IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2014, 10:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Daha da yakınlaş!




Evleneceğiniz erkekle bir ömür boyu mutlu gidecek bir yaşam istiyorsanız evliliğin sırlarını bilmeli ve bu sırlara uygun olarak hareket etmelisiniz.

Evlenmek kolay gibi görünse de ortak bir yaşamı paylaşmak zordur. Mutlu bir evlilik istiyorsanız birlikte yaşamanın beraberinde getirdiği zorluklara da birlikte göğüs germelisiniz. Evlilikte uygulamanız gereken kuralları bilmeli, küçük oyunlar ve heyecanlarla her güne birlikte mutlu başlamalısınız.

Dinlerken televizyonu kapatın

Uzmanlar karşınızdaki kişiyi gerçekten dinlemek istiyorsanız dikkatinizi dağıtacak şeylerin etrafınızda olmamasına özen göstermeniz gerektiğini belirtiyor. Aile içi tartışmalarda da televizyon açık olduğunda dikkatiniz başka yöne doğru kayabilir ve karşınızdakinin söylediklerini doğru şekilde anlamayabilirsiniz. Televizyondan gelen sinyaller göz temasını engeller ve duyduklarınızı unutmanıza neden olur. Bu durum özellikle eşinizin üzgün olduğu zamanlarda büyük sorunlara yol açabilir. Eğer dikkatli dinlerseniz problemi daha iyi anlayabilir ve yardım için bir çözüm bulabilirsiniz.

Olumlu olun

Yeni biriyle karşılaştığınız zaman onun yaptığı her şeyi seversiniz. Zaman geçmeye başladıktan sonra ise olumlu özelliklerini bir yana bırakarak kötü özellikleri de görmeye başlarsınız. İlişkiniz pozitiften negatife doğru giderken bu duruma son vermek için eşinizin sevdiğiniz özelliklerini görmeye çalışmalı, olumsuzlukların çok fazla üzerinde durmamalısınız. Yoksa kendinizi mutsuz edersiniz.

Söylenmeyin

Kadınların sürekli söylenmesi erkeklerin en kızdığı davranışlardan biridir. Ayrıca söylenmek sinirleri germekten başka bir işe yaramaz. Eğer eşiniz size istediğiniz şeyi vermiyorsa ona sürekli şikayet ve istek bildirmek yerine karşınıza alarak direkt konuşmak en iyi yoldur.

Birlikte zaman geçirin

Eşlerin heyecanı her zaman aynı seviyede tutması için birbirlerine vakit ayırmaları çok önemlidir. Bu nedenle eşiniz ve kendiniz için özel zamanlar yaratmaya çalışmalısınız. Bu zamanlarda sadece ikinizin olması yeterlidir. Çok romantik bir yere gitmeniz gerekmiyor, evde de birbirinize özel zamanlar yaratabilirsiniz.

Birbirinize dokunun

Fiziksel iletişim duygusal iletişim kadar önemlidir. Karşınızdaki kişiye ona değer verdiğinizi ve sevdiğinizi gösterir. Fiziksel olarak eşinizle yakın olmak aranızdaki birçok sorunun kendiliğinden halledilmesini sağlar. Yapmanız gereken eşinizi işe giderken öpücükle uğurlamak, döndüğünde ona sıkıca sarılmak ve hiç beklemediği anlarda onu baştan çıkarmaktır.

Mutlu bir evliliğin kuralları

Mutlu evliliklerin altında derin bir dostluk duygusu vardır. Sevgi ve saygıya dayalıdır. Çiftleri birbirleriyle sorunları konuşup, arkadaş gibi tartışabilirler.

Evliliğinizde sorun yaşamak istemiyorsanız çoğu zaman kendinizi eşinizin yerine koymalı ve onu da düşünmelisiniz.

Kavga ettiğiniz dönemlerde küsüp kavgayı uzatmak yerine uzlaşmacı davranmalı, mümkünse bir süre sonra oturup, konuşmayı denemelisiniz.

Eşinize sık sık onu sevdiğinizi söylemelisiniz.

Yatağa küs girmemeye çalışmalısınız.


Kaynak: Gelin Damat

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
da, daha, yakınlaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yabancı dili daha kolay ve daha kısa sürede nasıl öğreniriz? PySSyCaT İngilizce 0 30 Eylül 2014 10:56
Metabolizmanız Hangi Zamanlarda Daha Hızlı ve Daha Yavaş Çalışır Liaaa Sağlık Köşesi 0 13 Haziran 2012 17:00
Windows 8 daha hafif, daha hızlı ve daha etkili! She Windows 0 28 Eylül 2011 17:02
Projeleri Daha Hızlı, Daha Ekonomik Ve Çevreye Daha Az Etki Yaratacak Şekilde Tasarla Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Ekim 2010 18:09
Enzo'dan Daha Hızlı ve Ondan 4 Kat Daha Pahalı İşte Ferrari P4/5 Hasan Otomobil Haberleri 1 22 Ekim 2006 11:55