IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Ekim 2014, 23:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dana Buğulaması





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler
1 kg süt danası( pirzola veya kol tarafı)
300 gr arpacık soğanı
1 demet dereotu
2 yemek kaşığı yağ
1/ 2 bardak su-
tuz



Tarif
Eti kemikli olarak birer kişilik parçalara böldürün
Ayıklanmış soğan, kıyılmış dereotu,
1 tatlı kaşığı tuz,
2 kaşık yağ ve
1/ 2 bardak suyla ateşe koyun
Kapağını sıkıca kapatın
Eti 5 dakika kuvvetli, sonra kısık ateşte 45-50 dakika pişirin
Pilavla servis yapın

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buğulaması, dana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaprak buğulaması (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:33