IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2022, 00:29   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BÜYÜ YÜZÜNDEN YIKILAN AİLE!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Merhabalar,
Sizlere ailemle ilgili bir olay anlatacağım. Ben İstanbul’dan Sevda. 26 yaşındayım. Annemle birlikte yaşıyorum. Annem ve babam ayrılar.

İlk olarak belirteyim. Aslen Sivaslı’yız. Babam da annem de aynı köyün insanları. İkinci olarak da babam annemi tarlada görüp aşık oluyor ama annem babamı hiç istemediği halde babamlar annemi tam 3 kere istemeye gidiyorlar. En sonuncusunda veriyor dedem. O da büyüyle tabii. Babam annemi çok sevdiği için annemin tarafına büyü yaptırıyor dilleri bağlansın da kızlarını versinler diye. Gerçekten de öyle oluyor. O istemeyen annem bile istemiyorum diyememiş. Neyse annemle babam evlenmişler ama evlilikleri boyunca hep sıkıntı çekmişler. Babam hep maddi sıkıntılarda annem ise manevi sıkıntılar da.

O aşık olan babam anneme karşı çok ilgisizleşmiş.
Sonra abim dünyaya gelmiş ve daha sonra da İstanbul’a gelip bir hayat kurmuşlar. Annem bu süre zarfında evde yalnız kaldığında sürekli tuhaf olaylar yaşıyormuş. Evde ayak sesleri duymaya, rüyalarında korkutulmaya başlanmış. Evde siyah kedi ve akrep görüyormuş. Daha sonraları annemde ara ara bayılmalar başlamış. Babamda hastaneye götürmüş ve ilaç tedavisine başlamış. Annem bu yaşadıklarını kimseye anlatamıyormuş inanmazlar diye. Aynı şeyleri babamda yaşıyormuş. Neden olduğunu bildiği için anneme söyleyemiyormuş. Annem ilaç kullandığından sürekli sersem gibi dolanıyormuş. Yani gördüklerini unutuyormuş. Hatta daha sonra annem ikinci kez hamile olduğunu öğrenmiş ve ilaç tedavisini bırakmak zorunda kalmış. Daha sonra hocaya gitmeye karar vermişler. Hoca da anneme babama ve eve koruma duaları yazmış. Annem ve babam bir süre düzelmişler.

Sonra sorun yaşamadan annem doğumunu yapmış. Meğerse annemdeki cinler daha anne karnındayken ablama musallat olmuşlar. Annem erken doğum yapmış. Ablam bir süre hastanelerde kalmış. Eve geldiğinde annemin sütü gelmemiş. Mama yemiyor günden güne eriyormuş ablam. Ablamı da hocaya götürüp ona da dua muska yazıp bu şekilde büyütmeye başlamışlar. Ablamın gelişimi çok geriden geliyormuş yaşıtlarına göre. Gel zaman git zaman, ablam büyümüş. İlkokul zamanında ablam sürekli burun kanaması, baş ağrısı çekiyormuş. Daha çocuk yaşta doktorlara götürseler de hiçbir şey çıkmıyormuş. Yani psikolojik deyip gönderiyorlarmış. Ablam 3 kere ölümden dönmüş ve hepsi de trafik kazası. En son geçirdiği trafik kazasında ben çok küçüktüm. Ablam orta sona gidiyordu. Aramızda 9 yaş var ablamla. Küçük olmama rağmen hala hatırlarım. Evimizin alt caddesinde olmuştu. İşlek bir cadde değildi. Bir tır çarpmıştı ablama. Kanlı bir şekilde yatıyordu ablam yerde.

Ancak öldürmeyen Allah öldürmüyor.
Sonra gerçekten ablam bu kaza sonrasında 4 ay boyunca yatağa mahsur kaldı. Hep annem ve teyzemler ilgileniyordu. Bu sefer de cinler ablam böyle hareketsiz olduğu için görünmeye başlamışlar. Uykularında ağlayarak uyanır, evde hep siyah dumanlar gördüğünü söylerdi. Asla yalnız yatamıyor veya karanlıkta kalamıyordu. Elektrikler kesildiğinde bile annemler mumları yakana kadar çığlık çığlığa ağlardı gelecekler diye. Ben çocuk olduğumdan çok anlayamıyordum neden böyle yaptığını. Ablam da çok şükür düzeldi, ayaklandı. Aradan seneler geçti ama ablamdan hiç gitmediler. Çok kez hocaya götürüldü, muskalar verildi ama ablam hiç takamıyor ve evde kayboluyordu. Yani tedavisi hep yarım kaldı. Resmen okunmasına veya muska takmasına izin vermiyorlardı.

Ablam şu an da evli 2 çocuk annesi. Ancak onlardan kurtulmuş değil. Çünkü ablamın ilk çocuğu da onlar yüzünden yürüyemiyor. 9-10 ayına kadar normal bir bebek gibi gelişti yeğenim. Sonradan oturttuğumuzda yana devrilir, yere koyduğumuz da sürünmez ve yalnız kaldığında ateşe atılmış gibi ağlardı. Onu da hocaya götürdüler. Hoca ablamdaki cinlerin bebeğin ayaklarını sardıklarını söyledi ama tıpa göre de havale geçirmiş ve ablamlar anlamamış. Hangisi doğru bilemiyoruz. Lohusalık döneminde de çok sıkıntılar çekti. Evde yalnız kalamıyordu. Hatta bir keresinde eniştemin kılığında eve gelip ablamı öldürmek istemişler.


Sonra Ablam da onları gözlerinden tanıdığı için okuduğu dualarla kurtulmuş. Şimdi bir hocanın tedavisinde sürekli okunuyor ve muskasını hiç çıkarmadan üzerinde tutuyor. Bu süre zarfında da annemle babam evde şiddetli geçimsizlikten anlaşamadıklarından boşandılar. Sonuç olarak şimdi ikisi de hayatından mutlu. Bende de çok şükür bir sorun yok. Annemdekiler de geçti ama ablama çok dua etmenizi istiyorum. Buraya yazamadığım çok şey var çünkü hiç kolay şeyler değildi bizim için. Bunu dinleyen arkadaşlarım siz siz olun büyüden uzak durun kendi varlığınıza nasıl inanıyorsanız onlarında var olduğuna inanın ve dualarınızı kendi üzerinizden eksik etmeyin.

Esrarengiz olaylar

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
EVLAT NÖBETİNDEKİ AİLE SAYISI 274 OLDU CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 2 27 Mart 2022 17:27
''Faiz yüzünden mi yoksa döviz kuru yüzünden mi batalım?'' CORDON BLEU Asparagas Medya 0 26 Eylül 2020 16:28
Büyücüler gercekten büyü yapabiliyorlar mı ve yaptıkları büyü kişiyi etkiliyor mu? Kaf_Dağı İslamiyet 0 09 Mart 2016 10:18
İSLAMDA AİLE VE AKRABALIK İLİŞKİLERİ Spacely Genel İslami Konular 0 16 Eylül 2014 11:47
ÇocuĞun aİle İle olan İlİŞkİlerİ Ecrin Aile Evlilik ve Çocuklar 0 09 Nisan 2011 23:40