IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2015, 00:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
E-YDS giriş belgeleri hazır




Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.





Adaylar, sınava giriş belgesini, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden edinebilir.


Sınav 21 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Giriş belgesinin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ve fotoğrafı bulunacak. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorunda. Sınava giriş belgesini yanında bulundurmayanlar salona alınmayacak.


Adayların yanında sınava giriş belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de bulundurması gerekiyor. Nüfus cüzdanı, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifade eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, tutuklu/hükümlü adayların bu durumlarını kanıtlayan fotoğraflı resmî belge, Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar ile çipli, manyetik şeritli, 16 rakamdan oluşan baro kart ve 7 rakamdan oluşan güvenlik kodu bulunan geçerlilik tarihi dolmamış resmi Avukat Kimlik Belgesi, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı özel kimlik belgesi olarak kabul edilecek.


Bunların dışındaki sürücü belgesi, meslek kimlik kartları gibi diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler sayılmayacak. Belgeleri bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun sınava alınmayacak; alınsa bile sınavı geçersiz sayılacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlandı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
belgeleri, eyds, giriŞ, hazır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YGS Giriş Belgeleri Yayınlandı! Rhytia Haber Arşivi 0 17 Mart 2014 14:37
2012 Ziraat Bankası Sınav Giriş Belgeleri. Zen Genel Paylaşım 0 11 Kasım 2012 19:34
KPDS Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı Zen Ödev ve Tezler 0 09 Kasım 2012 13:28
2010 YGS Giriş Belgesini Kaybedenler Veya Giriş Belgesi Gelmeyenler İçin Pentagram YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 05 Nisan 2010 13:48