IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2024, 15:55   #1
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galatasaray'da Erden Timur'dan iç transfer müjdesi:





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Galatasaray'da Erden Timur'dan iç transfer müjdesi: Muslera, Abdülkerim, Torreira ve Barış Alper... | Süper Kupa açıklaması: Yabancı hakem olsun, sorun yok

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yabancı hakem buyursun olsun. Bizim için Fenerbahçe’nin teklifi kabuldür. Fakat şartımız şu; madem ki yabancı hakemin kararının daha adil olduğunu düşünüyoruz o zaman 3 tane yabancı hakem seçelim, son 10 seneyi incelesinler, tüm maçların hepsini haftalarca izlesinler” dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı 3-4 mağlup eden Galatasaray'da Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur açıklamalar yaptı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, “Çok önemli bir maçtı. Genellikle bu tip maçlar şampiyonluk maçı denen maçlardır. Geriye düştükten ve penaltı kaçırdıktan sonra böyle bir geri dönüş inanılmaz. Biz bu sene şampiyon olacağız. Bunu tekrar tekrar söylüyorum. Çok büyük bir inanmışlık var. Tüm camiada müthiş bir birlik var. Hep şöyle derim; kim hak ediyorsa o şampiyon olsun” diye konuştu.

Son olarak iç transfer ile alakalı bilgilendirmelerde de bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, “İç transferde Torreira, Barış Alper Yılmaz bitti. Kaptanımız Fernando Muslera ile anlaşmak üzereyiz. Çoğu koşulda anlaştık. Abdülkerim ile de çoğu koşulda anlaştık. Kaan Ayhan ile de görüşüyoruz, o da bitmek üzere. İç transferde hiçbir sorun yok. Kerem Aktürkoğlu da bizim için çok çok değerli. Bu oyuncuların hepsi çok değerli işler yapıyorlar. Kerem çok büyük bir kaptanlık yapıyor, büyük bir mücadele veriyor. Ona da buradan çok çok teşekkür ediyorum. Berkan Kutlu gelip çok çok büyük bir enerji verdi. Dries Mertens bakın bu yaşta neler yapıyor. Çok ciddi bir kenetlenme var. O kadar mutluyum ki anlatamam. Sonuçtan dolayı değil. Tabii ki sonuç bizi umutlandırdı ama bu insanların, bu çocukların güzel kalplerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.


__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erden Timur'dan bobma transfer yorumu: İstifa ederim ama popülizm yapmam CORDON BLEU Galatasaray 0 07 Eylül 2023 22:56
Galatasaray'da Erden Timur'dan Mauro Icardi itirafı Dedecan61 Galatasaray 1 21 Temmuz 2023 21:37
Erden Timur'dan Galatasaray'a 100 milyon lira bağış Risque Galatasaray 1 31 Mart 2023 07:05
Galatasaray çıldırdı! Erden Timur'un uçağı Fransa'dan İtalya'ya hareket ediyor CORDON BLEU Galatasaray 0 11 Aralık 2022 17:11
Erden Timur'un tek cümlesi büyük kriz çıkarmıştı! Fenerbahçe'den cevap geldi CORDON BLEU Fenerbahçe 0 10 Aralık 2022 15:11