IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2010, 13:35   #1
Çevrimdışı
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kusursuz makyaj ile yüzde yüz değişim




Kusursuz makyaj ile yüzde yüz değişim




Önemli detayları, küçük ayrıntıları bildiğiniz ve uyguladığınız zaman, kusursuz güzelliğe doğru emin adımlarla ilerleyeceksiniz.
Önemli olan makyajı ayrıntılarıyla yapmak; gelişi güzel boyamak değil yüzünüzü...

Aman kaşlara dikkat!

Kadınların yüzlerine ifade veren en önemli yerleri gözleri ve kaşlarıdır. Yanlış alınmış kaşlar ya da kötü sürülen rimeller gerçekten feci görünmenize yol açabilir. Bu nedenle doğru makyajdan önce, doğal güzelliğin rotasına doğru yön verin ki fırçanızın her darbesi sizi bir adım daha güzelleştirsin.

Ünlülerin kaşlarını alan Damon Roberts'in şu önerisine kulak verin:

"Kaşlarınızı olabildiğince kalın bırakın çünkü ince kaş herkesi yaşlı gösterir. Kaş dolu dolu göründüğünde daha yumuşak ve masalsı bir ifade yaratır. Ve yapmamanız gereken en önemli şey; beğendiğiniz film yıldızlarının kaş modellerini taklit etmemenizdir. Onları kendinizde uygulamadan önce bunun size yakışıp yakışmayacağına çok dikkat edin. Ve mümkünse hiçbir zaman onların kaşlarını taklit etmeyin. Çünkü herkesin kendine has kaş şekli vardır. Siz bunu ortaya çıkardığınızda, gerçek güzelliğinize kavuşmuş olacaksınız."

Çok amaçlı fondöten kullanımı

Maksat güzellik olunca her şey, her şeyin yerine kullanılabilir. Örneğin, fondöteninizi dudak ve gözaltlarınıza da kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Fondöteni dudağınıza sürdüğünüzde rujun kalıcı olmasını sağlarken, gözaltınıza da kullanırsanız istenmeyen mor halkalardan kurtulmuş olursunuz.

Eski maskaranızı atmayın

Eski rimel fırçanızı sakın atmayın. Güzelce yıkadıktan sonra bej rengi fondöteninizden üzerine bir parça koyarak yüzünüzü çevreleyen ince tüylere sürün. Böylece makyajla kapatamadığınız yüz tüylerinizden kurtulmuş olacaksanız.

Problemli ve hassas ciltlere özel

Bu yazacağımız makyaj hilesi, problemli ve hassas ciltlere sahip olanları mutlu edecek. Ünlü stand up yıldızı Monique Marvez, yıllarca cildinin hassas ve aynı zamanda problemli olması nedeniyle farklı makyaj teknikleri geliştirmiş. Marvez, Johnson & Johnson bebek pudrasını yıllarca fondöteninin üzerine transparan pudra olarak kullanmış. Bu sayede fondötenin yarattığı fazla yağın emilmesini sağlamış.

Baş tacınız maskara

Erkeklerin uzun kirpikli kızlardan gözünü alamadığı tartışılmaz bir gerçek. Olağanüstü uzunluktaki kirpikleriyle ünlü olan Eva Mendes'e bu işin sırrını sorduk. Ve hiç tahmin etmediğimiz bir cevapla karşılaştık. Uzun kirpiklerin sırrı, maskarayı sürmeden önce sadece tek bir kez pompalamanızmış. Eğer birden fazla pompalarsanız, maskara kuruduğu için kirpiklerinize daha az etki verip üstelik topaklanmalara neden oluyormuş.

Kısa kirpiklere çare

Eğer kirpikleriniz kısa ve düzse, rimelin fırçasını yıkayın ve üzerine bir miktar saç jölesi sürün. Ve bu halde kirpiklerinizi dairesel hareketlerle şekil verdikten sonra kurumasını bekleyin. Bu uygulama üzerine süreceğiniz rimel size Sophia Lorenin kirpiklerine kavuşturacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
değişim, ile, kusursuz, makyaj, yüz, yüzde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
12 Adımda Kusursuz Makyaj AngeL Makyajın Püf Noktaları 0 14 Ocak 2015 01:24
12 adımda kusursuz makyaj AngeL Makyajın Püf Noktaları 0 16 Kasım 2013 21:09
Kusursuz makyaj için özel tüyolar tiNa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Eylül 2013 21:08
Küçük makyaj hileleri ile kusursuz olun Estela Makyajın Püf Noktaları 0 27 Temmuz 2013 16:03
abartısız makyaj yapımı - kusursuz sade makyaj önerileri resimli anlatım Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mayıs 2013 15:39