IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2012, 18:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şenay Yangel 2012 Temmuz Burç Yorumları




Koç burcu
Bu ay sizler için dinlenme, arınma ve huzur bulma zamanı. İşlerinizi ayarlayarak tatile çıkmak için en uygun zamandasınız. İstek ve arzularınıza daha kolay, hızlı bir biçimde ulaşmak için buna bir hayli ihtiyacınız var. Çalışmak zorunda olan Koç’lar ise işlerini hafifletmeye çalışmalı ve önemli kararlarını ay sonuna ertelemeli. 3 Temmuz’da gerçekleşecek dolunay sizi gergin bir ruh haline sokabilir. Özellikle bu tarihte tartışmalardan uzak durmalısınız. Sinirli ve gergin olduğunuz için size düşmanca tavırlar besleyen insanların dikkatini çekerek bu halinizden faydalanmaya kalkmalarına sebep olabilirsiniz. 19 Temmuz Yeni Ay’ı hem iş hem de özel yaşamınızda huzuru sağlayacaktır. Fakat özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dışardan gelecek etkilere karşı dikkatli davranmalı ve eşinizle aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin. Eşinize de dikkatli olması için uyarıda bulunun. Burada önemli olan sizin haklı çıkmanız değildir, birlikteliğinizin bozulmamasıdır. Eşinize bunu anlatmalı, kararı ona bırakmalısınız.

Temmuz ayı şanslı günleriniz: 1, 4, 7, 10, 14, 18, 22, 26, 30

Boğa burcu
Ayın ilk haftası işinizle ilgili önemli görüşmelerinizi beklemede tutmalısınız. Tüm görüşmelerinizi titizlik içinde gerçekleştirip 3 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay’dan sonra harekete geçmelisiniz. Gökyüzünün ay boyunca sizler için şifresi sakinliğinizi koruyarak anlık öfke ile kararlar vermemeniz yönündedir. Eğer öfkenizi dengeleyemezseniz isteklerinize ulaşmakta kendi kendinize engeller yaratabilirsiniz, dikkatli davranın. Ayın ikinci yarısında ise ilişkileriniz önem kazanıyor. Her duyduğunuza inanmamalı, eş ya da sevgilinize itimat ederek hareket etmelisiniz. Birlikteliğiniz maddi anlamda da her ikiniz için yükselişi getirecek. 19 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile adeta yenilecek ve güçlü enerjilerle kuşatılacaksınız.

Temmuz ayı şanslı günleriniz: 4, 6, 9, 10, 18, 23, 24, 29

İkizler burcu
Yaşamınızda uzun süredir hakim olan yavaşlamalar ve olumsuzluklardan uzaklaştığınız, ne istediğinizi bilerek kararlar aldığınız zamanlardasınız. Ayın ilk 10 günü işinizle ilgili konularda keskin adımlar atmamalı, var olan şartları iyileştirici davranış ve girişimlerde bulunarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise hızlı gelişmelere hazır olun. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz gökyüzü tüm gücü ile desteklerken bitirmeli, yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız. Bu süre içinde kendinize zaman ayırın, ruhunuzu dinlendirin ve yüreğinizi özgürleştirin. Eğer siz keyif aldığınız, anlaştığınız bir ilişki içindeyseniz romantizmi doyasıya yaşayın. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin izlerini tamamen ruhunuzdan silebileceksiniz. Bu ay alım-satımlar konusunda da oldukça şanslısınız. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız 19 Temmuz Yeni Ay’ı ve sonrasındaki dönemi değerlendirmelisiniz.

Temmuz ayı şanslı günleriniz: 3, 4, 8, 11, 15, 16, 17, 26, 27, 30

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, temmuz, yangel, şenay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Temmuz 2012 Aylık burç yorumları, Temmuz Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2012 12:47
Şenay Yangel 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Mart 2012 16:31
Şenay Yangel 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Mart 2012 15:59