IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2012, 14:26   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yağ Yakımında Etkili 5 Farklı Besin




Diyet yaparken, kilo vermek gibi genel bir kavramın yanı sıra; yağ yakmakta en çok istenilen durumlardan biri olmaktadır. Bir çok kişi, vücudun kilo verdikten sonra ki sarkmalarını önlemek, daha sıkı bir hâl almasını sağlamak için, mutlaka yağ yakma konusunda da gerekli çalışmaları yapar. Bu konuda, sizlere yağ yakma aşamasında yardımcı olabilecek beş farklı besini ele alacağız.

Yağ Yakmanıza Yardımcı 5 Farklı Besin


1) Greyfurt

Bir çok uzman tarafından yıllardır yapılan araştırmalar neticesinde, düzenli olarak tüketilen sadece yarım greyfurt yada 150 ml oranında bir greyfurt suyu, 2 hafta içerisinde iki kilo vermenize, ciddi anlamda yağ yakmanıza yardımcı oluyor. Bu nedenle de, sıkı bir vücut için greyfurt tüketimine ciddi anlamda önem vermeniz gerekmektedir.


2) Yeşil Çay


Gerek kansere karşı koruyucu etkisi, gerek diğer sağlık açısından faydaları ciddi anlamda var olan yeşil çay, metabolizmayı da hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Metabolizmanın hızlanması ise, vücudun daha rahat sindirim yapmasına ve yağ yakmasına neden olur. Bu nedenle de, düzenli yeşil çay tüketiminin önemi artmaktadır.


3) Yağ Oranı Düşük Süt Ürünleri


Sütler, ciddi anlamda kalsiyum kaynağı olmaktadır. Vücut içerisinde ise, az yağlı olarak ve düzenli bir biçimde tüketilen sütlerin, ciddi oranda yağ yakımına yardımcı olduğu, buna uygun bir ortamı yarattığı görülmüştür. Sizler de, doğru yağ yakımı için mutlaka az yağlı süt ve süt ürünleri tüketimine önem veriniz.


4) Düzenli Su Tüketimi


Su, sağlığın hemen her aşamasında olduğu gibi; zayıflama ve yağ yakma aşamasında da oldukça etkili bir unsurdur. Bu nedenle de, doğru bir yağ yakımı, vücutta ki yağların dışarı atımı gibi aşamalar da su tüketimine olabildiğince dikkat etmeli; günlük 2 yada 2,5 litre kadar bilinçli bir biçimde su tüketmelisiniz.


5) Baharatlı Yiyecekler


Baharatlı besinler ki bunların en önemlileri acı biber ile kırmızı biber olmaktadır. Metabolizmanın hızlanması ve hızlı yağ yakımının sağlanması nedeni ile, bu besinleri abartı olmadan bilinçli bir biçimde tüketmek, sizlere büyük oranda fayda sağlayacaktır. Tabii, dediğimiz gibi; doğru ve bilinçli bir biçimde tüketilmesi oldukça önemli bir unsur olmaktadır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yad


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tefsirlerin Farklı Farklı Olması Sebebi Nedir? Liaaa İslamiyet 0 08 Mart 2012 12:07
Farklı tarzlarla döşenmiş, farklı salonlar! Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 11 Kasım 2011 17:48
Farklı Tarzlar, Farklı Makyajlar… Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Temmuz 2009 16:07