IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2023, 02:17   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Savaş Döngüsü - ABD (twitter çevirisidir)




Uçan Kartalın İnişi 🦅

Mars-Jüpiter birleşimi, büyük askeri kampanyaların, büyük bir savaşın simgesidir. Sabit yıldız Altair olan Uçan Kartal'ın sembolüdür. 2020'nin Büyük Kavuşumu Kova burcunun başlarında bu yıldızın yanında meydana geldi ve bize önümüzdeki 20 yıl içinde neler beklenebileceğine dair bir ipucu verdi.

İlerleyen ABD haritasında 1990 başlarında mükemmelleşen Jüpiter-Mars karesi yer alıyordu.

“Körfez Savaşı, Irak ile ABD liderliğindeki 42 ülkeden oluşan koalisyon arasındaki silahlı çatışmaydı. Koalisyonun Irak'a karşı çabaları iki temel aşamada gerçekleştirildi: Ağustos 1990'dan Ocak 1991'e kadar askeri takviyeye işaret eden Çöl Kalkanı Harekatı; ve 17 Ocak 1991'de Irak'a yönelik hava bombardımanıyla başlayan ve 28 Şubat 1991'de Amerika liderliğindeki Kuveyt'in Kurtuluşuyla sona eren Çöl Fırtınası Operasyonu... bir dizi ülke, Amerika liderliğindeki koalisyona katılarak en büyük koalisyonu oluşturdu. Dünya Savaşı'ndan bu yana askeri ittifak."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Antik astrolojide gezegenler, burç temelli yönler aracılığıyla bile 'enerjik' olarak etkileşime girer. Yani, örneğin burçlara dayalı bir karedeki gezegenlerin potansiyeli, gezegenler birbirlerinden birçok derece ayrılmış olsa bile bir şekilde ortaya çıkacaktır. Bu fikir, gelişmiş ABD haritasıyla ilişkili olarak son derece ilginçtir.

Burada, Eylül 1940'ta Mars'ın Terazi'ye girdiğini ve dolayısıyla Jüpiter'le işaret temelli kare açı yaptığını görüyoruz.

"İkinci Dünya Savaşı sırasında, Amerika Birleşik Devletleri Aralık 1941'e kadar savaşa girmemiş olmasına rağmen, Eylül 1940'ta Müttefiklere önemli askeri malzeme ve diğer yardımlar sağlamaya başladı."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

Mars'ın Jüpiter'le burç temelli kare açıya girmesinden bu yana ABD, o zamandan beri neredeyse hiç durmadan sayısız savaşa katıldı. İşte tam bir liste:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“İkinci Dünya Savaşı'nın 1945'te sona ermesinden bu yana ABD, dünya çapında çok sayıda askeri çatışmaya karıştı. Önemli askeri çatışmalardan bazıları arasında Kore Savaşı (1950-1953), Vietnam Savaşı (1955-1975), Körfez Savaşı (1990-1991), Afganistan'daki savaşlar (2001'den günümüze) ve Irak'taki savaşlar (2003-2011) yer almaktadır. ). Ayrıca ABD çeşitli askeri müdahalelere, barışı koruma misyonlarına ve terörle mücadele operasyonlarına katılmıştır.

ABD'nin büyük ölçekli, konvansiyonel savaşlara girişmediği ancak şu veya bu şekilde askeri müdahalenin ABD dış politikasının tutarlı bir yönü olduğu dönemler oldu. ABD askeri müdahalesinin kapsamı ve niteliğinin değişebileceğini ve ABD ordusunun çoğu zaman aynı anda birden fazla bölgede faaliyet gösterdiğini dikkate almak önemlidir."
— ChatGPT 3.5

ABD'nin ilerlemiş haritasındaki Jüpiter ve Mars arasındaki burç temelli kare açı, Jüpiter 2136'da Aslan burcuna girene kadar sona ermeyecek çünkü Mars, Lady Justice ve kılıcıyla yaptığı çapkın bir geri hareket dansı nedeniyle Terazi'de uzun bir süre kalıyor.

İlerletilmiş ABD haritasında Mars ve Jüpiter arasındaki bir sonraki tam kare açı 2027'de olacak. O sırada, 'tesadüfen', Rusya'nın ilerlemiş Mars'ı, ABD'nin ilerlemiş Mars'ıyla kare açıda olacak!!!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu ürkütücü konfigürasyon, Kralların burcu Aslan burcunda Mars-Jüpiter kavuşumuna tanık olduğumuzda ortaya çıkacak. Bu birleşik gök manzarası bana dünyanın en büyük iki nükleer gücünün 'Krallarının' Büyük Savaş'a katılacağını gösteriyor. Nükleer tema, 26 Ocak 2028'deki aşağıdaki Plüton Güneş Tutulması ile kritik hale getirildi. Aynı yılın ilerleyen saatlerinde, Boğa burcundaki Satürn (1939'a benzer), Kova burcundaki Plüton'la (1939'un karşıt burcu) kare oluşturacak ve tarihin dizelerinin kafiyeli ve titreşmesini sağlayacak. en çok korktuğumuz şekillerde.

2020 Koç İngres haritasında da Büyük Savaş potansiyeli bize verilmişti. Bu harita, Büyük Kavuşumun (Jüpiter-Satürn) aynı astrolojik yılda gerçekleşmesi nedeniyle önümüzdeki 20 yılın gidişatını belirliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu haritada Plüton, Mars, Jüpiter ve Satürn arasında kaprisli bir stelyum (burç bazlı kavuşum) buluyoruz; burada Satürn anaretik (yıkıcı), Jüpiter (barış) düşmüş, Mars (savaş) yüceltilmiş ve Plüton gezegenin lordu. yeraltı dünyası, yoğun dönüştürücü gücüyle gülümsüyor…

Büyük Savaş'ın başlangıcı, İsrail ile Gazze arasındaki savaşla çoktan başladı ve 8 Nisan 2024'te ABD kıtasını kıyıdan kıyıya uğursuz bir manzaraya dönüştürecek bir güneş tutulması yaklaşırken, ABD'nin de devreye girmesiyle başladı. Bu, ABD tarihinde başka bir Batı İmparatorluğunun sonunu işaret eden büyük bir dönüm noktası olarak görülecek. ABD'nin Plüton'a dönüşü gözden kaçmayacak. 2027'de ABD'nin Uranüs dönüşü de bekleniyor. Bu, ABD'nin Bağımsızlığı, Amerikan İç Savaşı ve İkinci Dünya Savaşı ile ilişkilendirilen bir geçiştir. Yani bu on yılın sonunda çılgın bir yolculuğa çıkıyoruz!

MS 476-80 yılları arasında, Plüton'un Neptün'le zodyak düzeninde Uranüs'ün altmışlık açı yaptığı, üç dış gezegen arasındaki eşsiz göksel konfigürasyonla ilişkili olarak Batı Roma İmparatorluğu'nun sonunu gördük. Bu tam model, o zamandan bu yana ilk kez 2024-29 yılları arasında tekrarlanıyor.

Sevgili okuyucu, yazı yıldız duvarında. Yeni bir çağa doğru doğum kanalındayız. Plüton'un Kova burcunda olmasıyla önümüzdeki 20 yıl boyunca distopyanın üzerimize çökmesi karmaşık olacak. Bazı ilahi müdahaleler IMO'nun tek umudu olabilir. Çoğu insan arasında aşk soğudukça, uçan kartal kolektifin üzerinden geçerken ve dünya büyük bir sıkıntıyla daha da kararırken… kötülüğün sizi medyanın tarafgirliğiyle tüketmesine izin vermeyin, içinizdeki 'Gerçek Olan'ın ışıltısına tutunun senden ya da ona ne demek istersen..

“Mesih'in esenliği yüreklerinizde hüküm sürsün.. Kendinize şefkat, nezaket, alçakgönüllülük, nezaket ve sabır giydirin. Eğer birinizin birinden şikayeti varsa, birbirinize sabredin ve birbirinizi affedin. Bağışlayın.. Ve tüm bu erdemlerin üzerine, hepsini mükemmel bir birlik içinde birbirine bağlayan sevgiyi koyun… Burada Yahudi olmayan ya da Yahudi, sünnetli ya da sünnetsiz, barbar, İskit, köle ya da özgür yoktur, ancak Mesih her şeydir ve her şeydedir. .” — Koloseliler 3

“Çünkü bizim güreşimiz ete ve kana karşı değil, beyliklere, güçlere, bu karanlığın dünya yöneticilerine, göksel yerlerdeki kötülüğün ruhi ordularına karşıdır.”
— Efesliler 6:12

"Cennetin açık durduğunu gördüm ve orada önümde binicisi Sadık ve Hakiki olarak adlandırılan beyaz bir at vardı. Adaletle yargılar ve savaşır. Gözleri yanan ateş gibidir ve başında birçok taç vardır. Onun bir adı vardır. Üzerinde kendisinden başka kimsenin bilmediği yazılıdır. Kana batırılmış bir kaftan giymiştir ve adı Tanrı Sözüdür.

Gökteki ordular beyaz atlara binmiş, ince, beyaz ve temiz ketenler giymiş olarak onu takip ediyordu. Ulusları yok etmek için ağzından keskin bir kılıç çıkıyor. "Onları demir asayla yönetecek." Her Şeye Gücü Yeten Tanrı'nın gazabının öfkesinin şarabını basıyor. Cüppesinin ve kalçasının üzerinde şu isim yazılıdır:

Kralların Kralı ve Lordların Efendisi.

Ve güneşte duran bir meleğin havada uçan bütün kuşlara yüksek sesle şöyle bağırdığını gördüm: "Gelin, Tanrı'nın büyük akşam yemeği için bir araya toplanın, böylece kralların, generallerin ve atlardan ve binicilerinden ve özgür ve köle, büyük ve küçük tüm insanların etinden oluşan güçlü.

Sonra canavarı, dünya krallarını ve onların ordularının ata binen kişiye ve onun ordusuna karşı savaşmak için bir araya toplandığını gördüm."

— Vahiy 19

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karadeniz'de Rus savaş uçağı İngiliz savaş gemisine uyarı ateşi açtı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 23 Haziran 2021 21:09
Twitter'a Tweet'leri düzenleme özelliği geliyor! Twitter CEO'su resmen açıkladı Coder Twitter Haberleri 0 05 Şubat 2019 11:50
Twitter bot hesaplara savaş açtı ZooM Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 24 Şubat 2018 15:43
Facebook ve Twitter'dan Sosyal Savaş Başladı! Ebru Facebook Haberleri 0 17 Eylül 2016 13:22
Twitter ve Facebook savaş açtı! Deep Twitter Haberleri 0 24 Nisan 2012 16:00