IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2022, 19:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jack Dorsey ile Rapçi Jay-Z ile 'Bitcoin Akademisi' Kurdu




Jack Dorsey ile Rapçi Jay-Z, ücretsiz eğitimlerin yer alacağı bir platform kurdu. "Bitcoin Academy" isimli bu platformda hem yüz yüze hem uzaktan eğitimler olacak. Bu eğitimlerde Bitcoin ve kripto para teknolojileri anlatılacak.

Dünyanın en popüler mikroblog sitesi Twitter'ın kurucusu ile dünyaca ünlü şarkıcı Jay-Z, iş birliği yaparak yeni bir eğitim platformu kurduklarını açıkladılar. "Bitcoin Academy" (Bitcoin Akademisi) olarak isimlendirilen bu platform, adından da anlayabileceğiniz üzere kripto paralar ve Bitcoin ile ilgili eğitimler verecek. Tamamen ücretsiz olan eğitimler hem yüzyüze hem uzaktan gerçekleştirilecek.
Bitcoin Academy, “Para nedir?”, “Kripto para nedir?”, “Blockchain nedir?”, "Bitcoin nedir, neden kullanılır ve neden önemli?" gibi konu başlıklarını içeren bir dizi eğitim programı barındırıyor. Yapılan açıklamalara göre iki haftada bir kez gerçekleştirilecek eğitimlerde gerek gençlerin gerekse yatırımcıların daha fazla bilgi sahibi olmaları sağlanacak. Ayrıca herkes için önemli olan "Kendinizi dolandırıcılardan nasıl koruyabilirsiniz?" meselesi de Bitcoin Academy'nin vereceği eğitimler arasında yer alacak.
Bitcoin Academy'nin merkezi, Jay-Z'nin büyüdüğü ev


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Jay-Z, Bitcoin Academy için kendi evini de açmış durumda. Dünyaca ünlü şarkıcı, Brooklyn'de bulunan ve kendisinin içinde büyüdüğü evi ofis haline getirdi. Bu durumun Jay-Z hayranlarını daha fazla heyecanlandıracağı düşünülüyor. Eğitim programına kayıt olan herkes, istediği takdirde Jay-Z'nin büyüdüğü eve gidip, yüz yüze eğitim alabilecek.


Bitcoin Academy için oluşturulan internet sitesinde, Lamar Wilson ve Najah J. Roberts isimlerinin eğitimciler olarak gösterildiğine tanıklık ediyoruz. Lamar Wilson, yaptığı Bitcoin yatırımları ile milyarder olan bir isim. Najah J. Roberts ise Blockchain teknolojileri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yani her iki eğitimci de boş değil.
Alıntıdır.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jack ve Guguklu Saat Kalbi (JACK ET LA MÉCANIQUE DU COEUR) huri Film Tanıtımları 0 01 Şubat 2020 09:24
Twitter CEO'su Jack Dorsey, Oruç Tutarak Şirketini Daha İyi Yönettiğini Açıkladı Beatrice Dünyadan Haberler 0 11 Nisan 2019 17:04
Artık resmi: Jack Dorsey Twitter’ın kalıcı CEO’su oldu Burce Twitter Haberleri 0 10 Aralık 2015 20:19
Jack Kilby Biyografisi - Jack Kilby Hayatı - Jack Kilby Kimdir AftieL Bilim Adamları 0 18 Mayıs 2014 19:18