🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tarif Malzemeleri
1 adet soğan (küp doğranmış)
1 adet kabak (küp doğranmış)
5 dal pazı (kabaca doğranmış)
1 adet havuç (küp doğranmış)
2 adet kereviz sapı (ince dilimlenmiş)
1\2 çay bardağı haşlanmış fasulye
1\2 çay bardağı pirinç
2 adet domates (kabuksuz )
2 dal fesleğen
1 çorbakaşığı şam fıstığı
1\2 çay bardağı zeytinyağı
1 adet Knorr Tablet Tavuk Bulyon
1.5 litre sıcak su
Tarifin Hazırlanışı
Fesleğen,şam fıstığı ve fasulyeyi rondodan geçirerek püre yapın.
Tencereyi kızdırın ve yağı ilave ederek sırasıyla havuç,kereviz,soğan ve kabağı 5 dakika soteleyin.
Ardından kabaca doğranmış domatesleri ve pazıları ilave edin ve 2 dakika daha pişirin.
Son olarak fasulye püresini ,pirinci ve tavuk suyunu ilave ederek pirinçler açılana kadar pişirin.