IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2019, 15:47   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Venüs Oğlak Burcunda! İlişkilerde Tutarlılık Zamanı…




Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 4 Ocak itibariyle Yay burcundaki yolculuğunu bitiriyor ve 1 Mart tarihine kadar kalacağı Oğlak burcuna geçiyor.

Sevmeyi, sevilmeyi, hayattan alınan zevki temsil eden Venüs’ün, düzeni, gelenekselliği, saygınlığı temsil eden Oğlak burcuna geçmesi, ilişkilerde ayaklarımızın yere basacağı bir döneme girdiğimize işaret ediyor.


Venüs, Oğlak burcunda, geride bıraktığımız Yay döneminin aksine yavaşlayacak, daha sakin, daha aklı başında hareket etmeye başlayacak. Geçtiğimiz dönem ne kadar hareketli ve heyecanlı aşklar yaşandıysa bu dönem bir o kadar ciddi ve temkinli ilişkiler söz konusu olacak. Tavrımız ciddi, açık ve net olacak. Adeta ilişkilerde bir yeniden yapılanma, bir düzen döneminden geçeceğimiz söylenebilir.

Rahatlıkla ilişkilerde istikrar dönemindeyiz diyebiliriz. Eğer bir süredir devam eden bir ilişkimiz varsa ve evlenmeyi düşünüyorsak, şimdi tam sırası olabilir. Bu zaman dilimi içinde bağlanmaktan korkmayacağız. Hatta hayatımızı düzene sokmak ve geleneksel bir aile kurmak bizim için çok önemli bir hale gelebilir.

Para konusunda da daha tutumlu olmamız muhtemel. Yine eğleneceğiz ancak har vurup harman savurmayacağız. Gerekirse birikim yapacak, paramızı akıllıcı değerlendireceğiz.

10 Şubat – 26 Şubat arası Venüs ve Satürn arasında oluşacak kavuşum açısı, ilişkilere daha da ciddi yaklaşacağımızı ve uzun soluklu, kalıcı bir ilişki kurma peşinde olacağımızı gösteriyor. Bu dönemde hayatımıza girenler uzun süre bizimle olabilirler.

13 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek sekstil açısı yaratıcılığımızı ortaya çıkarmamıza yardımcı olabilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşıyorsak ya da yaratıcılık gerektiren bir iş yapıyorsak bu dönemde şansımız açık. Ayrıca yine bu zaman diliminde romantizmin dozu da biraz artış gösterebilir.

15 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Venüs ve Plüton arasında bir kavuşum açısı oluşacak. Çok dikkatli olmamız gereken bir dönem olduğunu söylemeliyiz. Tutkularımız tarafından yönlendirilebiliriz. Kıskançlık ve sahiplenme duygumuz artabilir. Daha kontrollü olmalı, karşımızdaki kişilere baskı uygulamaktan kaçınmalıyız.

24 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında oluşacak Venüs – Uranüs karesi ise ilişkilerde iniş çıkışlara neden olabilir. Özgürlük ve düzen kurma arzumuz arasında kalabiliriz. Hayatımıza beklenmedik kişiler girebilir ya da ani ayrılıklar söz konusu olabilir. Gerginliğimizi kontrol altına almalı acele kararlar vermemeliyiz.


Peki, Oğlak burcundaki Venüs, yükselen burçlarımıza göre bizleri nasıl etkileyecek?

Koç: İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çalışanlarımız için bu kariyerimizde uzun vadeli olabilecek güzel gelişmeler ve yeni fırsatlar demek olabilir. Eğer çalışmıyor ve iş arıyorsak, bu süreçte istediğimiz gibi bir iş bulabilmemiz de söz konusudur. Üstlerimiz, otorite figürleri ve ebeveynlerimiz bize destek vererek rahatlamamızı sağlayabilirler.

Boğa: Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi geliştirmek için yeni eğitimler alabilir, yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili fırsatlar yakalayabiliriz. Eğer eğitimimiz sürüyorsa, akademik açıdan başarılı sağlayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Hukuksal süreçlerin de lehimize sonuçlanması mümkün.

İkizler: Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Eşimizin ya da partnerimizin gelirinde artış olabilir. Vergi, sigorta, miras gibi konularda sorun yaşıyorsak bu sorunlar çözülebilir. Ancak özellikle 13 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında temkinli olmakta yarar var. Kredi başvurularımız ya da borç taleplerimiz olumlu sonuçlanabilir fakat ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı unutmamalıyız.

Yengeç: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Bekarsak, evliliği düşünebileceğimiz biriyle tanışabiliriz. Yeni bir ortaklığa imza atmamız da mümkün. Evliysek ya da uzun vadeli bir ilişkinin içindeysek, sorunlarımızı gözden geçirip, açık ve net bir şekilde karşılıklı konuşmak için uygun bir dönemdeyiz. Ciddi ilişki yaşayanlarımız için bu dönemde evlilik kararı almak söz konusu olabilir.

Aslan: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çalışıyorsak sorumluklarımız artabilir, ancak aynı zamanda çabalarımızın karşılığını da alabiliriz. Üstlerimiz ve birlikte çalıştığımız kişiler tarafından disiplinli ve düzenli çalışmamız nedeniyle takdir görebiliriz. Günlük yaşamımızı yeniden organize etmek için iyi bir dönemdeyiz. Sağlık açısından dişler, kemikler ve omurgaya dikkat etmekte yarar var.

Başak: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa hayatımıza ciddi düşünebileceğimiz biri girebilir. İlişkimiz varsa, partnerimizle geleceğimizi konuşmaya başlayabilir, ilerisi için ciddi adımlar atabiliriz. Çocuğumuz varsa, onların geleceği ile ilgili planlamalar yapmamız mümkün. Hobilerimizi ciddi bir işe dönüştürmek için de uygun bir zaman dilimindeyiz.

Terazi: Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bir süredir süregelen aile sorumlulukları bu dönemde de devam ediyor olacak. Ancak biraz daha rahat nefes alabileceğimiz bir dönemdeyiz. Aile büyükleriyle bir araya gelebilir, onlardan yararlı tavsiyeler alabiliriz. Gayrimenkul alım satımları söz konusu olabilir. Evde tadilat-tamirat işlerine girişebiliriz.

Akrep: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, eğitim, sosyal medya, iletişim ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğitim hayatımız devam ediyorsa olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Yeni bir projenin sorumluluğunu yüklenmemiz ya da bir anlaşmaya imza atmamız söz konusu olabilir. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz, yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, ciddi konuşmalar yapabiliriz. İşimiz ya da eğitimimiz nedeniyle çok sayıda kısa yolculuk yapmamız gerekebilir.

Yay: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda akıllıcı hareket ederek gelirimizi artırma şansını yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Zam ya da terfi almamız söz konusu olabilir. Gayrimenkul satın almayı düşünüyorsak uygun bir zaman dilimindeyiz. Müsrifliği bir kenara atıp ne zamandır düşündüğümüz birikim planlarımızı hayata geçirebiliriz.

Oğlak: Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha özgüvenli, daha açık ve ne istediğimiz konusunda daha net olabileceğimiz bir dönemdeyiz. Aklımız, saygın duruşumuz ve ciddiliğimiz ile çevremizin dikkatini çekebilir, saygılarını kazanabiliriz. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunan yeni insanlar girebilir.

Kova: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu süreçte huzuru kendi içimizde bulacağız. Geçmişteki hatalarımızı ve hayatımızı gözden geçirebilir, bundan sonrası için nasıl hareket edeceğimiz konusunda yeni planlar yapabiliriz. Sosyal ortamlardan çok fazla zevk almayacağımız, biraz inzivaya çekilmek isteyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Balık: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. İletişim trafiğimiz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, iş çevremizden otorite figürleriyle bağlantı kurabiliriz. Bu kişiler bize kariyerimizle ilgili yeni kapılar açabilirler. Yeni çevrelere girebiliriz. Eğer çalışıyorsak, kariyer kazançlarımızda artış olabilir.



alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, burc yorumlari, burclar, gezegenler, oglak burcu, venus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merkür Oğlak Burcunda! Yeniden Yapılanma Zamanı! vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Ocak 2019 17:18
Venüs Aslan burcunda: Sevgide gösteriş zamanı! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Ağustos 2017 13:47
VENÜS OĞLAK BURCUNDA - En çok kendimizi seviyoruz! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 13 Kasım 2016 13:33
Venüs Gerilemesi - İlişkilerde Aldanma Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Haziran 2012 13:07
Venüs-Balık Burcunda Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Ocak 2012 08:28