IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Ekim 2014, 22:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hint Mutfağı: Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


  • Yarım su bardağından bir parmak
    eksik sıvıyağ
    750 gram havuç
    Bir buçuk su bardağı tozşeker
    1 su bardağı süt
    Yarım su bardağı kıyılmış badem
    Yarım su bardağı sarı kuruüzüm
    Yarım su bardağı kıyılmış
    antepfıstığı
    5 damla gülsuyu
    1 çay kaşığı toz kakule


Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Yapılışı


Sıvıyağı tencerede ısıtın. Rendelenmiş havuç ve tozşeker ilave edip, havuç yumuşayana dek pişirin. 1 su bardağı süt ekleyip, bir-iki kez karıştırdıktan sonra badem, üzüm, antepfıstığı, gülsuyu ve kakuleyi ilave edin. Sütü çekene dek kısık ateşte pişirin. Ilık olarak servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gajjar, halwa, hint, ka, mutfağı, tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hint Mutfağı: Baharatlı Tavuk Budu Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:11
Hint Mutfağı: Karanfilli Havuç Helvası (Gajar Halwa) Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:10
Hint Mutfağı: Badem Şerbeti Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:09
Samosa (Hint Mutfağı) oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:13
Dhal Shorba (Hint Mutfağı) oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:06