IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2013, 13:37   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu 2013 Falı




Aşk
Geçtiğimiz yıllarda burcunda hareket eden Satürn'ün yarattığı baskı, Uranüs’ün karşıt etkisi altındaki duygusal ilişkilerini bir hayli zorlandı. Ortaya çıkan yeni durumlar, inatlaşmalar ve anlaşmazlıklar nedeniyle üzücü ayrılıklar yaşamış olabilirsin. Artık mutluluk senin de hakkın. 2013 yılında Jüpiter sana mutluluk vaat ediyor. Kalbin boşsa; mutlu olacağın yeni bir aşka kucak açabilirsin. 20 Ocak'a kadar olan dönemde sevgilin ile birlikte gezip eğlenebilir ve mutluluk duyacağın ilişkiler yaşayabilirsin.
Kalbin boşsa aradığın aşkı bulma şansın fazla. Gideceğin eğlence yerlerinde hoş ve çekici biri ile ilişki başlatabilirsin. Yalnız gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı, içindeki kuşkuların seni hataya düşürmesine izin vermemelisin. İlişkini kıskanan ve sizi ayırmaya çalışan kişilerin konuşmalarına aldırmamak ve sevdiğin kişiye güven aşılamaksın. 11 Şubat-7 Mayıs arası yine çok mutlu olacağın bir dönem. Nisan ayında Partnerin ile birlikte ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilir ve birlikte gezilere gidebilirsin.
7 Haziran- 28 Temmuz arası burcunda hareket eden Mars çekiciliğini ve cesaretini artırıyor. 15 Haziran-9 Temmuz arası duygu ve isteklerindeki artışın etkisi ile gizli maceralara sürüklenebilirsin. Hatalara açık olduğunu bilmeli ve duygularını kontrol altında tutmalısın. Pişman olacağın deneyimler yaşayabilirsin. Kasım ayında sevgilini ailenden uzak tutmalı ve ailevi sonullarının ilişkini etkilemesine izin vermemelisin. Aralık ayında Venüs sana mutluluk vaat ediyor.

Aile
2013 yılında Satürn'ün konumu seni parasal konularda zorluyor Bu durum da ailen ile olan ilişkine ister istemez yansıyor. Yılın ilk yarısında aile büyüklen ile olan ilişkinde ve gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalı ve şartları fazla zorlamamalısın.

Arkadaşlık
2013 yılında da her zaman olduğu gibi yine arkadaşlarını büyük bir özenle seçecek ve ilişkilerinde güven arayacaksın. Sen dostluklara önem veren, eleştirici olmana rağmen arkadaşlarının sorunlarını anlayışla karşılayan duyarlı birisin. Her zaman için iyi bir dost ve arkadaşsın. Yılın ilk yarısında ilişki içinde olduğun kişileri iyi seçmeli, gizli düşmanlık konusunda ise dikkatli olmalısın. Seni kıskanan arkadaşların önünü kesmeye çalışabilirler. Sonbahar aylarında Venüs’ün enerjisi ilişkilere olumlu yansıyor. Arkadaşlarınla bir arada olmaktan ve düşüncelerini paylaşmaktan mutlu olacak, katıldığın grupların içinde yeni arkadaşlar edineceksin.

Sağlık
2013 yılında Jüpiter’in karşıt konumu seni gereğinden fazla rahatlatarak motivasyonunu aşağı çekebilir ve kilo almana neden olabilir. Daha hareketli olmak ve kilonu kontrol altında tutmak zorundasın. Bu etki altında aşırı uyku ve tembellik kilo almana neden olabilir. Yılın ilk yarısında Mars’ın konumu isteklerini artırarak içsel sıkıntılar oluşturabilir. Bu dönemde moralini yüksek tutmalı ve her şeyi zamanın akışına bırakmalısın.
Ocak ayında sağlığın Venüs’ün koruması altında. Bu dönemde süregelen sağlık sorunun varsa iyileşme yoluna girebilir. Şubat ayında sağlığınla ilgilenebilir, uygun diyet ve kilo sorunun varsa çözüm bulabilirsin. Mart ayında Merkür'ün karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir, ani bas ağrıları ortaya çıkabilir. Bu ay ay aldığın kozmik enerji ile ruhsal arınma yoluna gidebilir ve seni zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsin. Sindirim sistemine ağır gelecek ve bağırsak bozukluğuna neden olacak yiyeceklerden uzak durmalısın. Sportif aktivite ve yürüyüşlerle vücudunu canlı tutmalısın.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2013, başak, burcu, falı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aslan Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:35
Yengeç Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:34
İkizler Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:33
Terazi Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:30
Akrep Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:29