IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2011, 02:04   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ocak 2011'de Sizi Neler Bekliyor




Koç Burcu'nu neler bekliyor?

Ocak ayında sosyal hayatınızda meydana gelen hareketlilik ilişkileriniz olumlu etkileyecek. Genişleyen çevreniz sayesinde yeni ilişkilere adım atmanız kolaylaşacak. Gene Ocak ayı boyunca seyahatleriniz, katılacağınız eğitim programları, yabancı ülkelerle bağlantılı konular sayesinde duygusal hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız.

4 Ocak'ta meydana gelecek olan güneş tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca hayatınızda etkili olabilecek gelişmeleri işaret ediyor. Bu tutulma, işiniz ve kariyerinizle ilgili konularda etkili olacak.

Şimdiye kadar başarılı olduğunuz bir konu veya yaptığınız bir işle ilgili zayıf yönlerinizi fark edebilir, babanız ve ya aileden biriyle ilgili konularda dikkatinizi çekecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde iyi giden işlerinizle ilgili engeller çıkabileceği gibi kötü giden durumlarla da ilgili gözden geçirmeniz gerekenleri fark edebilir ve bunları düzeltme imkânı bulabilirsiniz.

Desteklenmeniz ve uyarılmanız gereken durumlarla karşılaşmanız da mümkün. Sizi zorlayan alanlarda olayları kontrol etmek yerine akışa bırakmanız daha yararlı olabilir. Şans oyunlarından uzak durmanız gereken bir dönem.

7 Ocak'tan itibaren Venüs Yay burcuna geçecek ve sizi sevgi ve güzelliklerle ilgili konularda olumlu etkileyecek. Bu dönemde yeni deneyimler edinebilir, çok çeşitli olaylarla karşılaşarak zengin bilgiler elde edebilirsiniz. Çeşitli sanat etkinliklerine katılabilir, konserlere gidebilirsiniz.

Uzunca, zevkli ve eğlenceli gezilere çıkmak, yeni yerler görmek ufkunuzu genişletmeniz açısından size fayda sağlayacaktır. Özellikle sevdiğinizle birlikte çıkacağınız yolculuklar sonucunda ilişkinizin olumlu yönde ilerlediğini farkına varabilirsiniz.

Bu dönemde farklı kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurmak isteyebilir yurt dışı bağlantılı kişilerden bu konuda destek görebilirsiniz.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür ise sizi ay boyunca mesleki konularda meşgul edecek. Bu transitin vereceği enerji ile mesleki ve benzeri işlerle ilgili planlar yapabilir, işlerin istenilen şekilde yürüyüp yürümediğini inceleyip, gerekirse iyileştirici değişiklikler yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yöneticiler, işverenler veya mesai arkadaşları ile mesleki iletişimleriniz önem kazanabilir. Yine bu dönemde çeşitli evraklar, dilekçeler ve formalitelerle uğraşarak önemli işlerinizi bir süre ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

15 Ocak'ta Kova burcuna geçen Mars ise önümüzdeki 2 ay boyunca, kişisel çalışmadan ziyade grup faaliyetlerinin yoğunlaşacağı, ekiple beraber çok çalışılması gereken dönemleri işaret ediyor.

Bu transitte başkaları ile çalışmak güç gelebilir. Bu enerjiyi kendiniz veya başkaları ile tartışma ile değil, enerjileri birleştirerek güzel işler başarabilme yönünde kullanmalısınız. Burada önemli olan, birlikte hareket edebilmek ve birlikten kuvvet doğar prensibini unutmamaktır.

19 Ocak'ta meydana gelecek olan Dolunay ise bir süre önce başlanan işlerinizle ilgili alacağınız sonuçlanmaları gösterebilir. Bu sonuçlar aileniz, özel hayatınız veya evinizle ilgili konularda olabilir.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna girmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca grup ilişkilerinin önem kazandığı bir dönem geçireceksiniz.

Bu süreçte arkadaşlıklar, dostluklar hakkında fikirleriniz değişebilir ve dostlarınız arasında kendi yerinizin ne olduğu hakkında bir fikir edinebilirsiniz.

Dahil olduğunuz gruplar içinde, diğer bireylerin varlığını kabul ederek aynı zamanda kişiliğinizi de yansıtarak bir ideal uğruna çalışmayı öğrenebilir ve bunun yararlı yönleriyle karşılaşabilirsiniz.

22 Ocak tarihinde Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Haziran ayına kadar burcunuzda hareket edecek olan Jüpiter ise size bolluk ve şans müjdeliyor.

Bu süreçte hayata daha pozitif gözlerle bakabilir, sorunlarınızı kolayca çözebilirsiniz. Bu dönemde kilo alımı ve hormon dengesi ile ilgili bazı sorunlar yaşasanız bile bunlarla baş edebileceksiniz.

Bu ay özellikle 17 Ocak ve 26 Ocak tarihleri daha fazla zorlayıcı etkilere sahip günler olabilirler. Bu günlerde olayları anlayışla karşılamalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız.


Boğa Burcu'nu neler bekliyor?

Bu ay, hem kişisel hedeflerinizi ve kariyer beklentilerinizi gözden geçirip ondan sonra harekete geçmekte fayda var.

İşle ilgili konularda zorlayıcı olaylar yaşayabilir, aynı zamanda yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda girişken ve hırslı olacaksınız.

4 Ocak tarihinde meydana gelecek olan Güneş tutulmasıyla birlikte çeşitli yönlerde ufkunuzu genişletme arzunuz artacak.

Bu amaçla yaptığınız çalışmalar sayesinde yeni tecrübeler edinebilir, alıştığınız çevreden tamamen farklı değişik bir çevrede yer alabilir, değişik ilgi alanlarında gezinerek sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Bu dönemde yolculuklar, yabancılar ve yabancı ülkelerle ilgili olaylar önemli hale gelebilir.

Eğitim, seminer, hobi gibi faaliyetler içine girebilir hayata bakışınızı değiştirebilirsiniz. Önümüzdeki altı aylık süreçte bu konular hayatınızda önemli bir yer tutabilir. Ne şekilde olursa olsun günlük rutin işleriniz ve hayata bakışınızla ilgili eski alışkanlıklarınızı bırakmanız gerektiğini anlayacağınız olaylarla karşılaşacaksınız. Bu süreçte sağlığınızla da ilgilenmeniz gerekebilir.

7 Ocak günü, Venüs Yay burcunda hareket etmeye başlayacak.Şubat ayına kadar olan dönemde ilişkilerinizde macera ve yoğun duygusallıklar artabilir, cinsellikle ilgili konular önemli hale gelebilir.

Bu dönemde başlayan bir aşk ilişkisi hayatınızda derin izler bırakabilir. Yakın ilişkilerinizle ilgili, daha önce fark edilmeyen aslında önemli olan noktalar sizin için daha görünür hale gelebilir. İnsanlara ve olaylara bakış şekliniz değişebilir.

Bu dönemde fazla gayret göstermeden elde edebileceğiniz maddi gelirler de söz konusu olabilir. Eğer İhtiyacınız varsa borç veya maddi destek arayışına girebilirsiniz.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda hareket etmeye başlayan Merkür, ay sonuna kadar, sizi eğitim öğrenim, yasalar ve yolculuklarla ilgili konularda etkileyecek. Bu dönemde bilgilere, öğrenmeye ve yeni deneyimlere çok açık olacaksınız. Bütünü görmek, yaşama daha geniş açıdan bakabilmek, mümkün.

Çevrenizin dışında meydana gelen olaylar daha fazla ilginizi çekebilir, yabancı ülkeler, yasalar, felsefi konular, farklı inançlar size cazip gelebilir.

Bu süreçte bazı seyahat imkânları çıkabilir veya alternatif yaşam şekilleri ile ilgilenebilirsiniz.

Resmi işler, yasalarla ilgili konularla uğraşmanız, eğitim ve öğrenimle ilgilenmeniz, yabancı dil eğitimine ve yabancı ülkelere önem vermeniz mümkün.

15 Ocak tarihinde Kova burcuna geçen Mars, başarı hırsınızı, mesleki açıdan yükselme ve kabul görme arzularınız arttıracak.

Enerjiniz iş, kariyer, başarı gibi konularda artıyor. Bu enerjiyi doğru kullanmanız halinde başarı şansınız artabilir. Fakat bağımsız olma , kendi kendinizin patronu olma gibi isteklerde artacağından geçimsizlik, kavga, isyan etme görülebilir.

Hatta egosal dürtüler yüzünden düşünmeden işi bırakma noktasına gidebilirsiniz. Aslında bu transiti doğru kullanabilirseniz projelerinizi uygulamaya koyabilir, hedeflerinize varma konusunda büyük başarılar elde edebilirsiniz.

19 Ocak'ta meydana gelecek olan Dolunay ise bir süre önce başlanan işlerinizle ilgili alacağınız sonuçlanmaları gösterebilir. Bu sonuçlar, yakın çevreniz, iletişim gerektiren konular, öğreniminizle ilgili olabilir. Bu günlerde, aceleci ve tez canlı olabilir, bazı seyahat fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Telefon veya internet aracılığıyla beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün.

20 Ocak'ta Güneşin Kova burcuna geçişi ile birlikte daha fazla göz önünde olabilir, yaptığınız işler daha fazla konuşulur hale gelebilir.

Bu arada, gizlenen veya gizlemek istediğiniz konularla ilgili de her şeyin gözler önüne serileceği gelişmelerle karşılaşmanız mümkün.

Baba, patron veya bir otorite figürü ile yaşayabileceğiniz sorunlar olabileceği gibi, bu kişiler sizin için çok önemli hale de gelebilir.

22 Ocak 'ta Koç'a geçen Jüpiter haziran ayına kadar, sizi manevi alanlarda destekleyecek. Adeta bir melek gibi zor zamanlarınızda yardımınıza koşacak. Ama her şeyi kontrol altında tutmak istediğiniz ve olayları akışa bırakmadığınız sürece de gelecek yardımların gecikeceğini bilmelisiniz.

Bu dönem karşılıksız yardım arzularınız artabilir ve gönüllü faaliyetlere katılma fırsatı ile de karşılaşabilirsiniz.


İkizler Burcu'nu neler bekliyor?

Bu ay, sosyal çevreniz sayesinde elde edeceğiniz fırsatlar iş ve kariyer hayatınıza çok şey katabilir.

Bu sayede işinizde yeni imkânlar elde edebilir, geleceğe yönelik hedeflerinizi büyütebilir, yeni gelirler elde edebilirsiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma, sizi önümüzdeki altı aylık süreçte etkileyebilir. Bu dönemde karşılaştığınız bazı kişi ve olaylar kendimizi sorgulamanıza ve hayatınızda güçlü değişiklikler yaratmanıza sebep olabilir. Bazı hukuksal sorunlarla uğraşabilirsiniz.

Maddi konularda ise başkaları tarafından idare edilen veya sorumluluğunu üstlendiğiniz finansal sorunlar çıkabilir.

Meydana gelen olaylar üzerinizde etkili olabilir ve sizi değişikliklere zorlayabilir.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, sizi ilişkiler, evlilik, ortaklıklar gibi alanlarda etkileyecek.

Eşiniz, sevdiğiniz, ortağınızla olan sorunlarınızda ve size karşı düşmanca tutum içinde olanlarla barış yapma fırsatı bulacağınız bir dönemdesiniz.

Şubat ayına kadar sürecek bu dönemi değerlendirme fırsatını kaçırmayın. Bu dönemde kendi içinizde kuracağınız denge ve uyumu dışarıya da yansıtarak başkalarını etkileyeceksiniz.

Duygularınızı zorlanmadan karşınızdakine iletebilmeniz, sizi ve yaşamınızı çok olumlu etkileyebilir. Yasal sorunlarınız varsa bunları mahkeme dışında çözümleyebilir, her çeşit ortaklığınızda uyum içinde çalışabilirsiniz.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, düşüncelerinizin, ölüm, madde ötesi, gizem, gibi konular üzerinde yoğunlaşmasına neden olabilir. Karamsarlığınızı arttıran ve sizi endişeye boğan düşüncelere kendinizi fazla kaptırmamalısınız.

Bunun yerine kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız yönlerinizi itiraf edebilir ve ruh halinizi değiştirebilirsiniz.

Aslında, sözlerinizin başkaları üzerinde çok etkili olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Bu süreci olumlu yönde kullanmak için gayret göstermeli, yaralayıcı, sert ve soğuk davranmaktan kaçınmalısınız.

Ay sonuna kadar olan dönemde, miras, ortaklaşa sahip olunan mallar, devlete verilmesi gereken vergi, harç gibi ödemeler, para ve mallarla ilgili çeşitli görüşmeler önemini korumaya devam edebilir. Bunlarla ilgilenmeniz, formalite gerektiren konuları halletmeniz gerekebilir.

Sonucunda iyi neticeler almanız mümkün.
15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, sizi, kişisel gelişiminiz, eğitim, öğretim, yolculuklar, yabancı ülkeler, yasalar gibi konularda etkileyecek.

Yaklaşık 2 ay sürecek bu transit sırasında önemli olduğuna inandığınız ve sizin için doğru olan şeyleri büyük bir cesaretle savunabilir, insanları etkileyebilirsiniz. Fakat kendi doğrularınızı başkalarına zorla kabul ettirmekten kaçınmalı, herkesin sizin gibi düşünmek zorunda olmadığını da unutmamalısınız.
Bu dönemde yapabileceğiniz en olumlu şey, kendi düşüncelerinizi zenginleştirmek, bilgi ve hayat felsefenizle ilgili yeni açılımlar sağlamak olabilir.

Seyahatler, yeni yerler görmek bu açıdan size yeni tecrübeler kazandırabilir.

Bu dönemde yaşanabilecek bazı olumsuzluklarla da karşılaşabilirsiniz. Bunlar yasalarla ilgili olabileceği gibi, öğrenim hayatınızı da ilgilendirebilir.

Sabırsızlık ve acelecilik yüzünden, bazı işler yolunda giderken aksilikler ve gecikmeler yaşanması da mümkün olabilir. Seyahatlerde yaşanabilecek kazalara karşı da dikkatli olmakta fayda var.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, sizi en çok maddi konularda etkileyecek. Bir süre önce maddi yatırımlarınızla ilgili başlamış olduğunuz çalışmaların sonuçlarını alabileceğiniz günlerde olacaksınız.

Tasarruf etmenizi gerektiren olaylar olabilir, sahip olmayı sevdiğiniz şeylere dört elle bağlanmanız gerekebilir.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş ufkunuzu genişletmek için iyi bir dönemin geldiğini işaret ediyor. Bu amaçla yolculuklar yapabilir, değişik kültürler tanıyabilirsiniz. Bu dönemde kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilir, düşünsel aktivitelere eğilebilirsiniz. Yabancı ülkeler, felsefe, din, metafizik ve hukukla ilgili konular hayatınızda önemli hale gelebilir.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, ise, gelecekle ilgili arzular, idealler, umut ve hedefler konusunda sizi olumlu etkileyecek.

Arkadaşlardan gelecek büyük faydalar grup çalışmalarında elde edeceğiniz başarılar Haziran ayına kadar etkisini sürdürecek.

Bu devrede yalnız kalmak isteseniz de bu mümkün olmayabilir. Birçok insanla beraber olacak, yapacağınız çalışmalarla amaçlarınıza daha rahat ulaşacaksınız.


Yengeç Burcu'nu neler bekliyor?

Bu ay, ikili ilişkiler, ortaklaşa işler ve projeler açısından hareketli olacak. Fakat bu işlerle uğraşırken borçlar, alacaklar, krediler gibi konular ön plana çıkabilir ve sizi zorlayabilir. Bu dönemde borç almaktan kaçınmalı ama aynı zamanda harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma, sizi ikili ilişkilerinizle ilgili alanda etkiliyor.

Evliliğiniz, eşiniz ya da birlikteliğinizle ilgili konular önümüzdeki altı ay içinde hayatınızda önemli bir rol oynayabilir. Ayrıca ikili anlaşmalar, ortaklık girişimleri açısında da gelişmeler etkileyici olabilir.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, ay sonuna kadar günlük gereksinimlerinizin daha önemli olacağını işaret ediyor. Bu süreçte, işinizle daha çok ilgilenebilir, çalışma şartlarınızla ilgili olumlu yönde düzenlemelere gidebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizin de size fayda sağlayacağı bir dönemdesiniz. Çevrenizle ilgili düzenlemeler yapabilir, güzellik, temizlik gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün. Yalnız yeme içmenize dikkat etmelisiniz.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, ikili ilişkileriniz, iş ortamınız, ortaklıklarınız gibi konularda harekete geçirecek. Bu dönemde fikir alışverişleri, münakaşalar bolca olsa da enerjik ve esprili tavırlar bir sorun yaşanmasını engelleyebilir.

Eşiniz, ortağınız veya kendinize yakın hissettiğiniz kişilere kafanızı kurcalayan konuları açıklayabilir, İyi plan ve projeler yapabilir, yaratıcı çalışmalara birlikte girebilirsiniz.

Ay sonuna kadar sürecek bu dönemde ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları da karşı tarafla kolayca çözümleyebilirsiniz. Ayrıca karşı tarafın fikirlerine kulak vermek ve ortaklaşa çalışmalarda bulunmak daha başarılı olmanız sağlayabilir.

Önyargısız ve bağımsız düşünebildiğiniz için istediğiniz sonuçları elde etmek kolay olabilir. Karşı taraftan gelecek görüşleri de daha iyi değerlendirebileceğiniz bir dönemdesiniz.

15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, başkalarından gelecek düşmanca davranışlara maruz kalma tehlikesi içine sokabilir. Bu dönemde sert tavırlar içine girebilir, rekabetçi ve kavgacı bir tutum takınabilirsiniz. Dışa vuran agresif tavırlarınız içinizdeki ruhsal problemleri işaret edebilir.

Bu arada ortaklaşa kullandığınız para, gayrimenkul gibi konularda çıkabilecek anlaşmazlıklara da hazırlıklı olmak gerekebilir. Yaklaşık 2 ay sürecek olan bu dönemde borç almak, vermek ve yatırım yapmaktan kaçınmak daha iyi olabilir.

İlişkileriniz açısından ise daha fazla fiziksel doyum arayacağınız bir dönemde olacaksınız.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay sizi girişimleriniz, sağlığınız ve kişisel kararlarınızla ilgili konularda etkileyecek. Bir süre önce başlamış olduğunuz girişimlerle ilgili sonuçlar alabileceğiniz günlerdesiniz. Bu süreçte sorumluluklarınız artabilir ve başkalarıyla birlikte hareket etmek zorunda kalabilirsiniz.

İlişkilerinizde meydana gelen gerginlikler konusunda sakin olmak en iyisi. Sağlığınıza ve çevrenizle olan ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş, sizi ortaklaşa paylaşımlar, borçlar- alacaklar, gizli kapaklı konular, cinsellik gibi alanlarda etkiliyor. Bir ay sürecek olan bu dönemde karşılaşılan bazı kişi ve olaylar kendinizi sorgulamanıza ve hayatınızda güçlü değişiklikler olmasına neden olabilir.

Maddi konularda ise başkalarına bağımlı olduğunuz finansal meseleler ortaya çıkabilir, işin içine hukuksal çözümler girebilir.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, sizi iş, kariyer, sosyal statü gibi alanlarda etkiliyor. İddiacılıktan, hırstan, kibirden ve baskı yapmaktan kaçınırsanız, işinizle ilgili konularda veya toplum tarafından tanınma, beğenilme, terfi ve takdir gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Haziran'a kadar sürecek bu dönemde, iş konunuzla ilgili seyahatler, yabancılarla ilişkiler, mesleki anlamda eğitimler gibi fırsatlar çıkabilir veya henüz uygun bir işiniz yoksa da çok hoş imkânlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu ay özellikle 17 Ocak ve 26 Ocak tarihleri daha fazla zorlayıcı etkilere sahip günler olabilirler. Bu günlerde olayları anlayışla karşılamalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız.


Aslan Burcu'nu neler bekliyor?

Bu aydan itibaren Jüpiter'in olumlu desteğini yurt dışı bağlantılı işlerinizde, ithalat ve ihracat gibi konularda hissedeceksiniz.

Eğitim, yabancı dil, basın yayın, ulaşım, hukuk, halkla ilişkiler, turizm, seyahat gibi konularda yeni adımlar atabilir ve sonucunda da kazanç sağlayabilirsiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma, sizi, hastalıklar sağlık ve günlük çalışma ortamınızla ilgili konularda etkiliyor.

Önümüzdeki altı aylık süreçte başkalarının emri altında çalışıyorsanız egonuzu bastırmanızı gerektiren durumlar olabilir. Bu dönemde daha ziyade başkalarının ihtiyacına ve yönlendirmesine göre hareket etmek zorunda kalabilirsiniz.

Sorumluluğunu üstlendiğiniz kişiler, evcil hayvanlar, sağlık, çalışma koşulları gibi konularda hızlı gelişmeler ve değişimlerle karşılaşmanız mümkün.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, sizi aşk, eğlence, yaratıcılık, çocuklar gibi alanlarda etkileyecek.

İlgi duyduğunuz konularda yaratıcılığınız artabilir, keyifli gönül maceraları yaşayabilir, sanatsal aktiviteler içine girebilirsiniz.

Kumar, şans oyunları gibi konulara, eğlenceye ilginiz çoğalabilir. Genellikle hayattan zevk aldığınız keyifli bir dönemde olacaksınız. Fakat aşırıya kaçma riskine karşı da tedbirli olmalısınız.

Çocuklarla olan ilişkiniz açısından ise çok olumlu bir dönemdesiniz. Bu günlerde ciddi uğraşılar yerine sizi mutlu edecek konulara yönelmelisiniz.

Aşk hayatınız ise sizin için birinci derecede önemli olmaya devam edecek.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, sizi sağlık ve günlük çalışma koşullarınız gibi konularda etkiliyor. Bu dönemde iş ilişkileri açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazarlama ve günlük işlerinizde iletişim becerilerinizi iyi kullanabilir, sistem kurma, planlama, ekip çalışması, detay gerektiren konularda çok başarılı olabilirsiniz.

Günlük hayatınızla ilgili var olan problemlerin çözümü için fikirler üretebilirsiniz.

Bu dönemde aşırı eleştirici tavırlarınız sizi başarınızdan uzaklaştıracağı gibi aşırı endişeli haliniz de sağlık konularında zorlanmanıza neden olabilir.

15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, sizi ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız gibi alanlarda etkileyecek.

Eğer ilişkileriniz iyi gidiyorsa ilişkinizde meydana gelen yoğunluk bu olumlu etkiyi arttırabilir. Fakat şimdiye kadar konuşulmamış sorunların ortaya konması, ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir ve gerginlikler, düşmanca tavırlar ortaya çıkabilir.

Fikirsel çatışmaların yerini hukuksal çatışmalar alabilir. Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde gerginliklerden ve agresif tavırlardan kaçınmak bir çözüm olabilir.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, sağlığınızı ilgilendiren konuları, gizli düşmanlıkları ve kontrol dışı gelişmeleri işaret edebilir.

Bu günlerde çekememezlikler, kıskançlıklar, karamsarlıklar başarınızı engelleyebilir. Bir süre önce başlamış olduğunuz girişimlerden olumlu sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş, ikili ilişkilerinizle ilgili konuları işaret ediyor. Bu dönemde her türlü ilişkinizde ortaklaşa hareket etmek daha faydalı olabilir.

Bir işe kalkışmadan önce değer verdiğiniz birilerinin fikrini almalı, sorunlarınızla ilgili ise tek başına karar vermekten kaçınmalısınız.

Anlaşmazlıkları çözmek için bilirkişilere danışmakta fayda var. 22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, sizi manevi gelişim, ruhsal yolculuklar, hayat felsefeniz, yüksek öğreniminiz ve yabancı ülkelerle ilgili konularda etkileyecek.

Haziran'a kadar olan süreçte, felsefenizi değiştirecek, sizi manevi anlamda geliştirecek tecrübeler yaşayabilir, seyahat yapabilir, yüksek öğrenime ağılık verilebilir bu konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızı çok daha anlamlı kılacak arayışlar için son derece olumlu bir dönemdesiniz.


Başak Burcu'nu neler bekliyor?

Bu aydan itibaren ortaklaşa kazançlarınız, başkalarından beklediğiniz destekler, krediler, borç-alacak gibi konular, miras gibi meseleler açısından oldukça şanslı olacaksınız.

Bu dönemde eşiniz veya ortağınızla birlikte yapacağınız yatırımlar konusunda türlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma sizi, mutluluk arayışınız, aşk ve yaratıcılık gibi alanlarda etkiliyor.

Aşk hayatınızla ilgili de sürpriz ve hızlı gelişmeler, beklenmedik başlangıç veya bitişler mümkün. Yaratıcı ve sanatsal yetenekleriniz hareketleniyor.

Farklı hobiler, yeni uğraşılar edinebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklenmedik durumlar, aşk hayatınızla ilgili ise sonlanmalar görülebilir.

Mutluluğunuzla ilgili konularda artık farklı arayışlar içine girebilirsiniz. Bu dönemde abartılı eğlence hayatından, kumardan ve spekülasyonlardan uzak durmak daha yararlı olabilir.

Sporla ilgili kazalara karşı da tedbirli olmak gerekebilir. 7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, sizi ev ve aile konularında etkiliyor.

Ay sonuna kadar olan dönemde, evde daha fazla huzur bulabilir, sakinliği özleyebilirsiniz. Bu günlerde sadece yakın dostlarınızla görüşmek ve özel hayatınızı onlarla paylaşmak iyi bir seçim olabilir.

Aile yaşamının sıcaklığını ve yakınlığını hissedecek, aile fertleriyle iyi ilişkiler içinde olacaksınız. Ayrıca aile içi sorunlarınızı çözümlemek için de birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Evinizi güzelleştirmek, eve yeni bir düzen vermek, dekore etmek, boyamak gibi konular da gündeminizde olabilir. Bu arada artan harcamalar sizi biraz sıkıntıya sokabilir.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, sizi mutluluk arayışınız, aşk ve yaratıcılık gibi alanlarda etkiliyor. Bu transit etkisi sırasında, çocuklarla ilgili konularda da çeşitli fikir alışverişlerinde bulunup karar alabilirsiniz.

Risk alınması gereken konularda aklınızı kullanmanın yararını göreceksiniz. Aşkla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel beceri gerektiren uğraşılar edinebilir, arkadaşlarınızla eğlence amaçlı toplantılarda bir araya gelebilirsiniz.

Yazma, konuşma gibi beceriler gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.
15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, sizi günlük çalışmalar ve sağlık konularında etkileyecek.

Bu dönemde en yoğun çalışma dönemlerinizden birini yaşayabilirsiniz. Aslında çalışmadığınız takdirde yoğun enerjinizi aktaracak bir alan bulmakta zorlanabilir ve sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde kendiniz için olduğu kadar başkalarına yardım amaçlı çalışmalar içine de girebilirsiniz. Çalıştığınız alanlarda ise kendi kendinizin patronu olmayı tercih edebilir bu yüzden, işverenlerinizle veya üslerinizle zorluklar yaşayabilirsiniz.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, sosyal aktiviteler, organizasyonlar ve arkadaşlarla ilişkilendirilen alanınızı etkiliyor. Bu alanlarla ilgili bir süre önce başladığınız girişimlerden bu günlerde sonuç almaya başlayabilirsiniz.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş, sizi günlük işleriniz ve sağlık konularında etkileyecek. Bu dönemde bedensel ihtiyaçlarınıza her zamankinden daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Çalışma koşullarınızı yeniden yapılandırabilir, başka birinin yönetiminde çalışmayı kabullenebilirsiniz.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, size fazla emek sarf etmeden gelebilecek maddi kazançları müjdeliyor. Bu dönemde kazançlar miras, ortaklaşa kullanılan, menkul veya gayrimenkullerden gelebilir.

Bankadan kredi almak veya başkalarının güçlerinden faydalanmak gibi konularda ise isteklerinize kolayca ulaşabilirsiniz.


Terazi Burcu'nu neler bekliyor?

Ocak ayında kişisel konularınızla ilgili bir süredir Satürn'ün sizi disipline eden, sıkan, daraltan etkisini hissetmeye devam edeceksiniz. Özellikle kişisel konularda her şeyi fazlasıyla ciddiye alabilir, kendinizi yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz. Fakat Ocak ayının son döneminden itibaren çok daha olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Özellikle ilişkilerinizle ilgili yaşayacağınız gelişmeler iyimserliğinizi ve mutluluğunuzu arttıracak.

4 Ocak'ta meydana gelecek olan güneş tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca hayatınızda etkili olabilecek gelişmeleri işaret ediyor. Bu tutulma, eviniz ve ailenizle ilgili konularda etkili olacak.

Şimdiye kadar aile içinde yaşanan sorunları bu dönemde halledebilir veya şimdiye kadar fark etmediğiniz sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir, babanız veya aileden biriyle ilgili konularda dikkatinizi çekecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde iyi giden ilişkilerinizle ilgili engeller çıkabileceği gibi kötü giden durumlarla da ilgili düzeltilmesi gerekenleri fark edebilir ve bunları düzeltme imkânı bulabilirsiniz.

Ailevi konularda desteklenebilir veya eleştiriler alabilirsiniz. Sizi zorlayan her türlü konuda olayları kontrol etmek yerine akışa bırakmanız daha yararlı olabilir.

Şans oyunlarından uzak durmanız gereken bir dönem.

7 Ocak'tan itibaren Venüs Yay burcuna geçecek ve sizi sevgi ve güzelliklerle ilgili konularda olumlu etkileyecek. Bu dönemde yakın çevrenizle ilgili çok olumlu gelişmeler yaşayabilir, yeni bilgiler edinebilir, iletişim gerektiren her türlü konuda başarılı olabilirsiniz.

Kısa geziler yapmak, çevrenizle çok daha uyumlu ilişkiler içinde olmak size birçok yönden fayda sağlayacaktır. Özellikle yakınlarınızla birlikte yeni projeler üzerinde çalışmalar yapabilir, fikirlerinizi ve duygularınızı rahatça ifade edebilir ve sevgi dolu karşılıklar alabilirsiniz.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür ise sizi ay boyunca ev ve aile ilgili konularda meşgul edecek. Bu transitin vereceği enerji ile aile içinde yeni kararlar alabilir, alınan kararlarla ilgili büyüklere danışabilir ve çeşitli tartışmalar yapabilirsiniz.

Evle ilgili konularda hareketlilik artıyor. Her türlü faaliyet için evi tercih edebilir ve orada kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz.

15 Ocak'ta Kova burcuna geçen Mars ise önümüzdeki 2 ay boyunca, kendinizi yeteneklerinizle ortaya koymanıza yardımcı olacak.

Kendinize güveniniz ve enerjiniz artıyor. Özellikle sportif faaliyetler açısından çok olumlu günlerdesiniz.

Rekabete açık oluşunuz risk almak konusunda cesaretinizi de arttırabilir. Bu sebeple şans oyunlarında ve sportif faaliyetlerde biraz daha tedbirli olmanız da yarar var.

Aşk ilişkileri konusunda ise arzularınız ve duygularınız yoğunlaşabilir, sevdiğinize karşı daha sıcak davranabilirsiniz.

Çocuklarla olan ilişkilerinizde ise biraz zorlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Onlara baskıcı davranabilir sonucunda da gerilimli tartışmaların içinde kendinizi bulabilirsiniz.

19 Ocak'ta meydana gelecek olan Dolunay ise bir süre önce başlanan işlerinizle ilgili alacağınız sonuçlanmaları gösterebilir. Bu sonuçlar işiniz, kariyeriniz ve hedeflerinizle ilgili olabilir.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna girmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca mutluluğunuza odaklanacak ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Bu süreçte mutluluğunuz ve canlılığınız artıyor. Eğlenmek ve mutlu olmak hayatınızın birinci hedefi haline gelebilir.

Kendinizi özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Özgüveninizin yükseldiği bu günlerde ilişkileriniz son derecede açık ve net olabilir. Özellikle aşk hayatınızla ilgili kendinizi son derece mutlu hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve daha da yakınlaşma fırsatı bulabilirsiniz.

22 Ocak tarihinde Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Haziran ayına kadar burcunuzda hareket edecek olan Jüpiter ise size özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili bolluk ve şans müjdeliyor. Bu süreçte hayata daha pozitif gözlerle bakabilir, ilişki sorunlarınızı kolayca çözebilirsiniz.

Bu ay özellikle 17 Ocak ve 26 Ocak tarihleri daha fazla zorlayıcı etkilere sahip günler olabilirler. Bu günlerde olayları anlayışla karşılamalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız.


Yay Burcu'nu neler bekliyor?

Bu ay, Jüpiter sizi oldukça olumlu yönde destekleyerek mutluluğunuzu arttıracak. Çocuklar, sanat, aşk, spor gibi konular, eğlence hayatınız, spekülasyonlar, şans oyunlarında sürprizler ve fırsatlar sizi bekliyor.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma, sizi önümüzdeki altı aylık süreçte etkileyebilir. Özellikle sahip olduğunuz maddi birikimlerle ilgili bazı sorgulamalar ve değişiklikler içine girebilirsiniz. Bu günlerde hareketli gelişmeler sizi bekliyor. Bu arada maddi kaynaklı bazı sorunlar çıkabilir.

Meydana gelen olaylar üzerinizde etkili olabilir ve sizi değişikliklere zorlayabilir. Yeni bir yatırım yapmak isteyebilir veya sahip olduğunuz bazı değerleri elinizden çıkartmak isteyebilirsiniz.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs sayesinde, daha uzlaşmacı, sıcak, sevgi dolu ve kibar bir kimliğe bürünebilirsiniz. Bu arada, arası bozuk olanları uzlaştırma görevini üstlenebilir, çekiciliğinizle insanları etkileyebilirsiniz.

Arkadaşlar edinmek, sosyal anlamda güçlü ilişkiler kurmak için doğru zamanlamalar yapabilirsiniz. İnsanların sizi daha fazla beğeneceği bu dönemlerde aşk açısından da olumlu gelişmeler yaşanabilir.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, düşüncelerinizin, daha çok maddi ihtiyaçlarınıza yöneleceği bir süreci işaret ediyor.

Ay sonuna kadar, mal, mülk, para, gelir getirecek iş alanları, ilerisi için güvence verecek şeyler üzerinde düşünme, faydalı olanı bulup plan yapma gibi konularda yoğunlaşmalarınız artabilir.

Diğer zamanlardan daha çok iş ve ticari meselelerle uğraşacak ve para konusunda hareketlilik yaşayacaksınız. İlgili olduğunuz iş konularıyla ilgili görüşmeler yapmak, araştırmak, planlamalar yapmak ve çalışmalarınızdan somut sonuçlar elde etmek bu dönem gündeminizde olacak.

15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, sizi, yakın çevreniz, iletişiminiz, düşünme biçiminiz, eğitiminiz gibi konularda etkiliyor.
Yakın sosyal çevre ile olan yaşam temponuzun hızlandığı bir dönemdesiniz.

İlişkilerde enerjik ve heyecanlı olabilir, yakın arkadaşlar, komşular, kardeşler veya akrabalarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Onların size ters tavırları veya sizin bu tür davranışlarınız, istemeden de olsa gerginliklerin ortaya çıkmasına neden olabilir.
Bu dönemde konuşmalar kolaylıkla tartışmaya dönebilir.

Fikir zıtlıkları veya söylenmemesi, gereken sözler ağızdan kaçabilir ve kendinizi sert tartışmalar içinde bulabilirsiniz. Bu dönemde tartışmalardan kaçınmak ve fikirlerinizi kendinize saklamak daha yararlı olabilir. Bu transit sırasında acelecilik, dikkatsizlik, başkalarına kulak asmama gibi tavırlar sergilenebileceği için kazalarla karşılaşma riskiniz de artabilir.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, sizi en çok ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konularda etkileyecek. Bir süre önce başlamış olduğunuz ortaklaşa çalışmalarınız, maddi yatırımlarınızla ilgili çalışmaların sonuçlarını alabileceğiniz günlerde olacaksınız. Bu önemde ortaklıklarla ilgili sonlanmalar olabileceği gibi başkalarından beklediğiniz destekler konusunda da zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş yakın çevreniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili alanı harekete geçiriyor.

Dikkatinizin yakın çevrenize yöneleceği, arkadaşlarınızla ve yakın akrabalarınızla sık sık bir arada olacağınız bir dönemdesiniz. İlişkilerinizde sürekli aktif olabilir, fikirsel iletişiminiz önemli hale gelebilir, çevrenizin odak noktası haline gelebilirsiniz.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, ise, sizi özellikle aşk hayatınızla ilgili olumlu yönde etkileyecek. Aşkınızı ve mutluluğunuzu ilgilendiren konularda sürpriz gelişmelere ve fırsatlara açıksınız.

Mutluluğunuzu arttıracak yeni ilişkiler için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Başladığınız ilişkileri devam ettirme ve büyütme anlamında da konusunda da oldukça şanslısınız. Aynı zamanda şans oyunları, yaratıcı yetenekler, çocuklar gibi konularda da Jüpiter'in desteğini hep üstünüzde hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu'nu neler bekliyor?

Bu ay, ev, aile, gayrimenkul konularından sürpriz gelişmelere ve fırsatlara açıksınız.

Özellikle ayın ikinci yarısında karşılaşacağınız fırsatları değerlendirebilir ve önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma, sizi kişisel girişimleriniz, yeni başlangıçlar, dış görünüşünüz gibi konularda etkiliyor.

Önümüzdeki altı aylık süreçte kendinizle ilgili beğenmediğiniz taraflarınız değiştirebilir, yeni bir imaj yaratabilir, üzerinde çalıştığınız konularla ilgili kendinizi çevrenize tanıtmayı başarabilirsiniz. Bu dönemde başarıya odaklanacak ve kendinizi ortaya çıkarma arzularınız artacak.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, ay sonuna kadar sizi ilişkiler konusunda biraz yalnızlık ve karamsarlık içine sokabilir.

Bu dönemde aşka, sevgiye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunuz halde bunu bulmakta zorlanabilirsiniz. Aslında bu dönemde içinde bulunduğunuz bunalımlı halden kurtulmak için aradığınız sevgiyi karşı tarafa siz göstermelisiniz.

İnsanlardan uzak kalmak yerine karşılık beklemeden yapacağınız yardım çalışmaları da size çok yönde fayda sağlayabilir.

Bu dönemde, gizli aşklar gündeme gelebilir, mistik konulara, rüyalara ilgi artabilir, sezgileriniz güçlü olacağından içinizden gelen sesler size karar vermenizde yardımcı olabilir.

Bu transit sırasında yaşanabilecek diğer bir etki de parasal kayıplar olabilir. Yatırımlar konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem. Harekete geçmek yerine geleceği planlamak ve üzerinde düşünmek daha yararlı olabilir.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, sizi kendinizi rahatça ifade etme, güçlü iletişim kurma gibi konularda oldukça olumlu etkileyebilir.

Ay sonuna kadar olan dönemde fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir, her zamankinden daha tarafsız, daha objektif ve daha anlamlı bir şekilde dile getirebilirsiniz. Yaratıcılık veya beceri ile ilgili önemli projelerde çalışabilir, zekâ ve mantık gerektiren konularda öne çıkabilirsiniz.

Olayları daha çabuk kavrama hızlanabilir, şaka, espri yapmak kolaylaşır. Sizinle ilgili eleştirileri rahatlıkla kaldırabilirsiniz.

15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, sizi kişisel gelirleriniz ve yatırımlarınızla ilgili alanlarda etkiliyor.

Özellikle parasal konularda tartışmalar içine girebilir, sahip olmaya yönelik hırs ve tutkularınız artabilir. Bu dönemde özellikle parasal konularda sözleriniz ve tavırlarınız oldukça sertleşebilir.

Mantıklı davranmaya çalışmalı çıkabilecek zorunlu harcamalar konusunda hazırlıklı olmalısınız.

Bu dönemde bencilce davranmak yerine sahip olduğunuz imkânları sunmak ve paylaşımı tercih etmek sizin açınızdan daha yararlı olabilir.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay sizi ikili ilişkiler ve ortaklıklar gibi konularda etkileyecek.

Bir süre önce bu konularla ilgili başlamış olduğunuz girişimlerle ilgili sonuçlar alabileceğiniz günlerdesiniz. Bu süreçte sorumluluklarınız artabilir ve başkalarıyla birlikte hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde meydana gelen gerginlikler konusunda sakin olmak en iyisi.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş, sizi kişisel gelirleriniz ve maddi yatırımlarınız gibi alanlarda etkiliyor. Bu dönemde hem kendi gelirlerinizi ve sahip olduklarınızı hem de başkalarını kontrol altında tutma isteğiniz artabilir. Bunun yanında kendi değer yargılarınızı kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Bu tutumunuzda aşırıya kaçmanız halinde, başkalarını kendinizden uzaklaştırma riskiniz olduğunu bilmelisiniz.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, sizi ev, aile gayrimenkul gibi alanlarda olumlu etkiliyor.

Jüpiter bu aydan itibaren fırsatları sizden esirgemeyecek. Özellikle gayrimenkullerle ilgili yatırımlar konusunda büyüme fırsatları ile karşılaşabilir veya ailenizden gelen desteklerle girişimlerinizde başarılı olabilir ve büyüme imkânları elde edebilirsiniz. Aynı zamanda yeni adımlar atabilir ailenizi ve evinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz.

Bu ay özellikle 17 Ocak ve 26 Ocak tarihleri daha fazla zorlayıcı etkilere sahip günler olabilirler. Bu günlerde olayları anlayışla karşılamalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız.


Kova Burcu'nu neler bekliyor?

Bu aydan itibaren Jüpiter'in olumlu desteğini yakın çevreniz, yakın ilişkileriniz, ticari anlaşmalarınız ve eğitiminiz gibi konularda hissedeceksiniz. Bu konularda yeni adımlar atabilir ve sonucunda da kazanç sağlayabilirsiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma önümüzdeki günlerde gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz ve olayları kontrol etmekte zorlanacağınız gelişmeleri işaret ediyor.

Bu süreçte size sıkıntı veren konular artabilir, çok fazla çalışıp azla yetinmek zorunda kalabilir, ön plana çıkmak istediğiniz halde çıkamayabilirsiniz. Özellikle güçlü kişilerden gelecek aleyhinize davranışlara, şimdiye kadar farkında olamadığınız konulara ve dedikodulara dikkat edin.

Bu günlerde yatırımlarınız konusunda da dikkatli olmanız gerekebilir. Aslında dostunuzu düşmanınızı tanıyabileceğiniz ve manevi yönden güçlenebileceğiniz bir dönem.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, sizi sosyal ortamlarda aranılan biri haline getirebilir.

Grup aktiviteleri, arkadaşlarla yapılabilecek çeşitli yaratıcı faaliyetler için çok uygun bir dönemdesiniz. Çoğunlukla yardım amaçlı organizasyonlar, eğlenceli toplantılar, kermes, müzayede gibi çalışmalar içinde yer alabilir, grup gezilerine çıkabilirsiniz. Ayrıca, iş görüşmeleri, örgüt toplantıları da hayatınızda önemli bir yer tutabilir.

Bu dönemde gruplar içinde sevgi dolu arkadaşlar edinebilir, herkesle uyum içinde olabilirsiniz. Haksızlığa uğramış kişileri de sevgi ve sıcaklığınızla teselli edebilirsiniz.

15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, sizi kişisel girişimleriniz, cesaretiniz, dış görünüşünüz gibi alanlarda etkileyecek. Bu dönemde hareketliliğiniz artabilir, kendinizi fiziksel açıdan güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz.

Aynı zamanda huzursuz ve aceleci davranışlar göstermeniz de mümkün. Gücünüzü kanıtlamak adına başkalarına karışabilir ve agresif davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızı gücendirmeniz de söz konusu.

Bu dönemde son derece rekabetçi olacağınız için size üstün gelmeye çalışan herkesle mücadele içine girebilir, sonucunda da çevrenizdekileri incittiğinizi farkına varamayabilirsiniz.

Bu süre içinde doğal olarak doğru bildiğiniz şeyleri şiddetle savunacaksınız. Fakat kavgacı tavırlar yerine Mars'ın size verdiği bu enerjiyi işinizde göstereceğiniz çalışma temponuzla, girişimlerinizle ve güç isteyen işlerle uğraşarak değerlendirmeniz daha faydalı olabilir.
Ayrıca bu transit sırasında sabırsız, dikkatsiz ve sert davranışlar, sizi kazalara, yaralanmalara ve hastalıklara açık hale getirebilir. Tedbirli olmalısınız.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, sağlığınızı ilgilendiren konuları, iş koşullarınızı, günlük hayatınızı etkiliyor. Bu konularla ilgili bir süre önce başlamış olduğunuz girişimlerin sonuçlarıyla artık karşılaşmaya hazır olun. Bu günlerde iş ilişkileriniz, iş koşullarınız, astlarınız, sizin için çalışan kişilerle ilgili konularda gerginliklerle karşılaşabilir, sağlığınızla ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu günlerde angarya işlerle uğraşmak, mesuliyetler ve sıkı çalışma koşulları yüzünden gerginleşebilirsiniz. Kendinize biraz vakit ayırıp, dinlenmeyi ihmal etmeyin.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş, kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz gelişmeleri işaret ediyor. Kendinize olan güvenin artacağı, başkaları üzerinde kolayca etkileyici olabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Bu dönemde iş arayabilir, isteklerinizi kabul ettirebilir, ihtiyaçlarınızı daha kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Bu dönemde kendinize daha fazla dönük olacağınız için başkaları tarafından bencilce kabul edilecek davranışlarda bulunma riskiniz de var.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, akrabalar, komşular, yakın çevre, iletişim gibi konularda sizi olumlu etkileyecek. Haziran'a kadar olan süreçte, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi geliştirebilir.

Jüpiter'in olumlu desteği ile haberleşmeler, iletişim, kısa seyahatler, eğitim, öğretim, yakın çevrenizle bağlantılı işlerinizde türlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Eğitim, öğrenim, basın yayın, ulaşım, iletişim gibi konularda size kazanç sağlayacak yeni adımlar atabilirsiniz.


Balık Burcu'nu neler bekliyor?

Bu aydan itibaren kişisel gelirleriniz, sahip olmayı arzu ettiğiniz şeyler ve yatırımlarınız açısından oldukça şanslı olacaksınız.

Bu dönemde bu konuşlarla ilgili yapacağınız girişimlerinizde türlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

4 Ocak Oğlak burcunda meydana gelen tutulma sizi, sosyal hayatınız, organizasyonlar ve dostlarınızla ilgili konularda etkiliyor.

Sosyal yaşantınız, dost ve arkadaş çevrenizle ilgili sürpriz ve hızlı gelişmeler, beklenmedik başlangıç veya bitişler mümkün.

Üyesi olduğunuz gruplar, kulüpler, dernekler veya organizasyonlarda, gerginlikler ve çekişmeler meydana gelebilir. Bu günlerde, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde de dikkatli olmanız gerekiyor.

Yaşanacak değişiklikler ve duygusal çekişmeler arkadaşlıklarınızı ve geleceğe yönelik umutlarınızı etkileyebilir. Bu etkileri önümüzdeki altı aylık süreçte hissedebilirsiniz.

7 Ocak tarihinde Yay burcuna geçen Venüs, işinizi ve kariyer konularınızı etkiliyor.
Bu süreçte beraber çalıştığınız kişilerle uyumlu ilişkiler içinde olabilir, diplomatik aynı zamanda sıcak tavırlarınızla herkesin sevgisini kazanabilirsiniz.

Patron olarak çalışanlarınıza karşı daha adil ve anlayışlı davranabilir, çalışan konumunda iseniz patronla ilişkilerinizi çok daha uyumlu ve sıcak tutabilirsiniz. Özellikle iş ilişkileri açısından sorunlarınızı kolayca halledebileceğiniz bir dönemdesiniz.
Bu ay boyunca, yorucu ve ciddiyet gerektiren işler yerine işinizin zevkli yönleriyle karşılaşabilirsiniz.

Yapacağınız çalışmalar sayesinde takdir görebilir hatta terfi edebilirsiniz. İşinizle ilgili tanınma fırsatları elde edeceğiniz, çalışanlarla ilişkileri sıcaklaştıracak toplantılar ve organizasyonlar içinde yer alabileceğiniz uygun zamanlardasınız.

13 Ocak'ta Oğlak burcuna geçen Merkür, sizi geleceğe yönelik beklentiler, sosyal hayat ve arkadaşlıklar gibi konularda etkiliyor.

Bu dönemde gelecek beklentileriniz ve idealleriniz üzerinde düşünüp tekrar gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra sosyal hayatınız ve gurup çalışmalarınızda artan hareketlilik arkadaş çevrenizin genişlemesine neden olabilir.

Bu dönemde İletişim hızlanır. Sözel ve mantıksal alışverişler yapılabilir. Henüz bir guruba dâhil değilseniz bu yönde çalışmalar içine girebilirsiniz.

Bir gurubun üyesi olmak, arkadaşlarla konuşarak ortak sorunlar üzerinde fikir üretmek, beraber düşünebilmek, birlikte işlerin üstesinden gelebilmek bu dönemde karşılaşabileceğiniz gelişmeler olabilir. Bu dönemde kendinizi grup içinde tanıyabilir, davranışlarınızın analizini yapabilir, hayatınız ve kendiniz hakkında daha özgür düşünebilirsiniz.

15 Ocak tarihinde, Kova burcuna geçen Mars, bu dönemde yaşayabileceğiniz zorlayıcı gelişmeleri işaret ediyor.

Özellikle geçmişten beri canınızı yakan konular bu günlerde sizi tekrar etkilemeye başlayabilir. Bu devrede kendinizi başarısız ve geri planda kalmış gibi hissedebilirsiniz.

Çalışmak, bir şeyler yapmak zor gelebilir. Bu sebepten kızgınlık ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Üstelik karşınızdakiler neye kızgın olduğunuzu bir türlü anlayamayabilirler.

Aslında bilinçaltınızdan sizi rahatsız eden konu geçmişte yapılanlarla ilgilidir. Bunu fark ederseniz sizi etkileyen olumsuz enerjiyi daha olumlu bir şekilde kullanabilir ve rahatlayabilirsiniz.

Bu dönemde karşılıksız yardımlar yapmak, yardım kuruluşları veya çeşitli sosyal alanlarda çalışmak sizin için çok rahatlatıcı olabilir. Veya sizi üzen sıkan konulardan uzaklaşarak, kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak, spor yapmak ta iyi bir çözüm olabilir. Yine bu dönemde maddi kayıplar, hırsızlıklar gibi konularda da tedbirli olmak gerekebilir.

19 Ocak'ta Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay, sizi aşk hayatınız, mutluluğunuzu ilgilendiren konular, çocuklar, yaratıcılık gibi alanlarda etkileyecek.

Bu alanlarla ilgili bir süre önce başladığınız girişimlerden bu günlerde sonuç almaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinizde ve çocuklarla ilgili konularda gerginliklerden uzak durmakta ve riskli yatırımlardan kaçınmakta yarar var.

20 Ocak'ta Kova burcuna geçen Güneş, sizi bilinçaltınızla ilgili konularda etkiliyor. Bu dönemde kendinizle baş başa kalıp, iç dünyanızı anlamaya çalışabilirsiniz.

Dürüst bir şeklide gözlem yaparak doğru ve yanlışlarınızı fark edebilir, kendinizle yüzleşebilirsiniz. Aksi halde yüzleşmekten korktuğunuz sürece bilinçaltınız sizi rahatsız etmeye devam edecektir.

22 Ocak'ta Koç burcuna geçen Jüpiter, maddi konularda size yeni fırsatlar sunuyor. Maddi gelirlerinizi ilgilendiren konularda türlü fırsat ve şans kapınızda olacak.

Bu dönemde, gelirlerinizi ve yatırımlarınızı arttırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda harcamalarınızı arttıran etkilere de açıksınız. Bu yüzden tedbirli olmakta yarar var.


Yazan: Astrolog Ümran Ensari

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2011de, bekliyor, neler, ocak, sizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eylül ayında sizi neler bekliyor? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Eylül 2011 10:20