![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Soljanka Çorbası Soljanka Çorbası (Rus Mutfağı) Malzemeler (4-6 Kişilik) 2 Litre kuvvetli et veya kemik suyu 500 gr. değişik et çeşitleri (Salam, Sosis, haşlanan et, Tavuk eti, vb.) 2 Soğan … 2 kornişon turşu 100 ml turşu suyu 2 yemek kaşığı domates salçası Defne Yaprağı Tane Karabiber Limon Sıvı veya Tereyağ Taze Otlar (Dereotu, Maydanoz) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yapılışı Etleri kaynatın, süzün, kemiklerinden ayırın ve ufak parçalara kesin. Sıvı veya Tereyağını tavada ısıtın ve soğanları pembeleşinceye kadar çevirin. Turşuları ince şeritler halince kesin, soğanların yanına ekleyin. Domates salçasınıda ekledikten sonra 5 dakika daha pişirin. Daha önceden ufak keserek hazır ettiğiniz etleri bir tencerede ısıttığınız et suyunun içine ekleyin ve kaynatın. Kaynadıktan sonra tavada hazırladığınız soğan, turşu ve salça karışımını tencerenin içine ekleyin. Turşu suyunu, tane karabiberleri, defne yapraklarını ekleyin ve 10 dakika daha kaynatın. Bir parça limon ve taze otlarla servis edin. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Balkabağı Çorbası, Balkabağı Çorbası Tarifi. | Sevda | Çorbalar | 0 | 27 Temmuz 2012 18:40 |
Kış Çorbası | Liaaa | Çorbalar | 0 | 15 Şubat 2012 10:54 |
Yaz Çorbası | Sevda | Çorbalar | 0 | 22 Haziran 2011 19:19 |
Aş Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 23 Nisan 2010 15:09 |
Öz Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 26 Eylül 2009 18:07 |