, hayal gücü
Neptün, gizemli bir gezegenin gizemli adı olan Görünmez İmparatorluğun Efendisi olarak anılır. Belki de beş duyumuzla algılanamayan, ancak hayal gücümüzle anlayıp algılayabildiğimiz bir yaşam boyutu olarak tanımlayabiliriz.

Neptün Yay burcunda
(Not: Neptün yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Bu nedenle Neptün'ün Yay burcundaki tanımı tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 3. evdeki Neptün'ün tanımı.)
Neptün Yay burcunda olan insanlar, ister kendilerinin ister başkasının idealleri olsun, yaratıcı yeteneklerini ideallere hizmet etmek için kullanırlar. İnançlarına veya dinlerine hizmet etme eğilimindedirler. Her durumda, onların düşünceleri ve görüşleri felsefi içgörülerden etkilenir ve bazı dini veya felsefi ideallerin geliştirilmesine yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar.

Neptün 3. Evde
Üçüncü evdeki Neptün zihinsel süreçleri ve iletişim yollarını etkiler. Sezgisel düşünmeyi ve bazen de daha yüksek düzeyde iletişim kurma yeteneğini yaratır. Genellikle reklamcılıkta veya medyada çalışmayı önerir. Genç yaşta bu insanlar pratik olmayan ve organize olmayan düşünmeye eğilimlidirler. Düşüncelerini nasıl daha iyi konsantre edeceklerini ve yönlendireceklerini öğrenmeleri gerekecek. Gençken genellikle güvensizdirler.

Plüton - Dönüşüm, yenilenme, güç
Plüton ölümün ve yeniden doğuşun gezegenidir. Her şeyin sonudur, kıyamet günüdür. Takıntılara veya inançlara yol açabilir. Spektrumun karanlık ucunda "dürtüye yenik düşmek" şeklinde tezahür edebilir veya olayların özüne inme, olumsuz şeyleri yok etme ve iyileşme ve dönüşüm sağlama yeteneğine sahip bir birey yaratabilir.

Plüton Terazi burcunda
(Not: Plüton yavaş transpersonel bir gezegendir ve uzun yıllar boyunca tek bir burçta kalabilir. Plüton'un Terazi burcundaki açıklaması bu nedenle tüm nesil insanlar için geçerlidir ve çok geneldir. Kişiliğin karakteristiği 1. evdeki Plüton'un tanımı.)
Plütonu Terazi burcunda olan kişilerin denge duygusu iyidir ancak Plüton bu burca düştüğü için ailelerinde ani ve derin değişikliklere veya ilişkilerde beklenmedik değişikliklere vs. de neden olabilir. Genel olarak bu pozisyon korku ve belirsizlikleri de beraberinde getirir. ilişkilere. Bu insanlar ilişkilerinde uyumlu ve sorumluluk sahibidirler ancak aynı zamanda istikrarsızdırlar. Kişisel dönüşüm, diğer insanlarla ilişki kurma yeteneğini geliştirerek gerçekleştirilebilir.

Plüton 1. Evde
Birinci evdeki Plüton yoğunluk ve güçlü irade anlamına gelir. Bu insanlar manyetik olarak çekici bir doğaya ve önemli miktarda egoizme sahiptir. Güç istiyorlar. Bazen inisiyatif gösterebilirler, ancak yükselenleri tarafından belirtilse bile başkalarıyla işbirliği yapma konusunda iyi bir yetenekleri yoktur, çünkü Plüton'un etkisi altındaki insanlar çok otoriter ve güce açtır. Bu insanlar biraz gizemli, tuhaf ve anlaşılması zor insanlardır.

Ay Düğümleri - Kuzey Düğümü ve Güney Düğümü
Ay Düğümleri gezegen değil, haritada birbirinin tam karşısında yer alan astrolojik matematiksel noktalardır. Yaşam amacınızın Kuzey Düğümü ile Güney Düğümü arasındaki çizgide kodlandığı söylenir. Güney Düğümü konfor alanınızı, alıştığınız yerinizi gösterirken, Kuzey Düğümünüz yaşam derslerinizi ve bu yaşamda ne için çabaladığınızı gösterir. Her iki Ay Düğümü de neredeyse her zaman geri harekettedir.

İkizler'deki Kuzey Düğümü (Ortalama) - Yay burcundaki Güney Düğümü
İkizler'deki Kuzey Düğümü, bir yandan nesnellik ve canlı iletişim arayışı ile diğer yandan son derece öznel bir anlayışa, sıkı bir şekilde sabitlenmiş fikir ve emirlere bağlı kalmak arasındaki çatışmayı getirir.
Bu insanların karmaşık bağlamları ve fikirleri günlük dilde nasıl ifade edeceklerini, manevi düşünceyi pratik hayata nasıl aktaracaklarını, bunu anlaşılır bir biçimde nasıl aktaracaklarını ve günlük yaşamın felsefi ve asil bilgi ve değerleri arasındaki bağlantıyı nasıl açık bir şekilde göstereceklerini öğrenmeleri gerekiyor.
Önyargılardan ve inatçı inançlardan sakının.

9. Evdeki Kuzey Düğümü (Ortalama) - 3. Evdeki Güney Düğümü
Dokuzuncu evdeki Kuzey Düğümü, asil düşünceler ile basit önemsiz bilgelik incileri arasındaki, dünyevi
bilgi ile kutsal değerler arasındaki, entelektüel şüpheler ile dini inançlar arasındaki çatışmayı getirir. Bu insanların gerçek bir eğitim alması ve çeşitli fikirlerin gerçek anlamını bulması gerekiyor. Uzun yolculuklar, çalışmalar ve manevi yolculuklar yoluyla dünyanın kişisel manevi imajına ulaşmaları gerekir. Fikirlerine olan güvenlerini geliştirmeleri ve basit gerçeklerden daha yüksek bilgi ve etik değerlere geçmeleri gerekiyor.
Çok fazla bilginin dikkatinizi dağıtmasına dikkat edin. Hangi bilginin değerli olduğunu, hangisinin olmadığını ayırt etmeyi öğrenmek gerekir. Anlam arayışından kaynaklanan başarısızlıklardan sakının. Sığ olmamasına dikkat etmeliler.

Lilith - Kara Ay - Büyülenme ve İnkar
Lilith kurgusal bir noktadır - Ay'ın Dünya etrafındaki eliptik yörüngesinin ikinci boş odak noktası.
Mitolojide Lilith, Adem'e teslim olmayı reddetmiş, Adem ile Havva arasındaki bağlantıya isyan etmiş, insanların dünyasından kaçmaya karar vermiş ve Şeytan'la bağlantı kurmuştur.
Astrolojide Lilith, bağlı olduğu konuların büyülenmesini veya reddedilmesini sembolize eder. Verilen konuların hem büyülenmesi hem de reddedilmesi, sonunda kişiyi içine çekebilir ve onu insan dünyasından "uzaklaştırabilir".

Lilith (Ortalama) Kova burcunda
Her ne pahasına olursa olsun özgürlük, hatta alay ve boşluk pahasına.
Lilith Kova burcunun ilkelerini vurguluyor - özgürlük ve özerklik. Bu durum yaşamda kolayca sorunlara neden olur çünkü bu kişiler güçlü ve kalıcı bağlantılardan kaçınırlar. Yaşamlarını deneyimlemezler, duygusal olarak yaşamlarını deneyimleyemedikleri için sanki hayatlarını camdan bir duvarın arkasından görüyormuş gibi hissederler. Kendilerine güvenmiyorlar ve başkalarına da güvenmiyorlar. Çıkış yolu karşıt burç olan Aslan'dan geçer; kalplerini açmak, zihinlerini kalpleriyle birleştirmek ve bu şekilde hayatı deneyimleme yeteneği kazanmak.
Ayak bileği, baldır ve incik yaralanmalarına karşı dikkatli olun.

4. Evdeki Lilith (Ortalama)
Kişinin kökenine veya aile geçmişine ilişkin kaygı veya belirsizlik; aile yaşamları zorluklarla yüzleşmek zorundadır.

Chiron - Yaralı Şifacı, iç öğretmen
Chiron, Satürn ve Uranüs arasında bir asteroittir. Yörüngesi çok sıra dışıdır ve maddi ve manevi dünyalar arasında bir köprüyü temsil eder.
Mitolojiye göre Chiron büyük bir şifacı, bilge bir öğretmen ve ölümsüz Sentorlardan biriydi. Ne yazık ki en sevdiği öğrencisi Herakles'in zehirli okuyla "ölümcül" şekilde yaralandı. Büyük acılar çekiyordu ama ölemedi. Sonunda kendisi de acı çeken Prometheus'un yararına ölümsüzlüğünden vazgeçer ve Chiron yeraltı dünyasına gönderilir. Yeraltı dünyasında Zeus ona merhamet etmiş ve onu cennete kaldırmıştır.
Astrolojide Chiron, iyileştirilemeyen yaralarımızı ve tedavi edilemeyen travmalarımızı sembolize eder. Ancak kişi kendi travmasında boğulmak yerine travmayı kabul edebilir, kendisi gibi acı çeken diğer insanlara yardım edebilir ve acı çekmenin hayatın bir parçası olduğunu kabul edebilirse, o zaman Chiron bilgeliğin, hatta bazılarının anahtarı olabilir. bir çeşit "Başlatma Kapısı".

Chiron Boğa burcunda
Bu kişilerin iyileşmeyen yarası, başkalarının, ebeveynlerinin, öğretmenlerinin, meslektaşlarının, üstlerinin vb. kendilerini hiçbir sebepleri olmamasına rağmen sürekli olarak küçümsemeleri sonucu olabilir. Sanki her zaman bir şeyler eksikti ve bu nedenle tam teşekküllü sayılamazlar. Devrim niteliğindeki sosyal olaylar, onları nesillerdir aileye ait olan mülkten mahrum bırakabilir. Bu insanlar kendi mahremiyetlerini yaratmayı başaramıyor gibi görünüyor. Sanki bir şey onların sahip oldukları küçük şeylerden keyif almalarını engelliyor. Mal biriktirmek, çeşitli ödül ve fiyatlar bile bu yarayı iyileştiremez.

8. Evde Chiron
Bu insanlar sürekli olarak birisinin onları manipüle ettiği ve nasıl yaşamaları ve ne yapmaları gerektiği konusunda fikirlerini empoze etmeye çalıştığı durumlarla karşı karşıya kalırlar. Şiddetle veya intihar düşünceleriyle karşılık verirler. Sürekli olarak ciddi, hatta çoğu zaman yaşamı tehdit eden durumlarla karşı karşıya kalıyorlar. Evlilikte karşılıklı güvene ve paylaşıma dayalı gerçek anlamda samimi bir ilişki kuramazlar.

Güneş Muhalefeti Satürn (1°52', Ayrılan)
Bu yön iki grup insan yaratır. Birinci gruptaki kişiler sorunlarla karşılaştıklarında pes etme eğilimindedirler. İkinci gruptaki insanlar sorunlarla karşılaştıklarında onlardan etkilenirler ve daha iyi performans gösterirler. Bu insanlar genellikle iyi bir çalışmayla geliştirilebilecek daha düşük bir özgüvene sahiptir.

Güneş Üçgeni Neptün (3°46', Ayrılan)
Bu uyumlu yön, insanlara duygusallık, diğer insanlarla iyi ilişkiler ve görgü kazandırır. Bu insanlar hayır kurumlarına katılmayı severler, yaratıcıdırlar, sanatı ve hoş bir yaşam tarzını severler. Harika bir hayal gücü, sezgi, maneviyat ve uyum duygusu var. Ancak, tüm faaliyetleri düzen ve yapıdan yoksundur (bu insanlar yaşamın yapısı içinde sadece "yüzerler").

Güneş Karşıt Plüton (4°51', Ayrılan)
Bu yön genellikle inatçı ve kararlı insanlar yaratır. Ancak aynı zamanda başkalarına ne yapmaları gerektiğini söyleme eğilimindedirler ve onları davranışlarını değiştirmenin gerekliliği konusunda ikna etmeye çalışırlar. Bu özelliğe sahip kişiler, çevrelerinde ölüm veya diğer derin değişikliklerle normalden daha sık karşılaşabilirler. Bilinçaltı düzeyde etkili manipülasyon yoluyla başkalarını etkileme eğilimleri vardır. İlk başta bu insanlar nazik görünüyorlar ama gerçekte manipüle ediyorlar ve kontrol ediyorlar. Ancak çoğu zaman bunun farkında olmazlar.

Ay / Merkür Üçgeni (7°02', Uygulanıyor)
Bu uyumlu yön, insanlara iyi bir hafıza, şiirsel bir ruh ve başkalarını anlama yeteneği verir. İnsanların iyi öğretmenler, gazeteciler ve psikologlar olmalarına yardımcı olur. Bu insanlar kökenleri, kökleri ve çevre sorunlarıyla ilgileniyorlar. Genellikle çok zekidirler.

Ay- Venüs Karesi (3°36', Ayrılan)
Bu yön genellikle gerçek duygular ve duygusal ihtiyaçlar hakkında kafa karışıklığı yaratır. Bu insanlar romantik partnerlerini seçmek zorunda kaldıklarında sıklıkla sorun yaşarlar ve çoğu zaman başka biriyle aşk için rekabet etmek zorunda kalırlar.

Ay/ Mars Üçgeni (2°12', Ayrılan)
Bu uyumlu yön yapıcı ve pratik insanlar yaratır. İyi niyetli oldukları ve uzlaşmaya hazır oldukları için evdeki sorunları kolayca çözebilirler. Açıktırlar ve kendilerini ciddiyetle ifade ederler. Onlar harika ev sahipleri.

Ay -Jüpiter Karesi (5°36', Ayrılan)
Bu yön, duygulara, bakıma ve rahatlığa yönelik sürekli artan ihtiyaçlara neden olur. Bu insanlar yoğun dini yaşam arayışında olan içe dönük kişilerdir. Dış koşullara çok bağımlıdırlar ve yaşam amaçlarını bulmaları gerekir.

Ay -Uranüs Karesi (7°00', Ayrılan)
Bu durum insanlara haksızlığa uğradıkları ve bu konuda bir şeyler yapmaları gerektiği hissini verir. Genellikle beklenmedik bir şekilde radikal değişiklikler yapmaya karar verirler. Kaosu severler ve saygın bir aile hayatı sürdürmekten hoşlanmazlar. Alternatif yaşam tarzlarını severler, çok bireyseldirler. Bu nedenle bir topluluk ya da aile ortamında yaşamak onlara pek yakışmıyor. Toplumdan ayrılmış olduklarını hissederler (ayrılma kompleksi). Bu insanlar büyük duygusal gerilime, dengesizliğe, duygusal kararsızlığa, patlayıcı duygulara ve duygusal kırılganlığa yatkındır.

Venüs Karşıt Jüpiter (2°00', Ayrılan)
Bu yönü olan insanlar duygusal olarak talepkardır. İlgi alanları nedeniyle, örneğin dini faaliyetleri, idealizmleri veya yurtdışında uzun süre kalmaları nedeniyle çoğu zaman arkadaşlıklarını sürdüremezler. Çoğunlukla sanatsal hırsları vardır ama yetenekleri yoktur. Çoğu zaman bencil ve talepkar oldukları için onlarla geçinmek zordur. Önemli miktarda para harcadıkları lüks eşyaları severler.

Venüs Karşıt Uranüs (3°24', Ayrılan)
Bu durum her türlü ilişkiyi karmaşık hale getirir çünkü bu insanlar ilişkileri kelimenin tam anlamıyla kişisel özgürlük ve bütünlüğün kaybı olarak görürler. Zihinsel olarak dengesizdirler ve duyguları sürekli değişir. Yaşamları boyunca sıklıkla çok sayıda ilişkiye dahil olurlar. Sanat yaratırken alışılmadık, geçinilmesi zor, eksantrik ve orijinaldirler. Parayla baş etme yöntemlerinde de aynı derecede istikrarsızlar. Maceracıdırlar ve istikrarsız bir aşk hayatı sürerler.

Jüpiter Kavuşumu Uranüs (1°23', Uygulanıyor)
Bu kavuşum insanlara iyimserlik verir; onlara büyük hırslar ve arzular verir. Ancak sorun şu ki bu arzuları gerçeğe dönüştürmek hiç de kolay değil. Maceracıdırlar ve çoğu zaman genişlemecidirler. Olağanüstü olduklarına inanıyorlar ve iyi bir geleceğe inanıyorlar. Bu kavuşum insanlara bağımsız bir atılganlık ve özgün davranışlar kazandırır.

Satürn Altmışlık Neptün (1°53', Uygulanıyor)
Bu insanlar hayallerini ve fantezilerini pratik faaliyetlerinin temeli olarak kullanırlar. Ancak görüşleri genellikle muhafazakardır. Manevi gelişimlerinde sistematik ve uyumlu bir şekilde ilerlerler.

Satürn Plüton Kavuşumu (2°58', Uygulanıyor)
Bu kavuşum özellikle güçlü öz kontrol, hırslar, dayanıklılık ve kişiliğin değişimi, dönüşümü ve gelişimi için derin bir istek getirir. Bu yön özellikle Akrepler için harikadır. Bu yönü olan insanlar derin düşüncelerden ve yoğun öz-düşünmeden zevk alırlar.

Neptün Altmışlık Plüton (1°05', Ayrılan)
Bu uyumlu yön uzun ömürlüdür ve barış yapma tutumlarını etkiler. Diğer yönlerle bağlantılı olarak, küresel ölçekte barışı inşa etme ve dönüştürücü eylemleri daha da geliştirir.

Yükselen Üçgen Venüs (2°29', Uygulanıyor)
Bu insanlar büyüleyici, arkadaş canlısı ve başkalarını memnun etmek istiyorlar.

Yükselen Altmışlık Jüpiter (0°29', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, bu insanların cömert, nazik olmaları ve genellikle sağlıklarının mükemmel olmasıdır.

Yükselen Altmış Uranüs (0°54', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara becerikli ve özgün davranışlar kazandırmasıdır.

MC Altmış Ay (4°58', Uygulanıyor)
Bu insanların hayatında başarıya giden yolda kadınlar veya genel halk önemli bir rol oynamaktadır.

MC ***tile Mars (2°46', Uygulanıyor)
Bu yönüyle ilgili olumlu olan şey, insanlara mücadele ruhu ve işlerinde başarıya ulaşmalarına yardımcı olacak çok fazla enerji vermesidir.

Güneş Düğümü Altmışlığı (4°58', Ayrılan)
Bu yön, yaşam enerjisi ve yaşam odağının harika bir kombinasyonunu getirir. Burç çok yararlı ve faydalıdır. Ancak, sonunda rahatlığın ve kaçırılan fırsatların bir ifadesi haline gelebilir.

Satürn Düğümü Üçgen (3°05', Uygulanıyor)
Bu yönün olumlu yanı, bu insanların hayatlarındaki zorlukların üstesinden gelmeye odaklanmış olmalarıdır. Tutarlıdırlar, sorumluluklarının bilincindedirler ve yaşam yollarında yorulmadan yürürler. Kendileri için yüksek standartlara sahiptirler ve iddialı hedefler koyarlar. Sınırlarını aşmayı başarırlar.

Düğüm Karşıtlığı Neptün (1°12', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, bu kişilerin kararlarından emin olmaları ve bu onların yaşamdaki zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmasıdır. Saf maneviyat hayatlarının odak noktası haline gelir.
Bu yönün olumsuz tarafı, bu kişilerin yalnızca odak noktaları ve hayatın anlamı hakkında belirsiz fikirleri olması veya hayata yön verme duyularının zayıf olmasıdır. Odak noktalarını kolayca önemli olan şeyden çekerler, ısrarcı olmazlar veya tüm hedefleri suya düşer.

Plüton Düğümü Üçgen ( 0°06', Ayrılan)
Bu yönün olumlu yanı, insanlara büyük ve büyüleyici bir enerji vermesi ve onları hayatlarının odak noktasına götürmesidir. Güç ve güçsüzlük deneyimleri ve kendi Gölgeleriyle karşılaşmaları, yaşamdaki zorlukların üstesinden gelmelerine ve yaşam yollarını bulmalarına yardımcı olur.

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 24 Mart 2024, 02:56   #9
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Mart 2024, 22:44   #10
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DOĞUM HARİTASI ANALİZİ İÇİN




son geveze

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SİSTEM ANALİZİ Kaf_Dağı Bilgisayar Donanımı 0 24 Mart 2016 15:17
İNSAN BEDENİNİN HARİTASI AngeL Haber Arşivi 0 22 Şubat 2014 12:07
'' ÖCALAN ANALİZİ ''ne Tepkiler Artıyor!! Sametold Haber Arşivi 0 03 Eylül 2010 18:05
AŞk harİtasi by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Ocak 2010 21:08