IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2015, 22:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Basen eritme zamanı




Türk kadını olarak Kiloyu ilk önce basenlerden aldmaya başlıyoruz ve yağlanmayla ile ilk göz teması basen bölgesinde gerçekleşiyor. Bu yüzden şayet Basen oluşmaya başlamışsa hızlı davranıp harekete geçmekte yarar vardır. Yoksa şikayetimiz basen bölgesinle kalmayıp, kalça, göbek ve diğer bölgelerle devam eder. Erkenden alacağınız önlemlerle daha basen oluşmadan kalçalarınızı sıkılaştırabilirsiniz. Evde kolaylaıkla yapabileceğiniz bazı basen Eritme Hareketleri mevcut. Bizde bu yazımızda sizlere bu hareketlerden bahsedeceğiz.

Tam dik bir şekilde ayakta durun. Daha sonra sağ kolunuzu yere paralel olacak şekilde öne doğru uzatın. Beliniz hiç bükülmeyecek şekilde öne doğru eğilin. Bu hareketi yaparken yerden birşey almaya çalıştığınızı varsayın. Eğilme sadece kalça tarafında olmalı ve kesinlikle belinizi bükmemelisiniz. Öne doğru eğilirken sağ bacağınızı da arkaya doğru kaldırın. Bu hareketi birkaç kere yaptıktan sonra diğer kol ve bacağınızla da yapın.

Kalça Kaldırma Hareketi Bu hareketimiz Plates topuyla yapılıyor. Eğer plates topunuz yoksa bir an önce edinmeye çalışın. Pilates topunu kendinizden biraz uzağa koyarak yere uzanın. Ayaklarınız plates topunun üstüne gelecek şekilde yerleştirin ve sonra dizlerinizi bükerek yukarı doğru kaldırmaya başlayın. Dizlerinizi yukarı kaldırırken, kalçanızı da kaldırmayı unutmayın ve yine belinizi kırmamaya özen gösterin. Basamak Çıkma Hareketi Basen Eritme Egzersizleri : Basamak Basen Eritme Egzersizleri : Basamak Bu hareketimizi bir basamak yardımıyla yapacağız. Şayet hazırda böyle bir basamağınız yoksa 30 cm yüksekliği olan ve sizi taşıyabilecek birşey ayarlayabilirsiniz ( Koltuk minderleri, Yastık vs olabilir). Burda dikkat etmeniz gereken Dizinizin Baldır kısmıyla 90 derecelik açı yapması. Yani Diz ile kalça arasında ki bacak bölgesi yere paralel olmalıdır. Evde yüksekliklere erişmek için kullandığınız merdivenlerden de faydalanabilirsiniz.

Çömelme Hareketi

Belkide en etkili hareketlerin başında gelmektedir. Basen bölgesini çalıştırmanın yanı sıra hem karın kaslarını hemde sırt kaslarını çalıştırmakta ve güçlendirmektedir. Bu hareketi yapmak için de öncelikle dik durun. Kollarınızı öne doğru uzatın ve sonra Belinizi bükmeden, öne de eğilmeden, yalnızca dizlerinizi kırarak çömelin.

Bu ve bunun gibi birçok basen eritme hareketleri boş vakitlerinizi değerlendirmede oldukça yararlıdır ve göreceksiniz ki incelmenizde çok büyük rol oynayacaklardır. Evinizin salonunda günün istediğiniz bir saatinde, bu hareketleri uygulayabilirsiniz. Kadınların en dertli oldukları konu olan kalça yağlarını eritmede uygulanabilecek basen eritme hareketleri, disiplinli bir şekilde uygulandığı takdirde vücudunuzdaki farkı görmeniz fazla uzun sürmeyecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basen, eritme, zamanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Basen İnceltici Hafif Egzersizler Amelia Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 03 Şubat 2014 02:11
Ender Saraç Basen Eritme Diyeti ve Diyet Listesi oneofgirl Diyet Listeleri 0 24 Temmuz 2013 18:48
Gürkan Kubilay Karın Kalça ve Basen Eritme Diyeti Liaaa Diyet Listeleri 0 08 Haziran 2012 03:25
ince bir bel ve basen için neler yapmalı. cLaS Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 15 Nisan 2012 21:54