IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 31 Mayıs 2013, 20:47   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hamurda Balık




Hamurda Balık Tarifi




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler


  • 1 kg deniz levreği
    50 gram yaş maya
    4-5 çorba kaşığı un
    1 çay bardağı ılık su
    Tuz, karabiber, nane
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 adet yumurtanın sarısı


Hamurda Balık Yapılışı


DENİZ levreğini iyice yıkadıktan sonra bir kenara alın. Hamuru hazırlamak için yaş mayayı ılık su ve 4-5 kaşık unla birlikte yoğurup hamur haline getirin ve dinlenmeye bırakın. Sonrasında hamur kulak memesi kıvamına gelene dek un ekleyerek yoğurun. Tuzu, karabiberi, naneyi ve zeytinyağını da ekledikten sonra levreği hamurun ortasına yerleştirip, hamuru mkapatın. Üzerine yumurta sarısını sürdükten sonra 175 derece fırında hamur kızarıncaya dek pişirin.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
balık, hamurda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ah balık ahh Hayalet İtiraf Ediyorum 2 19 Nisan 2012 19:32
Balık Köftesi / Balık Köftesi Tarifi Yapılışı / Balık Köftesi Hakkında Candy Deniz Ürünleri 0 10 Şubat 2011 19:54
Çiy balık :S Nur Esrarengiz Olaylar 1 25 Aralık 2010 21:00
Puf Hamurda Kabak Salatası YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Eylül 2009 05:13

×