IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2010, 22:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Linux Journal'dan Pardus'a Ödül





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Linux Journal dergisi, her yıl GNU/Linux dünyasının en çok sevilen, beğenilen ve kullanılan ürünlerini Linux Journal Readers' Choice Awards (Linux Journal Okuyucu Seçimi Ödülleri) ile seçiyor ve ödüllendiriyor.

GNU/Linux uzmanlarının, dergi okurlarının ve diğer tüm GNU/Linux kullanıcıların katıldığı bu büyük anket, sonuçlandı ve bizler için üç güzel sürprizle sonuçlandı. Pardus, yüzlerce rakibi arasından sıyrılarak, üç dalda birden dereceye girmeyi başardı!

Her kategoride en iyi ilk beşin ve bir kazananın seçildiği Linux Journal Readers' Choice, dünyanın dört bir yanından Linux kullanıcılarının oylarıyla belirlenen, son derece prestijli bir ödül.

"En İyi Linux Dağıtımı" dalında ilk beşe giren Pardus, bu alanda Suse, Gentoo, CentOS, Mandriva gibi güçlü ve başarılı dağıtımları geride bıraktı. Bizzat KDE geliştiricileri tarafından sık sık "En iyi KDE4 dağıtımı olarak" gösterilen Pardus, yurtdışında da giderek artan bir şekilde dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.

"En İyi Paket Yönetim Uygulaması" kategorisinde ise PiSi, ilk beşe girme başarısını gösterdi. Sahip olduğu delta paket desteği, Python tabanlı güçlü mimarisi ve kolay paket oluşturulabilme özellikleriyle PiSi; Pardus 2011 sürümüyle birlikte bugünkünden çok daha gelişmiş özelliklere sahip olmaya hazırlanıyor. PiSi'yi gelecek yıl çok daha üst sıralarda görmeye hazırlanın!


"Yılın En İyi Ürünü" kategorisinde Pardus!

Pardus asıl sürprizi, tüm alanlarda 2010'un en iyi ürünlerinin seçildiği "Yılın Ürünü" kategorisinde dereceye girerek yaşattı. Android'in yılın ürünü seçildiği bu kategoride KDE ikinciliği kazanırken, Pardus yine ilk beşteydi!

Çeşitli kategorilerde düzenlenen bu büyük ankette; bu yıl OpenOffice.org en iyi ofis yazılımı, Mozilla Firefox en iyi tarayıcı, VLC en iyi çokluortam oynatıcısı, GIMP ise en iyi grafik tasarım aracı dalında en fazla sayıda oyu alarak birinci oldular.

Bu yıl Linux Journal Readers' Choice ödüllerinde üç farklı kategoride birden ilk beşe girerek, iyi bir başlangıç yapan Pardus'u kutluyoruz : )

ozgurlukicin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
journaldan, linux, pardusa, Ödül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Spotlight on Linux: Pardus Linux 2009.2 Ocean GNU, Linux ve UNIX 0 30 Temmuz 2010 17:46