IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2012, 11:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç / 20 Nisan 2012




Hürriyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz. Daha neşeli, canlı ve başarılı bir dönemdesiniz. Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız. Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Hiç de tipiniz olmayan değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca onlara tutulabilirsiniz. Bugün yeni bir beraberliğe girmemenizde fayda var. Çünkü, böyle bir beraberliğe girmeniz halinde ileride çok yıpranabilirsiniz. Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir. Bu nedenle hareketlerinize dikkat edin.



Vatan Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sevgilinizin gelip geçici kaprislerinihoş karşılamalısınız. Bunlar güven vebağımlılığı sarsıcı şeyler değil. Küçüksıkıntıları büyütürseniz boş yereüzüntü yaşamış olursunuz. İşinizde takdir ediliyorsunuz.Farklı işkolunda çalışma isteğinizle ilgiligirişimlerde bulunurken aceleci olmayın.


Posta Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Ay burcunuza geçerek size gereken heyecanı veriyor. Artık önünüzü açacak adımlarla istediğiniz yönde ilerleyebilirsiniz. Farkınızı ortaya koyabileceğiniz başlangıçlar sizi oldukça heyecanlı kılabilir. Aynı zamanda yakın çevreden destek alacağınız gelişmeler var. İş hayatınızda bazı karşıtlıklar ve ortaklaşa konularda yaşanan muhalefet sizi uzlaşmaya zorlamakta.


Sabah Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün çevresel koşullarınızı değerlendirirken, sizden beklenmeyen bir tutuculukla ortaya çıkıyor ve arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Eklem ağrılarınız olabilir.

İş Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Çok önemli görüşmelerde ciddi gelecek kararları alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda doyumlar içinde görünüyorsunuz. Detayları yerinde değerlendirip çözmeniz, ilişkileri kolaylaştırıyor.


turk.net (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumları olabilir. Bazı ilişkilere bu şekilde bakmıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var. Bir aile bireyinizle beraber, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor.


Aşk Yaşamı (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Bugünleri ilişkinizde yeniden tanışmalar için değerlendirebilirsiniz. Eksik kalmış bazı şeylerin varlığı, günden güne kendini hissettiriyor. Karşılıklı beslenen güvensizlikler açık tartışmaları gerektiriyor.

Dikkat (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

İnisiyatif gerektiren konularda doğru yoldasınız. Bir konudaki baskılanmalar karşısında göstereceğiniz iradi tavırlar, sizi olumsuz etkilenmelerden kurtaracak.


Takvim Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanlar aslında sizi çok iyi anlıyorlar. Keyfinizi kaçıracak konulardan uzak durmanız için dikkatinizi dağıtmaya çalışıyorlar.


Milliyet Gazetesi (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Ay burcunuzda size heyecan ve öne çıkma isteği getiriyor. Kişisel konularınızın yer değiştirdiği bu dönem pek çok şey yapabilirsiniz. Özellikle parasal alanda yeni başlangıçlara ilerlediğiniz görünüyor. Ancak duygusal açıdan bazı sorunlar öne çıkmakta. Özellikle ilişkilerden kaynaklanan karşıtlıklar sizi engelleyebilir. Daha fazla uyum ve uzlaşı gereken bir gün olacak.


Para Durumu (20 Nisan 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Tasarruflarınızı bugünlerde karşılaşacağınız önerilere karşı korumaya almanız gerekebilir. Para konularında, parayı daha önemser davranışlara girmeniz yararlı olacak.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, koc, nisan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay / 20 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Nisan 2012 11:25
Yay / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2012 10:42
Koç / 18 Nisan 2012 Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2012 10:39