IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2014, 03:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
NASA'nın Yıllarca MÜSLÜMANLARDAN Gizlediği Gerçek!






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Neden bu fotoğrafı koydum?


1967 yılında firlatılan Orbiter-4 uydusundan alınan 67-1805 seri numaralı fotoğraftır.Zamanında Hz. Muhammed (s.a.v.) kendisine ve İslamiyete inanmayanlara bir kanıt olarak bu olayı gerçekleştirdi.. Yukarıdaki fotoğrafı Nasa yıllarca gizleyerek, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) en büyük mucizelerinden biri, Şâkk-ı Kamer adıyla bilinen "Ay'ın ikiye ayrılması" mucizesini (İNKAR MAKSATLI) gizlemiştir.gördüğünüz gibi ayın ortasından çizgi geçiyor ve yıllarca NASA bu fotoğrafı GİZLEDİ!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
,

Arkadaşlar bu resimde ise görülen izin ayı boydan boya dolaştığı söyleniyor. Bununda 1500 sene evvel Peygember Efendimiz (s.a.v)'in Allah'ın izni ile ayı ikiye bölmesi mucizesinın izi olduğu söyleniyor. Resmin doğruluğunu bilemem. Ama bu iz birgün mutlaka bulunacaktır. Söz konusu yazıda, bazı arkeolojik keşiflerden de bahsedildi. Meselâ Hindistan'da bulunan bir heykel üzerinde "Ay'ın ikiye ayrildigi sene yapılmıştır" yazısının bulunması (bkz. Ö.N. Bilmen, Müvezzah Ilm-i Kelâm, 3. baskı, s.161) bu delillerden biriydi. 1967 yılında firlatılan Orbiter-4 uydusundan alınan 67-1805 seri numaralı fotoğraflarda, Ay'ın dünyadan görünmeyen ara yüzeyinin, uzunluğu 240, kalınlığı ise 8 km olan bir yarık tarafindan kuşatıldığı belirtilmişti. Bu yarığın bariz bir şekilde yükselmiş yan kenarları, Ay'ın ayrıldıktan sonra tekrar birleşmesi sırasında oluştuğuna bir delildi.Çünkü meteor çarpmasıyla böylesine düzgün bir yarığın olması mümkün değildir.Ancak malumdurki basında böyle şeyler sansürlüdür hemen üzeri örtülür.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ay'ın dünyadan görünmeyen ara yüzeyinin, uzunluğu 240, kalınlığı ise 8 km olan bir yarık tarafindan kuşatıldığı belirtilmişti. Bu yarığın bariz bir şekilde yükselmiş yan kenarları, Ay'ın ayrıldıktan sonra tekrar birleşmesi sırasında oluşmuş intibaini kuvvetlendiriyordu. Aynı yazıda ilk defa ortaya atılan bir delil de, Modern Astronomi ile uğrasan bütün ilim adamlarınca fevkalâde önemli bir kaynak olarak kabul edilen ve ilmi yönü tartışılmayan birçok kitapta yer alan 311 yıllık Ay Haritasiydi. İtalyan Gökbilimcisi Cassini tarafindan çizilen bu ay haritasında, dünyamızdan görülen ay yüzeyinin tamamını kuşatan tesadüflerle meydana gelemeyecek kadar muntazaman olan bir çizginin varlığı, son derece net bir şekilde müsahade edilmekteydi. Bu çizginin ay'ın ikiye ayrılıp tekrar birleşmesiyle meydana gelebileceğini belirttiği yorumunda, zamanla yapısında değisikliklerin olabileceğini ortaya koydu. Çünkü ay, her an yoğun bir meteor bombardımanına tutuluyor ve 1 gramlık göktaşları bile, en sert kayalarda 30 cm derinliğinde, 60 cm çapında bir çukur açıyordu. Bilindiği gibi bu meteorlardan bazıları koruyucu atmosfer tabakasina ragmen dünyamıza düşmüş, Arizona Çölüne düşen bir tanesi çevresi 5 km'ye ulaşan 174 m derinliğinde bir çukur açmıştı.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gercek, gizlediği, müslümanlardan, nasanın, yıllarca


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obama'nın Müslümanlardan özür dilemesine gerek yoktu PassioN Haber Arşivi 0 26 Şubat 2012 21:47
İpucu: Google'nin Gizlediği Yeniliklerden Spammer Google 0 15 Aralık 2011 22:05