IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2012, 21:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bio Taches ile Sağlıklı Bronzlaşın




Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden Bio Taches Solaire ile korunurken bronzlaşın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Günümüzde güneşin zararlı etkilerini bilmeyenimiz kalmadı. Her geçen gün de zararlı etkileri artan güneş ışınları aynı zamanda vücudumuzun ihtiyacı da olan bir şey. Bu sebeple yazın cildimizin güneş görmesi her anlamda önemli. Sadece sağlık için değil, güzelliğimiz için de güneş ışınlarından vazgeçemiyoruz. Yaz geldi mi güzelliğimizi tamamlayıcı unsur olan bronzlaşmak çoğumuz için önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Fakat güneşin cildi yaşlandırmak, sarartmak ve lekelendirmek gibi bunca zararlı etkisi varken korunmasız olarak güneşlenmeyi kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Hele ki araştırmalar sağlıksız güneşlenmenin cilt kanserine kadar yol açtığını kanıtlamışken….

Güneş ışınlarına korunmasız olarak uzun süreli veya aşırı maruz kalmak derinin alt tabakalarındaki elastin ve kollajen liflerin yapısını bozarak cildin erken yaşlanmasına, esnekliğinin azalmasına ve kolay etkilenir olmasına neden oluyor. Ayrıca uzun süre ultraviyole ışınlara maruz kalınması, istenmeyen cilt lekelerine de yol açabiliyor. Bu sebeple güneşten etkili bir ürünle korunmak çok önemli.

Sadece eczanelerde satılan dermo-kozmetik bir ürün olan Bio-Taches Solaire içeriğindeki mineral ve organik filtrelerle diğer ürünlerine göre daha güçlü bir koruma sağlıyor. Özellikle cildinizi leke oluşumuna karşı korurken birçok kadının derdi olan mevcut lekelerin de giderilmesini sağlıyor. İçeriğindeki bitkisel ekstrelerden oluşan %5 Biotanoid sayesinde de daha önceden olan lekeler için ekstra bir ürün kullanma gereksinimini de ortadan kaldırıyor. Yüksek güneş koruması ve mineral pigmentleri sayesinde de güneş koruması sağlarken, renkli dokusuyla cildinizin pürüzsüz görünümünü de sağlayacak.

Yüksek koruması ile lazer, peeling gibi dermatolojik uygulamaların sonrasında da kullanım için uygun olan Bio-Taches Solaire bu yaz çantanızdan eksik olmayacak.
Etkilerinden maksimumda yararlanmak için de kullanım sıklığına da önem vermeyi unutmayın. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce uygulayın ve her 2 saatte bir tekrarlayın. Ürünün etkisini haftada 2 kere Bio-taches maske ve günlük Bio-Taches Emülsiyon ile de destekleyebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bio, bronzlaşın, ile, sağlıklı, taches


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sağlıklı Çocuklar Sağlıklı Gelecek System Sağlık Köşesi 0 29 Ekim 2011 12:09
Sağlıklı Kolestrol Seviyesi ve Sağlıklı Bir Kalp İçin... VaLerKa Sağlık Köşesi 0 05 Aralık 2007 23:49
Sağlıklı toplum sağlıklı çocuktan geçiyor ad3m Sağlık Köşesi 0 11 Eylül 2006 19:53