IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Ekim 2017, 12:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çubukta Patates Arabası ile Ek Gelir Kazanmaya Ne Dersiniz?




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızartması yaparak satış yapmak ister misiniz? Çubukta patates satışı yaparak kendinize yeni bir iş imkanı bulabilirsiniz. Çubukta patatesi insanlar sokakta atıştırmalık olarak tüketmektedir. Çok talep gören ve yeni yeni yayılmaya başladığından dolayı son zamanların gözdesi çubukta patates oldu diyebiliriz. İnsanların talep etmesi ve beğenmesinden dolayı satıcılar için yeni bir çeşit olarak insanlara sunmaktadır. Sokakta seyyar arabayla ya da sabit bir tezgah ile çubukta patates kızarması yaparak müşterilerinize satış yapabilirsiniz. Çubukta patates yapabilmek için patatesi dilimlemenize yardımcı olan çubukta patates aparatı veya makinası, patatesi kızartmanız için fritöz ve tüm bunları satış esnasında yanında bulundurmanız için bir seyyar araba yada tezgaha ihtiyacınız olacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çubukta Patates Dilimleme Makinası

Bütün halde bulunan patatesleri dilimli olarak kızartabilmeniz için çubukta patates makinaları kullanılmaktadır. Bu makinalarda bulunan özel bölge sayesinde patatesler çubuğa takılı olarak hızlı bir şekilde dilimlenmektedir. Dişli bir mekanizmaya sahip olan makinanın iç kısmına çubukta takılı olan patates yerleştirilir, dış kısımdan çevrilerek patatesin diğer uçta bulunan bıçak kısmına gelmesi sağlanır. Bıçak olan bölgeye gelen patates dış kısımdan dilimlenmiş olarak kızartmaya hazır bir şekilde çıkmaktadır.

Çubukta Patates Arabası

Çubukta patates arabasını gezerek satış yapmak isteyen insanların yanı sıra sabit bir yerde satış yapmak isteyen insanlarda tercih etmektedir. Çubukta patates arabası içerisinde ihtiyacınız olan tüm eşyaları barındırabilirsiniz. Çubukta patates istenildiği zaman sıcak servis edebilmeniz önemlidir. Sıcak servis yapabilmeniz için o anda patatesleri dilimleyip kızartmanız gerekecektir. Bunun için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerinde dilimleme makinası, kızarma fritözü, baharatlar ve patatese takmak için çubuk gibi malzemeler bulunmaktadır. Çubukta patates yaparken tüm ihtiyaçların kolay ulaşabileceğiniz alanlarda olması satış sırasında size kolaylık sağlamaktadır. Çubukta patates arabasının farklı ebatları bulunmaktadır. 60X100, 60x120 ve 60x180 gibi sabit seyyar araba ebatlarının yanı sıra kendiniz de özel bir ölçü belirleyebilirsiniz.

Sizde çubukta patates satışı yaparak ek gelir elde etmek isterseniz çubukta patates arabasını İnci Metal’den temin edebilirsiniz. İnci Metal ürünlerini kendisi imal ettiği için emsal firmalarına göre daha uygun fiyatlar sunmaktadır. Seyyar arabaya eklemek istediğiniz özellikler ve sormak istedikleriniz için 0 (216) 660 12 13 numarasından İnci Metal ile iletişime geçebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
çubukta patates, çubukta patates arabası, çubukta patates makinası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kazanmaya mecburuz Wizard Galatasaray 0 26 Ocak 2017 19:51
Patates puresinin soylu hali: Duşes patates! Sanem Yemek Tarifleri 0 15 Aralık 2016 14:09
Çubukta Yer Fıstıklı Kebap Tarifi Cappy Et Yemekleri 0 06 Şubat 2015 04:40
Günün lezzeti: Ev Yapımı Patates Cipsi Malzemeler 2 adet kızartmalık patates Zen Yemek Tarifleri 0 13 Aralık 2012 16:43
Patates - Patates Nedir - Patates Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:20