22 Mayıs 2012, 17:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzeme Listesi 1 Su B. Kesme Hamur 1 Demet Kuzu Kulağı 1 Kase Yoğurt 1 Yumurta Sarısı 2 Çorba K. Un 1 Su B. Et Suyu Tuz Su Üzeri İçin: Tereyağı Hazırlanışı: Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz. Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz. Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz. Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz. Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz. Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz. | |
|
Etiketler |
çorbası, hamurlu, kesme, kuzu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuzu Kulağı - Kuzu Kulağı Nedir- Kuzu Kulağı Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 18:33 |
Hamurlu Kuzu Budu | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:20 |