IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2019, 06:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 Haziran 2019 – İkizler Burcunda Yeniay




Haziran ayına bir Yeniay ile başlıyoruz. Türkiye saati ile 13.02’de İkizler burcunun 12 derecesinde bir Yeniay meydana geliyor. Yeniay haritasında Başak burcu yükseliyor. Yükselen Başak yöneticisi Merkür ise yeniayın gerçekleştiği ve yine yöneticisi olduğu İkizler burcunda, onuncu evde konuşlanmış.

Tam da Bayram tatili öncesi gerçekleşen Yeniay’a Merkür’ün eşlik etmesi, çok hareketli, yolculuk ve iletişim halinde geçireceğimiz günlere işaret ediyor. Yani önümüzdeki 10-15 günlük dönemde hiçbirimize dur durak yok dememiz yanlış olmaz.


Yeniayın, hayat amaçlarımızı, kariyerimizi, toplum önündeki statümüzü belirten onuncu evde gerçekleşmesi hayatımızla, kariyerlerimizle ilgili yeni kararlar almak isteyebileceğimizi gösteriyor. Dikkat çekme isteğimiz artabilir. Kendimizi daha iddialı bir şekilde ifade etmek arzusunda olabiliriz. Eğer çalışmıyor ve arayış içindeysek, bu dönemde bir işe başlamamız mümkün.


Yeniay haritasına baktığımızda bu dönemdeki yoğun temponun gerçekten çok yorucu ve zihinsel açıdan zorlu olacağını söylemek mümkün. Sosyal ortamlarda çok aktif olacağız ancak yaşadıklarımız bizi tatmin etmeyebilir gerek hizmet gerekse ekonomik açıdan memnuniyetsiz olabiliriz.

Bugüne kadar yapılmış plan ve organizasyonlar da ufak tefek aksilikler olabileceği gibi bir yandan da yüksek beklentilerin getirdiği bir hayal kırıklığı olabilir. Tabii bu arada bir kısmımız tatil yapacağı gibi bir kısmımız da bu yoğunluğu fırsata çevirerek ticari işlerinde patlama yaşayabilirler.

Özellikle hizmet ve sağlık sektöründe önümüzde ki günlerde büyük bir canlılık olabilir ancak bu dönem yaşanan hiçbir konu ve gelişmenin sürekliliğinin olmadığını unutmayalım. Ayrıca, bayram tatili boyunca aşırı hızdan, aşırı tepkilerden, üzerinde iyice düşünülmemiş kararlardan, düşünülmeden sarf edilen kalp kırıcı sözlerden de kaçınmamız gerektiğini de bir kenara not edelim.


İkizler Yeniay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç: İkizler Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde gerginlikler, çatışmalar yaşanabilir. Dedikodu yapılan ortamlardan uzak durmakta büyük fayda var. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat! Ayrıca trafikte de aşırı hız yapmaktan kesinlikle kaçınmalıyız

Boğa: İkizler Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda yaşadığımız endişeler, yakınlarımızla sözlü tartışmalar yaşamamıza neden olabilir. Öte yandan bu dönemde önümüze çok güzel fırsatlar da gelebilir. Temkinli olmalı ancak korkak davranmamalıyız. Elimizdekinin değerini bilmek tabii ki çok güzel ama sevdiklerimizle de biraz daha paylaşımcı olmakta yarar var.

İkizler: Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçiyoruz. Kendimizi ispat etmek, fikirlerimizi herkese yaymak için çok istekli ve ısrarlı olabiliriz. Ancak abartılı tepkilerden uzak durmamıza, duygusal iniş çıkışlarımız sırasında karşımızdakileri kırmamamızda yarar var. Bu dönemde birçok yeni insan hayatımıza girebilir ve birçok yeni fırsatla karşılaşabiliriz.

Yengeç: İkizler burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Endişelerimiz bizi kendimizi dış dünyadan izole etmeye itebilir. Enerjimiz biraz düşük olabilir. Yeni girişimlere başlamak için çok iyi bir dönemde değiliz ancak yüksek seviyedeki yaratıcılığımız ve hayal gücümüzü sanatsal faaliyetlerde kullanabiliriz.

Aslan: İkizler burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza yeni insanlar girebilir. Arkadaş gruplarımızda iddialı söylemlerimiz ile öne çıkabiliriz. Ancak özgüvenimizi abartmamalı, tatlı çekişmeleri, gergin rekabetlere dönüştürmemeliyiz.

Başak: İkizlerdeki Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Yenilikten korkmaz, değişen koşullara karşı daha esnek davranırsak bu süreçten çok karlı çıkabiliriz. Bu dönemde ön yargılarımızı kırmalı, üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalıyız. Eğer iş arıyorsak, bu süreçte önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Terazi: İkizler Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Bol bol seyahat edebileceğimiz, kendimizi ifade etmek arzusu ile yanıp tutuşabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu süreçte hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeniayın enerjisi ile biraz sivri dilli ve keskin fikirli olmamız mümkün. Tartışmalara girmekten kaçınmalı, sosyal medyada yazışırken de kullandığımız dile dikkat etmeliyiz.

Akrep: İkizler Yeniay’ı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli bir ruh halinde olabilir, gerginliğimizi çevremize de yansıtabiliriz. Temkinli olmalı ancak sezgilerimize de güvenmeliyiz. Önümüze çok büyük ve güzel fırsatlar çıkabilir. Spekülatif bir yatırımdan beklemediğimiz bir gelir elde edebiliriz. Yine de dikkatli olmakta fayda var.

Yay: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Oğlak: İkizler Yeniay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Çalışıyorsak iş arkadaşlarımız ve bize hizmet eden kişilerle aramızda gerginlikler olabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşamamız mümkün. Kendimize dikkat etmekte fayda var.

Kova: İkizler Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir.

Balık: Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden de haber alabiliriz. Öte yandan ailemizle geçmişten gelen, çözümlenmesi gereken konular üzerinde tartışmalar yaşamamız mümkün. Evde yenilikler yapmak, tadilata girişmek için istekli olacağımız bir süreçteyiz.

alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3 haziran 2019, astroloji, burclar, gezegen hareketleri, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Mayıs 2019 – Boğa Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 09 Mayıs 2019 18:31
5 Nisan 2019 – Koç Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Nisan 2019 19:05
5 Şubat 2019 – Kova Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Şubat 2019 15:51
29 Kasım Yay Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 23 Kasım 2016 16:08