IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2013, 20:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Sık Kullanılan Makyaj Aksesuarları ve Özellikleri




Makyaj kadın hayatının önemli bir parçasıdır ve bizi en güzel gösterecek makyaj sırlarını merak eder, bununla ilgili araştırma yapar ve yeni çıkan ürünleri inceleriz ve tabii ki bu ürünlere bolca para harcarız. Makyaj yaparken kullanacağımız makyaj aksesuarları da bu ürünler arasında. En sık kullanılan makyaj aksesuarlarını ve özelliklerini sizler için derledik.
Makyaj Fırçaları
Makyaj fırçaları, kusursuz makyajın en önemli aksesuarlarından biridir. Makyaj çantanızda en çok ihtiyacınız olacak makyaj fırçalarını ve özelliklerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]isimli yazımızdan okuyarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Kirpik Kıvırıcı
Kirpik fırçası, kirpikleri daha uzun, kıvrık ve çarpıcı göstermek için kullanılır. Kirpik kıvırıcısı seçerken ucunda lastik olmasına dikkat edilmelidir, aksi takdirde kirpiklerinizde kopma ve sıkışma meydana gelecektir.
Kirpik Tarağı
Kirpik tarağı, kirpiklerin birbirine yapışmasını engeller ve birbirinden ayrı görünmesi için kullanır. Kirpik fırçası, rimel fırçasına çok benzer. Bitmiş ve temizlenmiş bir rimel fırçası da aynı şekilde kirpik tarağı olarak uygulanabilir.
Cımbız
Cımbız, tüylerden kurtulmak için kullanılan bir alettir. Cımbız seçerken eğilimli ve ağzıda hiçbir pay kalmadan kapanabilmesine dikkat edilmelidir. Cımbız kullanırken tek seferde tüyü kavramasına dikkat edilmelidir aksi takdirde cildinizi sıkıştırıp tahriş edebilirsiniz.
Kalemtıraş
Kalemtıraş ,her bayanın makyaj çantasında mutlaka bulunmalıdır. Kalemle kullanırken daima ucu sivri olmalıdır ve ucu yeterince açılmamış olan kalem renkleri dağıtır ve makyajın akmasına neden olur.
Makyaj Süngeri
Makyaj süngeri, pudra, fondöten vb. ürünleri uygulamamızı sağlayan makyaj aksesuarlarından biridir. Makyaj süngeri seçerken yumuşak olmasına dikkat edilmelidir ve bu tip süngerler fazla olan makyaj ürünlerini ciltten arındırır ve ürünleri doğal bir şekilde yayar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aksesuarları, en, kullanılan, makyaj, sık, ve, özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
abartısız makyaj yapımı - kusursuz sade makyaj önerileri resimli anlatım Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mayıs 2013 15:39
Gotik Makyaj: 2012 2013 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri Estela Makyajın Püf Noktaları 0 13 Ocak 2013 20:49
Zıpkınla Balık Avında Kullanılan Elbiseler Ve Özellikleri Liaaa Balıkçılık 0 18 Haziran 2012 18:42
Dünyaca ünlü makyaj uzmanlarından kadınlara zaman kazandıracak basit makyaj önerileri N999 Makyajın Püf Noktaları 0 07 Aralık 2011 15:12