IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Eylül 2016, 13:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zorya Luhansk-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?




Zorya Luhansk-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avrupa Ligi'nde mücadele verecek olan Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile karşılaşacak. Peki Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz üç haftayı puan kayıplarıyla kapatan Fenerbahçe, diriliş mücadelesini Avrupa Kupası'nda vermeye hazırlanıyor. A Grubunda mücadele eden Sarı Lacivertliler ilk mücadelesini Ukrayna ekibi Zorya Luhansk karşısında verecek. Peki Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenebilecek? İşte karşılaşma hakkında detaylı bilgiler...

ZORYA LUHANSK-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENEBİLECEK?
UEFA Avrupa Ligi A Grubu müsabakasında Fenerbahçe ile Zorya Luhansk karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00'da başlayacak. Ukrayna Chornomorets Stadyumu'nda oynanacak maç, Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs yönetecek. Yardımcılıklarını ise Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Artene ve Vasile Florin Marinescu üstlenecek.

MUHTEMEL 11'LER
ZORYA LUHANSK: Oleksey Shevchenko, Artem Sukhotskiy, Artem Gordienko, Mykyta Kameyuka, Vyacheslev Chechev, Mikhail Sivakov, Ivan Petryka, Oleksandr Karavayev, Zeljko Ljubenovic, Dmytro Grechyshkin, Emmanuel Dennis
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Van der Wiel, Simon Kjaer, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Salih Uçan, Mehmet Topal, Emenike (Van Persie), Moussa Sow, Miroslav Stoch
SAKAT: Jose Fernandao (Fenerbahçe) CEZALILAR: Volkan Şen, Jeremain Lens (Fenerbahçe)
*Fenerbahçe bugün Avrupa kupalarında 209. maçına çıkıyor. Kanarya şu ana kadar yaptığı 208 maçta 76 galibiyet, 90 mağlubiyet aldı.


FENERBAHÇE'DE AVRUPA ROTASYONU
Advocaat, Zorya karşısında sol bekte Hasan Ali’nin yerine İsmail’i oynatacak. Topal ve Kjaer de yeniden takıma giriyor. İleri üçlünün ise Emenike, Sow ve Stoch’tan oluşması bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler’in UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Zorya Luhansk karşısında sahaya çıkacağı 11 hemen hemen belirlenmiş durumda... Ligde umduğunu bulamayan Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat’ın rotasyona gitmesi bekleniyor. Kadroda, cezalı olan Jeremain Lens ve Volkan Şen ile liste dışı kalan Fernandao ve Aatif Chahechouhe yer almıyor. Mehmet Topal ile Simon Kjaer’in ise ilk 11’deki yerlerini alması bekleniyor. Advocaat, Bursaspor maçındaki formsuzluğuyla dikkat çeken ve taraftardan da büyük tepki gören Hasan Ali Kaldırım’ın yerine İsmail Köybaşı’ya şans verecek.


RVP KARARSIZLIĞI
Hollandalı teknik adam, orta sahada da değişime gidecek. Beklenileni veremeyen Josef de Souza’nın yerine Salih Uçan yeniden takımdaki yerini alacak. İleri uçta ise Moussa Sow’un yeri garanti gibi görünürken, Stoch ve Emenike’nin de ileri üçlüyü tamamlaması bekleniyor. Advocaat’ın dün akşamki çift kale maçta yer alan Robin van Persie için son kararını bugün vereceği ve Emenike’nin yerine sahaya sürme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

ADVOCAAT BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU
Teknik direktör Dick Advocaat, Fenerbahçe’de yaşanan başarısızlığın reçetesini yazdı... Tecrübeli çalıştırıcı dün yaptığı basın toplantısında, “Bursaspor karşısında çok üzücü skor aldık. Bu skorun ardından oyuncularla toplantı yapmamızın zamanı geldiğini hissettim. Basit bir gol yedik. Yüzde 80 oranında topa sahip olan taraftık ama gole çeviremedik. Bu gole çevirme kaliteyle ilgili. Bursa maçının ikinci yarısındaki futbolu 90 dakikaya yayarsak goller gelecek. Her takımı yeneriz. Şunu merak ediyorum; takım neden golü yedikten sonra oynamaya başlıyor! Tedavimiz belli aslında. Oyunculara güven vermek durumundayız. İyi bir kadromuz var. Kaliteyi ve bireysel yetenekleri sahaya yansıtmak zorundayız. Bir maçta 1.5 saatimiz var ve o süre içinde golü atmak zorundayız. Daha önce yaptığımız gibi saçma hatalar yapmamalıyız ve golü yememeliyiz. Fiziğimiz zaten günden güne daha iyiye gidecektir” diye konuştu.

"KARAR ALMIŞ OLABİLİRİM"
Tecrübeli hoca takımda rotasyonun olup olmayacağıyla ilgili olarak ise “Oynamayan bir oyuncu için popüler olmayan, şık olmayan kararlar vardır. Yarın (bugün) da böyle bir karar almış olabilirim. Aslında her hafta biz popüler olmayan kararlar alıyoruz. 24 kişilik bir kadromuz var ve ancak 11 kişi oynayabiliyor. Rakibimiz Zorya’nın grubun zayıf takımı olup olmadığını kimse bilemez. Bunu maçtan sonra söyleyebiliriz. Maçtan önce kolay takım yakıştırması yapamayız. Avrupa Ligi’nde olmaları onların ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. İyi olmasalar, başarılı olmasalar Avrupa kupalarında yer alamazlardı” ifadesini kullandı.

"FENERBAHÇE KIZGIN GELECEK"
Zorya Luhansk Teknik Direktörü Yuri Vernydub, açıklamalarda bulundu. Vernydub, “Maç ile ilgili bir kaygımız yok. İlk üç maçında Fenerbahçe iyi gitmedi. Son karşılaşmayı da Bursaspor’a karşı evlerinde kaybettiler. Puan tablosunda sondan 3. sıradalar. Buraya çok kızgın gelecekler. Monaco ile oynadıkları maçı izledim. Harika oynamışlardı. Fenerbahçe harika takım. Bunu kabul edelim. Önemli isimler var. Advocaat’ın takımında tam 14 oyuncu milli takımlara gitti. Bu yüksek bir rakam” dedi.
“Fenerbahçe’yi takip ettik. Maça hazırlıklıyız. Fenerbahçe’nin, Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğunu biliyoruz. Rakibimiz, çok güçlü bir takım. Fenerbahçe’de çok fazla kaliteli futbolcu var. Kendi ülkelerinin milli takımlarında yer alıyorlar. Yarınki (bugün) maçta oyuncularıma güveniyorum. Ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyorum. UEFA Avrupa Ligi’nde yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Önemli bir rakibimiz var ve başaracağız” dedi.


FENERBAHÇE KAFİLESİ ODESSA'DA KARŞILANDI
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında bugün Ukrayna'nın Zorya takımıyla karşılaşacak. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Ukrayna'ya hareket eden sarı-lacivertliler,dün öğle saatlerinde Odessa Havalimanı'na ulaştı. Çiçeklerle ve tezahüratlarla karşılanan Fenerbahçe kafilesi, sarı-lacivertli taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çekildi. Fenerbahçe daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele gitti.

Sarı-lacivertliler, zorlu maçın hazırlıklarını dün akşam karşılaşmanın yapılacağı Chornomorets Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
Haberturk

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fenerbahce, hangi kanalda canlı izlenebilecek?, uefa, zorya luhansk, zorya luhansk fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, zorya luhansk-fenerbahçe maçı saat kaçta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe-L.Moskova maçı saat kaçta,hangi kanalda? PauL Fenerbahçe 2 16 Şubat 2016 17:53
Atromitos Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta ekranlara gelecek? PauL Fenerbahçe 0 20 Ağustos 2015 15:43
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Desmont Fenerbahçe 0 07 Şubat 2015 18:15
Fenerbahçe-Altınordu maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Fenerbahçe 0 22 Aralık 2014 17:52