IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999
  • 1 Post By Melodram

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2012, 00:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filiz Özkol 2012 Şubat Burç Yorumları




Filiz Özkol Koç Burcu Şubat 2012

İşinizi severek yapmak size çok şey kazandırıyor. İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak.Yeni iş tekliflerine açık olmalısınız. Yenilikler konusunda cesur davranmak size çok şey kazandıracaktır. İş konusunda sevdiğiniz kişiden beklediğiniz desteği göreceksiniz.. Sizi işiniz konusunda yüreklendirecek ve çeşitli fırsatları görmenizde yardım edecek. Yalnız çalışma isteğinin size olumlu katkıları olacak ve kaçırdığınız fırsatları yeniden görmenizi sağlayacaktır. 7 Şubat’aa kadar, Balık Burcunda ilerleyen finans gezegeniniz Venüs nedeniyle, maddesel konularda kendinizi güçlü hissedecek ortamları tercih edeceksiniz. Ortaklıklarda karşı tarafın isteklerinden çok kendi isteklerinizi ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Çünkü, hedefleriniz konusunda isabetli tahminler yapacak ve pozisyona uygun tavırlar alacaksınız.8 Şubat’tan sonra Venüs birinci kişisel evinizde ilerlemeye başlayacak.

Bu ay aşk ve özgürlük duyguları arasında bocalamanız mümkün. Sevgi olgusuna yüklediğiniz misyon, size anlam kazandıracak. Gizemli ve enrjik bir evrim içindesiniz.24 Ocaktan sonra aşk ve parayı birlikte bulacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Tanışacağınız önemli kişilerden etkileneceksiniz.Güçlü ilişkilere gereksinim duymanız, sizi farklı ortamlara sürükleyecek. Bulunduğunuz yerlerden memnun kalmayacaksınız. 7 Şubat’a kadar Venüs Balık Burcunda ve 12. Evinizden sizi etkilemeye devam edeceği için içsel duygularınız çok önemli, Vicdan mekanizmanız sürekli çalışacak. Duygular ağır bastığı için, gereksiz ve ani çıkışlarla çevre ilişkilerinizi bozabilirsiniz. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Geçmişte kalan hatalarınızın sizi tekrar rahatsız etmesini engellemek elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz.


Filiz Özkol Boğa Burcu Şubat 2012

Bu ay güçlü iletişimi sağlayacak kişilerle işbirliği içinde olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Sorumluluk duygunuzun artması size başarıya götürecek. Siz yüksek standartların kişisi olduğunuz için, kendinizi ispat edeceğiniz konularla ilgi göreceksiniz. Sizin için etkin ve kariyerinize yardımı olacak kişilerle yapacağınız işbirlikleri ufkunuzun açılmasını sağlayacak. Bu tür durumları bekliyorsanız, karşınıza çıkacak en küçük fırsatlardan faydalanmalısınız.. Bu ay, sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Geleceğe yönelik dostlukların temelini atabilirsiniz. Mantık çerçevesinde attığınız adımlar, marjinal düşünceli kişilerin etkisi ile rotasından saptırılabilir. İlk anlarda size ütopik gelen bu kişilerin düşünceleri, sonradan canınızın sıkılmasına neden olabilir, dikkatli olmalısınız! Bu tür kişilerin varlığı, güvenilir dostluklar konusunda sizi çelişkili düşünceler içinde bırakabilir. Konu ile ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Aşkı bu ay yolcuklarda ve kültürel etkinkinliklerde yaşayacaksınız. Birçok fırsata aynı anda ayağınıza gelirken, sizi özel kılan duygular farklı olmanız da sağlayacak. İletişim sorunlarınıdan etkilenmemeye çalışın. Kalbi boş olan bazı Boğalar aşk gezegenleri yüzünden gizli aşk ilişkileri yaşayabilir ve gereğinden fazla gözlerinde büyüttükleri bu duygular için gereksiz kıskançlıklar gösterecek ve tartışmayla sona erecek ilişkiler yaşayacaklardır. 14 Şubat’a kadar Kova Burcu’nda bulunan Neptün ve Ay; duygusal gerilimlere neden olurken, aşk yaşantınızda yenilikler gündeme gelecek. Hayalleriniz zenginleşiyor. “İşte tam aradığım kişi” diyebileceğiniz kişilerin ardı ardına çıkması aklınız karıştırabilir. Satürn, evlilik evinize yakın derecelerde geri gidiyor. Bu dönem kafanız yine çok karışık. Sorumluluk duygunuzun ağır olması ve gereğinden fazla iş yüklenmeniz aşk konusunda sorunların çıkmasına neden olacak. Eşiniz ve partneriniz; sizi, kendisini ihmal etmekle suçlayabilir. Geriye giden Satürn; aile içi ilişkilerde sorumluluk duygularınızı yoğunlaştıracak. Onlara karşı daha fazla zaman ayırmak ve destek olmak için yoğun bir çaba göstermek gerebilir.


Filiz Özkol İkizler Burcu Şubat 2012

İşinizi severek yaptığınız bir ay. Hızlı ve önemli gelişmler söz konusu olacak. Aile içi bir takım değişimler söz konusu olacak. Geçmişle ilgili olayların yeniden gündem kazanacak. Bu değişimler iş hayatınıza yansıyacak. Gerçekleştirmek istediğiniz konularda başlangıç temellerini atabilirsiniz. Duygusal yaratıcılığınızı destekleyecek idealler peşinde olacaksınız. Hissettiğiniz şeyleri yaşamak istediğiniz için, hiçbir konuda karşıt düşünce içinde olanlara taviz vermek istemeyeceksiniz.. Motivasyonunuzu ayakta tutmalısınız. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni dostluklara ve iş birliğine hazır bir dönemdesiniz. Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Sürpriz fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Bu günü hasarsız atlatmak istiyorsanız; kendi duygularınızın esiri olmayın, yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin.

Duygusal konularda mantıklı hareket etmek zorundasınız. 23 Ocaktan sonra akılcı ilişkiler peşinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda yanlış anlaşılmalara neden olmak istemiyorsanız, düşüncelerini doğru ifade etmelisiniz. Uzun süredir yaşadığınız bir ilişki bu dönemde ortaya çıkabilir. Bazılarınız partnerinizle maddi konularınızı birleştirirken, bir kısmınızda, ortak maddi çıkarlar konusunda ihtilafa düşebilirsiniz. Yine bu ay, size maddi çıkar sağlayacak kişilerle aşk ve iş birleşimleri yaşayabilirsiniz. Neptün’ün etkisiyle kişiler yanlış saplantılara sürüklenebilir. Bu nedenle, amaçladığınız yolda yürürken, çok iyi analizler yaparak rotanızı doğru bir şekilde kanalize etmelisiniz. Seyahatlerde tanışacağınız kişilerin etkisinde kalabilir ve onunla dostluklar geliştirebilirsiniz. Fakat, gündemde olan konu nedeniyle yapacağınız uzun görüşmeler sonrası yollarınız bir gün ayrılabilir.İş ve aşk kafanızı karıştırabilir. Seyahat aşkları sonradan başınız ağrıtabilir.


Filiz Özkol Yengeç Burcu Şubat 2012

Hedefinizi iyi belirlemeli ve risklerden uzak kalmalısınız. Kazançlarınızı arttırma konusunda karşınıza beklenmedik fırsatlar ve teklifler çıkacaktır. Olanaklarınızı arttırma konusunda destekleyici kozmik etkiler sunacaktır. Karşıt finansta olan kişilerin sizde yaratacağı etkilerden faydalanacaksınız Fakat bu durum her zaman sizin istediğiniz biçimde gelişmeyebilir. Hedeflerinizde bir genişleme ve çıtanızı yüksek tutma gibi bir eğilim göstereceksiniz. Alışılmışın üstünde konulara odaklaşacaksınız. Bilgi dağarcınızı arttırıcı konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Sosyal çevrenizi istemleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Ayın ilk haftasına biraz hızlı girmek isteyebilirsiniz.

Ay boyunca; duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Özgürlük duygularınızı kısıtlayıcı aşklardan uzak kalmalsınız.. Hatta duygusal anlamda uç noktalarda dolaşırken, kişiliğinize uygun olmayan davranış biçimleri gösterebilirsiniz. Herşeye rağmen marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen, geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemeyeceksiniz. Yine bu ay süregelen bir ilişkiniz varsa; dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız. Aile ve yuva evinizde “Mars” gezegeninin geri hareketini yapması nedeniyle aile ile ilgili sorunlar gündemde olabilir. Aile içinde geçen Ay’dan süregelen huzursuzlukları bir an önce sonuca götürmek isteyeceksiniz. Aile fertleriyle birlikte bir araya gelip, uzun süredir devam eden huzursuzluğun nedenleri üzerinde duracaksınız. Uyumlu düşüncelerinizin etkisiyle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek, aileniz için her türlü fedakarlığa hazır olacaksınız. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde ailenizden destek alacaksınız. Ay boyunca; duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız .


Filiz Özkol Aslan Burcu Şubat 2012

Düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Maddi konularla ilgili güçlü pozisyonlar elde edebilirsiniz. Ailenizden kalan eski bir gayrimenkul varsa; onların tamiratı, alım satımı gibi işlerle meşgul olacaksınız. Bazılarınız, işletmeciliğine soyunabilir veya bir işi devir alabilirsiniz Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. İlişkiler evinizde Yönetici gezegeniniz “Güneş ve Merkür” ün verdiği destek sayesinde yaratıcı kişilerle birlikte olacak ve sizi destekleyen güçlü konumdaki kişilerin arkadaşlığını tercih edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını biliyor ve bu algılama gücüne dayanarak çevrenizdeki kişileri etkilemekten hoşlanıyorsunuz. İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir ay yaşayacaksınız. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir ay. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor.
Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda oldukça hassas davranacaksınız. Aktif zekanızla becerikli yönlerinizi birleştiriyor ve yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Mantıklı kararlar alacaksınız ve isteklerinizde direteceksiniz. İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz.

Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. Bu dönemde duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün .Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz.Yardım etme duygunuz artarken, zevklerde aşırıya kaçabilirsiniz. Zeki ve güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyeceksiniz.. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. 7 Şubat’ta “Yeni Ay” burcunuzda doğuyor. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu birlikteliklerden olumlu çıkarlar sağlayacaksınız. Bu dönemde duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz.


Filiz Özkol Başak Burcu Şubat 2012

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız İşinizle ilgili sizi ruhsal anlamda güçlendirirken; önemli beraberlikleri ve ortaklıkları kurmanız, bu beraberlikleri yıllarca sürdürmeniz yolunda etkiler alacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayacağınız sorunlar iş yeri huzursuzluklarına neden olacaktır. Planlarınızda yapacağınız değişimler sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, detaylar üzerinde durmalısınız. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Çevre ile ilgili ilişkilerinizi hızlı bir şekilde değerlendirirken, kendi kurallarınızın geçerli olmasına dikkat edecek ve sağlayacaksınız.İşinizle ilgili sizi ruhsal anlamda güçlendirirken ; önemli beraberlikleri ve ortaklıkları kurmanız, bu beraberlikleri yıllarca sürdürmeniz yolunda etkiler alacaksınız. İş ilişkileriniz; yaşamınızdaki diğer kesitlere göre daha ön plana gelirken, aktif bir şekilde somut olaylarla ilgileneceksiniz. Yanınızda çalışan arkadaşlarınıza karşı, kritik yapan ve eleştiren yönlerinizin ön plana çıkmasını önleyemeyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak planlar yapacak ve hızlı işlerin altına imza atacaksınız. Bu dönemde çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalarak, başaramayacağınız iş sorumlulukları almamalısınız. Gereksiz yere üzüntü çekebilir ve hastalanabilirsiniz.

Duygu iniş çıkışları yaşayacağınız bu ay, riskleri göz önünde bulundurmalı ve ilişkilerinizde rutin dengenizi bozmamalısınız. Partnerinizle konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız bir olayın yeniden irdeleyerek, o zaman görmediğiniz detayları bu dönemde görebilir, hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Sevgilinizi şimdiye kadar ihmal etmiş olabilirsiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Çünkü, bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz. Özellikle, fikir ve düşünce bazında anlaşacağınız kişinin özel olması gerekiyor. Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek. 8 Şubat’tan sonra “Venüs ve Uranüs” birleşimi ani aşk duygularınız da tetikleyebilir. Cinsel dürtülerin ön plana çıkması ve sıra dışı ilişkilerinizle, gözlerin üzerinize çevrilmesine neden olacaksınız. Özellikle, iş yerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz. Kariyerinizle bağdaşan özel ilişkiler yaşayabilirsiniz.


Filiz Özkol Terazi Burcu Şubat 2012

Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir dönem geçireceksiniz Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacaktır. Mutluluk ve başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız. Hızlı gerçekleştirilebilecek idealler peşinde olabilirsiniz. Sizinle aynı düşünceyi paylaşacak kişilerle birlikte bir grup yapabilirsiniz. “Satürn” ve “Mars” geri hareketini yaptığı için, sosyal ilişkilerinizde gerginlikler meydana gelebilir. Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden, başarılı bir dönem geçireceksiniz.

Bu ay romantizm ve duygusal alış verişler artacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Asil duyguların yer aldığı arkadaşlıklara hazır olun. Aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte ortak işbirlikleri ve yurt dışını kapsayan entelektüel çalışmalarda bulunacaksınız. Maceracı yapınızın ön plana çıkmasından kendinizden hoşnut kalacaksınız. Entelektüel çalışmalarınız hız kazanacak ve kendinizi yeteri derecede pratik hissedeceksiniz. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kendinizi mutlu hissettirecek sosyal çalışmalara ağırlık vereceksiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği ay olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Düşüncelerinizden taviz vermediğiniz için, çalışma yaşantınızda zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Fakat ani değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir.


Filiz Özkol Akrep Burcu Şubat 2012

Mesleki konularda sorun çıkabilir. İşinizi büyütmek istiyorsanız; yapacağınız işlerde abartıya gitmeden, doğal akışı içinde süreçleri aşmaya çalışın. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve ayni zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor.Yine bu dönemde, plan ve stratejinin hakim olduğu disiplin içinde gündelik yaşamınızı sürdüreceksiniz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Ümitlerinizi yitirdiğiniz anlar oldu. Burcunuzun size verdiği mücadeleci yapınızla pes etmeyip, dayandınız. Belki de; Plüton yok ettiği şartları yeniden düzenleyerek size hayallerinizi sundu. Değiştirmeye cesaret edemediğiniz şartlarınızı kendi kurallarına göre düzeltti. Kişiliğinizin ve yaşantınızın yenilendiğini hissedeceksiniz. Planlarınızı yapmak için önünüzde yeni projeler gelecek.


Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz dönemlerden biri. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Yaratıcılığınızı ve enerjinizi istediğiniz koşulların oluşturulmasında kullanacak ve bu dönemi takip eden günlerde ilişkilerinize canlılık gelecektir. Kişilerle olan uyumlu ilişkileriniz en büyük yardımcınız olacak..Tanıştığınız kişilerin orijinal yönleri de, sizin ufkunuzun genişlemesine neden olacaktır. Girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz.. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyi yapın ve gerisini düşünün. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bu ay mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Karşılaşacağınız kişilerde, farklı özellikler arıyorsunuz.



Filiz Özkol Yay Burcu Şubat 2012

Bu dönemde dostlarınızın fikirleri önemli olacak ve onlara aynı doğrultuda hareket edeceksiniz. Sosyal yönleri güçlü ve kariyer sahibi kişilerden destek alacaksınız. Geciken beklentileriniz sizi daha çok bileyecektir. Yoğun aktiviteler içinde, lider tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Mesleki anlamada size yardımcı olabilecek ve istediğiniz kapıları açabilecek güçlü dostluklar kuracaksınız. Bu dönemde tanışacağınız kişilerin kariyerinizle ilgili önemli katkıları olacak..Karşılıklı alış veriş içinde olacağınız kişilerden etilenecek ve yeni projler içinde olacaksınız. Jüpiterin size vereceği destek sayesinde sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. İş yemekleri ve ortak aktiviteler sürpriz şekilde bir cinsel çekime dönüşebilir. Özellikle, yaşantısında mevcut ilişkileri olanlar; anlık kaçamaklar uğruna bu ilişkilerini tehlikeye atmamalılar. Sizi çelişki içinde bırakacak duygulardan uzak kalmalısınız. 6. evinizin yöneticisi Venüs 9 Şubattan sonra aile ve yuva ile ilgili duygularınız ön plana çıkarken, ailenizde beklenenin üstünde bir hareketlenme görülecektir.3. evinizde ilerleyen Merkür Araştırmacı yapınız ön plana çıkarken, ailenizle ilgili olaylara odaklaşacaksınız.

Özellikle bu ay arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız. Belkide artık yeni bir gruba ve eğlenceli ortamlara girmek için can atacaksınız. Kendinizi dizginlemeyin ve biraz da, hayatın kollarına kendinizi bırakın. Entelektüel çalışmalarınız hız kazanacak ve kendinizi yeteri derecede pratik hissedeceksiniz. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kendinizi mutlu hissettirecek sosyal çalışmalara ağırlık vereceksiniz. 9 ŞUBATTAN SONRA Koç’ta ilerleyen Venüs üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Gezegeniniz Jüpiter; farklı ülke boyutlarında şansınızı denemenize yardım ediyor. Her şey, isteklerinizin seçimi bağlamında ilerliyor. Amaçlarınıza oldukça bağlısınız.7 Şubat’tan sonra Satürn geri hareketine başlıyor. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız.


Filiz Özkol Oğlak Burcu Şubat 2012

Yeni girişimler konusunda cesaretiniz artıyor. Daha üretken olacaksınız. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek, aileniz için her türlü fedakarlığa hazır olacaksınız. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Bu ay her şeyi kendi çabanızla yapmak istiyorsunuz. Bu dönemde, kişiliğinizle ilgili değişimlere kapalısınız. Venüs’ün; 1. evde (kişisellik evi) yer almasıyla, dış görünüşünüzle ilgilenecek, fiziksel özelliklerinizi ön plana çıkarırken uyumlu ve güzel davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Güneş; isteklerinizin gerçekleşmesine yardım ederken, kendi inisiyatifinizle cesur davranışlar içinde olacak ve sınırlarınızın ne olduğu konusunda kendiniz karar vereceksiniz.. Cinsel potansiyelinizin oldukça yüksek olması nedeniyle, isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Bu dönemde sizden yaşça büyük bir kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz.

Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Bu ay risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz.. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Bu evi kapsayan konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Yakın dostlarınız ve aile büyüklerinizle, özellikle babanızla birlikte ortak görüşlere sahip olmanıza rağmen, aranızda güç birliğini kurmak adına bazı sorunlar yaşayabilirsiniz .. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz.. Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Üstünlük duyguları içindesiniz. Düşüncelerinizi inatla savunan ve kendinize güvenen bir tablo ortaya çıkaracaksınız. Sevdiğiniz kişilerle kısa seyahatler edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolcuklar gündeme gelecektir. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktivitelerinizi gerçekleştireceksiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır. 23 Ocak’ta burcunuzda doğan “yeniay”, isteklerinizin yenileneceğine ve ilişkilerinizdeki canlılığa işaret ediyor.


Filiz Özkol Kova Burcu Şubat 2012

Alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizde yarar var.Yaptığınız işlerden kişisel huzur ve tatmin duyabileceğiniz bir ay. Özgüveninizi yansıtabileceğiniz işler yapacaksınız. İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. İçinde bulunduğunuz konumdan hoşnut olmanıza karşın, hareketli ve aktif bir dönemin yoğun temposu sizi zorlayacak. Bu dönemde; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz için, toplumda ön plana çıkacak işler yapacaksınız.
Liderlik özellikleriniz ortaya çıkacak. Eğer; şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamışsanız, artık kendinize bir uğraş bulabilirsiniz. Bu durum sanatçılar için de çok önemli olacaktır. Yıllarca çalışıp bir yerlere gelemeyenler, iyi niyetli hareketlerinin karşılığını göreceklerdir.

Çevrenize faydalı olacağınız işleri tercih ederken, şimdiye kadar denemediğiniz fakat hep hayalini kurduğunuz işlerde başarılı olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Uranüs ve Venüs: parasal konularda istediğiniz ilginç ve sürpriz konumları size sunacak. Merkür; kendinize olan güveninizi arttırırken, iş ilişkilerinizde işlek zekanızı kullanabilmenizi sağlıyor

Cesur olmanın tam zamanı. Özellikle süregelen işbirliklerinde güzel bir birleşim yaşayacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Duygularınızda artık yanılmak istemeyeceksiniz. Eskilerin artık önemi kalmadığını göreceksiniz.. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Ön planda olma isteğiniz doğrultusunda çalışmalar yaparken, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekecek, toplumda göze çarpacaksınız. İlişki gezegeniniz Güneş, Bireyselliğinizi destekliyor. Aşkta son sözü siz söyleyeceksiniz. Gezegenler, aşk ve sevgili konusunda sizi sınayacak, şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenizi sağlayacaktır. Sevgilinizi şimdiye kadar ihmal etmiş olabilirsiniz. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Ortaklıklar için olumlu olabilecek bu etki, evliliğiniz için zor bir açı etkisi verebilir. İlişkinizde karşılıklı birbirinize acı verebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi yalnız bırakmayarak, her konuda ona eşlik etmelisiniz


Filiz Özkol Balık Burcu Şubat 2012

Mevcut şartlarınızı gözden geçirip, bazı kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Gerginliğin ve paniğin size zarar vereceğini düşünerek, tüm işlerinizde sağduyulu olmalısınız. Alacağınız radikal kararların size vereceği sıkıntıların altından kalkmayı başarmalısınız. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Hırslı yönlerinizin olumlu olmasının yanı sıra, bulunduğunuz topluluklarda lider ve öncü olabilecek aktivitelerle ön planda olmak isteyeceksiniz. Mesleki anlamada size yardımcı olabilecek ve istediğiniz kapıları açabilecek güçlü dostluklar kuracaksınız. Uranüs ve Venüs 1. ve 2 evinizin sınırlarında yer aldığı için parasal konularda dikkatli olacağınız bir aydasınız. Karşılıklı işlerde, borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız kadar alış-veriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmaların içinde olacaksınız. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız.

Kişisel isteklerinizin ön plana çıkmasıyla; kendinizi daha enerjik hissedecek, bireysel çalışmalara yöneleceksiniz. Egonuzun sesini dinliyor, her şeyi kendi çabanızla çözmeye çalışıyorsunuz. Bu ay, değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız kişileri sevmiyorsunuz. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. Uranüs; yaşam kurallarınızı yenilemeye devam ediyor Bu dönemde tanışacağınız kişilerin kariyerinizle ilgili önemli katkıları olacak.. Partnerinizden çok şey bekleyeceksiniz. Eski alıştığınız şartlanan bir anda sıkılmanız yeni arayışlara yönelmenizi sağlayacak. Enerjiniz çok yüksek. Sezgisel yeteneğinizi güçlü ve tetikte tutarken, bilinçaltınızda sessiz bir bekleyiş hakim olacak. Fırtınalara gebe bir sessizlikten çok gerçek dinginliği yakalamaya çalışın. Venüs ve Uranüs’ün kişisel evinizde olması ilginç aşk hikayelerini de çağrıştırabilir. Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 05 Şubat 2012, 00:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Filiz Özkol 2012 Şubat Burç Yorumları




Her ay olduğu gibi, yine işimiz gücümüz var ve aşka yerimiz yok. Boğalar kariyeri kovalasın dursun.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burÇ, özkol


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filiz Özkol Şubat 2012 Aylık Yorumu N999 Aylık Burç Yorumları 0 30 Ocak 2012 20:39
Filiz Özkol 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ocak 2012 11:44