IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2022, 20:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taze Otlu Frittata (italya mutafğı)




Malzemeler

  • 6 adet yumurta
  • 2-3 adet taze soğan (İnce doğranmış)
  • 1 avuç bezelye (Pişmiş)
  • 2-3 yemek kaşığı kıyılmış taze ot karışımı (Fesleğen, maydanoz, nane, biberiye ve kekik karışımı)
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 1-2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber (Taze çekilmiş)






Taze Otlu Frittata
Nasıl Yapılır



  1. Yumurtaları hafifçe çırptıktan sonra içine kıyılmış taze otlar, bezelye, süt, tuz ve karabiberi ilave edin.
  2. Taze soğanı zeytinyağında 1-2 dakika soteleyin ve yumurta karışımına ekleyin. Karışımı bir fırın kabına veya tavaya aktararak önceden ısıtılmış 175 derecedeki fırında 15 - 20 dakika pişirin.
  3. Sıcak servis edin.
lezzet





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fırında Taze Otlu Sarımsaklı Somon Funda Deniz Ürünleri 0 01 Nisan 2019 18:14
Taze Otlu Yumurta Salatası Funda Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 01 Mayıs 2018 19:38
Taze otlu fırında mini kabak Ebru Diyet Tarifleri 0 05 Mayıs 2016 17:44
Taze Otlu ve Elmalı Kısır (297 Kalori) oneofgirl Diyet Tarifleri 0 22 Ağustos 2013 20:20
Taze Otlu Kuzu Dolması Zen Dolma ve Sarmalar 0 01 Şubat 2013 19:36