IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2014, 16:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkek gözüyle evlenme teklifi




“Hafta sonu gittiğimiz kar tatilinde gece onu yürüyüşe çıkardım. Eksi on derecenin altında karlar üzerinde diz çöktüm ve ona evlenme teklif ettim. Cevabını ise soğuktan takırdayan dişlerinin arasından güçlükle duyabildim.”

Gördüğünüz gibi eğer bir erkek evlenme teklif edecekse, havanın ısınmasını ya da sabah olmasını bekleyemez. “Harry, Sally ile Tanışınca” filminde Billy Crystal’ın dediği gibi; “Hayatınızın kalanını biriyle geçirmeye karar verdiğiniz an, hayatınızın kalanının mümkün olduğunca çabuk başlamasını istersiniz.” Ayrıca teklifin her zaman bu kadar planlı olması da gerekmiyor. Bir arkadaşımız şimdiki eşi olan kız arkadaşıyla yediği öğle yemeği sonrası sarhoş olup ona metroda evlenme teklif etmişti. Ama işin gerçeği çoğumuz için evlenme teklif etmeye karar vermek ve bu işi nasıl yapacağımızı planlamak oldukça kafa yoran bir süreç. Oldukça da riskli. Ona, “hayatınızda ondan başka kimseyi istemediğinizi” söyleyeceksiniz ama onun da aynı şekilde düşündüğünden hiçbir zaman emin olamıyorsunuz. Belki o da hayatında kendinden başka kimseyi istemiyordur.

Yine de hiçbir şey, evliliğin çoğu erkeğin korkulu rüyası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Erkekler genellikle evliliğin hep başkalarının başına gelen bir şey olduğunu düşünürler. Teklif etmek de bu yüzden bu kadar uzun zaman alır. Bir erkek için, “onun” evleneceği kız olduğuna karar vermesi en az altı ay sürüyor. Bu süre, başka bir arkadaşımın yaptığı gibi 11 yıla da çıkabiliyor.

Peki bir erkeği rahat ve mutlu olduğu hayattan çıkarıp ömür boyu yükümlülük altına girmeye iten sebepler ne olabilir? En basit sebep, kız arkadaşı kaybetme korkusu oluyor. İlişkinin, belli bir noktadan sonra “seviye” atlaması gerekiyor yoksa ayrılık yolu da açılmaya başlıyor. Bu yolun başlangıcının ipuçlarını, kadın, birlikte çıkılan alışverişlerde bebek kıyafetlerine bakarak ya da gelin dergileri satın alıp evde görünür yerlere koyarak veriyor. Ama bu taktik çoğu zaman geri tepebiliyor. Kız arkadaşından gelen evlilik baskısından bunalıp kaçan arkadaşlarımın sayısı hiç de az değil. Bitirmekle evlenmek arasındaki “kırılma noktası” erkekleri en fazla stres altına sokan dönemlerden oluyor. Sadece bu stresi yaşamamak için bile evlenen erkek oluyor.

Peki ya ben? Eşimle eskiden beri arkadaştık. Her zaman ona karşı bir şeyler hissediyordum ama arada ikimizin de sevgilileri olmuştu, hatta o bir kez nişanlanmıştı. İki yıl aradan sonra tesadüfen yolda karşılaştığımızda telefonunu aldım. İlk öpüşmemiz sırasında evlenme teklif etmeye karar verdim ve bunu başarmam tam bir yılımı aldı. Korkunç bir süreçti. Hata yaparsam onu ilelebet kaybedeceğimi biliyordum. Sonuç olarak size sorulan şeyi iyi düşünün; “Hayatının geri kalanını benimle geçirmek ister misin?” Bu bence sorulabilecek en romantik soru. Ama çok fazla cesaret istiyor.

Romantik teklifler

· Yatak odasının tavanına karanlıkta parlayan yıldızlarla “Benimle evlenir misin?” yazmak.
· Bir teknede yunuslar etrafta zıplarken evlenme teklif etmek.
· O cep telefonunuzdaki resimlerinize sırayla baktığında arada görmesi için “Benimle evlenir misin?” yazılı kağıt tutan resminizi çektirmek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkek, erkek gözüyle evlilik, evlenme, evlilik, gözüyle, teklif, teklifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neden Erkek Evlenme Teklifi Ediyor? Elysian Ah Erkekler 0 01 Nisan 2014 16:34
Romantik ve Yaratıcı Evlenme Teklifleri - Evlenme Teklifi Örnekleri Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 20 Mart 2012 23:17
Romantik Evlenme Teklifi İçin Uygun 5 Şehir’de Evlenme Teklifi Ezgi Aile Evlilik ve Çocuklar 0 06 Aralık 2011 08:42
Evlenme teklifi Süslü Aşk ve Sevgi Köşesi 0 16 Ekim 2010 20:41