IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 13:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu Kadını Özellikleri




Boğa Burcu Kadını, bilenen bütün burçlardan çok daha fazla azimlidir. Azimi sayesinde elde edemeyeceği hiç bir şey yoktur. Bazı zamanlarda kararsızlık konusunda üstüne yoktur, ama kararlı olduğu konularda her şeyin üstesinden gelirler. Etrafındaki insanlarla her zaman olumlu düşüncelerini yansıtmaktan çekinmezler. Bu huyları sayesinde etrafındaki insanlar tarafından sevilirler.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Boğa Burcu Kadını Özellikleri

Estetiğe oldukça düşkün olan boğa burcu kadını, kendine bakar ve insanların beğenisini kazanmak için çaba gösterir. Bir boğa kadınının güzel olmama gibi bir olasılığı asla yoktur. Bu yüzden her zaman fazla sevenleri olur. Aşık olursa tutkulu bir şekilde bu aşkı yaşar ve ilk günkü gibi sevgisini yaşamaktan asla vazgeçmez. Ne kadar çok partnerlerini sevseler de mantıklı bir insan olmak onlar için her zaman daha önceden gelmektedir. Bu yüzden bazı zamanlarda mantık ve duygu karmaşası yaşarlar.
Etrafındaki insanlar onları soğuk kanlı olarak görseler de asla öyle bir insan değillerdir. Sadece geçmişte aldıkları hasarlardan dersler çıkarabildikleri içininsanlara yakın davranmadan önce tanımaya çalışırlar. Onlara biraz daha yakından bakarsınız ve çok açık olursanız size karşı olan sıcak kanlılığını ve dost canlılığını hemen anlarsınız.

Boğa burcu kadınları sevdikleri ve değer verdikleri insanları kıskanırlar. Romantik bir boğa kadını gördüğünüzde asla şaşırmayın onların doğalarında romantiklik ilk sıra da yer almaktadır. Sanattan ve estetik güzelliğe sahip olan her şeyden zevk alırlar. Sanatın her dalını severler. Sevdikleri bir diğer şey de yakın oldukları kişiler ile özel ve eğlenceli bir gün geçirmektir. Giyimlerine normal bir günde de dikkat eden boğa burcu kadını, bu tarz özel günlerde oldukça şık giyinmeyi tercih ederler.


Boğa Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Boğa burcu kadını, etkileyici bakışlara sahiptir. Yüzlerinde en belirgin olan kısım dudaklarıdır. Her ne kadar kilo almaya müsait olsalar da daima fit bir vücut yapısına sahiptiler. Ses tonları o kadar sıcak ve naiftir ki sürekli konuşlar bile asla sıkılmazsınız. Saçların da her zaman bir bukle görülmektedir. Ne kadar yaşlansalar da her zaman bulunduğu yaştan daha genç bir görünüme sahiptirler.

Boğa Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Boğa burcu kadını, hamaratlığı ile her zaman ön plandadır. Damak zevkleri oldukça başarılı olan boğa kadının elinden yemek yemek bir keyiftir. Güven konusunda üstüne yoktur. Bir boğa kadınına gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Sabrı sayesinde iş hayatları her zaman verimli geçer. İrade ve kararlı bir varoluşa sahip olan boğa sevecenliği ile de dikkatleri üstüne çeker.

Boğa Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Kendilerine uymayan konularda oldukça inatçıdırlar. Bir boğa kadınını kızdırmadan önce iki kat düşünmeniz gerekir çünkü asla size kin tutmasını istemezsiniz. Çok fazla darlanmaya gelemezler. En sevilmeyen özellikleri ise tembel oluşlarıdır.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Temmuz 2018, 16:02   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boğa Burcu Kadını Özellikleri




Övülmek istediğim zamanlarda açar özelliklerimi okur ve ne kadar mükemmel olduğumu düşünürüm. Bazen yoruyor tabii bu kadar mükemmellik.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aşırı boğa kadınıyım sanırım. Canım kendim.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
boğa burcu kadını, boğa burcu kadının özellikleri, boga burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
Boğa Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:41
Boğa Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:21
Bugün 2 Mayısda Doğanlar! 2 Mayıs hangi burç? Boğa Burcu özellikleri! Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Mayıs 2013 10:47
Boğa Burcu Ve Özellikleri hitman Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 22 Ocak 2009 13:43