IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2014, 13:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kırkpınar’da başpehlivan belli oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

653’ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Fatih Atlı oldu.

Kırkpınar’da 653’ncü Başpehlivanlığı Fatih Atlı kazandı. Güreşler boyunca teknik ve güçlü performansı ile dikkat çeken İsmail Balaban finalde Fatih Atlı ile yaptığı müsabakada nefesler tutuldu. 45 dakika süren oyunda altın puana geçildi. Seri ve sert oyunlarla önce boyunduruk yaptı sonrada çengel atarak İsmail Balbay’ı mağlup etmeyi başaran Fatih Atlı şampiyonluğunu ve başpehlivanlığını ilan etti.


KILIÇDAROĞLU VE MÜEZZİNOĞL ER MEYDANINDA


Dün boş olan tribünler final günü doluydu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kapıların açılmasına izin vererek boş tribünlerin dolmasını sağladı.


Kırkpınar finallerine Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, ve Hakan Atalay katıldılar


653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı kazanan Samsunlu Fatih Atlı, Antalyalı güreşçilerin üstünlüğüne son verdi.


Kırkpınar’da altın kemer el değiştirerek Akdeniz’den, Karadeniz bölgesine geçti. Edirne’de 5 yıldır altın kemeri kazanan Antalyalı güreşçiler, bu kez mutlu sona ulaşamadı.


Geçen yılın Antalyalı başpehlivanı İsmail Balaban, final müsabakasında Samsunlu Fatih Atlı’ya boyun eğdi. Böylece Antalya, 5 yıl aradan sonra altın kemeri Samsun’a kaptırdı.


Sahil kentinin güreşçileri, Sarayiçi Er Meydanı’nda 2009-2013 tarihlerinde yapılan 5 finalin ardından altın kemeri Antalya’ya getirmişti.


Antalyalı güreşçilerinden Mehmet Yeşil, 2009 ve 2010 yıllarında birincilik kürsüsüne çıktı, Ali Gürbüz ise ilk başpehlivanlık sevincini 2011 yılında yaşadı.


2012′de de birinci olan Ali Gürbüz, geçen yıl final müsabakasında hemşehrisi İsmail Balaban’ı yenerek altın kemerin ebedi sahibi oldu. Ancak 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde doping yaptığı tespit edilen Ali Gürbüz’ün atın kemeri alınarak Balaban’a verildi.


Bu yıl yine finale çıkma başarısı gösteren Konyaaltı Belediyesi’nin güreşçisi Balaban, Samsunlu Atlı’ya mağlup olarak başpehlivan unvanını kaybetti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başpehlivan, belli, kırkpınar’da, oldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ilk 11 belli oldu! HANDSOME Milli Takımlar 0 16 Ekim 2012 19:30
Efsane başpehlivan vuruldu PassioN Haber Arşivi 0 05 Nisan 2012 20:53
Er meydanında başpehlivan Aynur kont_dracula Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2006 19:40