IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2015, 23:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aziz Yıldırım ve taraftarlar arasında gerilim




Spor Toto Süper Lig'de, Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maç için Fenerbahçe'nin kente gelişinde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasında havaalanında tartışma yaşandı.

Yarın oynanacak Gaziantepspor maçı için tarifeli uçak ile Gaziantep’e gelen Fenerbahçe takımı, havalimanında taraftarlar tarafından karşılandı. Kafilenin gelişi sırasında yolcu çıkış salonunda bekleyen ve "Aziz Yıldırım istifa" diye slogan atan taraftarlara Aziz Yıldırım tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, aleyhine slogan atanlara 'Terbiyesizler' diye karşılık verdi. Yıldırım, daha sonra slogan atan gruptaki taraftarların yanına gitti ve "Çıkın buradan" diye bağırdı.

''Babanın çiftliği değil'' sözü öfkelendirdi'

Yıldırım, geçtiği noktada polislerin arkasında duran ve kendisini protesto eden bir grup taraftarı dışarı çıkmaları için eliyle itmeye çalıştı. Bu sırada grupta bulunan genç bir taraftar Yıldırım'a, "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" dedi. Bu söz üzerine öfkelenen Yıldırım, kendisine karşılık veren taraftarın yanına gitmek istedi. Aziz Yıldırım'ın bu girişimi polisler tarafından engellenirken, taraftarlar ise dışarı çıktı.

Polise de tepki gösterdi

Aziz Yıldırım, bu sırada kendisini sakinleştirerek engellemeye çalışan polislere de tepki gösterdi. Polislerin kendisini tutmasına sinirlenen Yıldırım, "Bir dakika dursanıza. Siz kimsiniz ya" diye tepki gösterdi. Yıldırım daha sonra polislere taraftarlar ile görüşmek istediğini söyledi.

Taraftar, bilet fiyatlarından şikayet etti

Polislerin ve diğer yöneticilerin sakinleştirdiği Aziz Yıldırım, salondan çıktı ve dışarıda kendisine tepki gösteren bazı taraftarların yanına gitti. Taraftarlar, yanlarına gelen Yıldırım'a bilet fiyatları ile ilgili tepki gösterdi. Bu tepkiye, "Ben mi yaptım?" diye karşılık veren Yıldırım, bir süre taraftarlarla konuştuktan sonra beraberindeki yöneticiler ile birlikte otobüsle konaklayacağı otele hareket etti.
Genç Fenerbahçeliler grubu üyeleri ise Aziz Yıldırım'ı kendilerini tribünlere almadığı için protesto ettiklerini söyledi.

DHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arasında, aziz, gerilim, taraftarlar, ve, yıldırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsrail-Hamas arasında yüksek gerilim Desmont Haber Arşivi 0 21 Aralık 2014 11:15
Ölümle Yaşam Arasında | PauL | GeriLim & Suç | PauL Sinema Dünyası 0 13 Aralık 2011 11:54
Türkiye ile Suriye arasında yeni gerilim! Ruj Haber Arşivi 0 21 Eylül 2011 15:05