IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2012, 21:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İştahınızı Kapatarak Zayıflayabilirsiniz




Her ne kadar pek inandırıcı geliyor olmasa bir gerçek vardır ki oda, diyet yapmanın en temel sırrının sık sık ama az yemek olduğudur. Buna ek olarak sağlıklı zayıflamak için iştahınızı kapatmakta gereklidir. Peki, ama iştah nasıl kapatılır diye soracak olabilirsiniz.
Gelin birlikte iştah nasıl kapatılır ve iştah kapatma yolları nelermiş bir göz atalım…
Zayıflamak İstiyorum Acilen diyenlerdenseniz, İşte İştahınızı Kapatmanızın Püf Noktaları:
Diyet yaparak kilo vermek istemenize rağmen bir türlü iştahınıza eğer engel olamıyorsanız, bunu çözebilmenin en güzel yolu, gün içerisinde sık sık ve az öğünler ile kabaran iştahınızı durdurmaktır. Bu şekilde iştahınızı kontrol altında tutabilirsiniz.
Diyet ve Beslenme Uzmanı Hayrettin Mutlu, bünye olarak daha önceden edinmiş olduğunuz bir yemek alışkanlığı ve iştah kabarıklığı bulunuyor olabilir ki bu da oldukça normal bir durum. İnsan alıştığı düzeni hemen bozamaz ve siz istemeseniz bile mideniz bu alışkanlık yüzünden bir süre sonra size sinyal gönderir.
Bu sebeple eğer zayıflamak için diyet yapıyorsanız, atıştırma krizinizi durdurmak ve yeme isteğinizi kontrol altına alabilmek için; bir takım değiştireceğiniz yeme alışkanlığı ve yiyeceğiniz besinler ile bunu sağlayabilirsiniz.
İştahınızı kapatmak, yeme isteğinizi kontrol altına alabilmek ve kabaran atıştırma isteğinize bir son verebilmek için yemeniz ve uygulamanız gerekenler arasında; bol bol su içmek, sağlıklı karbonhidratlara yönelmek, yiyeceğiniz yiyecekleri güzel ve iyice çiğnemek ile birlikte güç gerektiren bir takım egzersizleri yapmak gerekmektedir.
En etkili zayıflama yönteminin ise kontrollü bir şekilde sık sık ve az öğün yemek olduğunu tekrarlamakta fayda var. Çünkü aslına baktığınız da bütün önerilerin çıkış noktası yine sık sık ve az yemek kuralına çıkmaktadır. İştahınızı kontrol altında tutmanızın en temel yolu budur. Diğer yukarıda ki yemeniz gereken ve uygulamanız gerekenler ise sadece bu kuralın destekçisi olarak karşımıza çıkmaktadır.
İlk zamanlarda atıştırma isteğiniz zaman zaman ağır basacaktır, bu ve bunun gibi durumlarda yiyeceğiniz miktarları mümkün oldukça az tutmaya çalışın. Yeme isteğiniz arttığında su içmekte, kişiye tokluk hissi yaratacağından açlığınızı ve yeme isteğinizi köreltebilmektedir.
Hızlı zayıflama yöntemlerinden birinin de egzersiz olduğunu unutmayın. Özellikle öğün saatlerinde spor yapmak iştahı kapatmanın en güzel yollarından biridir. Yaptığınız egzersiz zorlaşmaya başladıkça vücut ısınızda artmaya başladığından daha fazla kalori yakacaksınız. Bu da egzersizden sonra ki birkaç saat içerisinde iştahınızı bastırmayı başaracaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kapatarak, İştahınızı, zayıflayabilirsiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğum sonrası akupuntur ile zayıflayabilirsiniz Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 29 Haziran 2012 14:18
İştahınızı kesmenin yolları aLya Ah Kadınlar 0 13 Ekim 2011 12:05
Gözlerini Mutlu Kapatarak Uyu Lady Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Kasım 2010 22:23
İştahınızı kesecek besinler kont_dracula Sağlık Köşesi 2 16 Mart 2006 16:05