IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2013, 13:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu 2013 Falı




Aşk
2013 yılında Jüpiter’in etkisiyle duygularını derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir, sevgilinle ortak geleceğini biçimlendirme çabası içinde olabilirsin. Süregelen ilişkinde mutsuzsan; uygun bir şekilde ayrılabilir ve seni zorlayan ilişkilerden kurtulabilirsin. Kalbin boşsa duygularının etkisinde yanlış seçim yapabileceğini unutmamalısın. Yılın ilk yarısında burcunda hareket eden Mars’ın etkisi ile çekici ve etkileyici olacaksın. Karşı cins ilişkilerinde kontrolü elinde tutabilirsin.
20 Ocak-11 Şubat arasında Venüs sana mutluluk vaat ediyor. Kalbin boşsa yeni teklifler alabilirsin. 7 Mart-1 Nisan arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsun. Sevdiğinle birlikte ilişkini renklendirecek olanaklardan yararlanabilir ve birlikte gezilere gidebilirsin. 25 Nisan-20 Mayıs arası arkadaş toplantılarında ve sosyal etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsin. Kalbin boşsa katıldığın arkadaş gruplarında tanışacağın biri ile ciddi anlamda ilişki başlatabilirsin. Bu dönemde arkadaşça sürdürdüğünüz bir ilişkinin aşka dönüştüğünü de görebilirsin.
20 Mayıs-15 Haziran arası duygu ve isteklerindeki artışın etkisi ile gizli maceralara sürüklenebilir ya da hayalinde mutlu olmaya çalışabilirsin. 15 Haziran-10 Temmuz arası Venüs’ün burcundaki transiti çekiciliğini artırıyor ve aşk konusunda şansını açıyor. Yeni ilişki başlatmanın tam zamanı. 7 Ağustos-8 Eylül arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsun.
Kasım ayında Mars aşk hayatını canlandırıyor ve seni hatalara açık hale getiriyor. Bu etki altında ilişkini korumalı, toplumsal değerlere uymayan davranışlardan ve gizli ilişkilerden uzak durmalısın. Aksi takdirde sosyal konumunu olumsuz etkileyebilecek durumlar ile karşılaşabilirsin.

Aile
2013 yılında Satürn'ün konumu kardeş ve yakın çevre ilişkilerini zorluyor. Engelleyici ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler söz konusu... Bu etki altında yakın çevrende bulunanların baskısını üzerinde hissedebilir ya da onların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsin. İlişkilerde iletişim kurmakta zorlanabilir ve yeterince ifade edilemeyen düşünceler nedeniyle sorun yaşayabilirsin. Bu etki altında olaylara empati ile yaklaşman sorunların çözümünü kolaylaştırabilir. Yılın ilk yarısında Mars'ın etkisi ile sinirsel yönden gergin olabilir ve öfkeni ilişkilerine yansıtabilirsin.

Arkadaşlık
2013 yılında her zaman olduğu gibi arkadaş yelpazeni geniş tutacak, değişik çevrelerde yeni arkadaşlar edineceksin. Satürn'ün etkisiyle düşüncelerini ifade etmekte zorlanabilir ve ilişkilerinde iletişim eksikliğinden kaynaklanan somular yaşayabilirsin. Yılın ilk yarısında artan enerjin ve sinirli yapınla ilişkilerde hükümran davranışlar sergileyebilir ve çabuk tartışma içine girebilirsin. Bu durumda ilişkilerini olumsuz etkileyebilir ve ilişkilerin kopmasına neden olabilir.

Sağlık
2013 yılında önemli bir sağlık sorunun yok. Hatta Jüpiter'in olumlu etkisiyle zararlı alışkanlıklarından kurtulma şansın var. Yine bu etki altında operasyon gerektiren sorunlarından da rahatlıkla kurtulabilirsin. Hem bedensel hem de ruhsal arınma yoluna gidebilirsin. Yılın ilk yarısında burcunda hareket eden Mars fiziksel enerjini artırarak gerilim oluşturabilir. Mars'ın etkisi altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunu unutmamalı, cildine iyi bakmalı ve daha önlemci olmalısın.
Elektrikli, yakıcı ve kesici aletler ile uğraşırken dikkatli olmalı, başındaki organları iyi korumalı ve ani hareketlerde bulunmamalısın. Artan enerjiyi sportif faaliyet ve yürüyüşler ile atarak rahatlamalısın. Yani enerji seni kullanmadan sen onu kullanmalısın. 5 Haziran-9 Temmuz arası burcunda hareket eden Venüs'ün etkisi ile her şeye daha iyimser gözler ile bakabilir ve mutlu olabilirsin.
30 Temmuz-4 Eylül arası yapacağın yolculuklarda daha dikkatli olmalı ve sinirsel gerilim oluşturacak ortamlarda bulunmamalısın. Sağlığını korumak için dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, uyku düzenine dikkat etmelisin. Omurganı, sırt kaslarını ve belini zorlamamalısın. Kalbini yoracak ve kan değerlerini olumsuz etkileyecek yiyeceklerden uzak durmalısın.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2013, aslan, burcu, falı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 02 Kasım 2013 13:50
Yengeç Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:34
İkizler Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:33
Terazi Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:30
Akrep Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:29