IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2013, 15:39   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
abartısız makyaj yapımı - kusursuz sade makyaj önerileri resimli anlatım




sade makyaj yapımı - abartısız makyaj yapımı - kusursuz sade makyaj önerileri



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aynaya baktığınız zaman kemikli burnunuzdan, cildinizin solgun görünümünden ya da alnınızdaki sivilcelerden mi şikayet ediyorsunuz… Umutsuzluğa kapılmayın! Çünkü birkaç küçük makyaj hilesiyle tüm takıntılarınızdan anında kurtulabilirsiniz. İşte, aynalarla barışmanın yolları…
Göz altı morlukları Göz altınızdaki mor halkalardan yana dertliyseniz, kendi ten renginizden daha açık tondaki bir kapatıcıyla onları gizleyebilirsiniz. Kapatıcıyı uygularken çenenizi biraz aşağıya doğru eğin. Çünkü bu hareketinizle birlikte halkalar daha da belirgin bir hal kazanarak işinizi kolaylaştıracaktır. Ancak bunlar sizin için geçici çözüm olur. Bu yüzden sorununuzdan kurtulmak için bakım kremleri kullanmayı da ihmal etmeyin. Clarins Eye Revive Beauty Flash bu iş için birebir.
Dolgun dudaklar Dudaklarınızı olduğundan daha dolgun göstermek için alt dudağınızın ortasına ve üst dudağınızın kenarlarına simli pembe parlatıcı sürün. Anlaşılması zor olan bu parlaklık dudak kalemi olmadan bile dudakları olduğundan daha büyük gösteriyor. Chanel’in uzun süre kalıcılığını koruyan Levres Scintillantes’i yoğun bir parlaklık veriyor.
Kaşları eşitleyin Kaşlarınızın boyutları birbirinden farklıysa günlerce kaşlarınızın uzamasını beklemenize gerek yok. Toz far ya da göz kalemiyle hayalini kurduğunuz kaşlara anında kavuşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken boşlukları doldurup iki kaşı birbirine eşitlemek.
Elmacık kemikleri Kim istemez ki ünlü top modeller gibi çıkık elmacık kemiklerine sahip olmayı.Tabii ki onlar gibi belirgin yanaklara sahip olmak hiç de zor değil. Bunun için yapmanız gereken yanaklarınızı içeri çekip yüzünüzde boşluk oluşturmak. Ardından da bu bölgeye parlak görünüm kazandırmak için bronz tonlarda krem bir allık kullanmalısınız. Işıltılı simler içeren pudranızı yanaklarınızın üstüne sürerseniz elmacık kemikleriniz daha çok ön plana çıkacaktır. Bunun için Clarins’in Multi-Blush No:4 tam size göre.
Sivilcelerle vedalaşın
Özel bir günde yüzünüzün tam ortasında çıkmış kocaman bir sivilceden ya da eski bir izden kurtulmak için makyaj altı bazları kullanmalısınız. MAC’ten Prep and Prime Skin kusursuz bir makyaj için atılabilecek en doğru adım. Çünkü hem izleri görünmez kılıyor hem de makyajınızın gün boyu kalıcı olmasını sağlıyor. Ürünü bir sünger yardımıyla uygularsanız daha iyi bir sonuç almış olursunuz.
Kirpiklerinize hacim verin
Hollywood yıldızlarının sahip olduğu fırça gibi kirpiklerin hayalini kuruyorsanız, işe kirpiklerinizi kıvırmakla başlayın. Ardından kirpiklerinize maskara sürün. Böylece kirpikleriniz olduğundan daha uzun ve dolgun görünecek.

İnce burun merakı

‘Burnum çok geniş’ diye dertleniyorsanız, burnunuzun uzunluğu boyunca açık tonda makyaj altı bazı sürmelisiniz. Ardından kendi ten renginizden daha koyu tonda bir kapatıcıyı burnunuzun her iki yanına uygulayın. Bu gölgeleme işlemleri sayesinde burnunuzun olduğundan daha ince göründüğünü fark edeceksiniz. Bu işlem için Chanel’in Base Lumiere, Base Eclat du Teint’i kullanabilirsiniz

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
önerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Esmerlere Makyaj Önerileri efLatun Makyajın Püf Noktaları 0 09 Nisan 2012 00:19
Dünyaca ünlü makyaj uzmanlarından kadınlara zaman kazandıracak basit makyaj önerileri N999 Makyajın Püf Noktaları 0 07 Aralık 2011 15:12
Kusursuz makyaj ile yüzde yüz değişim Ay Makyajın Püf Noktaları 0 05 Kasım 2010 13:35
Gelinlere Makyaj Önerileri! Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 10 Temmuz 2010 17:20
Sade Makyaj Nasıl Yapılır YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 09 Şubat 2010 17:18