|
|
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | FREZAZ DE ARANJUR (PORTAKALLI ÇİLEK) (İspanyol) MALZEME: Çilek 1 kg. Pudra şekeri Portakal kabuğu (İnce rendelenmiş) 1 adet Portakal suyu (Aynı miktar beyaz şarap da kullanılabilir) 2 portakaldan YAPILIŞI: Çilekleri ikiye bölün ve tat vermesi için üzerine pudraşekeri ve portakal kabuğu rendesini serpin. 2 saat süreyle soğutun. Servis yapmadan önce üzerine ya portakal suyu ya da beyaz şarap dökün.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
| | |
| Etiketler |
| frezaz de aranjur (portakallı çilek) (ispanyol) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| STRAWBERRY (ÇİLEK KIZ) BOYAMA | PySSyCaT | Boyama Sayfaları | 0 | 20 Mart 2016 05:28 |
| PORTAKALLI ÖRDEK | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:21 |
| Portakalli Haşhaşli Kek | Seyra | Kek Tarifleri | 0 | 17 Ekim 2014 23:04 |
| İspanyol Mutfağı'ndan Tortilla De Patata (İspanyol Omlet) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:40 |
| İspanyol Böreği - İspanyol Mutfağı | Sevda | Dünya Mutfakları | 1 | 21 Temmuz 2013 00:36 |