IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By WanderfuLL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2013, 10:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzaylılarla mı yaşıyoruz?




Aramızda uzaylıların yaşıyor olma ihtimalini hiç düşündünüz mü? Düşünen o kadar çok kişi var ki...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2007 yılında Meksikalı bir çiftçi tarafından 'Hayvan tuzağına yakalanarak ölmüş' denilerek yetkililere teslim edildiği öne sürülen bir 'bebek uzaylı'. Böyle görsellerin büyük çoğunluğu asılsız çıkıyor...

Çok uzun zamandır insanların merakını cezbetmeyi başaran uzaylılar sadece bilim kurgu hikayelerinin parçası değil. En azından, tahmin ettiğinizden çok daha fazla insan uzayda bizim dışımızda akıllı canlılar olduğuna inanıyor. Hatta bazıları uzaylıların hiç de uzakta olmadıklarını, yanımızda yani Dünya'da yaşadıklarına inanıyor.

Yapılan çok sayıda anket ve araştırmaya göre her 5 kişiden biri uzaylıların dünyada gizlenmiş veya şekil değiştirmiş olarak yaşadıklarına inanıyor. Erkeklerin kadınlara göre bu düşünceye daha çok inandıkları görülüyor. Araştırmaya göre ankete katılan erkeklerin yüzde 22'si uzaylıların Dünya'da olduklarını söylerken, kadınlarda bu oran yüzde 17 civarında.

Dünya'daki uzaylılar fikrine gençler daha yakın görünüyor. 35 yaş altı katılımcıların yüzde 25'i bu fikre inandığını belirtirken, 35 - 54 yaş arasındaki katılımcılarda oran yüzde 16'ya düşüyor. 55 yaş üzerindekilerin Dünya'daki uzaylılara inanların oranı ise sadece yüzde 11.

Ülkelere göre bakıldığında bu fikre en çok sahip çıkanlar Hintliler. Hintlerin yüzde 45'i uzaylıların aramızda olduğunu düşünüyor. Ardından yüzde 42 ile Çinliler, yüzde 29 ile Japonlar ve yüzde 25 ile Güney Koreliler geliyor Avrupa'da İtalyanların yüzde 25'inin bu fikre yakın olduğu görülürken ABD'de ise oran yüzde 24...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Nisan 2014, 05:41   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uzaylılarla mı yaşıyoruz?




Uzaylıyı ne diye tanımladığımıza bağlı, uzaylıyı uzayda yaşayan canlılar olarak düşünürsek, bizler zaten uzaylıyız, yani içimizde yaşıyorlar diyenlerin dedikleri doğru, ama dünya dışından düşünürsek, evet var olduklarına inanıyorum, koskoca evrenin sadece biz karnımızı doyuralım diye döndüğüne inanmıyorum ben. Yakın mı uzak mı bilemem, ama elbet vardır.

Ama biz daha kendimiz dışındaki dünyanın nasıl döndüğünü bile bilmiyoruz. Bir düşünelim biz doğmadan önce gerçekten hiç kendinize sorduğunuz olmadı mı? Ailenizden birinin eski eşyalarını gördüğünüzde nasıldı yada yani biz yokken dünya nasıl dönüyordu biz daha beynimizle bunu çözemiyoruz. Şimdi buna şimdi nasılsa o zamanda öyle dönüyordur diyecek birileri ama benim kastım dönmediği değil, hayal edemiyoruz o zamanları görmedik çünkü, biz doğduğumuzda annemizi babamızı hiç öyle görmedik ilginç geliyor akıl almıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hani kast ettiğim şey daha şuan burada otururken diğer insanların hayatları sanki hiç yokmuş bizim dışımızdaki herkes donuyormuş gibi geldiğide oluyordur.

Ancak uzay filmlerinde gösterilen canavarlara benzer resimleri internete koyanlara hiç inanmıyorum, bizden daha gelişmiş bir gezegen mi elbette olabilir, hatta ilk hayatı onlar bile getirmiş olabilir, kim bilebilir kimse bilemez ama ben yinede bizim dışımızda canlılar olduğuna inanıyorum. Şekilleri neye benzer bilemem ama belkide bizler gibidirler, yada biz onlar gibiyizdir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Nisan 2014, 06:50   #3
Çevrimdışı
~ TRChat.Com.TR ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (3)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Uzaylılarla mı yaşıyoruz?




Şura 29: gökleri ve yeri ve bu ikisi içinde yaydığı canlıları yaratması da O`nun ayetlerindendir. O, dilediği zamanda onları bir araya getirmeye kadirdir.

Zümer 68: Sura üflenmiştir; Allah`ın dilediği kimseler dışında göklerde kim var, yerde kim varsa çarpılıp yere yıkılmıştır. Sonra sura bir daha üflenmiştir. İşte hepsi ayağa kalkmış bakıyorlar.

Nebe 37: Göklerin, yerin ve bu ikisi arasındakilerin Rabbidir O! Rahman`dır. O`nun huzurunda söze cüret edemezler.

__________________
wOovv.Com Web Site (Agency) Hosting
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
, uzaylılarla, yaşıyoruz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzaylılarla "Chat" yaptığını söylüyor System Esrarengiz Olaylar 2 18 Eylül 2011 22:41
Appollo 14'ün astronotundan gecikmiş itiraf: Uzaylılarla temas kurdum! PopSy Haber Arşivi 0 25 Temmuz 2008 01:39