IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2016, 11:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKREP Burcu 2017 Genel Bakış




Sevgili Akrep burcu, 2017 yılında hayatınızdaki farklılıklar hem sizi hem de çevrenizdeki insanları bir hayli şaşırtacak gibi duruyor. Bu yıl içerisinde mutlu olduğunuz gibi mutsuz olacağınız durumlarda gündeme gelecektir. Özellikle finansal durumunuz biraz daha rahatlayacak. Sizinle aynı düşüncede olan kişilerle hareket etmeniz daha doğru olacaktır. Çıkarınız doğrultusunda hareket edin.

2017 yılında halihazırda var olan sorumluluklarınızın üzerine biraz daha sorumluluk eklenecek. Bu nedenle yapacak olduklarınızı mutlaka zamanında yapmalı, sıkışıklık yaşanmasına engel olmalısınız. Geleceğinizi düşünerek hareket edin. Gündelik yaşamaktan vazgeçin. Geçen yıl yaşanan olumsuzluklar sizin daha da tecrübeli olmanızı sağladı. Özellikle iş hayatınızda bu tecrübenizden fazlasıyla yararlanacaksınız.

Akrep burcu, hedefleriniz doğrultusunda hareket etmeli, yaşantınızı düzene sokmalı ve tüm bunların da elinizde olduğunu unutmamalısınız. Başarıya ulaşmak zor olmayacaktır. Radikal kararlar alacaksınız. İradeniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Çıkış yolu arıyorsanız, bulacaksınız. Aldığınız veya alacağınız kararlardan asla vazgeçmeyin.

2017 yılında mesleki becerilerinizden daha fazla yararlanmanız gerekiyor. Yeteneklerinizin farkına vardığınız ve bunları değerlendirdiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır. Doğru planlamalar yapın. Hırslı ve istekli yapınız sayesinde de engelleri teker teker aşabileceksiniz. Ne olursa olsun, sabretmeniz gerekiyor. Acele kararlar sizi zora sokacak.

Geçen yıl yaşadıklarınızdan dolayı hayata bakış açınız biraz daha olumsuzlaştı. Eğitim hayatına devam eden Akrep burcu insanlarının da derslerine odaklanmaları gerekiyor. Burcunuz, gezegenleri sunacağı özel etkiler altında olacak. Hayatınıza sizi mutlu edecek, iyi niyetli insanlar girecek. Ne olursa olsun, kısa sürede aşırı güvenmemelisiniz.

Akrep burcu, 2017 yılında sürekli olarak hareket halinde olacaksınız ve bazılarınız iş veya eğitim yaşantılarından dolayı şehir değişikliği yapabilir. Alışmakta zorlanacak ve geldiğiniz yeri fazlasıyla özleyeceksiniz ancak zorlukları atlatmalı, hayatınıza odaklanmalısınız. Son olarak, 2017 yılında gelir ve gider düzeyinizi aynı seviyede tutmaya çalışın. Borçlanmalar iyi olmayacak.

Akrep Burcu 2017 Aşk Hayatı
Sevgili Akrep burcu, 2017 yılında aşk hayatınız için biraz olsun karmaşıklık söz konusu ancak yaşanacak sorunlar mutlulukların gölgesinde kalacaktır. Yılın ilk aylarında keyfiniz eskisi kadar iyi olmayacak. Sizi mutsuz edebilecek hemen her türlü olumsuzluktan kaçınmanız, birlikteliğinizi koruma altına almanız gerekiyor. Çözüm arayışına odaklanın.

2017 yılına yalnız giriyorsanız, bazı fırsatları değerlendirmek ve yakınlaşmalarda bulunmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Hislerinizde abartılı olabilirsiniz. Kısa sürede aşık olduğunuzu düşünebilir ve daha sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Mart 2017'ye kadar geri planda kalmanız gerekiyor. Girişimleriniz ve yaklaşımlarınız ters tepebilir. Mart ayından sonra her şey rayına oturmaya başlayacak.

İletişim yeteneğiniz yavaş yavaş eski seviyesine gelecek. İstediğiniz kişiyle, istediğiniz zaman iletişim kurabilecek ve yakınlaşacaksınız. Devam eden birlikteliğiniz konusunda da canlanmalar yaşanacak. Mutluluğu yakalamakta zorlanmayacaksınız. Partnerinizle kararlar alıp, birlikte uygulamaya dökebilirsiniz. Paylaşımcı olmanız gerekiyor. Aksi halde aşk hayatınız çıkmaza girebilir.

Uzun süredir birlikteliği olan Akrep burcu insanlarının 2017 yılının ilk yarısında ciddi kararlar alma ihtimalleri var. Alacağınız kararlar kısa sürede hayata geçirmek isteyeceksiniz ancak öncelikle yaşantınızın diğer kısımlarını bir dengeye oturtmanız gerekmekte. Kendinizi tam anlamıyla hazır hissetmeden büyük sorumlulukların altına kesinlikle girmemelisiniz.

2017 yılında her geçen gün aşk açısından gelişim gösteriyor olacaksınız. Yapmış olduğunuz hataları tekrarlamamak adına dersler çıkartmalısınız. Ufak tefek sorunları gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz ve bu da sizin aşk hayatınıza odaklanamamanıza neden oluyor. Mutlu olmak istiyorsanız, sorunları geride bırakıp, önünüze bakmayı alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor.

Akrep burcu, 2017 yılının son çeyreğinde aşkla ilgili fırsatlar daha da artacak gibi duruyor. Karşınıza sizi memnun edecek ve fazlasıyla güven verecek bir kişi çıkacak. Bu kişiyle yakınlaşacak olmanız sizi çok fazla mutlu edecek ve heyecanlandıracak. Takıntılarınızdan kurtulun. Aşamadığınız çok fazla şey var ve bu da sizi zora sokuyor.

Akrep Burcu 2017 İş Hayatı
Sevgili Akrep burcu, 2017 yılında ve özellikle yılın ilk yarısında iş açısından biraz geri planda olacaksınız. Gerileme yaşanmayacak ancak ileriye de gitmeyeceksiniz. Çevresel koşulların baskısını çok fazla hissedebilirsiniz. Bu süreçte uzun vadede size kazanç sağlayacak planlamalar içerisine girmeniz gerekiyor. Çabalarınız karşılık bulacak ancak hemen değil.

2017 yılının ikinci yarısına doğru iletişim alanında daha şanslı olacaksınız. İkili ilişkilerde ki etkinliğiniz yükselişte olacak. Rahatlıkla yeni işler bağlayabilir veya satış alanında çalışıyorsanız, kotayı aşabilirsiniz. Araştırmayı seviyor ve bu sayede sürekli olarak kendinizi geliştiriyorsunuz. İş hayatınızda önemli yere sahip olabilirsiniz ancak kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmiyorsunuz.

Söz konusu iş hayatınız olduğunda kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundurmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Sizinle aynı düşünceye sahip olsun ya da olmasın bazı kişilerle iş birliği içerisinde olacaksınız. Maddi durumuz genel olarak iyi ancak daha iyi olması adına uğraş vereceksiniz. Uğraş verirken mutlaka riskleri de göz önüne almalısınız.

2017 yılının ikinci yarısında büyük adımlar atacaksınız Akrep burcu. Başarı basamaklarını hızla çıkacak ve ulaştığınız konuma da sıkı sıkıya bağlı kalacaksınız. Aile işi yapanların işleri büyütme ihtimalleri var. Herhangi bir anlaşmaya imza atmadan önce maddeleri iyice incelemelisiniz. Son olarak, 2017 yılında iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmalara girmekten kaçının.

Akrep Burcu 2017 Sağlık
Sevgili Akrep burcu, 2017 yılında sağlığınızla ilgili önemli kararlar alıyor olacaksınız. Özellikle sizi memnun etmeyen ve neredeyse takıntı haline getirdiğiniz fiziksel görüntünüzü değiştirme ihtimaliniz var. Fazla kilosu olanlara da yıl içerisinde verebilecekler. 2017 yılının genelinde ise sağlığınız size sıkıntı çıkartmayacak durumda olacak.

Sağlığınızın iyi durumda olması sizin dikkatsiz davranmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Dikkatli olun Akrep burcu. 2017 yılında zihinsel ve fiziksel açıdan kendinizi gereğinden fazla yormamaya çalışın. Yoğun dönemden en az hasarla çıkmak en büyük hedefiniz olmalı. Stresli ortamlardan da uzak durun.

2017 yılında hareket halinde olacağınız için enerjiniz önemli olacak. Doğru besinler tüketmeli, yeteri kadar dinlenmeli ve yeni güne kendinizi hazırlamalısınız. Süregelen rahatsızlığınızla ilgili de kontrolü asla elden bırakmamalısınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrep burcu 2017, akrep burcu 2017 falı, akrep burcu 2017 genel bakış, burçlar akrep 2017


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BAŞAK Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:16
ASLAN Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:14
YENGEÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:13
BOĞA Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:10
KOÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:08