IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2024, 18:29   #11
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PLUTO-KOVA Transiti (2024-2042)




Pluto değişimin, yeniden doğmanın, metamorfozun gezegenidir. Odağına gücü ve gücün nasıl kullanıldığını alan bu gezegen, var olan düzeni yıkmayı ve yerine yenisini kurmayı sever. Etki alanı diğer “kişisel” gezegenlere oranla çok daha büyük olan Pluto bizi kolektif ve jenerasyonel seviyede etkiler. Sonuçları da diğer gezegenlere oranla çok daha uzun soluklu ve kalıcıdır.
Pluto Kova sürecinde neler bekleyebiliriz? Özellikle Pluto bir jenerasyon gezegeni olduğundan toplumsal konular daha fazla tetiklenecektir.
Kolektif Temalar: 🌍
Siber saldırılar ve savaşlar 💥
İnternetin karanlık amaçlarla kullanılması💥
Veri ihlalleri💥
Bazı absürt kozmetik uygulamaların çöküşü💥
Bazı sosyal medya platformlarının çöküşü💥
İnsan hakları konularının çevrimiçi sorgulanması💥
Çevrimiçi delilikten insanların kaçması (çevrimiçi daha büyük sosyal farkındalık)💥
Psikolojik bilimsel araştırmalar💥
Bilim ve tıp atılımları💥
Toplumla entegre olan robotik gelişmeler (bazıları insanlık dışı bu amaçlara adapte olmayı reddedecek)💥
Derinleşen toplumsal eylemler💥
Uzay araştırmalarında büyük evrim💥
Politikanın genişlemesi💥
Uygunsuz seksüel güç oyunları💥
Astrolojinin dönüşümü ☄️
Keskinleşen sezgi ve kozmik bilgi akışının artışı💥
Birçok hareketin çöküşü💥
Daha geleneksel tarafa kayanlar💥
Manipüle etmek için kullanılan müstehcen içerikler💥
Travma tedavisinde yenilikler💥
Finansal krizler ardından yeni ekonomik sistemin ortaya çıkışı💥
Merkezi yönetimden ayrılan para birimleri / popüler kripto para birimleri💥
Toplumun çöküşüyle birlikte yeni sosyal sistem(ler)in ortaya çıkışı💥
Kişisel liderlerin lider gruplara dönüşmesi💥
Toplumu yapılandırmaya daha fazla odaklanma💥
Teknoloji aracılığıyla zihin kontrol taktikleri💥
Teknoloji / Yapay Zekâ Patlaması💥
Eski tedarik zincirlerin çöküşü ve yenilerinin ortaya çıkışı💥
Yeni teknolojiler, dijital kontrol, yeni internet web3
Robot teknolojisinin hakimiyeti💥
Teknoloji şirketlerinin güçlenmesi💥
Hilebaz teknoloji şirket uygulamalarının ifşa edilmesi💥
Eski güçlü teknoloji şirketlerinin bir kısmının güç kaybı💥
Tıp alanında devrimsel icatlar💥
Ses, hava dalgaları ve lazer kullanılarak tıpta yeni yaklaşımlar💥
Alternatif şifa tekniklerinin artması💥
Mikroçip teknolojisi💥
Uçak endüstrisinde büyük değişimler💥
Havanın kirlenmesi ve akabinde yeni tedbir ve düzenlemeler💥
Zihinsel sağlık krizi sebebiyle teknolojiler / sosyal medya ile olan ilişkilerin yeniden ele alınması
İnsan DNAsı / genomun değişmesi (suni veya doğal evrim)💥💥
Özgürlük için ve kontrol edilmeye karşı toplumsal devrimler ve başkaldırılar.💥
Pluto bu seyri hangi evinizde yapacak ? 🔥
dikkat edin... O alanda takıntılar, hayat amacınızı sorgulama, kendinizi yeniden yaratma, gölge yanlarla çalışma, obsesyon enerjisi, bağımlılıklar, güç savaşları, tabular, daha fazla güç kazanma gibi konular ortaya çıkabilir.
BURÇLAR PLUTONU HANGİ EVLERİNDE AĞIRLAYACAK? ✨🌟
Yükselen ♈️ Koç: Koç burçları için bu dönem sosyal çevrelerinde büyük değişimler getirebilir. Yeni kişilerle tanışabilir, kendilerini farklı sosyal ortamlarda bulabilirler. Güçlü grup bağlantıları oluşturacak.
Yükselen ♉️ Boğa: Profesyonel yaşamlarında değişim dönüşüm yaşayacak. Tepe yönetimleriyle gerginlik, değişik iş arayışları, prestijli kariyere ulaşma. Statüye bakış şekli değişecek.
Yükselen ♊️İkizler: İnançları ve hayat amaçlarıyla ilgili dönüşüm yaşayacak. Hayata bakış açılarını değiştirecek kişilerle tanışabilir, farklı sosyal çevrelere girebilir, yeni bilgiler öğrenebilir.
Yükselen ♋️Yengeç: Finansal durumları, iş birlikleri, başkaları ile ortak mal ve mülkleri konusunda daha dikkatli olmaları gereken bu dönemde ölüm ve cinsellik konularında da bakış açılarını değiştirmeye zorlayan olaylar yaşayabilir. Ne kadar becerikli olduklarını fark edecek.
Yükselen ♌️Aslan: Ortaklık ve evlilik alanlarında önemli kararlar ve dönüşümler içinde olacak. İlişkilerini fazlaca tartacak. Gerçeklerle yüzleşecek. Bir ortaklıkları bitebilir.
Yükselen ♍️Başak: Gündelik yaşamlarında, beslenmelerinde, egzersiz rutinlerinde değişimlere gidebilirler. Sağlıklarıyla ilgili önemli dönüşümler yaşayabilir. İş yaşamında daha güçlü hissedecek. Kölelik zihni yok olacak.
Yükselen ♎️Terazi: Çocukları onları değiştirebilir. Yaratıcılıklarında bir artış oluşabilir. Yeni hobiler ve yeni deneyimler içinde olacak. Yaşamdan daha zevk almayı öğrenecek.
Yükselen ♏️Akrep: Duygusal ve hatta fiziksel olarak güvensiz hissedebilir. Aile ön önemli konuyu teşkil edecek. Aile içi dönüşümler, aile konularına daha fazla yönelme görülebilir. Duygusallık ve ait olma hissi artacak.
Yükselen ♐️Yay: Yoğun bir çalışma ve dönemine girebilir. Diğer insanları dinleme ve kendilerini ifade etme şekilleri değişebilir, kelimelerin gerçekten sahip olabileceği gücü görebilir. Güçlü bir iletişimci haline dönüşebilir.
Yükselen ♑️Oğlak: Para, tasarruf ve harcama konularının vurgulanacağı bu dönemde daha net ve emin kararlar almak gerekebilir. Maddi konulara daha fazla eğilecek. Sahiplenme ve değişime karşı direnme isteklerine karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Paraya olan obsesyon azalacak.
Yükselen ♒️Kova: Bu dönemde karakterlerini derinden rahatsız eden duygularla yüzleşmek zorunda kalabilir. Kimliklerini ve imajlarını sorgulamaya başlayabilir. Güçlü bir metamorfoz yaşayabilir. Uzun süreli hedefler içinde olacak.
Yükselen ♓️Balık: Derinlerde gizli kalan bir acı, sorun ortaya çıkabilir. Bu zorlu süreçte sorunu geride bırakmayı öğrenebilmek, şifa teknikleriyle kendini motive etmek önemli olacaktır. Kendi güçlerinin daha farkına varacakları bir dönem olacak.
Süzet Elkabes

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:29 -->-> Daha önceki mesaj 18:18 --

2024 YILINA DÖNGÜLER İLE GENEL BİR BAKIŞ
Bu yazıda yazılı konular hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermez sadece geçmişte ve bugün genel anlamda ekonomi de ne olmuş ve ne olabilir üzerine yapılmış genel bir çalışma ve öngörüdür. Dünya hızlı bir değişime doğru gidiyor özellikle;
Uranüs, Neptün veya Plüton ne zaman yeni burçlara girse, insan faaliyetini bozan büyük olaylar olur:
1. 2020-2022—Satürn Plüton kavuşumu, Jüpiter Satürn (0° Kova) ile kavuşum ve Satürn azalan Uranüs karesi.
2. 2023-2025—Dış gezegen girişleri: Plüton Kova burcuna (0° Kova), Neptün Koç burcuna ve Uranüs İkizler burcuna giriyor.
3. 2025-2028—Koç Giriş noktası tetiklenmesi: Satürn ve Neptün 0° Koç'ta birleşiyor, Uranüs orta noktaları 0° Koç'ta olan hava burçlarında ve Plüton üçgeni ve Oğlak-Kova burçlarında Ay Kuzey Düğümü.
4. 2029-2032—Satürn Plüton ile kare açı yapıyor, Jüpiter Satürn'e karşıt açı, Satürn kavuşumu Uranüs, Jüpiter 0° Kova'ya dönüyor.
2020 yılında ki 0 derece kova burcunda olan Satürn jüpiter kavuşumu Pluto kova burcuna 3 defa giriş esnasında tetiklenecek zaten krizli olayları anlatan Satürn jüpiter kavuşumu hep bize kendini hatırlatacak ayrıca yukarıda verdiğimiz önemli transit ve giriş yılları normalde nesiller arası veya daha büyük bir kozmik olay olarak kabul edilir. Jenerasyon gezegenleri olan (Uranüs, Neptün ve Plüton) iki yıl arayla (2023-2025) arası girmesi, yaklaşık 300 yıldır ve ondan önce 300 yıllık bir aralıkta gerçekleşmeyen bir durumdur, Son aşama da ise Satürn-Uranüs kavuşumu her 45 yılda bir gerçekleşir, ancak astroloji de tartışmasız en güçlü sinodik döngüdür.
Jüpiter – Satürn kare 2025 yılı, jüpiter – Neptün kare 2025, 2032, jüpiter- Pluto karşıt 2026, jüpiter Uranüs kare 2027, jüpiter Neptün karşıt 2028, jüpiter Pluto kare 2029, jüpiter Satürn karşıt 2029- 2031, jüpiter Uranüs karşıt 2031
Satürn Pluto kare 2029, Satürn Uranüs kavuşumu 2032, Satürn Neptün kare 2033 yılı
Görüleceği üzere dünya düzeyinde değişim zorlayıcı ve kaçınılmaz olarak geliyor ve bu tür sinodik döngüler üst üste gelmesi de pek rastlanır bir olay değil yani Küresel siyaset, ekonomi ve finansal piyasalardaki büyük, uzun vadeli döngü tersine dönüşleri ile ilişkilidir. Bu çok nadir göksel konfigürasyonların zaman içinde birbiri içinde olması bu alanlarda değişimi anlatır, değişimler kolay bir biçimde meydana gelmezler, Bir gezegen yeni bir burca her girdiğinde, o gezegenin alanına giren ilkelerin ifadesini değiştirir, sanki belirli bir davranış ve faaliyet türü oluşur, yeni burcun ilkelerinin doğasında bulunan tutumlar tarafından değiştirilmiş gibidir ,en dıştaki üç gezegen olan Plüton, Neptün ve Uranüs'ün her biri yeni burçlara iki yıl içinde arka arkaya transit etmeye başladığında insanlık son derece rekabetçi ve yenilikçi bir düzene ve aniden sağa doğru sarsılmaya başlayacak olayları anlatacaktır, yukarı da yazdığımız 2025 ve yılı sonrasında iyicil olarak gezegen döngüleri varmı diye bakarsak özellikle Pluto ve Uranüs arasında olacak olan 2026- 2028 yılları arasında üçgen açı içinde internet ve iletişim alanları, yapay zeka ,robot teknoloji alanında akla hayale gelmeyen gelişmeler olabilir ve teknolojik iletişimdeki bu büyük dönüşümle birlikte, yalnızca yeni yatırım fırsatları hayalleri değil, aynı zamanda insan emeğinin büyük sektörlerinin yerini alma korkuları daha üst seviyeye çıkabilir ve verimlilik esaslı bir dünyada rekabet üst seviye de olacaktır ,ancak birçok düşük ve yüksek ücretli pozisyonun sonunda kaybedileceği özel sektördeki ve kamu sektöründeki emek için olumsuz bir dönem de başlayabilir , işsizlik artabilir zaten Pluto daha önce kova burcuna girdiği 1777'den 1797'ye kadar olan döneme bakıldığında ise halk kitlelerinin baskıya ve vergilere karşı isyan ettiği, özgürlük ve yeni haklar talep ettiği devrimci bir dönem olduğunu ortaya koyuyor. Amerikan Devrimi, ilk girişten birkaç ay önce başlamıştı, bu dönemin bitiminden çok önce, Fransız Devrimi de patladı ve her durumda, yeni bir hükümet biçimi doğdu ve eski biçim kaldırıldı, bu da yeni bir liderlik ve yönetim şekilleri ortaya çıktı. Ülkemiz haritasında ise Pluto özellikle aslan burcunda olduğu 1937 ile 1956 arası ilk yaptığı açı güneş ile olduğundan dolayı büyük liderin ölümü (Atatürk) ,ve depremlerin öne çıktığı yılları anlatıyor özellikle 1939 Erzincan depremi ölü sayısının en çok olduğu depremlerden biridir arkasından 1942 ile 1944 yılı arasında depremleri de görüyoruz ,bir gezegenin derece bakımında da o burçta etkin olmaya başlaması da gerekir ve Pluto 01 dereceden itibaren etkin çalıştığını da görmek gerekir.
2020 yılında jüpiter Satürn kavuşum 0 derece de olması bu değişimin başlangıcının ayak sesiydi ,ve bu derece Pluto 0 derece kova burcuna girmesi ile tetiklendi, gene yapay zeka ile ilgili olaylar birden bire hayatımıza girdi tabii jüpiter Satürn kavuşumu olduğu zamanlardan sonra 2 yıl içeresinde savaşlar ve ekonomi ile ilgili önemli olaylar hep olur , bunu geçen seneki 2023 yılı yazısında ayrıntılı olarak değinmiştim sadece şunu söylemek gerekir ; Jüpiter aşırılığı ve abartıyı yönetir kişi kendi inançlarının tek doğru inanç veya tek gerçek ve gerçek bilgelik olduğunu düşünebilir ,Olumlu bir yanı da iyimser, neşeli, cömertliği anlatır . Satürn ise Jüpiter'in tam tersidir engellenme, kısıtlama, şüphecilik, kontrol, sınırlama ve baskıcı ve sınırlayıcılık getirse de olayların gerçekçiliğini anlatır, sınırlarımızı çizer, bu iki gezegen arasındaki doğal bir çatışmadır ve her ikisi de vurgulandığında başarıya ulaşmanın tek yolu orta yolu bulmaktan geçer. ilk dış gezegen girişi 23 Mart 2023'te Kova burcuna giren Pluto idi ,bu gezegenin jüpiter Satürn kavuşumun 0 derecesini etkinleştirdi ve dünyada enflasyon ile mücadele Amerika da bankaların batmasını getiren olayları anlattı ve bu derece 19 Kasım 2024 tarihine kadar Pluto tarafından beş kez tetiklenecektir özellikle Amerika da Mart 2023'te başlayan bankacılık kargaşası, ABD'deki First Republic Bank, Signature Bank ve Silicon Valley Bank ile birlikte büyük uluslararası banka olan Credit Suisse, çöküşün eşiğine yaklaştı, ancak Haziran 2023'te İsviçreli düzenleyiciler tarafından UBS ile yapılan bir anlaşmayla kurtarıldı, Finans, ekonomi ve bankacılık açısından, Pluto borç, açık, not düşürme ve temerrüt ile ilgilidir Pluto ne zaman burç değiştirse, bu dört eğilim açığa çıkar ve bu durum 2008 yılında Pluto oğlak burcuna girmesi ile birlikte dünya ekonomilerinde durgunluk eğilimi ortaya çıkınca merkez bankaları faiz oranlarını sıfıra yakın düşürdü , 2020 yılında Pluto Satürn kavuşumu arkasından covid-19 salgını geldi ve insanların eve kapanmasının ardından ekonomik faaliyetleri sürdürebilmek için merkez bankaları tarafından devasa karşılıksız para basıldı ve bu durumda enflasyona neden oldu daha sonra hep karşımıza çıkan Satürn jüpiter kavuşumu ve onu tetikleyen Satürn Uranüs karesi ve Pluto kova burcu seyri bize faiz artırımlarını ve merkez bankalarının tahvil alım programı ile fazla olan paranın piyasadan çekilmesi gereğini anlattı ve hala bugün enflasyon konusu gündemini koruyor. Ülkemiz açısından ise Pluto’nun ilk yapacağı açı 2024 ile 2027 arasında güneş ile olacağından dolayı hem ekonomi, liderler ile ilgili konular, depremlerin etkin olduğu yılları anlatabilir. Ülkemiz geodetic haritasında yükselende aslan burcu ve MC de boğa burcu etkisinde olması ve natal haritamız da akrep burcunda stelyum olduğundan ne zaman bir jenerasyon gezegeni sabit burçlara girse bir tetikleme yaparak depremleri ortaya çıkaran etkenleri gösteriyor o nedenle bu durumda çarpıcı bir şekilde karşımızda duruyor.
📷
2024'te odaklanacağımız başlıca gezegensel açılar, 20 Nisan 2024'te Jüpiter Uranüs kavuşumu ve ardından 19 Ağustos 2024-15 Haziran 2025'te Jüpiter Satürn karesidir. İlki büyük bir heyecan veya panik zamanı olma eğilimindeyken, ikincisi durgunluğa, gecikmelere ve ilerlemenin önündeki engelleri anlatır
Astroloji çalışmasında gezegen döngüleri üç gruba ayrılır. Uzun vadeli, orta vadeli ve kısa vadelidirler.
Uzun vadeli gezegen döngüleri iki türdendir: Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüton arasındaki açılar ve girişlere odaklanırız Uranüs, Neptün ve Plüton'u içeren açılar ve girişler çok uzun vadeli döngüler olarak kabul edilebilirken, Satürn'ü içerenler sadece uzun vadeli döngülerdir. Bunun nedeni, Uranüs, Neptün ve Plüton'un Güneş etrafındaki yörüngelerinin 84-248 yıl sürmesidir. Satürn, 30 yıldan biraz daha kısa bir sürede bir sonraki en uzun olanıdır ve bu nedenle bazı durumlarda, en dıştaki gezegenlere olan açısı ve burç girişleri daha az uzun vadeli bir döngü olarak kabul edilebilir.
Orta vadeli gezegen döngüleri, Güneş etrafındaki yörüngesi 12 yıl olan Jüpiter ile ilgilidir. Bu, her burçta yaklaşık bir yıl geçirdiği anlamına gelir. Jüpiter'den Uranüs, Neptün veya Plüton'a sinodik döngüler 12-14 yıl sürer. Satürn ile olan sinodik döngüsü 20 yıldır ve çoğu durumda Jüpiter açısı bazen daha uzun vadeli bir gezegen döngüsü olarak kabul edilir. Karşılaştırıldığında, bir sonraki en uzun döngü 45 yıl süren Satürn ve Uranüs'tür. En uzunu, yaklaşık 500 yıl süren Neptün Plüton döngüsüdür.
Mars, Venüs, Merkür ve Güneş'i içeren açılar ve burçların tüm gezegenlere girişleri kısa dönemli gezegen döngüleri olarak kabul edilir. Mars döngüleri ve yörüngesi yaklaşık 25-29 ay sürerken, Güneş, Merkür ve Venüs'ü içerenler genellikle bir yıldan azdır ve bu kombinasyonlarından hiçbiri, Jüpiter ve Uranüs arasındaki açılardan daha fazla hisse senedi endekslerindeki birincil ve daha büyük döngülerle korelasyonu aşamaz ve kendi açı kümeleri içinde, kavuşum ve karşıtlık, birincil döngülerin doruk noktasıyla en yüksek korelasyona sahiptir. Bu nedenle, Jüpiter 20 Nisan'da Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşumuna geçerken, finansal piyasalar da heyecanlı bir hava olacaktır ve hisse netleri başta olmak üzere emtia piyasasında keskin fiyat artışları olabilir fakat ülkemiz açısından bakacak olursak jüpiter Uranüs boğa burcunda kavuşumu daha önce 08.05.1941 yılında olmuş ve boğa burcunda bir stelyum olduğunu görüyoruz işi içinde de Satürn ve Pluto da var
📷
1941 Yılında ikinci dünya savaşı olduğunu düşünürsek ekonomi de büyük bir kıtlık ve sorun olduğunu zaten görebiliyoruz , transit Satürn ,Merkür, güneş kavuşum natal Venüs karşıtlığı , Uranüs jüpiter kavuşum natal jüpiter karşıtlığı , yönetimin de zor bir pozisyonda olduğunu da görmek mümkün, gene Pluto güneş karede etkin olması da ne kadar zor bir dönemden geçildiğini anlatıyor ayrıca marsın da natal Neptün ile karşıtlığı da var bir bakıma krizli ortamda nasıl bir savaş verme konusunda kafa karışıklığı getiren konular da işin içindedir denebilir .
📷
Peki bu yıl ki 21.04.2024 Uranüs jüpiter kavuşumu ne getirebilir dersek en azından 08.05.1941 yılındaki gibi ağır koşullar olmasa da özellikle Uranüs jüpiter kavuşum natal Neptün ile kare, gene Uranüs jüpiter kavuşum natal jüpiter ve Venüs ile karşıt açıda olması ekonomi alanında ön görülmeyen ani olayları ve kafa karışıklıklarını aldanmaları yanlış kararları , Satürn balık burcunda en azından Venüs ile olumlu açısı yurtdışından gelebilecek maddi destekleri gösterebilir ancak Satürn her zaman kısıtlı yardımları anlatır tabii gene güneş Pluto da kare açıda etken olduğundan liderler ilgili olaylar , ekonomi ve depremler öne çıkabilir .
Jüpiter Uranüs kavuşumları normalde piyasalarda hisse senetleri, emtialar v.b ani yükselişlere neden olacak olayları anlatabilir bu kavuşumda finansal piyasalarda bu, parabolik bir biçimde keskin fiyat artışlarıyla çakışabilir genellikle, bu büyük fiyat hareketleri yükseliş yönündedir ancak bazen, görünümün başlangıcında ortaya çıkarlar ve hemen ardından yükselirler. Başka bir deyişle, finansal piyasalardaki hareketlerin hızı ve genliği, Jüpiter Uranüs kavuşumuna yaklaştıkça hızlanma eğilimindedir. ancak her ülkenin dinamiği farklı olduğundan dolayı bizde olsa bile heyecan fazla sürmeyebilir ,bu ülkeler de olumlu istihdam raporları ve istikrarlı faiz oranları, olduğundan dolayı da böyle bir durum beklenebilir ancak jüpiter 26.05.2024 tarihinde ikizler burcuna girmesi ile birlikte zararlı olduğu ikizler burcunda işler istendiği gibi gitmeyebilir bu durum dünya genelinde hem de bizde işlerin pekte iyi gitmeyeceği dönemi anlatabilir zaten ikizler burcu ülkemiz haritasında 12.evde olduğundan dolayı da bunu anlatabilir ve arkasından 20.08.2024 tarihinde jüpiter ikizler Satürn balık burcunda kare açıya girecek bu durum kırmızı ışıkta durmaktan aniden en hızlı ve ilk değişenin hızla avantaj kazandığı bir araba yarışına itilmek gibidir - ancak bir sonraki yarış arabası sürücüsü avantaj elde etmek için bir sonraki hamleyi bulana kadar sadece kısa bir an için avantaj sağlamaya benzer , Uranüs jüpiter kavuşumunda hızla yükselen piyasalar birden aşağıya inme pozisyonunda olabilir ayrıca geçmiş tecrübeler göstermiştir ki özellikle Amerika piyasalarında jüpiter ikizler burcundan aslan burcuna gelinceye kadar özellikle hisse senedi piyasaları aşağı yönlü çalıştığı görülmüştür ,genel olarak bakacak olursa FED bu süreçte panik yapabilir ve sağlıklı kararlar almakta zorlanmalar ile birlikte kaosta getirici olaylar olabilir ayrıca gene Amerikan piyasalarında çalışan1937 yılından bu yana 14 durgunluktan yedisi, Ay Kuzey Düğümü 16° Balık ve 1° Akrep arasında geçiş yaptığında gerçekleşti ve bunlardan altısı 16° Balık ile 25° Akrep arasında meydana geldi, bu durumu, Ekim 2025 ayından Ağustos 2031 ayına kadar gerçekleşecek bir durgunluk için söylenebilir . Ülkemiz açısından ise 22.04.1965 tarihinde ikizler burcuna giren jüpiter ile Satürn balık karesinde hükümet değişikliği olmuş, maden ocağında patlama ve hendekte meydana gelen trafik kazasında nitrik asit ile 25 yanarak ölmüş, Satürn jüpiter karesi ve özellikle Satürn Mc kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs ve Pluto kavuşumu hükümet değişikliğini veriyor gene kaza ve ölümleri de transit Mars natal Mars kavuşumu anlatabilir
📷
20.08.2024 jüpiter ikizler Satürn balık karesi ilk giriş anı haritasında ise gene özellikle yönetimi ilgilendiren konular gündeme gelebilir aynı zamanda transit mars ay üzerinde olduğundan dolayı halkın üzerinde baskılar yada marsıyen olaylar olabileceğini anlatabilir, burada gene saldırılarda artışları da anlatabilir zaten dolunay fazı da olduğundan dolayı maddi ve ekonomik krizi de gösterebilir, Venüs Satürn ile karşıt jüpiter ile kare yani bir T kare içinde olması yakın komşuların yönetim ile sorunları da gösterebilir .
📷
25.12.2024 Jüpiter Satürn ikinci karesi giriş anı haritası ise özellikle yönetimle ilgili gelişen durum ve olayları da anlatabilir , jüpiter Satürn T kare içinde yer alan Merkür yay burcunda olduğundan dolayı da işin içinde görüşler düşünceler ve inançlar ile ilgili durumlar ve çalışan kesiminde etkin olduğu bir dönem olarak görebiliriz ,ayrıca transit Uranüs natal jüpiter karşıtı da olduğundan dolayı da gene yönetim ile ilgili ani gelişen olaylarda olabilir ,gençler ile ilgili olaylar da beklenebilir ve bu dönem mars aslan burcunda parasal ve maddi kaynaklar evinde retro olması güneşe kare ve transit Venüs kova burcunda natal Neptün ile karşıt durduğundan dolayı ve Venüs natal pozisyona kare açı içinde olması da ekonomi ve yönetim alanında zorlukları da gösterebilir ,aslında bu dönem halkında ekonomi ile ilgili beklentilerin öne çıkacağını anlatabilir
📷
Bu yıl bireysel gezegenlerden Venüs retro olmadığından dolayı özellikle faiz ve altın fiyatlarında aşırı anormallikler beklenmemelidir ancak Venüs’ün jenerasyon gezegenleri ve Merkür retrolarında önemli etkiler altında ise ekonomi de ve ilişkiler de dikkat etmek gerekecektir özellikle şubat sonu mart ortasına ve Ağustos 2024 ayı ekonomi ve borsa açısından dikkat çekici bir ay olabilir
MARS RETRO
Savaş gezegeni Mars 7 Aralık 2024'ten 24 Şubat 2025 tarihine kadar 06 derece aslan burcundan 17 derece yengeç burcu arasında retro olacak, Mars retrolarında özellikle ilk akla gelen şey savaş durumun ne olacağı ilgilidir, özellikle İsrail haritasında ay ile kavuşan Mars retro ve yıllık haritada ay aslan burcu Pluto kova burcu karşıtlığının Mars retro olması savaşın çok ciddi boyutlara gelebileceğini anlatabilir

erkan gözübüyükoğulları

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Şubat 2024, 03:11   #12
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PLUTO-KOVA Transiti (2024-2042)




Pluto/Kova
Regulus/Başak


2160 yıllık döngünün tamamlanması ve çürümüş yapıların çöküşü

KRAL CHARLES KANSER....
------

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hazard shows in the heavens for tomorrow, February 5th, a day that features a perfect conjunction between messenger Mercury and deadly Pluto at 0° Aquarius which is the secret gate of war star Altair.

A Pluto energy portal will be temporarily open and because of this we will see a sudden spike in death, danger, crime, violence, terrorism, social disturbances, cyber attacks and satanic cult activity.

How do you know what a planet's true nature is? By being astrologically conscious of days when its energy is featured through a special aspect (as with this incoming Mercury conjunction) and then measuring life events with your own eyes and reason.

Tomorrow is a day to play everything soft, safe and vigilant to the max. Reduce all your risk potentials as much as possible. As Aquarius governs crowds and social gatherings be wary of dangers that can flare suddenly in these types of settings.

Mercury is the planet of communication and fluctuating mental states so when it joins Pluto a sudden darkening and destructive intensification can happen to human thought, psyche and interaction.

You can win tomorrow by maintaining positive mental focus amidst negative or chaotic circumstances that arise unexpectedly. You can also win through communications that calm and heal instead of destroy. The power of word is critical to get right on five Feb.

Since war star Altair will be active, and because of Pluto's taint, we could see another shooting, an explosion or some type of terroristic false flag event that is meant to inspire war between manipulated opponents.

Enter February 5th without fear but with an elevated mentality of threat and safety awareness because Pluto, the cosmic serpent, will be active 'above' so we will see sudden dangers active here 'below' in our terrestrial lives.

Consider also that mentally and psychologically sensitive people will be feeling immense pressure from this conjunction so tread softly with them and calculate negative variables emerging from them with a higher degree of certainty.

I hope that his foreknowledge prevents as much evil, pain or suffering as possible. A timely message can diffuse a tragedy, a loss or an unfavorable turn of events. May we all fair the day well despite the dark motives of Pluto and his infernal tribe.

Writing from the heart for the greater good of all,

Astrologer Salvador Russo

*****

Yarın, yani haberci Merkür ile savaş yıldızı Altair'in gizli kapısı olan 0° Kova burcundaki ölümcül Plüton arasında mükemmel bir kavuşumun olduğu 5 Şubat günü göklerde tehlike gösterileri yapılıyor.

Plüton enerji portalı geçici olarak açılacak ve bu nedenle ölüm, tehlike, suç, şiddet, terörizm, sosyal karışıklıklar, siber saldırılar ve şeytani tarikat faaliyetlerinde ani bir artış göreceğiz.

Bir gezegenin gerçek doğasının ne olduğunu nasıl anlarsınız? Enerjisinin özel bir açıyla öne çıktığı günlerin astrolojik olarak bilincinde olarak (bu gelen Merkür kavuşumunda olduğu gibi) ve ardından yaşam olaylarını kendi gözleriniz ve mantığınızla ölçerek.

Yarın her şeyi yumuşak, güvenli ve dikkatli bir şekilde maksimuma çıkaracağımız bir gün. Tüm risk potansiyellerinizi mümkün olduğunca azaltın. Kova burcu kalabalıkları ve sosyal toplantıları yönettiğinden, bu tür ortamlarda aniden alevlenebilecek tehlikelere karşı dikkatli olun.

Merkür iletişimin ve değişken zihinsel durumların gezegenidir, dolayısıyla Plüton'la birleştiğinde insan düşüncesinde, ruhunda ve etkileşiminde ani bir kararma ve yıkıcı bir yoğunlaşma meydana gelebilir.

Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan olumsuz veya kaotik koşullar karşısında pozitif zihinsel odaklanmayı sürdürerek yarın kazanabilirsiniz. Yıkmak yerine sakinleştiren ve iyileştiren iletişimlerle de kazanabilirsiniz. Beş Şubat'ta doğru kararı vermek için sözün gücü kritik önem taşıyor.

Savaş yıldızı Altair aktif olacağından ve Plüton'un kusurundan dolayı başka bir silahlı saldırı, bir patlama veya manipüle edilmiş rakipler arasında savaşa ilham verecek bir tür terörist yanıltıcı bayrak olayı görebiliriz.

5 Şubat'a korkusuzca ama yüksek bir tehdit zihniyeti ve güvenlik bilinciyle girin çünkü kozmik yılan Plüton 'yukarıda' aktif olacak, dolayısıyla dünyasal yaşamımızda ani tehlikelerin burada 'aşağıda' aktif olduğunu göreceğiz.

Ayrıca, zihinsel ve psikolojik olarak hassas kişilerin bu kavuşumdan dolayı büyük bir baskı hissedeceklerini de göz önünde bulundurun, bu nedenle onlara karşı yumuşak davranın ve onlardan ortaya çıkan olumsuz değişkenleri daha yüksek bir kesinlikle hesaplayın.

Umarım onun ön bilgisi mümkün olduğu kadar çok kötülüğü, acıyı veya ıstırabı önler. Zamanında verilen bir mesaj bir trajediyi, bir kaybı veya olayların olumsuz gidişatını dağıtabilir. Plüton ve onun cehennemi kabilesinin karanlık amaçlarına rağmen hepimize güzel bir gün dileriz.

Herkesin iyiliği için yürekten yazmak,

Astrolog Salvador Russo

"Sal"

__________________
Hanif kalmak cesaret ister...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
EURO 2024 Kura Çekimi: EURO 2024 Almanya Nasıl Olacak? A-Z Her Şey Kalemzede Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 02 Aralık 2023 21:45
EURO 2024 Kura Çekimi: EURO 2024'te Para Ödülü Sistemi Açıklandı! Kalemzede Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 02 Aralık 2023 21:44
EURO 2024 Kura Çekimi: EURO 2024'e Play-Off Finali'nden Gelecek Takımlar! Kalemzede Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 02 Aralık 2023 21:43
EURO 2024 Kura Çekimi: Türkiyemizin EURO 2024 Fikstürü Açıklandı! Kalemzede Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 02 Aralık 2023 21:39
Jüpiter Transiti ve Burçlara Etkisi Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Haziran 2011 14:21