IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 23:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tipta yenilik; kansere karşi limon




TIPTA YENİLİK; KANSERE KARŞI LİMON
Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD1201
Tıpta son yenilik, kansere karşı etkili. Dikkatle okuyun ve kararı siz verin.. Limon, kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir bitki. Kemote-----en 10,000 kat daha güçlü. Peki, neden biz bunları bilmiyoruz?
Çünkü bazı laboratuarlarda üretilen sentetik ilaçlarla birileri çok büyük kârlar elde ediyor. Şimdi bu maili göndererek limon suyunun kanseri önleyici/yok edici yararlarının daha fazla insan tarafından bilinmesini sağlayabilirsin. Ayrıca, Limonun tadı güzel ve kemoterapinin korkunç yan etkilerine sebep olmuyor.
Multi milyonerlerin sahip olduğu büyük şirketlerin kârlarına zarar gelmesin diye bu sır saklanırken daha kaç kişi ölecek? Bildiğiniz gibi limon ağacı, limon ve lim (yeşil limon) gibi çeşitleriyle bilinir. Bu meyveyi farklı şekillerde yiyebilirsiniz: posasını yiyebilir, suyunu sıkabilir, içecekler hazırlayabilir, şerbetler ve tatlılar yapabilirsiniz. Birçok erdemleriyle tanınır, ama en ilginç olanı tümör ve kistler üzerine olanıdır. Bu bitki her tür kanser tipine karşı kanıtlanmış bir çaredir. Bazıları kanserin her türüne karşı yararlı olduğunu söylüyor. Bakteri enfeksiyonları ve mantarlara karşı anti mikrobal spektrum olduğu, kurt ve parazitlere karşı etkili olduğu kabul ediliyor. Yüksek tansiyonu dengeliyor. Ayrıca stresle savaşan, sinir bozukluklarına iyi gelen antidepresan etkisi var. Bu bilginin alındığı kaynak gerçekten büyüleyici. Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden birinden öğrenildiğine göre;
1970'ten beri 20'den fazla farklı laboratuar test etti ve sonuç olarak ; Limon ekstresinin 12 kanser tipinde kötü huylu hücreleri yok ettiği ortaya çıktı! Bu kanserler içinde ; kolon, göğüs, prostat, akciğer ve pankreas kanserleri de var. Kanser hücrelerinin büyümesini yavaşlatmada, limon ağacı bileşenlerinin, Adriamycin adı verilen ve bütün dünyada genellikle kemote-----e kullanılan ilaçtan, 10,000 kat daha iyi olduğu gösterildi. Daha da hayret verici olanı; limon ekstreleri ile yapılan bu terapi; sadece kötü huylu kanser hücrelerini yok ediyor ve sağlıklı hücrelere hiçbir kötü veya yan etkisi bulunmuyor.


Kaynak : Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD1201

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kansere, karşi, limon, tipta, yenilik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Twitter'dan yenilik üstüne yenilik! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 02 Nisan 2010 03:00