IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By MorfiN
  • 1 Post By Risque

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2019, 12:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YENİ SİTE AÇANLARA TAFSİYELER




Yapılması Gerekenler:
1-) Siteye sürekli içerik ekleyin. Ziyaretçinin sitenizde uzun süre kalmasını sağlayın. İlk başlarda link yerine içerik sizin yararınıza olacaktır.
2-) Siteyi güncel tutun. İlgilenecek pek zamanınız yoksa kısa bir yöntemden bahsedeceğim. Mesela "Mehmet geldi. Sonra gitti." yi "Mehmet geldi ve sonra gitti" gibi küçük değişikliklerle sitenizi güncel tutabilirsiniz.
3-) Google'ın gözüne girmek istiyorsanız alıntı içerik doldurmak yerine özgün içerik kullanın. Zamanınız yoksa bile alıntı makalelerin aralarına kendi yorumlarınızı sıkıştırın bazı kelimeleri değiştirin.
4-) Hedeflediğiniz keywordleri hemen kasmaya başlamayın. Bunu zamana yayın. İlk haftalar mümkünse 2-3 backlink alın. 1 ay geçsin biraz backlink almaya başlayın. Aradan 2-3 ay geçsin bunu arttırın fakat sakın abartmayın sandbox kapıyı çalar.
5-) Sitenizi spamla doldurmayın. Meta taglardan bahsedeceğim birazda... Yeterli derecede kelime kullanın. Az ve öz olsun. Title ı kısa ve ilgili keywordleri içeren title olsun. Örneğin sohbet sitesine: "Sohbet.com - Kameralı sohbet sesli sohbet sitesi" gibi
Description ı ziyaretçi çekecek şekilde ve spama girmeyecek şekilde yazın. "Sohbet.com - Kameralı sohbet imkanı, sesli sohbet, görüntülü sohbet ile arkadaşlık, süper sohbet sitesi" gibi. (kendiniz yorumlayıp kullanabilirsiniz değiştirerek). Keywordleride uygun sayıda ve en çok aranan kelimeleri koymalısınız.
6-) Sitenizi kaliteli, özgün, güncel tutun ki google da hakkettiğiniz değeri göstersin.
7-) Önceliğimiz backlink değil, önceliğimiz ziyaretçi ilgisini çekecek özgün ve içinize sinen bir içerik yapısı olmalıdır. İndexlenebilmesi için google webmaster tools kullanabilirsiniz veya indexlenebilmek için ilk haftalarda tanıtım yazısı aracılığıyla 1 veya 2 tane backlink alabilirsiniz. Yalnız footer linkten ziyade doğal gözükebilecek, sizlerin de doğal önerme diyebileceğiniz bir yapıda almalısınız linkleri. Google news kayıtlı, alexa değeri iyi, yaşlanmış ve özgün siteler tercih edebilirsiniz.


Yapılmaması Gerekenler:
- Yeni açılan bir siteye asla link değişimi yapmayın. Bu sandbox tehlikesini arttırır. Yeni açılan bir siteye birsürü dizinlere eklemeyin, aşırı toplistlere eklemeyin. Google sandığınızdan akıllıdır ve çoğu şeyin farkındadır. Yeni bir siteye bu kadar yüklenilmesini anlar ve sizi sandbox a yollar. Alıntı içerik kullanmayı seçmeyin. Sitenizi spamla doldurmayın. Kaliteyi elden bırakmayın. Kalite ve seo makalemi okursanız bunu daha iyi anlayabilirsiniz.

- Açar açmaz backlink alımları yapmayın. Önce tasarımınızı oturtun. İçeriğinizi oturtun. Mobil uyumluluğunuzu kontrol edin. Backlink sizin için ilk başlarda 2. plan olmalıdır. Bu işlerin kilit anahtarı sabırdır. Whitehat seo uygulayarak çok hızlı sonuçlar elde edilmez ancak oturaklı sonuçlar edilir. Emeklerimiz elbet sonuç verecektir ancak biraz sabır...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Aralık 2019, 13:50   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENİ SİTE AÇANLARA TAFSİYELER




Çok doğru evet.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
seo, websitesi, öneri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eurovision'da bayrak açanlara ceza verilecek BLueMooN Dünyadan Haberler 4 21 Mayıs 2019 00:48
WHATSAPP'TA YENİ DÖNEM! 5 YENİ ÖZELLİK BİRDEN GELİYOR oMeN Sosyal Ağlardan Son Haberler 2 11 Mart 2018 18:16
PR4 mIRC sitesinden, PR3 ve üzeri şartlı değişim ( YENİ SİTE ) Erkan Link değişimi 0 02 Mayıs 2013 04:51
PR3'ten PR2+ GÜNCEL SİTE İLE DEĞİŞİM Dost21 Link değişimi 2 07 Nisan 2012 00:37
Said Nursi'nin mezarını açanlara suç duyurusu PassioN Haber Arşivi 0 25 Mart 2012 12:48