IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2011, 23:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koltuk Takımı alırken nelere dikkat edilmeli!






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni ev kurmaya hazırlanan çiftlerin yada evindeki ürünleri değiştirmek isteyen kişilerin en çok zorlandıkları noktalardan biride doğru ürünü bulmaktır. Doğru ürün konstriksiyonuyla detay işçilik kalitesi ve dolgun malzemesi ile gözünüze ve zevkinize hitap edecek fonksiyonel ve işlevsel evdeki ihtiyacını karşılayan üründür.

Mobilya almaya karar verildiğinde ağırlıklı olarak showroom ziyaretleri başlar.zamanla aldığınız üründen pişmanlık duymam için dikkat etmeniz konular vardır.

Doğru alış veriş çin öncelikle odanızın ölçülerini alınız.sonraki aşamanız ise almakistediğiniz ürünü önce kafanızda oluşturmalısınız.Koltuk takımınızdan neler bekliyorsunuz sadece dekoratif salon takımımı olmalı yoksa bunun yanında yatak sandık ve dinlenilebilir rahat olmasımı bu aşamada mağazaya ulaşdığınızda müsteri temsilcisi ile kafanızdakileri paylaşabilirsiniz. Koltuk takımında en çok bilinen yanlışlardan biride sünger ile ilgili olanlardır.Nihayi tüketici sert bir süngerin daha iyi olacağını düşünür, halbuki çok düşük kalite süngerde sert olabilir.Sünger ile ilgili önemli olan süngerin dansite ölçüsüdür.Dansite terimi süngerin yoğunluğunu bildirir bir terimdir süngerin kalitesini bu şekilde anlaya bilirsiniz.Dansite 1m3 süngerin kilogram ağırlığına eşittir. Son dönemlerde koltuk takımlarında 28 dansite ile 35 dansite arasında süngerler kulanılmaktadır. Dansite arttıkça sünger kaliteside aynı oranla artmaktadır,bununlaberaber süngerte soft orta ve sert olmak üzere üç ayrı katogari bulnduğundan çoğu zaman müşteri yanılır.
Kumaş bir koltuk takımının makyajı gibidir,doğru renk ve doğru kumaş bulunduğunda koltuk takımı çok sık görünür.Genellikle son dönemlerde modern koltuk takımlarında ithal kumaşlar tercih edilmektedir.Kumaşta en çok istenilen ise kumaşın leke tutmama özelliğidir. Kumaştaki leke tutmama özelliği kumaşın üzerine yapılan apre denilen ilaçlama mantığından oluşur, bu özelliğin belirli bir silinme süreci vardır.Bu süreçi tamamlayan nokta zamanla leke tutmama özelliğini kaybetmesinden dolayı lekelere karşı duyarlılığını kaybeder.
Koltuk takımınızın iskeleti dayanıklı ve sağlam olmalı elinizi attığınızda iskeletin oynamamsı ve ses yapmaması gerkmektedir.Eğer iskelteten ses geliyorsa bu ürünün kargasının iyi olmadığının göstergesidir.
Genel anlamda kişilerin markalara yönelmesi ürünün kullanılmaya başlamasındansonraki aşamada teknik servisi hizmetlerinden yararlanbil mektir.Sizlerin unutmamanız gereken gerçek ise ürününüz hangi firmadan alınırsa alınsın tse standartlarına göre üretici firma garantisinde
olduğudur.Türkiyede üretim yapan binlerce koltuk fabrikası vardır. Bunlar seri üretim yaptıkları gibi el işçiliği ile üretim yapan butik çalışan işletmelerdir.
Neva Design - Umut PAMUK

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alırken, dikkat, edilmeli, koltuk, nelere, takımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kanarya Alırken Nelere Dikkat Edilmeli Ein Hayvanlar Alemi 0 10 Aralık 2010 15:12
Yola çıkmadan nelere dikkat edilmeli: Ruj Balıkçılık 0 09 Aralık 2010 00:35
Saç boyanırken nelere dikkat edilmeli YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Ocak 2010 16:13
Eş Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Mart 2009 03:38