IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2010, 17:20   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelinlere Makyaj Önerileri!




Gelinlik, saç modeli, ayakkabı seçimi gibi hayatınızın en özel gününde kendinizi harika hissetmenizi sağlayacak hazırlıklar sizi bekliyor. En heyecanlı ve riskli bölüm ise makyaja karar vermek!
Hayal ettiğiniz rüya bir gelin olmanıza çok az kalmışken hiç kimse yaşanılacak aksiliklerin telafisi olmaz. Bu duruma maruz kalmamak için o gün kullanacağınız makyajınızı mutlaka daha önce yaptırın ve önerilerimize bir göz gezdirin.
Düğün günü için doğal güzelliğinizi vurgulayacak abartıdan uzak bir makyaj, özellikle bakışlarınıza anlam katan göz makyajı güzelliğinize güzellik katacaktır.
Düğünün teması ve mekânı nasıl bir makyaj uygulanmak istediğiniz konusunda size yardımcı olabilir.Kır düğünü yapacaksanız makyajınız daha yumuşak olmalı, nostaljik bir hava taşımalıdır.
Kapalı mekânda yapılacak bir düğün içinse, mekân yapay ışıklarla aydınlatıldığı için ona göre daha ışıltılı ve vurgulu bir makyaj önerilebilir.
Eğer düğününüz nikâh salonunda geçecek ise makyajınızın ağır olmaması gerekir.
Diğer bir risk ise erken saatlerde yapılan makyajı kalıcı olması ve uzun saatler taze kalabilmesidir. Bu sorunu da yağsız baz ürünleri kullanarak, makyajı şeffaf pudralarla sabitleyerek çözebilirsiniz.
Yüz makyajınızı tamamlandıktan sonra dekoltenin öylece bırakılması renk farklılıklarına neden olur ve vücudunuz iki bölüm şeklinde görünür. Bunu engellemek için yüzünüzde kullandığınız fondötenin hafif bir şekilde dekolte bölgenize de uygulanmasına özen göstermelisiniz. Dilerseniz düğünün geçeceği ortama uygun olarak omuzlarınıza hafif parıltılı bir pudra uygulayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gelinlere, makyaj, Önerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarz Sahibi Gelinlere Gelin Saçı Önerileri Elysian Evlilik Hazırlıkları 0 03 Haziran 2014 10:46
abartısız makyaj yapımı - kusursuz sade makyaj önerileri resimli anlatım Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mayıs 2013 15:39
Esmerlere Makyaj Önerileri efLatun Makyajın Püf Noktaları 0 09 Nisan 2012 00:19
Dünyaca ünlü makyaj uzmanlarından kadınlara zaman kazandıracak basit makyaj önerileri N999 Makyajın Püf Noktaları 0 07 Aralık 2011 15:12
2010 kış makyaj önerileri Hayal Makyajın Püf Noktaları 0 16 Şubat 2010 11:50