IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2018, 11:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Snapchat'ten Cevap Geldi!




Snapchat, yeni tasarıma gelen inanılmaz tepkinin ardından kullanıcıların değişim isteğine bir cevap verdi!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Snapchat'in en son tartışmalı güncellemesi, pek çok kişi tarafından uygulamayı kullanmayı zorlaştırıcı bir güncelleme olarak görülmekte ve bu yüzden kullanıcılar, bir Change.org kampanyası başlatarak bu tartışmalı güncellemenin geri alınmasını istemişlerdi. Snapchat ise bu isteğe cevap vererek, gelecekte özellikle Arkadaşlar ve Keşfet bölümüne birkaç değişiklik daha yapacaklarını ve kullanıcı şikayetlerini çözümleyeceklerini söylemekteydi.

İLGİLİ HABER Facebook'ta 3D paylaşım vakti!

Yapılacak olan değişiklikler ise Giphy GIF stickerları eşliğinde geçtiğimiz gün yayımlandılar.

Kullanıcıların yeni tasarımda beğenmedikleri pek çok şey bulunuyor ve bunlardan arasında Hikayeler'in tek bir "Arkadaşlar" sayfasına karışması, Hikayeler'in tekrar izlenmesi ve profesyonel yaratıcılardan, büyük haber kaynaklarından, video üreticilerinden ve sosyal medya yıldızlarından gelen içeriklerin birleştiği Keşfet sekmesi yer alıyor. Güncelleme hakkında şikayet eden tweet'ler ise tam anlamıyla tavana vurmuş durumdalar.

Bu tweet'lere destek veren isimlerin arasında Chissy Teigen ve YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) gibi ünlüler de bulunuyor.

Change.org dilekçesi ise Snapchat kullanıcılarının beğenmedikleri özellikler hakkında ayrıntılara girmezken kısaca güncellemenin "rahatsız edici" odluğu ve "pek çok özelliği daha zorlaştırdığı" belirtiliyor. Dilekçenin Snap Inc.'ten isteği ise güncellemenin geri çekilerek uygulamanın eski haline dönmesi.

Snapchat ise günümüze kadar güncellemenin arkasında durmaya devam ediyordu. Hatta Snap CEO'su Evan Spiegel bu ayın başlarında, basitçe söylenirse, insanların alışmak için zamana ihtiyaçları olduğunu söylemişti ve birkaç ay kullandıktan sonra kendisini uygulamaya daha bağlı hissettiğini belirtmişti.

Bu kullanıcı tepkisinin, Facebook'un yıllar önce Yayın Akışı'na karşı gösterdikleri tepkiye benzediği söylenilebilir. Bu ekleme Facebook'un kullanımını ciddi şekilde değiştirmişti ve bir süre sonra da firma için büyük bir başarı olarak görülmüştü. Snapchat'in bu süreçten başarılı çıkıp çıkamayacağı ise henüz belli değil.

Buna rağmen Snap'in gelirlerinin şimdiden yeni tasarımın tarafında olduğu söylenebilir. Firmanın söylediğine göre Keşfet sekmesindeki Yayınlayıcı Hikayeleri eski tasarıma göre %40 büyüme gösterirken, 35 yaşın üzerindeki kullanıcılar uygulamayı daha fazla kullanıyorlar.

Ancak şu anda pek çok kullanıcı uygulamadan mutlu değil. 13 Şubat 2018 tarihinde Change.org dilekçesi 800,000 imzayı geçmişti ve bu yazı yazıldığı sırada da 1,228,356 imza bulunuyor. Kampanyanın hedefi 1,500,000 imza olsa da Snap'in dikkatini çekmeyi başarmış durumda ve Snap, 20 Şubat tarihinde verdiği yanıtta kullanıcıların endişelerini gidermek için birkaç değişik sözü verdi.

Önümüzdeki haftalarda önce iOS sonra da Android üzerinde sunulacak olan değişikliklerin arasında ise kullanıcıların istedikleri Hikayeler'i daha kolay bulmalarına yardımcı olmak için Keşfet ve Arkadaşlar bölümüne sekmeler eklenmesi yer alıyor. Bu güncelleme ile kullanıcılar Hikayeler, Grup Konuşmaları ve Üyelikler gibi şeyleri sıralayabilecekler.

Bu sekmelerin eski Snapchat'i isteyen kullanıcılar için yeterli olup olmayacağını ise zaman gösterecek...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
snapchat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Snapchat'e bomba özellikler geldi AngeL Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 03 Nisan 2016 11:55
Snapchat'e mesajlaşma özelliği geldi AngeL Bilim Dünyasından Son Haberler 0 03 Mayıs 2014 21:40
Adi parola'ya cevap böyle geldi BaRoN Haber Arşivi 0 28 Şubat 2010 00:38
İmparator'dan Cevap Geldi Kralice Haber Arşivi 0 01 Aralık 2008 10:39