IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2012, 15:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göbek Yağları Nasıl Erir - Göbek Yağlarını Eritmek İçin Bilgiler




göbek yağlarından söz ederek, göbek yağları nasıl erir, göbek yağlarını eritmek için neler yapılması gerekir gibi konulardaki bilgilerimizi aktarmaya çalışacağız. Göbek yağlarını eritmek için, göbek yağları nasıl erir sorusunun yanıtlarının öncesinde, göbek yağlarının nedenlerini bulmak gerekmektedir. Daha sonra ise, göbek yağları nasıl erir sorusunun yanıtını bulmak adına, göbek yağlarını eritmek için çözüm yolları aramaya başlamak gerekmektedir.
Göbek yağlarının nedenlerini öğrenmeden önce, göbek yağları nasıl eritilir sorusunun yanıtını bulmanın oldukça zor olduğunu belirtmek gerekmektedir. Göbek yağlarını eritmek için, bir diyetisyen, ve doktor kontrolünde gerekli tahliller yapılır; ve göbek yağlarının nedenleri araştırılır. Eğer göbek yağlarının nedenleri arasında bir sağlık sorunu var ise ilaç tedavisine yönelik uygulamalar yapılır, göbek yağlarının nedenleri arasında hormonsal bir problem varsa bunun düzeltilmesine çalışılır. Eğer göbek yağlarının nedenleri arasında aşırı kilo yatıyor ise, göbek yağlarını eritmek için, diyetisyen kontrolünde bir diyete başlanır.

Göbek yağlarından şikayetçi olan bazı kişiler şunu söylemektedirler: fazla yağ tüketmiyorum, evimize katı yağ girmiyor, tüm yemeklerimi zeytinyağı ile pişiriyorum… İyi hoş güzel de; göbek yağları, tükettiğiniz yağlarla aynı şeyler olmayıp, vücut tarafından üretilmektedirler. Bu durumun nedeni bazen yemeklerin içerisine koyduğunuz et suları, bazen bisküviler, bazen cipsler, hatta salatalar dahi olabilmektedir. Bu nedenle, göbek yağlarının oluşmasını istemeyen kişilerin, hiç bir gıdanın fazlasını tüketmemeleri gerekmektedir.
Göbek yağları nasıl erir sorusunun yanıtları arasında yer alan, ve göbek yağlarını eritmek için kullanılan mezoterapi, liposuction, ve lipoliz işlemlerinin, göbek yağlarından kurtulma adına geçici yöntemler olduğunu unutmamak gerekmektedir. Göbek yağlarını eritmek için bir takım diyetlerden de faydalanmak gerekmektedir, hatta uzmanlar, göbek yağlarından kurtulmanın en etkin yolunun, vücuttaki fazla yağların eritilmesine yönelik diyetler olduğunu vurgulamaktadırlar. Bu nedenle kişilerin vücutlarında yağ analizleri yapılır; ve yapılan bu yağ analizlerinde görülür ki, insanlar, kendilerinde sadece göbek yağlarının fazla olduğunu düşünseler de, aslında kalçalarında, basenlerinde; hatta bacak; ve kollarında bile yağlanmalar gözlemlenmektedir. Bu nedenle, hedef sadece göbek yağlarına yönelik değil, vücut yağlanmasına yönelik diyetler olmalıdır. Göbek yağları gözümüze görünürde fazla gibi gelse de, genellikle tüm vücutta yağlanma olduğu unutulmadan diyet uygulamak gerekmektedir.
,



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
User Karşılama Belli Bir Zaman Sonra Kasıyor kral3850 mIRC Scripting Sorunları 5 21 Haziran 2010 23:16
Merhabalar uzun zaman sonra Berna Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 15 29 Nisan 2009 09:53