IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By beston

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KOVA Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



KOVA Burcu 2019 Genel Bakış


6 Ocak tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması ile yeni yıla kendinle yüzleşerek başlıyorsun. Geçmişi gözden geçirerek, yeni hedefler belirleyeceğin, yolunu tayin edeceğin bir dönemdesin. Zihnini negatif düşüncelerden temizlemeli, geleceğe dair daha pozitif bir bakış açısı geliştirmelisin.

20 Ocak tarihinde burcuna geçecek ve 19 Şubat tarihinde kadar burada kalacak olan Güneş sayesinde kendini öne çıkarabileceğin bir döneme giriyorsun. Farklı ve orijinal fikirlerin ile dikkat çekebilir, bu yıl için belirlediğin hedeflere ulaşmak için ilk adımları özgüvenli bir şekilde atabilirsin.

21 Ocak’ta karşıt burcun Aslan’da gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulması, ilişkiler konusunda dikkatli olman için seni uyarıyor. Evlilik, iş birlikleri gibi uzun vadeli ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanda büyük yarar var.

İletişim gezegeni Merkür 24 Ocak tarihinde burcuna geçiyor ve burada 10 Şubat gününe kadar kalacak. Bu dönemde kendini çok açık ve anlaşılır ifade edebilecek, orijinal düşünce tarzın ile herkesin hayranlığını kazanabileceksin. Sıra dışı fikirlerin ile sorunlara yaratıcı çözümler üretmen ve bu sayede yeni fırsatlar yakalayarak, takdir görmen de mümkün.

5 Şubat tarihinde burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, senin için bir yenilenme ve bağlarından kurtulma fırsatı olabilir. Yeni girişimler yapmak için cesurca adımlar atabilir, sıra dışı fikirler üretebilirsin. Kendini daha özgür, özgüvenli ve heyecanlı hissedebilirsin.

14 Şubat günü Boğa burcuna geçecek olan Mars, ev ve kariyer hayatında hareketlenmeler ve buna bağlı olarak gerginlikler yaratabilir. Aile bireyleri, üstlerin ya da hayatındaki otorite figürleriyle fikir birliğine varamayabilir, tartışmalar yaşayabilirsin. Öte yandan, ani kararlarla ev ve iş değiştirme de söz konusu olabilir.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, 1 Mart günü burcuna geçiş yapıyor ve 26 Mart tarihine kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek. Venüs, bu dönemde tüm dikkatlerin üzerinde toplanmasını sağlayacak. Hayatına sıra dışı kişiler girebilir. Aynı görüşleri ya da amaçları paylaştığın biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da arkadaş çevrenden bir kişiyle yeni bir aşk yaşayabilirsin.

2 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, günlük yaşam, iş ortamı ve sağlıkla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Sağlığın için yoğun tempona biraz ara verebilir, kendini dinlendirmek isteyebilirsin. Ancak yine de hem iş hem de günlük yaşamında özverili tavırlarında takdir topluyor olacaksın. İş arkadaşlarına yardım elini uzatabilir, günlük yaşamda akrabalarınla dayanışma içinde olabilirsin. Sağlık konularını ihmal etmemeli, kontrollerini mutlaka yaptırmalısın.

8 Temmuz tarihinde karşıt burcun Aslan’da retro harekete başlayacak olan iletişim gezegeni Merkür, ikili ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal süreçlerde kafa karışıklıklarına ve iletişim bozukluklarına yol açabilir. Bu dönemde, herhangi bir belgeye imza atmamanda, bir ortaklık ya da evlilik ilişkisine girmemekte yarar var.

17 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması, yine sağlık, günlük yaşam ve iş hayatı alanlarına vurgu yapıyor. Sorunlara karşı daha sabırlı ve dirayetli bir tutum sergilemende yarar var. İç dünyanda yaşadığın karmaşa yüzünden hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlık sorunları yaşayabilirsin. Negatif düşünceleri kafandan uzaklaştırmaya çalışmalı, bedenini ve zihnini dinlendirmeye çalışmalısın.

11 Ağustos’ta Boğa burcunda retro harekete başlayacak olan Uranüs, ev ve aile hayatındaki radikal değişikliklerin hayatında karmaşa yaratabileceğine işaret ediyor. Ev ya da aile ile ilgili köklü değişimler dengeni bozabilir ve kendini huzursuz hissetmene sebep olabilir.

15 Ağustos tarihinde burcunda meydana gelecek Dolunay, hayatında gerçekleşecek olan ani bitiş ve başlangıçlara işaret ediyor. İlişkiler ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İlişkin yoksa hayatına aniden yeni biri girebilir. Eğer bir ilişki ya da iş birliği içindeysen ani kopuşlar ve sonlanmalar olabilir. Risk alma konusunda hevesli olabilirsin ancak öfkene yenik düşmemek için çok dikkatli olmalısın.

19 Kasım günü Akrep burcuna geçecek olan savaş ve mücadele gezegeni Mars, aile ve işle ilgili konularda gerilim yaratabilir. Çalışıyorsan kariyerin ve ailenin ihtiyaçları arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsin. Çalışmıyorsan, aile büyükleri ya da hayatındaki otorite figürleri ile karşı karşıya gelebilirsin. İş değiştirme ya da ev taşıma gibi konular söz konusu olabilir.

2 Aralık günü Oğlak burcuna geçiş yapacak ve yaklaşık bir sene orada kalacak olan Jüpiter iç dünyanda hissettiğin huzursuzluğu bir nebze de olsa geçirebilir. Kendini daha huzurlu ve pozitif bir ruh hali içinde hissedebilir, manevi bir aydınlanma yaşayabilirsin. Sağlıkla ilgili sorunlar da bu süreçte çözüme kavuşabilir.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs 20 Aralık tarihinde bir kez daha burcuna geçerek, ortamların aranan kişisi olmanı sağlayacak. Sıra dışılığın, orijinal fikirlerin ve caziben sayesinde, ufkunu aydınlatacak birçok yeni kişiyle bu dönemde tanışman olası. İlişkin yoksa hayata aynı çerçeveden baktığın birileriyle tanışabilirsin.

Yılı, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulması ile kapatıyorsun. Bu süreçte ağır sorumluluklar hem fiziksel hem de ruhsal sağlığını yıpratacak etkiler yaratabilir. Yeni bir yıla girerken kendini dinlendirmeye çalışmalısın. İş ya da günlük yaşamında değişiklikler yapabilir, farklı bir işte çalışmaya başlayabilir, daha rahat bir iş ortamına geçiş yapabilirsin. Sağlık kontrollerini yaptırmayı da ihmal etmemende yarar var.

-

Aşk hayatı;
Evli olanların ikinci balayılarını yaşayacağı bu yıl bekarlar için de son derece aşk dolu geçecek. Uzaklardan gelecek olan aşk, kapınızı her an çalabilir ve sizi mutlu bir evliliğe götürebilir.

İş hayatı;
Durgun olarak başlayacağınız iş hayatınız, yılın ilerleyen zamanlarında oldukça hareketlenecek. Bu yıl sizin için terfi ve kariyer yılı olacak.

Sağlık hayatı;
Bu yıl alternatif tıp ürünlerine yöneleceğimiz ve ağırlık vereceğini bir yıl olacak. Bu yılda meditasyon ve yoga gibi yöntemlerle iç huzuru arayacak ve kavuşacaksınız. Genel olarak sağlıklı bir yıl sizi bekliyor.

2019 yılında tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Ocak 2019, 17:23   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: KOVA Burcu 2019 Genel Bakış




Evlilik, iş birlikleri gibi uzun vadeli ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanda büyük yarar var.

-
Bu dönemde kendini çok açık ve anlaşılır ifade edebilecek, orijinal düşünce tarzın ile herkesin hayranlığını kazanabileceksin. Sıra dışı fikirlerin ile sorunlara yaratıcı çözümler üretmen ve bu sayede yeni fırsatlar yakalayarak, takdir görmen de mümkün.

-

BURCLAR HAYATIMIZI NE KADAR YORUMLASA DA HEP İNANDIĞIM BİRŞEY VAR : İNSAN OĞLUNUN İSTEYİPTE YAPAMIYACAĞI HİÇ BİR ŞEY YOKTURR!..

HAYATI ZORLAŞTIRAN BİZ İNSANLAR , YAŞAMIN VE MUTLULUĞUN HALA FARKINDA DEĞİLİZ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burçlar kova 2019, kova burcu 2019, kova burcu 2019 falı, kova burcu 2019 genel bakış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
KOVA Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 24 Aralık 2016 12:12
KOÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:08
KOVA Burcu 2016 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Aralık 2015 23:38
YAY Burcu 2016 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Aralık 2015 23:36