IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By meLanie

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23 Haziran 2024, 01:26   #1
Çevrimiçi
~ Bizimkiler.Net~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Safran Soslu Lagos Balığı




Malzemeler;

600 gr lagos fileto
20 gr tereyağı
Yarım çay bardağı krema
Yarım çay bardağı beyaz şarap
3 gr safran
Yarım diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Biberiye
Deniz tuzu
Tane karabiber
Yapılışı: Sos için, tereyağını tavada ısıtın. Sarımsağı ince kıyıp yağda soteleyin. Safran ve beyaz şarabı ilave edin. Krema, tuz ve karabiberi ilave edin. Lagos filetoları 75 gr’lık parçalara ayırın. Zeytinyağı, tuz, biberiye ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırıp ızgarada pişirin.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


alinti

__________________

Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Harissa Soslu Barbun Balığı meLanie Deniz Ürünleri 0 23 Haziran 2024 01:22
Safran Soslu Dil Balığı Violent Deniz Ürünleri 0 27 Mayıs 2013 23:07
Kalamata Zeytinli Lagos Balığı Zen Diyet Tarifleri 0 19 Kasım 2012 14:47
Safran - Safran Nedir - Safran Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:14

×