IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YaRen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2022, 14:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
21 Ağustos Burç Yorumları




KOÇ

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizle başbaşa kalarak iç sesinize kulak vereceğiniz bir gün olacak. Geleceğe dair adımlar atmadan öncesinde mevcut durumunuzu değerlendirmeye ve cesur bir şekilde planlama yapmaya hazırsınız. Sağlıksız bir durumu olumluya çevirme gücüne sahipsiniz, ancak önce tüm şüphelerinizden kurtulmalısınız. Kendinize güvenmiyorsanız, başkalarının size güvenmesi zor olacaktır.

BOĞA

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal anlamda zor durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz bir kişiyle aranızda yaşanacak yanlış anlaşılma bir anda işlerin kontrolden çıkmasına ve yokuş aşağı sürüklenmesine neden olacak. Gün boyunca kurduğunuz iletişimlerdeki cümlelerinize dikkat edin.

İKİZLER

Sevgili İkizler burçları, bugün enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. İçinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Ancak bu gücü nasıl kullanacağınız tamamen sizin seçimlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterecek. Özgürlük önemlidir, ancak başkalarının bunu sizin için gerçekten anlamlı olan bir kişi veya durumu umursamadığınız şeklinde yorumlamadığından emin olun.


YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları,bugün size önemsiz görünen bir konuya dair çıkan tartışmanın ortasında kendinizi bulabilirsiniz.Etrafınızdaki her şeyin güzelliğini ve önemini görmeye çalışın. Aynı zamanda olduğunuz kişinin farkına vararak yeteneklerinizi güçlendirmek için kendinize yatırım yapmaya özen gösterin.

ASLAN

Sevgili Aslan burçları bugün iletişim konusunda sorunlar yaşadığınız bir gün sizleri bekliyor. Diğer insanların eylemlerinize açıkça itiraz ettiğini fark ettiğinizde biraz keyfiniz kaçacak. Ancak eğer attığınız adımın sizin için iyi olacağını düşünüyorsanız kimseyi dinlemeden kendi bildiğiniz yolda ilerlemeye özen gösterin.Aynada kendinize bakın ve gördüğünüz kişiyle gurur duyun. Grup içinde kaybolmamaya çalışın veya kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun başkalarının başarısına bağlı olduğunu düşünmeyin.

BAŞAK

Sevgili Başak burçları bugün düşüncelerinizi özgürce açıklamaktan korkmayın. Düşüncelerinizi başkalarının yanında doğrudan ve dışa dönük olarak söylerseniz, işlerin daha kolay yerine oturduğunu göreceksiniz. Hayatınızın iplerini başkalarının eline bırakarak kontrolü onlara vermek yeirine içsel gücünüze yönelmeye özen gösterin.

TERAZİ

Sevgili Terazi burçları, bugün ışıl ışıl parladığınız ve kendinizi farkına vardığınız bir gün olacak. Hayatın gelgitleri içerisinde kendinize yer edindiğiniz ve geleceğe dair planlar yaptığınız bir gün sizleri bekliyor. Mutluluğun köşe başında sizi beklediğini unutmayın. Ona ulaşmak için sadece biraz daha çabalamanız gerekiyor.


AKREP

Sevgili Akrep burçları, bugün sosyal ilişkilerinizle mücadele etmek zorunda kaldığınız ve kendinizi keşfettiğiniz bir gün olacak. İçsel tutkunuzu harekete geçirmenin ve son zamanlarda olduğundan daha büyük bir güvenle konuşmasına izin vermenin zamanı gelmiş olabilir. Çevrenizdeki insanların gerçeğinizi yüksek sesle ve net bir şekilde duymasına izin vererek kendinizi iyileştirdiğinizden emin olun. Başkalarını memnun etmek için oyun oynamayın. Her şeyden önce kendinize sadık kalın.

YAY

Sevgili Yay burçları, bugün kendinizle ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gün olacak. Sözlerinin gücünü küçümseme. Başkaları üzerinde sahip oldukları derin etkilerin farkına varın ve sonuçları için sorumluluk alın. Bugün iletişim becerilerinizdeki yeteneklerinize güvenin ve kendi potansiyelinizin farkına vararak sorumluluk almaktan çekinmeyin.

OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları, bugün ruh halinizde değişkenlikler fark edecek ve kendinizi tanıma konusunda zorluk yaşayacaksınız. Gün boyunca ruh halinizin olumlu yönlerini keşfedin ve başınıza gelen her olayın bir sonucu olduğunu unutmayın. Kendinizle ve çevrenizdeki dünyayla uyum içinde kalarak değerlerinize saygı gösterin ve onurlandırın.

KOVA

Sevgili Kova burçları, bugün tüm ihtişamınızla parlama gününüz. Hiçbir şeyi geri planda tutmayın ve kendinize mümkün olduğunca izin verin. Paylaşacak çok fazla sevginiz olduğunu göreceksiniz. Kalbiniz, sevgisini, tutkusunu ve şefkatini kanıtlamak için bugün aşırıya kaçabilir. Özünüz için çok doğru olan bu enerjinin, paylaştığınız insanlar tarafından takdir edildiğinden ve karşılık bulduğundan emin olun.

BALIK

Sevgili Balık burçları, bugün kendi istek ve arzularınızı gözden kaçırmamaya özen gösterin. Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşmak için tam gaz devam ederken sizi yolunuzdan çıkartmaya çalışan birtakım fikirlerin varlığından rahatsızlık duyabilirsiniz. Kendinize güvenin ve işler çok çelişkili hale gelirse geri adım atmayın.

Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Ağustos 2022, 14:50   #2
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 21 Ağustos Burç Yorumları




AKREP

Sevgili Akrep burçları, bugün sosyal ilişkilerinizle mücadele etmek zorunda kaldığınız ve kendinizi keşfettiğiniz bir gün olacak. İçsel tutkunuzu harekete geçirmenin ve son zamanlarda olduğundan daha büyük bir güvenle konuşmasına izin vermenin zamanı gelmiş olabilir. Çevrenizdeki insanların gerçeğinizi yüksek sesle ve net bir şekilde duymasına izin vererek kendinizi iyileştirdiğinizden emin olun. Başkalarını memnun etmek için oyun oynamayın. Her şeyden önce kendinize sadık kalın.




Başkalarını memnun etmek için oyun oynamayın. ( Doğru Tuttum Bunu )

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 AKREP Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:06
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:05
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:03
Ağustos 2012 Aylık Burç yorumları, Ağustos Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 09 Ağustos 2012 11:15